8333
Simtractor V3.66
-
Milyen a rönktörő?XD -
majd ha sok lesz az időm hazaviszem őket :D -
Juj, az a jd nagyon kemény.:F
Mennyi tehén...:O:D -
Az elején még nem hittem el hogy rossz géppel fogom bevetni a maradék kukszot
Hát az úgy volt hogy egy este unatkoztam és.....
Hááát a fülke.....
Lucerna vetés...
Le is van vágva 1parcella lucerna..
Na hát hogyha ezeket a teheneket valaha be tudom hajtani a pótra akkor jó :D
Hazafelé betértem a kocsmába egy-két páleszre :D
-
na jólvan elszánom magam és rakok fel képeket a délutáni akcióimról xD -
:DDD -
Milyen rönktörőről beszélsz?:D -
Tudna vki adni egy linket a Rönktörőröl??
Ahonnan le tudnám tölteni -
THX, megnézem! -
kösz fendt! Akkor nemsoká gó vissza simtractor:D -
kitt2000 #4754 Szia. a galériába szereplö képek külön kölön mini játék idöhatárral ha letelik újból kezdi.Ha érdekel it letudod tölteni www.Kramer.ca letöltéseknél a legalsók -
Mert xar a játék.:D Én is jártam úgy, hogy egy bála sem akart megállni a pótkocsin. Kiléptem, legközelebbi betöltésnél jó lett. -
Fendt figy olvasd már vissza amit irtam a képeid alatt!
És válaszolj rá pls!! -
A galériádba milyen játékból vannak képek?:) Érdekelne... -
Érdekes színű ez a parcella.XD biztos leégget...
-
kitt2000 #4749 Sziasztok. A gyomirtást próbáltátok a permetezö repűlövel a F8 sal hivható elvileg az kiirtsa. -
nah ez a gond megoldódott már csak annyi hogy miért szívózik vele a bálarakás?:D
rakom felfele a kockabálákat és csósznak egyböl lefele a kocsirol -
Na ez viszont igaz:D
Figy neked nem szokott olyat csinálni a ST hogy nincs út?? csak a gépek látszanak meg a földek de nincsen út,láthatatlan:D
Olyankor mit kell csinálni? -
na sztem ti meg se szólaljatok mert ha mi nem lennénk milánnal akkor senki nem tudna semmit...ennyi -
Mert nem értesz hozzá:P -
ja és a gyomirtásról annyit hogy énis gyomirtóztam ezt a földet és ugyanúgy kijött a búzával eggyüt a gaz. -
mono jobb :)) -
Gondoltam kipróbálom bírja-e 43-al.:D Bírta.:P Végülis Amazone...XD -
Le van gyomírtózva, szal elvileg nem lesz gazos...
Ja, de még szebb lenne, ha ez a xar játék nem tükrözné.... -
43al mész ????!!!! te meg vagy őrülve ??:D -
kellet volna még a rögtörő s hogy ki"kapálja"xD a füvet...
AM szép a skin a trakin :) -
Kukorica vetés...
Kicsit gyorsan megyek, de bírja.XD
-
Érdekes, én ma töltöttem már 3-at és még van 7 lehetőségem.:D Próbálj meg regelni másik e-mail címmel is, hátha.:D -
farmergyuluss #4736 eddig ok volt a napi 10,de tegnap kiírta ezt,meg most is amikor leszedtem egy skint. ha jól értem valamit limitáltak,vagy valami gigszer van,de az is lehet hogy a nálam nem okés valami :D:D
OVER LIMIT
You have already reached your daily quota on SimTractor.net We are currently limiting the amount of daily downloads per member due to a massive surge in bandwith usage which when investigated relates to members downloading silly amounts of files a day. -
akkor már tudom..de a billt énse tom ...:S jó lenne nekem is :D
-
1. Simtractor.net-ről 24 óránként 10x lehet letölteni! Ki is írja, hányadik letöltésnél tartasz...
2. Mikor beszállsz a traktorba, nyomd az F2-őt és úgy indítsd be a motort.:D Elvileg jobban hátra tudsz nézni... -
farmergyuluss #4733 azt tudom hogy ezen a 2 módon lehet visszanézni,én olyanról beszélek amikor teljesen hátranéz és látja a gép mögötti részt,meg ami éppen rajta van a gépen. megpróbálok képet keríteni róla :) -
farmergyuluss #4732 még egy kérdés :-) már csak napi egyszer lehet letölteni a simtractor.net-ről? :O :S most töltöttem le egy skint,akartam egy másikat és kiírt valami szöveget, és nem enged többet letölteni :S -
Na most ennyire szeretnél visszanézni
Vagy ennyire ?
-
Gaborkik #4730 nyomd az F2-t -
én nem tudom...viszont megtaláltam a belarust XDXD
-
farmergyuluss #4728 hello. olvastam a f.a.q-ot,de nem találtam benne választ. láttam olyan képeket,amik fülkéből lettek fotózva,viszont úgy hogy hátra nézett a muksó és a gép mögötti részt mutatta. hogyan lehet a gép mögé nézni a fülkéből? -
:) de még nem is keresek...télleg belarus skin kő rá XDXD -
Kb. 1 perc alatt találtam 1-et googleval............ -
Jól van, ügyes vagy.XD.......Jó a Monosem skin.:) a JD-on még mindíg nincs!