Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello hol lehet meg töltreni a permetezöt ? es mejik gombal kel? Kösz elöreis
hello
azután a kamion után tok valamipótot letölteni, vagy az mire van?
caseih9400
CSINÁLTAM 10DB KÖRBÁLÁT AZTÁN MÉG OTT VAN AMI ALAPBÓL OTT VOLT...
EDDIG NEM ADTAM NEKIK SZALMÁT DE MOST MEG FOGOM ETETNI VELÜK 1 ÉV ALATT
AZT A 10DB KÖRBÁLÁT MERT MÁR KELL NAGYON A TRÁGYA!!HOGYHA ELADOM AZ ÖSSZES TEHENEMET AKKOR NEM LESZ TÖBBÉ TEHENEM??MEG MÉG A KISTEHENEK MEG MENNEK AZ ANNYUKKAL HA EL AKAROM VINNI ÕKET ELADNI! :S NA JÓCCAKÁT HOLNAP REGGEL 7KOR
KELHETEK TÁRCSÁZNI....MÁRMINT A JÁTÉKBA 😄DD

khm...khm...

caseih9400
bassza meg letöltöttem a netrõl a Pumát azt nem enged beszállni!!
ez mi miatt lehet??Meg van véve minden oszt a telepen van de szállnék
be ..nem enged! :S PLZ!!

khm...khm...

caseih9400
Jó de akkoris csak jobb lenne a PDA-t magyarul olvasni..

khm...khm...

allock
szerintem felesleges, hiszen alig van benen szöveg

#hhwnd

allock
asszem ctrl+alt+b vagy ctrl+shift+b

#hhwnd

caseih9400
Kéne ehez a játékhoz magyarosítás!<#wink>

khm...khm...

caseih9400
CTRL+ALT+B

khm...khm...

Laki89
Hogy tudok pénz Csinálni ben???

Lakos Péter

allock
azt nemtudom

#hhwnd

caseih9400
Köszi!
asszem az F6al lehet fényképezni azok a képek hova kerülnek?

khm...khm...

Laki89
köszi szépen

Lakos Péter

allock
ezis teljes lesz, csak midnen indításnál bekell írni a kódokat

login: www.mttu.com
key: DC456FF

#hhwnd

Laki89
de nekem teljesbe kéne

Lakos Péter

allock
nekem tört játékkal nem ment

#hhwnd

allock

#hhwnd

allock
játék mappájában van 1 ST Tools, azzal tudod a mentést törölni

#hhwnd

Laki89
Holl tudnám én ezt letölteni?

Lakos Péter

caseih9400
Jó a multi??Mármint megy?

khm...khm...

caseih9400
Szevasztok ! Hogy kell törölni a mentéseket??

khm...khm...

allock
igen, mert kapsz 1 olyan regisztrációs kódot ami másnak nem lesz meg, és ezáltal csinálhatsz szervert

de tört kulcsal elvileg lan-ban tudni kéne játszani

ui: ez a játék annyit nemér amennyit elkérnek érte, ha a kidolgozás szebb lenne még talán, mert az ötlet az jó, de a kivitelezés egy az egyben xar

#hhwnd

De ha megveszem eredetibe ugy tuti hogy lehet neten jáccani?
allock
megveszed eredetibe és úgy

#hhwnd

nem tudja valaki hogy lehet a simtractort neten játszani?
akitudja lécci irja meg a [email protected] cimre
Hellotok
http://www.youtube.com/watch?v=V-QrPUFHX_k&mode=related&search=
nézzétek meg és jól hallgasátok a zenét mert magyarul is beszél benne

oké
6milan6
Melléállsz a tartálynak és nyomsz egy "Ö" betût majd egy "7"-est.
#3826: Szerinted honnét töltötte? Sok választás nincs, mivelhogy szerintem csak egy oldalon vannak simtractor mod-ok.😄

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

hol töltöted le???Mert nekem is elkelne 1 ien a játékban...
FIGYELJETEK!!!!!!!!!A FARMON VAN 1 FEHÉR TARTÁLY.ABBAN VAN A PERMET.CSAK AZT NEM TOM H A TARTÁLYBÓL H RAKOS A PERMETEZÕBA A VEGYSZERT...
nem tudja valaki hogy lehet a simtractort neten játszani?
<#conf>
6milan6
Szerintem már párszor leírtuk, de akkor mégegyszer, hátha nem volt érthetõ.😄
Elõre vagy hátra nyíl (magyarul a faxival elõre fele mész😄) és eközben megnyomod az "Ú" betût. Természetesen csak akkor száll be, ha a kiválaszttt gép mellett állsz! Feltéve, ha nem módosítottad a billentyû kiosztást, akkor viszont azt a gombot nyomd, amivel beindítod a motort.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

valaki mongya már meg ,hogy ,hogy kell beszálni a traktorba???????????????????????????????????????????
6milan6
A "SAV" mappát megnyitod és név szerint sorbarendezed. Mikor magvan kitörlöd a legkisebb számozásútól ameddig akarod. A legnagyobbat értelemszerûen ne töröld ki, mert az az utolsó mentés.😄

hol lehet a mentáseket ki törölni ?
Kösz elöreis
A silóhoz állsz, úgy hogy a lelogó csõ a traki elején levõ tartály felett legyen és megnyomod az Õ gombot. Tab megnyomásával figyelheted hogy mennyit használtál el a silóból, feltéve ha van cucc a silódba.

6milan6
Ugyan ott, mint a többit. (siló vagy raklap)

azt akarom kérdezni, hogy a netröl leszedett vetõgépes case-t hol lehet vetõmaggal +tölteni?
6milan6
What the fuck?

de figyejj már ott van amikor veszel oldalt az az írás és amejikbe be tudok szálni az fehér amibe nem za szürke tod
Gergő1991
hello kinek jo a hummera???<#confused><#conf>

ok
A Case trakin lévõ vetõgépnél is van, én is ezt használom, csak lecseréltem amason vetõgépre.

6milan6
Nem tudom milyen gép után van forgóborona! Szerintem van kb. 4-5 mod amiben van. Az NH TVT után tuti az van, nem raksz rá vetõgépet, aztán mehet is.😄 Meg ott vannak az NH TG modok, azokban s van szerinem.

6milan6
Elindul a game és ott van:
New Game...
Load Game...
Licens Register...
...
Valahogy így, ott rámész a licens registerre aztán beírod és OK.

Hello fendt!!Lenne még egy hülye kérdésem a forgoborona a nagy John deere után van vagy a case vetögépen???
de hova a játéknál?
6milan6
Ahogy érzed! Ha van forgóboronás vetõgéped, akkor nem érdemes.Szántani csak akkor kell, ha fûvet akarsz vetni, de azt is tudsz forgóborona után.Szvsz, ha ráérsz, akkor szántsál, he nem, akkor nyomasd forgóboronával az gyorsabb.

6milan6
FARMER'S MANUAL ENG vagy FARMER'S MANUAL FR
Elég sok minden benne van, KÉPEKKEL illusztrálva! Célszerû lenne elõbb átnézni!

hol lehet a vetömagot cserélni ?
<#szomoru1>