Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legyci mondjatok meg. Kösz elöreis
#3948: nem
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
(ezentúl naponta leírjam ezeket az alap dolgokat, nehogy visszáb kelljen olvasni???)
a sim tractor V4-et honnan lehet letölteni?
VAgy lehet már egyáltalán,a simtractor.com-on tök fasza képek vannak róla
In order to check your email address is valid, we require you to enter the confirmation code provided in your welcome email. If you have deleted this email or have not received it you can request a new one. Once you activate your account will need to login again for the changes to be made.
EZT IRJA KI IDE KELL BEIRNI A KÓDOT H AREGELTEM ÉS MÉG NEM VAGYOK KÉSZ??
You must login or register before you can download skins
EZT IRJA KI HA RÁKATINTOK!!!!
és nem menti a játékod. valaki nem tudna nekem segíteni elõre is köszönöm
khm...khm...
HILYÁBA PROBÁLOM MERT MÁR UNCSIAK AZ ALAP TRAKTOROK JD-OK !!! DE NEM TUDOK MÁS TIPUST BETENI!!!!
SEGITSETEK !!!! KÖSZI
Amúgy én is csináltam egy-két skint, amit feltettem az oldalamra, csak regeljetek és a tiétek!
A rend fel szedõ potot hogy lehet ki üriteni mert ha a 7 gombot nyomom akkor csak valami panel jön be?????
Amúgy igazad van FARMER'S MANUAL-ban minden bent van.😄
Csak a jó végéhez tolassál!
Nem amúgy ment a 3.54-ben a NH TM 190 Pöttinger Jumbo rendfelszedõvel
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
DE TÉNYLEG IGAZ HOGY MÁR VAGY JÓPÁRSZOR LEVANNAK ÍRVA EZEK A DOLGOK!!
és ki lépni a fõ menübe
Én ezt tettem, a readme-be ez volt.
Vagy van valami más is?

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!