Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
raksz föl képet ? XD

khm...khm...

toltodtem le traktorokat a játékhoz de nem tudom hogy kell berekni a játékba?
oké csak 48 olvasok el oké
mf8480
Dave531 A nagyok tényleg úgy tárcsáznak, de nem úgy digicselnek a szántással mint te.
Én NH T 8040-el meg egy 11fejes ekével nyomom!
Akkor én nagyobb vagyok mint te!!!<#hawaii>

mf8480
Persze hogy betettem, 2x is
Nem elõször rakok be külön gépet.
A CAse cvx kuhn ventával meg megy, nem tom mi van ezzel?!

6milan6
Van 49 oldal.😄 (csak nehogy végigolvasd, mert pár hét ideggyógyászati kezelés lesz belõle.xd)

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Én nem ezért írtam, hogy baxogassalak! A readme meg angol nyelvû, szóval angol billentyûzet kiosztás szerint van!!!!! Ja igen, = nincs és én sem tudom mi a rákkal indítja el azt a rohadt lehordószerkezetet. Eddig 2x sikerült fogalmam sincs hogy hogyan😄 Félrebaxtam a Jumbot, úgyis csak azzal a retek NH-val lehet húzni.:S Meg minek etetni a teheneket silóval.😄

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

lementem a lap legaljára és ott sem volt
üdv!most nem mind ha Caseih9440 vagy Fendt-et akarnám bántani (félre-értés ne essék) de azt én is tudom hogy minden kardánt az "ö" betûvel lehet"aktiválni" és még a readme szerint is máshogy volt mer (aszerint) a 0-9 cel lehet ki-be zárni és az"ö" betûvel zárta be (ismétlem"ö")és (fendt)idézem:"=- eject silage "ilyen billentyûm nincs de ha tévedek akkor
akkor bocs.Köszönöm a segítséget de azé egy kicsit rossszul esett hogy igy kioktattok.... na de tök mind1 jó trakizást mindenkinek!!!😄<#wink>
köszi
caseih9400
énis így tárcsáztam mert még nem vetettem bele majd akkor egyenesen mikor vetsz majd 😄D énis így tárcsázok...#3884 ez má duplán lesz mert az átlót tárcsaztam át xD...mivan má megint jáccol dév?😄D

khm...khm...

Dave531
A nagyok így tárcsáznak...

Meg így szántanak

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

caseih9400
Ja és elviszi a szalma rendet bár nem tudom hogy mi értelme van szalmát felszedni hisz ott a bálázó... igaz ez kevesebb nyûggel-idõvel jár...

khm...khm...

caseih9400
Milán van msned?Ha van megadod a címed?

khm...khm...

caseih9400
S.O.S!!!Töröltem a mentéseimet csak az egyiket hagytam meg és nem akar betölteni !! PLZ!!!Elõreis köszönöm !Sürgõs lenne!

khm...khm...

6milan6
A NH TVT mod csak 3.66-os verzióval mûködik, ha nem azt használod az lehet a gond...

6milan6
Ha nem hiszed el, hogy bent van abba amit írtam akkor szerinted ez mi?:
Key controlls:
3- pickup on
4- pickup off
5- pickup raise
6- pickup lower
9- open tailgate
0- close tailgate
7- show/hide PowerControl display monitor
=- eject silage

ebbõl remélem rájössz😄

caseih9400
a Machine mappába mentetted amit kért?
isuka a rendfelszedõt az ö-vel tudod elindítani meg még az összes gardános pótot pl. bálázó,rögtörõ stb stb...

khm...khm...

mf8480
helló mindenki
letöltöttem a tvt-t vetõgépppppel, és nem tok vele menni nincs benne?
nektek volt ilyen? segitsetek!

hello! akinek van rendfelszedõje az meg tudja mondani hogy kell elíndítani a felszedõt?és hogy elviszi-e a szalma rendet??kösz elõre😊
caseih9400

Tárcsázok ( már bevetettem a földeimet 😄DD 😊

khm...khm...

6milan6
Odaállsz ahova leöntötted, nyomsz egy í betût (silo key) és megtölöd a pótkocsit. A farmról kiérve jobbra fordulsz és mész a városig. Ott jobbra majd balra és leöntöd ahova kell.

6milan6
A tehénistálló sarkánál van egy "szeparátor", amibõl kilóg egy csõ. Odaállsz alá a trágyaszóróval vagy a szipivel és nyomsz egy bal shift-et asszem.:S
Csak akkor jön belõle anyag, ha rendszeresen raksz be szalmabálát a teheneknek. Amúgy ott van a PDA-n a tehenek száma mellett, hogy mennyi trágya van. Zárójelben.

6milan6
#3879: gyorsan😄
#3880: méggyorsabban😄
Kérdezzél még valamit.😊
Visszaolvasol megtalálod, nics kedvem regényt írni...

hogy kell eladni a gabonát?
hello hogy kell megtölteni a trágyaszórót?
caseih9400

Bálahordás...

khm...khm...

caseih9400

khm...khm...

caseih9400
Itt a bizonyíték hogy lehet kukit vágni rendre is !! (2póttal nem lett az összes 😞( )

khm...khm...

6milan6
Álltalában minden mod-hoz van "readme"! A Pöttinger Jumbohoz is van, szóval lesd meg abban.😄

caseih9400
O,P

khm...khm...

hello mindenkinek!
leszedtem a rendfelszedõ mod-ot és nem toom meik billentyûvel hajtja meg mer az "ö"-vel nem akar. és letöltöttem a case traktort amin elöl van a vetõgép hátul meg valami és az vetõgépet nem akarja fel venni se a "home" se az "insert"-el.tudtok segíteni elõre is kösssz!
caseih9400
NEM!

khm...khm...

Laki89
hogy nekkeljen cserélgetnem a vetögépet

Lakos Péter

6milan6
Azt meg minek???😄

Laki89
Hogy tudok Vetõanygot váltani?

Lakos Péter

allock

köszvissz

#hhwnd

sziasztok!tom h ez nem ide való de a simtractor 2-t honann lehet leszedni!kössz!

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

6milan6

6milan6
Akkor passz.:S Próbáld újra letölteni és bemásoni, vagy nem tudom. Ha a játékban rendesen bent van, akkor annak menni kell. Tuti megvetted? Ha kicsit értesz a "fájlturkáláshoz" 😄, akkor meg tudod nézni a machines mappában.

Laki89
Holl tudok letölteni új gépeket??

Lakos Péter

Sziasztok megtudnátok mondani hogy a silot a tehenekhez vagy hátra a betonok közé kell önteni közel a drothoz??Meg oda kell hordani a széna bálákat is vagy azokat akkor ténleg ne meszik a dögök.
caseih9400
Case MX 285 . Úgy se . Ja meg a Fendt 926 se megy .
A modokat a simtractor.netrõl szedtem le !

khm...khm...

6milan6
ha én megtaláltam, szerintem neked is sikeült volna.XD

6milan6
A kamion után a forgózsámolyos pótkocsi való.😄

6milan6
Milyen gépre raktad a Puma Skin? Mert szerintem Mod nincs.:S
Úgy sem tudsz vele menni, hogy amikor ki kell választani milyen géppel kezd a játékot, ott azt választod ki?

caseih9400
?

khm...khm...

allock
a Cougart nem a többi géphez rakja be, hanem vmi kukorica föld mellé a város mellé

#hhwnd

vagy máshogy kell bemásolni?
hello
a CLAAS CAUGAR-t mér nem rakja be a játékba?Atöbbi gépet mind berakja!!