Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pasz csak titeket érdekelt hogy ki jöt-e már
v4 demo
http://www.webben.fr/demo/game.htm
6milan6
Akkor miért linkeled be, ha azt sem tudod mi az???
Ja, az enyém volt a 4000. hsz. :P

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

ez van én bajom nem?
amugy én nem szoktam igy letölteni dolgokat
6milan6
Ilyen lehetõségek nincsenek, meg szerintem nem is lesznek.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Nézegesd csak az ilyen oldalakat, faxán tele vannak vírussal!!!

Ja és ha valakinek +van a v4 az legyenszves elküldeni erre az e-mail címre:[email protected]

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

Szevasztok. Valaki nem tudja hogy lehet-e olyan modokat letölteni hogy a PL: A john deere 9400-as-al szántok vagy a kis john deere-el vetek stb. Ha valaki tudja legyenszives segítsen. Köszönöm elõre

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

ez minek a cime?
caseih9400
és??

khm...khm...

http://www.fullreleases.com/NewMembers/full-ddl-download-serial-crack-torrent-new-Key-For-Simtractor-V4.php?search=Key+For+Simtractor+V4
ja és nem tudja valaki hogy azt lehet-e már neten
6milan6
Szerintem még a simtrakisok sem tudják, mert akkor közzétették volna a dátumot.:D Majd fent lesz a simtractor.com-on. Nézd rendszeresen...

nem tudja valaki véletlenül hogy a simtractor v4 mikor lesz letölthetö?

6milan6
Nem tudom. Én is így jártam, szerintem mindíg változó mi van a földeken.

hello
az miért van hogy ha uj játékot kezdek, akkor nekem a földeken nincs semmi, mármint buza, ilyesmi, amit már lehet aratni, mert az egyik havernak ugy vn hogy már lehet aratni meg silo-zni?
caseih9400
meg a nagy lóf*sz fogja mevenni :F

khm...khm...

6milan6
Csak ha megveszed a license key-t 44 euróért!:(:S

caseih9400
csak ha???:DDD

khm...khm...

6milan6
Multy vazze! Ami ugye nem megy.:S Csak ha...

Single player modban és mi az a másik mod ahol meg lehet ugy csinállni? Hogy ne a silozoval kejen huzni a potot!!!!
6milan6
Single player modban csak úgy lehet, hogy a silózóval húzod a pótkocsit!

kösz szépen
HY!!! HOGY LEHET SILOZNI ???? NEM LEHET UGY MEG CSINÁLNI HOGY A TRAKTOR OTT JÖJÖN A SILOZÓ MELLET ????
6milan6
Nem számít milyen vetõgépell állsz a siló alá!Azt tölt bele, ami bele való.:D
A Case CVX mod-nál a fronttartály legyen a csõ alatt a silónál és a "C" betûvel kell elõhozni a kijelzõt, hogy lásd meddig van.
A NH TVT-mod-nál meg a vetõgép legyen a csõ alatt és asszem "X"-el jön elõ a kijelzõ.
V4-rõl meg ne engem kérdezz, hanem nézd rendszeresen a simtractor.com-ot, úgyis ott lesz fent.

az miért van hogy a forgóboronás traktorral odaállok a silo alá, megnyitom, és mégsem telik meg a gép?
ÉS A KUKORICA VETÖGÉPET HOGY KELL MEG TÖLTENI MAGAL?????
HY!! MILYEN VETÖMAGOKAT LEHET VETNI???? MERT ÉN CSAK AZ ALAPOKAT TUDOM!!!
köszi, és véletlenül nem tudsz vmit a v4röl, hogy mikor lehet majd letölteni?
6milan6
Elvileg odébb kellene tudnod tolni a teleszkópos rakodóval, vagy a homlokrakodós traktorral.Nekem még nem sikerült.:S Lehet nem is lehet...

ha valaki tudja mondja már + hogy ha a silo-t vagy a szalmát a rendfelszedöböl leöntöm a betonfalak közé, akkor azt késöbb fel tudom venni, vagy a tehenek onnan eszik meg?
6milan6
1. regisztrálni kell a simtractor.net-re.(ha még nem tetted meg)
2. ha új gépet akarsz berakni, akkor olyat keress, hogy "all new addon mods"
3. kiválasztod a gépet és letöltöd
4. kicsomagolod egy mappába, ekkor kapsz egy "Machines" mappát meg pár fájlt.
5. a "Machines" mappa tartalmát bemásolod ide: C:\Program Files\SimTractor 3.5\Machines
6. a mappán kívüli fájlokat pedig ide: C:\Program Files\SimTractor 3.5
Elvileg ennyi. Skint is a 6. pontban leírt helyre kell másolni és FELÜLÍRATNI az eredetit!

ÉS HA KÉRHETNÉM RÉSZLETESEN IRJA MÁR LE VALAKI MERT ÉN NEM NAGYON ÉRTEK MÉG HOZZÁ!!! KÖSZ
www.simtractor.net/home/ RÖL LEHET LESZEDNI GÉPEKET UGYE??? ÉS AZT HOGY KELL KICSOMAGOLNI ÉS A JÁTÉKBA TENNI???? KÖSZI
kösz
nem tudja valaki véletlenül hogy a simtractor v4 mikor lesz letölthetö?
Mert a cougar az addons nevû fájl és azt nem bemásolni kell hanem TELEPÍTENI. Miután feltelepítetted, meg se kell venni mert autómatikusan megkapod csak nem a farmon v a boltba lesz hanem a lucernás szélén a város túlsó felén. Bár személyszerint a Xeriont jobban ajánlom. Sok sikert.

A válasz a feltett kérdéseidre NEM!!
Ez csak múltiba mûködne, de NEM LEHET VELE MÚLTIZNI!!!!

Hy De nekem mér nem akarja berakni azt a rohatt caugart?
caseih9400
biztos..xD
azér kössz

khm...khm...

caseih9400 ebböl ugy látsz ki hogy a fülkét elforditod a hosszú ó betüvel és mindjárt jobb lesz a kilátás
caseih9400

Hogy lássak ki itt ???
Nagyon jól meg lett csinálva ez a cougar XDDD

khm...khm...

KÖSZI!!! ÉS NEM LEHET UGY MEG CSINÁLNI HOGY TRAKTOR HORGYA EL A MAGOT???
VAGY KOMBÁJN ARAT ÉN MEG MÁST CSINÁLOK ADDIG???
Milyen kódokat keresel ehhez??
CTRL + Alt + B eredmény: 200000$
Másra nincs is szükség, ez annyira egyszerû játék.

caseih9400
úgy érted hogy csalás??? csak egy van tuttomal a CTRL+ALT+B az a pénz

khm...khm...

HY!!!! MILYEN KÓDOKAT TUDTOK A JÁTÉKHOZ MERT NEKEM NINCS 1-SE!!!! ÉS HA VALAKI TUDD SEGITENI AZ IRJA MÁR ODDA HOGY A KÓD MIT JELENT!!!! NAGYON SZÉPEN MEG KÖSZÖNÖM!!! KÖSZI!!!!
6milan6
Gratulálok, ez ám a megnyilvánulás!

:DDDDD mieeeeeeeeez:D uristen...

6milan6
Ez azért már tényleg nem gyenge.:D

caseih9400
Olvassálmár vissza !!!

khm...khm...