8333
Simtractor V3.66
  • 6milan6
    Érdekes, nekem "demo" volt fenn először, rátelepítettem ezt és működik.:D
  • Daneszka
    Tudnál adni egyet caseih9400??
  • caseih9400
    vagy törölni a regeditet....
  • Daneszka
    Ujraindítottam a gépet és semmi!
    Utánnanéztem Fórumokon és azt irták hogy ha már előtte volt fent egy demo verziójú fraps akkor ha felrakom rá a teljeset nem fog működni:S
    Elvileg ujra kell rakni érte a oprendszert:S
  • Daneszka
    Ok! Majd ujraindítom a gépet és megnézem úgy jó-e de most még nem mert dolgom van a gépen
  • 6milan6
    Nem tudom miért kell szerencsétlenkedni. Csak a te kedvedért letöröltem a gépemről, letöltöttem, feltelepítettem és MŰKÖDIK!
  • Daneszka
    Nem megy Fendt ez a verzió amit leszedtem a FAQ-ról de ami fent volt nekem előtte azzal már csináltam képeket,de az nem volt teljes verzió mert csak bmp-t tudott:S
  • farmergyuluss
    úgylátom nem csak nekem tetszik a fendt skin meg az amazone tárcsa :-)
  • 6milan6
    Tegnap este tárcsázgattam:

• caseih9400
    Egyépként van FRAPS topik !!!
    Olvassatok ott vissza mert ott kevés a hsz. és nem 10 oldal lámuskáim !!:D
  • 6milan6
    Szerintem megy az, csak a tálcán van kis ikonba...
  • caseih9400
    Kattints az asztalon lévő ikonra állítsd be hogy melyik billentyű legyen a fényképezés(nekem "8")állítsd a formátumot jpgre csinálj magadnak egy simtractor mappát és abba irányítsd át a fényképeket és NE LÉPJ KI BELŐLE hanem úgy a futva hagyod a frapsot és úgy kezdesz el játszani a gémbe...
  • Daneszka
    Leszedtem a FAQ-s oldalrol a fraps-ot de nem idul el felrakás után:@
    Mitöl lehet ez?
  • caseih9400
    Caps Lock off !!!
  • caseih9400
    pont ott.
  • 6milan6
    Először is töltsd meg a silónál. "x"-el előhozod a kijelzőjét és látod meddig van és mit ír ki. Wheat-nek kellenne lennie, mert ugye az a búza. Fogalmam sincs hogy vetsz te azzal lucernát.:D Nekem még nem sikerült....

Ja tényleg, milyen színű a talaj amikor elveted a cuccot? Sárgás vagy zöldes?:D

Vagy inkább csinálj képeket az akcióról, tettem fel progit a faq-ba, a letöltésekhez...
  • MTZ 82
    FENDT!!!! AZ A BAJ A VETÖGÉPEL HOGY EL VETEM A BUZÁT KI IS KELL DE NEM ÉRIK BE SOHA MINDIG ZÖLD MARAD!!!! VAGY MIKOR VESEM EL VAGY MIT CSINÁJAK?????
    A KUKORICA VETÖGÉP AZ JÓ MERT AZ BEÉRIK DE A BUZA AZ NEM!!!!
  • 6milan6
    Olvass F.A.Q.-t!
  • hegjo
    helo! tudna valaki segíteni abban hogy hogy kell megtankolni a traktort? jah és ha nem akartok válaszolni akkor ne írjátok azt hogy olvass vissza mert elég idegölő dolog már 10 oldalt is visszaolvasni! előre kössz:)
  • 6milan6
    Az "X"-el hozod elő a kijelzőt? A TVT mod-ét azzal lehet. Amúgy nem értem.
  • MTZ 82
    SEMMIT SE IR KI A DE A KUKORICA AZ KI KELL ÉS BE IS ÉRIK!!! A TELEPEN TÖLTÖTEM MEG DE A KIJELZÖJE MINDIG 0 MUTAT NEM MEGY BELE SEMMI SE!!!! VAGY ÉN NEM TOM!!!!
  • 6milan6
    Mit írt ki a kijelzője? Wheat vagy Grass? Töltötted meg a vetőgépet? Ha igen akkor hol?

Többet nem kérdezek most.XD
  • MTZ 82
    AHA!!!! NEM ÉRIK BE !!!!! OKTOBERBEN VETETTEM ÉS JUNIUSBA IS ZÖLD VOLT!!
  • 6milan6
    Mi a problémád vele? Az, hogy nem érik be a búza amit vetettél vele? Milyen hónapba vetetted? Ha áprilisba vetsz, akkor elvileg lucerna lesz, de ez nem biztos!
  • MTZ 82
    FENDT!!!! NEW HOLLAND TVT 175 TRAKTOR UTÁN VAN 1 BUZA VETÖGÉP AMIT MONDTÁL A #4716 BEJELENKEZÉSNÉL KÜLTÉL VAGYI AZT AJÁLTAD NEKEM ÉS ÉN AZT TÖLTÖTEM LE!!!!
  • caseih9400
    De csak akkor hogyha megtanuljátok kezelni a " válasz erre " funkciót !
  • kitt2000
    Szia.Hogy kell képet csinálni leirnátok pontosan hogy kell.
  • caseih9400
    csak ennyi képet csináltál ?:O
  • 6milan6
    Tankolok, aztán megyek szántani

• caseih9400
    Kösz !
    Még mindíg nincs kedvem vegyszerezni de majd a kuksz kiöli :)
    Bálázok ! De nem viszem be a telepre hanem ott összerakom...
  • 6milan6
    Heh, jó a claas skin a jd-okon.:P
    Még mindíg kegyetlen gazosak a földjeid.:F
    Te bálázol? +o(
  • caseih9400
    rendsodrózás befejezve

bálázás

ezt a földet mindenki elfelejtette csak én nem ?!

vetőmag hordó traktorra várva...

töltsed csak , de teli ám :)

2ARES

teli van a vetőgép , és elindultam vetni :)

Ő meg várja a hazavonulást

lassan be van vetve mind a 4parcella :)

utolsó sor

utolsó sor2

ez a distance mit jelent ? valaki plz!

hazavonulás esőben(szerencse hogy nem tököltem a vetéssel)

már ki is van kelve :) hazavonulás a vetőgéppel

ennyi mára holnap nem hiszem hogy lesznek új képek mert a holnapi munkát már ma megcsináltam.
  • 6milan6
    Miért kell még mindíg ezekkel a hülye kérdésekkel jönni? Ami van hozzá mod, az mind ott van a simtractor.neten az "All New Addon Mods" menüpont alatt! NINCS TÖBB!! Amiket az albumban lehet látni modelleket, azoknak 95% NEM KERÜL BE a játékba!
  • 6milan6
    Nem tudom mit mondtam már.:D Milyen vetőgép? melyik traktor után van?
  • axial1991
    csá nem hanem ami a www.simtractor.com albumában van a 21-es oldalon ezt hogyan csinálták
  • farmergyuluss
    nemtudom erre gondolsz-e esetleg:
    bizon
  • axial1991
  • axial1991
    Helo mindenkinek szeretném megkérdezni hogy honan lehet a játékhoz letölteni RÉGI BIZON kombájn-t
  • MTZ 82
    HY!!!! FENDT AMIT MONTÁL NEKEM VETÖGÉPET AMI A 4724 BEJELENKEZÉSNÉL VAN AZ A BUZA VETÖGÉP VALAMI NEM STIMEL VELE MERT NEM LEHT MEGTÖLTENI A TARTÁJÁT ÉS HA EL VETEM A MAGOT KI KELL VALAMI DE NEM ÉRIK BE ZÖLD MARAD MINTHA LE KASZÁLTAM VOLNA A LUCERNÁT ÉS OLYAN MARAD NEM ÉRIK BE!!!!

• 6milan6
    1. Van az a kibaxott "válasz erre" gomb, nehéz használni? Azt se lehet tudni, ki-kinek válaszol.:@

2.És ami a játékba van az forgóborona (power harrow). Rögtörő hengert kultivátor, kombinátor, tárcsa, stb. mögé szoktak tenni.