8333
Simtractor V3.66
-
Érdekes, nekem "demo" volt fenn először, rátelepítettem ezt és működik.:D -
Tudnál adni egyet caseih9400?? -
vagy törölni a regeditet.... -
Ujraindítottam a gépet és semmi!
Utánnanéztem Fórumokon és azt irták hogy ha már előtte volt fent egy demo verziójú fraps akkor ha felrakom rá a teljeset nem fog működni:S
Elvileg ujra kell rakni érte a oprendszert:S -
Ok! Majd ujraindítom a gépet és megnézem úgy jó-e de most még nem mert dolgom van a gépen -
Nem tudom miért kell szerencsétlenkedni. Csak a te kedvedért letöröltem a gépemről, letöltöttem, feltelepítettem és MŰKÖDIK! -
Nem megy Fendt ez a verzió amit leszedtem a FAQ-ról de ami fent volt nekem előtte azzal már csináltam képeket,de az nem volt teljes verzió mert csak bmp-t tudott:S -
farmergyuluss #4798 úgylátom nem csak nekem tetszik a fendt skin meg az amazone tárcsa :-) -
Tegnap este tárcsázgattam:
-
Egyépként van FRAPS topik !!!
Olvassatok ott vissza mert ott kevés a hsz. és nem 10 oldal lámuskáim !!:D -
Szerintem megy az, csak a tálcán van kis ikonba... -
Kattints az asztalon lévő ikonra állítsd be hogy melyik billentyű legyen a fényképezés(nekem "8")állítsd a formátumot jpgre csinálj magadnak egy simtractor mappát és abba irányítsd át a fényképeket és NE LÉPJ KI BELŐLE hanem úgy a futva hagyod a frapsot és úgy kezdesz el játszani a gémbe...
-
Leszedtem a FAQ-s oldalrol a fraps-ot de nem idul el felrakás után:@
Mitöl lehet ez? -
Caps Lock off !!! -
pont ott. -
Először is töltsd meg a silónál. "x"-el előhozod a kijelzőjét és látod meddig van és mit ír ki. Wheat-nek kellenne lennie, mert ugye az a búza. Fogalmam sincs hogy vetsz te azzal lucernát.:D Nekem még nem sikerült....
Ja tényleg, milyen színű a talaj amikor elveted a cuccot? Sárgás vagy zöldes?:D
Vagy inkább csinálj képeket az akcióról, tettem fel progit a faq-ba, a letöltésekhez... -
MTZ 82 #4788 FENDT!!!! AZ A BAJ A VETÖGÉPEL HOGY EL VETEM A BUZÁT KI IS KELL DE NEM ÉRIK BE SOHA MINDIG ZÖLD MARAD!!!! VAGY MIKOR VESEM EL VAGY MIT CSINÁJAK?????
A KUKORICA VETÖGÉP AZ JÓ MERT AZ BEÉRIK DE A BUZA AZ NEM!!!! -
Olvass F.A.Q.-t! -
hegjo #4786 helo! tudna valaki segíteni abban hogy hogy kell megtankolni a traktort? jah és ha nem akartok válaszolni akkor ne írjátok azt hogy olvass vissza mert elég idegölő dolog már 10 oldalt is visszaolvasni! előre kössz:) -
Az "X"-el hozod elő a kijelzőt? A TVT mod-ét azzal lehet. Amúgy nem értem. -
MTZ 82 #4784 SEMMIT SE IR KI A DE A KUKORICA AZ KI KELL ÉS BE IS ÉRIK!!! A TELEPEN TÖLTÖTEM MEG DE A KIJELZÖJE MINDIG 0 MUTAT NEM MEGY BELE SEMMI SE!!!! VAGY ÉN NEM TOM!!!! -
Mit írt ki a kijelzője? Wheat vagy Grass? Töltötted meg a vetőgépet? Ha igen akkor hol?
Többet nem kérdezek most.XD -
MTZ 82 #4782 AHA!!!! NEM ÉRIK BE !!!!! OKTOBERBEN VETETTEM ÉS JUNIUSBA IS ZÖLD VOLT!! -
Mi a problémád vele? Az, hogy nem érik be a búza amit vetettél vele? Milyen hónapba vetetted? Ha áprilisba vetsz, akkor elvileg lucerna lesz, de ez nem biztos! -
MTZ 82 #4780 FENDT!!!! NEW HOLLAND TVT 175 TRAKTOR UTÁN VAN 1 BUZA VETÖGÉP AMIT MONDTÁL A #4716 BEJELENKEZÉSNÉL KÜLTÉL VAGYI AZT AJÁLTAD NEKEM ÉS ÉN AZT TÖLTÖTEM LE!!!!
-
De csak akkor hogyha megtanuljátok kezelni a " válasz erre " funkciót ! -
kitt2000 #4778 Szia.Hogy kell képet csinálni leirnátok pontosan hogy kell. -
csak ennyi képet csináltál ?:O -
Tankolok, aztán megyek szántani
-
Kösz !
Még mindíg nincs kedvem vegyszerezni de majd a kuksz kiöli :)
Bálázok ! De nem viszem be a telepre hanem ott összerakom... -
Heh, jó a claas skin a jd-okon.:P
Még mindíg kegyetlen gazosak a földjeid.:F
Te bálázol? +o( -
rendsodrózás befejezve
bálázás
ezt a földet mindenki elfelejtette csak én nem ?!
vetőmag hordó traktorra várva...
töltsed csak , de teli ám :)
2ARES
teli van a vetőgép , és elindultam vetni :)
Ő meg várja a hazavonulást
lassan be van vetve mind a 4parcella :)
utolsó sor
utolsó sor2
ez a distance mit jelent ? valaki plz!
hazavonulás esőben(szerencse hogy nem tököltem a vetéssel)
már ki is van kelve :) hazavonulás a vetőgéppel
ennyi mára holnap nem hiszem hogy lesznek új képek mert a holnapi munkát már ma megcsináltam. -
Miért kell még mindíg ezekkel a hülye kérdésekkel jönni? Ami van hozzá mod, az mind ott van a simtractor.neten az "All New Addon Mods" menüpont alatt! NINCS TÖBB!! Amiket az albumban lehet látni modelleket, azoknak 95% NEM KERÜL BE a játékba! -
Nem tudom mit mondtam már.:D Milyen vetőgép? melyik traktor után van? -
axial1991 #4770 csá nem hanem ami a www.simtractor.com albumában van a 21-es oldalon ezt hogyan csinálták -
farmergyuluss #4769 nemtudom erre gondolsz-e esetleg:
bizon -
axial1991 #4768 -
axial1991 #4767 Helo mindenkinek szeretném megkérdezni hogy honan lehet a játékhoz letölteni RÉGI BIZON kombájn-t -
MTZ 82 #4766 HY!!!! FENDT AMIT MONTÁL NEKEM VETÖGÉPET AMI A 4724 BEJELENKEZÉSNÉL VAN AZ A BUZA VETÖGÉP VALAMI NEM STIMEL VELE MERT NEM LEHT MEGTÖLTENI A TARTÁJÁT ÉS HA EL VETEM A MAGOT KI KELL VALAMI DE NEM ÉRIK BE ZÖLD MARAD MINTHA LE KASZÁLTAM VOLNA A LUCERNÁT ÉS OLYAN MARAD NEM ÉRIK BE!!!!
-
1. Van az a kibaxott "válasz erre" gomb, nehéz használni? Azt se lehet tudni, ki-kinek válaszol.:@
2.És ami a játékba van az forgóborona (power harrow). Rögtörő hengert kultivátor, kombinátor, tárcsa, stb. mögé szoktak tenni.