Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kell szántani vagy nem???ha valaki tudja elmondaná??
hogy lehet trakitvenni mert nem tok
kösszi aki segit
a simtractor.net-rõl
Gergõ1991
ki honnan tölti le a gépeit a szimtractorba elõre is köszi.

Gergõ1991
szia van egy olyan hogy besess ha jól hiszem és ott bay ses vagy valami ilyesmi a bay az a venni a ses az meg az el adni a név az valami ilyesmi.

Helló mindenkinek, én nem régen töltöttem le a sim tractort. léci ha valaki tudna segiteni,hogy a 3.66f verzióban hol és hogyan lehet gépeket vásárolni??
kössz szépen gibic
Sziasztok kérdezném ,hogy muszáj a játékban szántani??MErt ugyan ugy meglehet a földet csinálni a kombinátorral vagy te szántotok???
Játékban megnyomod a Tab billenytyût, utánna az A és a Q betükkel tudod növelni v csökkenteni hogy hány perc legyen 1 nap ha jól tom 30 mp-tõl 15 percig, de nem tuti.

tudom hogy már valahol le van írva, de sehol sem találom, ezért inkább gondoltam +kérdezem, hogy lehet-e gyorsítani az idõt, ha igen, akkor hogyan?
6milan6
A legegyszerûbb módja, ha beírod a login-t és a key-t!:D
login: www.mttu.com
key: DC456FF

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

és hogy kell regisztrálni???
kössz a válaszokat:D
oké
6milan6
Ha nem száll be az elõre nyíl és Ú betûvel sem, akkor valószínû nincs regisztrálva a game. Másra nem tudok gondolni.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

így se száll be
6milan6
Miért nem lehet használni a "válasz erre" opciót??? Azt sem lehet tudni, ki kinek ír:@

semi baj
Gergõ1991
igen

A másik trágyaszórót is ott kell megtölteni.

Gergõ1991
anál a tartály nál ahol a csö log lefelé ott

Gergõ1991
a tehén istálo melé áls és az í meg nyomod

a hígtrágyaszórót hol lehet +tölteni?
aki tudja válaszoljon kérem:D
A teheneket a városi silónál tudod eladni, fel kell terelni a felnõtt példányokat a marhaszállítóra és elviszed a városi silóhoz ott ráállsz a mérlegre és megvárod míg leszedi õket, csak a felnõtteket lehet eladni kb: 300$ érnek asszem. Sok sikert:)

és nem oldalt vagy hátul, hanem elöl:D
nem hosszan kell nyomni, hanem az elõre nyíllal neki kell támaszkodni, és megnyomni az ú-t (nem hosszan, hanem röviden)
boccs a +fogalmazásért:D
mármint az ú betût
hiába nyomom hosszan nem száll be
Gergõ1991
Be álsz az istáloba a traktoral meg a tehén szálitoval és gyengéden meg lököd a tehenet és meg várod a még fe lmegy

hol lehet eladni a teheneket?Kösz elöreis
6milan6
Behúzod az állatszállítót az istálló mögé, kinyitod a hátulját és kiszállsz a trakiból. Odamész a tehénhez és ha kicsit nekimész, akkor elvileg elindul a platóra.

6milan6
Szántás után nyugodtan lehet vetni. Semmi értelme tárcsázni, vagy kultivátorozni. Amúgy is lassú, mint a tetû:D

hy
az állatszállitóba hogyan tudom berakni a teheneket?Elõre is kössz
kössz!!!!!!!!!!!!!!!!!
köszönöm Fendt nyitottságodat a kérdéseimre de a szántás után mit csináljak, mer tárcsától nem sokat változott.A kombizás után is hagy kívánni valót magaután (sztem) na de próbálkozok tovább.köszz!
6milan6
Mindegy melyikkel trágyázol, ugyan az az eredmény. Szántás elõtt célszerû, de mivel hogy játék, lehet ennek sincs jelentõsége.Permetezni meg vetés után, ahogy kezd kelni a gabona (meg a gyom is).Lényeg, hogy ne akkor menj a földre, amikor már kitaposod a gabonát.

a gépeket a business-be sem rakta be (onnan tudom hogy már nekem sikerült):D
amúgy én is kétlem a multizást most valami hamatchi nevû progival próbálkozok és ha sikerült szólok:D
boccs egy ujjabb hülye kérdés miatt me rien sorrend-beli problémáim akadtakk:mikor kell trágyát szorni,mikor a lajtoskocsival,mikor a pótkocsi félével?.szántás után tárcsa v. kombinátor?és mikor vegyszerezzek?bocs a szégyen kérdésemért:D elõre is kösssz
6milan6
Ha mindent feltelepítettél, akkor annak bent kell lenni a játékban is. Valószínû nem vetted meg a gépeket a menüben.Business..., Sell/Buy..., Buy/Sell machine. Valami ilyet keress:D

Szerintem nem lehet multizni. Vazul nem tudom mit csinált, de kétlem, hogy multizott volna:S

ja és még azt tisztázzuk már le hogy most lehet multizni, vagy sem me ritt vazul engem naon össze zavart.de mind1
hello én csak azt akarom kérdezni, hogy havernak letöltöttük a játékot az megy is jól, a www.simtractor.com-ról és a machinery addons-t is és nem akarja a gépeket berakni és nem értem h. miért.(olvastam elõre de nem találtam választ)<#wink>elõre is köszönöm!!!
6milan6
Azért nem baj, hogy már 2 órája válaszolta ugye?! #3752

allock
ú hosszan

#hhwnd

hogy kell beszállni a kombányba???elõre is köszi annak aki segít
kössz szépen fendt, már sikerült:D
6milan6
Mit hova kell másolni?!:@
Ez van a zip-ben amit letöltöttél:
"Machines" nevû mappa, ennek a tartalmát másold ide:C:\Program Files\SimTractor 3.5\Machines
Meg van még benn ez: 330.tga,plow.png ezeket másold ide:C:\Program Files\SimTractor 3.5

ENNYI!!!

jo, de akkor hova kell máoni?