Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helo senkisem tudja hol lehet megtolteni a permetezot ?
Legyci mondjatok meg. Kösz elöreis
mf8480
Készül az új SimTractor Hungary Honlap
Üdv: mf8480

caseih9400
a sebességet neked kell érezned!

khm...khm...

Szevasztok!Kellene nekem olyan segitség hogy milyen sebességell szoktatok tárcsázni meg szántani.A SZARVASMARHA MEGESZI A SZÉNÁT CSAK A SILONÁL KELL NEKI BEADNI EGY KICSIT NYÁMMOG RAJTA DE ELTÜNTETIK.A rakodás egy kicsit gázosan megy tul idöigényes föleg mikor leborul nem??Köszi elöre is a segitséget remélem één is tudtam nektek segiteni.
6milan6
#3949: nem
#3948: nem

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

ÉS 2 MEM LEHET JÁTSZANI VALAHOGY??? VAGY MULTIBA?????
HY!!! NEM LEHET AZT MEGCSINÁLNI HOGY KI KÜLDÖM A KOMBÁJT ARATNI ÉN MEG ADIG MÁST CSINÁLOK????
6milan6
Majd az internetrõl.XD

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Te ezt direkt csinálod? Odaállsz a kibaxott tartály mellé, -jó közel- és nyomsz egy 7-est majd egy ö-t. Nem tudom milyen sorrendben, de két variáció van, szal nem fogsz belehalni.
(ezentúl naponta leírjam ezeket az alap dolgokat, nehogy visszáb kelljen olvasni???)

hello
a sim tractor V4-et honnan lehet letölteni?
VAgy lehet már egyáltalán,a simtractor.com-on tök fasza képek vannak róla
hol a szarba lehet megtolteni a permetezot ?
caseih9400
honnan tudjam nálam nem volt ilyen baj soha...lehet h már van olyan felh.név

khm...khm...

ACTIVATION REQUIRED

In order to check your email address is valid, we require you to enter the confirmation code provided in your welcome email. If you have deleted this email or have not received it you can request a new one. Once you activate your account will need to login again for the changes to be made.

EZT IRJA KI IDE KELL BEIRNI A KÓDOT H AREGELTEM ÉS MÉG NEM VAGYOK KÉSZ??
caseih9400
a simtractor.neten REGISZTRÁLNI KELL!

khm...khm...

ACCESS LEVEL ERROR

You must login or register before you can download skins

EZT IRJA KI HA RÁKATINTOK!!!!
mikor el akarom menteni a játékod ki írja hogy "error street user,,
és nem menti a játékod. valaki nem tudna nekem segíteni elõre is köszönöm
caseih9400
Download feliratra rákattintasz..mi ebben a nehéz?

khm...khm...

DE HOGY KELL LESZEDNI A TARAKTOR TIPUST AMIT BE AKAROK MÁSOLNI???
caseih9400
1általán a simtraktor fõmappájába másoltad a TGA. fájlokat?mert szerintem zipel eggyüt próbáltad...

khm...khm...

HY!!! AKÁRHOGY PROBÁLOM NEM TUDOK 1 TRAKTORT SE BETENI A JÁTÉKBA !!!!
HILYÁBA PROBÁLOM MERT MÁR UNCSIAK AZ ALAP TRAKTOROK JD-OK !!! DE NEM TUDOK MÁS TIPUST BETENI!!!!
SEGITSETEK !!!! KÖSZI
Dave531
Te mivan ez még mindíg megvan? XD

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

6milan6
pl: mlap.hu

mf8480
Valaki nem,tud ingyen tárhelyet, honlapot, mert ez a mostani gáz és szar!

mf8480

mf8480
Ha skin akkor csak átcseréled a régit, ha külön gép olvass readme-t!!!
Amúgy én is csináltam egy-két skint, amit feltettem az oldalamra, csak regeljetek és a tiétek!

6milan6

töltöttem le traktorokat a játékhoz de nem tudom hogy kell berekni a játékba?
6milan6
Nem azért mondom, de a #3888 hsz-ban azért benne van. 3 -assal be, 4-essel kikapcsolod a rendfelszedõt. Addig viszont nem fogja felszedni a rendet, amíg le nem engeded a földre.5-fel, 6-le.

hát... hogy kinyitáson kívül kell mást is csinálni azt én sem tudom, de(legalábbis nálam) kinyitni azt a 9-essel, bezárni meg az "ö" vel lehet.de ha nálad már az ürítés a "következõ" akkor(cserébe😄) te hogy intítottad el a rendfelszedõt (meghajtó kardánt)??
6milan6
Ha rájössz szólj nekem is.😄

Hali
A rend fel szedõ potot hogy lehet ki üriteni mert ha a 7 gombot nyomom akkor csak valami panel jön be?????
6milan6
Nekem kifagyott a mentés után mikor beraktam a jumbot a 3.59-be.:S
Amúgy igazad van FARMER'S MANUAL-ban minden bent van.😄

mf8480
oda állsz egy trakival és Insertel vagy deletével , (mikor mivel)tudod felakasztani
Csak a jó végéhez tolassál!

mf8480
Ez egy k..va 1szerü játék, mindenkinek ajánlom a startmenüben a Farmer's Manual pdf kiterjesztésü fájl elolvasását, amihez Adobe Reader kell!
Nem amúgy ment a 3.54-ben a NH TM 190 Pöttinger Jumbo rendfelszedõvel

Sziasztok!hogy kel felvenni pl:a tárcsázót? kösz elõre is

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

köszi
Játék közben hosszan megnyomod az ESC-t amíg nem hallasz egy hangot utánna egyszer Back és alulról a második save. Ja és várni kell mert nem 10 s a mentés!!! Miután mentett meginnt Back amíg el nem éred a fõmenüt!!
DE TÉNYLEG IGAZ HOGY MÁR VAGY JÓPÁRSZOR LEVANNAK ÍRVA EZEK A DOLGOK!!

légyszi mond el hogy mit olvassak el
caseih9400
Olvass vissza !! Gondolom azért tanultál meg olvasni a suliban !!

khm...khm...

valaki tudna nekem választ adni arra hogy hogy tudom elmenteni a játékod
és ki lépni a fõ menübe
6milan6
3.66-hoz csak az van. Akkr azért nem megy a TVT!!! 3.5-ben nem mûködik, meg a Jumbo és a Cougar sem.

mf8480
a 3.66-hoz nincs valami másik kódotok, mint a 3.54-hez, amit nemkell folyton beirkálni?

mf8480
nem csak a 3.54, de most töltöttem le a 3.66-ot

6milan6
Ahogy írtad, úgy mûködnie kellene:S 3.66 van fönn?

mf8480
Csak a machines mappába kell bemásolni vagy 4 filét + 1 képet ami menübe is megjelenik, meg a többit a st 3.XX mappába simán. Nem!????
Én ezt tettem, a readme-be ez volt.
Vagy van valami más is?

caseih9400
megy.

khm...khm...

mf8480
Nektek megy a Nh TVT 190 + a vetõgépek?

Dave531
Szar a skined, rakjad bele újra.

Dave531
Hát nem vagy nagy, mert én ezeket a képeket már 1 éve csináltam. XD Már rég nem játszok vele.

caseih9400
Mért ilyen a kabin?

khm...khm...