Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6milan6
Emberek!!!!! A fórumnak van egy olyan jó tulajdonsága,hogy bármikor vissza lehet olvasni az elsõ hsz-ig! Márpedig aki ezt megteszi, oldalanként szerintem legalbb kétszer találja meg, hogy kell regisztrálni ezt a kibaxott játékot. Én elõször olvasok és utána kérdezek! Furcsa, nekem nem volt ilyen problémáim, hogy ez nem jó meg az nem jó.Visszaolvastam és megtaláltam mindenre a választ. Szinte midrõl volt szó a játékkal kpcsolatban, csak egyesek lusták olvasni.

További jó játékot!

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

A demo megvan de nem tudok menni az összes géppel csak az STS kombájnnal meg az autóval léci valaki mondja meg,hogy hogyan lehet a többi géppel menni?
Léci valaki mondja meg,hogy honnan tölthetem le a teljes verziót?
nem tudok a letöltött gépekkel játszani pedig meg van a login meg a key is a regisztráláshoz de nem megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én benn vagyok a waiting roomba.És csak várok.😊

nem az a baj hogy amit letöltök nem megy csak amik már meg voltak
mi az ip cím?
wazul
ha ez a baj akkor azis igen de tudsz majd multizni is

wazul
mér ag épekkel mi baj nem tudsz beszállni??

???
de akkor megy minden gép
wazul
multizni ugy kell hogy load game alatti részbe be írod login:www.mttu.com
key😄C456FF utánna ok bele mész a new game ba vagy a load gameba ha bele mentél options multyplayer options arra rámész és kérdezi az ip cimed meg a farmaz igy van leirva Farm Passvord:és ird be hogy YourFarm.
utánna back aztán machinery kattins rá a szingle farmra a jobb klikkel vagy a normális egér gombal only/Lan Server ez lessz a mondat végen és ha át átálítottad akkor kiválasztod agépet és go

na valaki
multizni hogy a francba kell
nekem nem megy pedig full
wazul
igen

hogy kell multizni?
wazul neked mennek a letöltött tractorok?
wazul
na gyertek multizni vagy netezni

wazul
farm neve YourFarm_4 amit elöbb irtam az rossz

<#integet2> Valaki segítene?
3.66

login:www.mttu.com
Key😄C456FF

login:[email protected]
key:0TZ4FHaD2CM9
Hellótok még kezdõ vagyok van egy nevem meg egy kódom a simtractor 3.66-hoz ki irja hogy full de aletöltött cuccom nem jó hozzá valaki segitene nekem?
wazul
farm neve GyermelyRT

wazul
valaki nem jön multizni ha az az vagy internetezni

LeWyTy
www.mttu.com

key😄C456FF

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

www.mttu.com

key😄C456FF

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

vki adja meg a 3.66 nak a jelszóját és a mail-t amit a fölötte lévö höz kell beirni?
SZOVAL A KEY ÉS PASS !!!
kösz

vki adja meg a 3.66 nak a jelszóját és a mail-t amit a fölötte lévö höz kell beirni?
SZOVAL A KEY ÉS PASS !!!
kösz

Mit is lehet ott letölteni? Mert az hányas versio? Nekem van arra az oldalra accuntom, de én ott nem találkoztam az STvel.

wazul
figyeljetek irjátok be hogy simtractor és az utolsó cimre menjetek rá ésott regisztráljátok magatokat és le lehet tölteni asziszem de nem biszto probaljátok meg

vágj árpát
A teheneket el lehet adni, de csak a felnõtteket (300$). A szállítókocsival rá kell állni a mérlegre a városi silónál és várni hogy leszedjék õket, de csakis a felnõtt marhákat!!

Rsteiger

Dave531
Zol te nem vagy normális. Majd mi is csak azért szívunk ezzel a retkes játékkal, h behülyítsünk mindenkit nem? Jó most elszóltam magam. XD Ez nonszensz!! 😄

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

LeWyTy
<#wave>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

6milan6
<#taps><#eljen>

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
A féltetõs épület sarkánál, ahol van a "szerelõmûhely", vagy kint a benzinkútnál. (a farmról kiérve jobbra). csak oda kell állni mellé és automatikusan tankol. Feltéve ha van pénzed, ha nincs CTRL+ALT+B.

te már megint hülye vagy

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Bandíkaraki lehet h meg se jelenik szetem
csak megcsinálták h behujicsenek titeket és b-nak rá!!!!!
hello
hogy vagy hol lehet tankolni a gépekbe?

DE ezt a v4.31-et nem lehet onnan letölteni!Amúgy ki tudja hogy kb mire jelenik meg a v4?3 hét, 1,2,3,4,5,6, hét?nem tudjátok?
wazul
v4.31

wazul
Ha beirjátok a keresõbe hogy SimTractor V4 akkór alúlról a második cím vagy minek mondják és a mondatban az áll hogy v4.36 full version.Akit érdekel nézze meg.

nem jelent meg, szerintem azt csak valameik gyikk odaírta a képre hogy 2 hét és kint lesz, még a simtrakisok sem tudnak róla😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

wazul
nem lehet többen jatszani??

Nem jelent még meg az új ST??? A 2 hét már régen letelt, v csak mi nem tudunk róla hogy már megjelent?!

nekem van eurobarrem de csak akkor lehet kivenni a pénzt ha elérte a 15 eurót, még kiváncsi vagyok hogy fizetnek-e, ha igen akkor fojtatom😄

Dave531
Azt ugye tudod, h az ilyenért úgy b*szhatnak mint macskát...? De, h egyáltalán minek linkeled be?

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

Több, mint 10 pénzkereseti lehetõséget ajánlok neked, mindegyik körülbelül 5 perc munkát jelent, gyere regisztrálj ingyenesen és már kezdhetsz is dolgozni!!!
Kereset??? Havi pár ezer forinttól akár 150 ezer vagy még több is lehet...

Webcím: www.internetesmelo.atw.hu