8333
Simtractor V3.66
  • 6milan6
    Kombájnon a szecskázót a "3"-assal lehet ki/be kapcsolni.
    Nem tudom melyik trakiról beszélsz.:S Kétkerekű?:S Ha ikerkerekesre gondolsz, akkor az a NH TVT vagy a Case CVX lehet. Fronthidraulika gombjai az: O,P,L,É
  • KalmiDuf
    Hali!!! Feltoltam ajátékot nagyon komoly!!!!:-)) Elég jól elboldogulok vele, de még volna pár kérdésem. Lexiont raktam be de nem mindig indúl el a szecskázó. Beraktam még egy Fend-et is 2 kerekűt de nem tudok felvenni vele semmit az elejére. Ez a két problémám volna eddig. Ha valaki tudna segíteni,előre is köszönöm.
  • Gaborkik #5085
    nekem 800 mhz 128 rammal nvidia videórai 128-as viszi rendesen csak nekem is a farmara való belépés irritálja de nemnagyon...
  • Daneszka
    Osztálytárs 900 MHz-es prockóval+128 Mb rammal tolja de a karit nemtom milyen és akkor beakad kegyetlenűl neki is amikor beérek pl a farmomra vagy kimegyek a határba a földekhez
  • 6milan6
    Ezt adták meg minimum konfignak:

Pentium III 600 MHz
    128 Mb Ram
    16 Mb VGA

Kiváncsi lennék egy ilyen konfigon mire képes a játék, természetesen kikapcsolt 3D növények mellet.:D
  • caseih9400
    heh...látom nem csak nekem megy annyival :)
  • Daneszka
    Ez van ha 12-13 FPS-es aratunk a lexionnal:(
  • Daneszka
    Rajt:D

Valamiért nem mindíg szedte a rendfelszedő a rendet:S Miért van ez?
  • Daneszka
  • 6milan6

• caseih9400
    én nem hiszem...
  • NORBIXY
    értem köszönöm szépen de ezt hogy lehet kiküszöbölni vagy majd a 4 ben már ki javitják szerintetek??
  • caseih9400
    Az összes föld a tied -.-
  • Daneszka
    Akkor lehetséges hogy e miatt van:S
  • 6milan6
    Szerintem azért van, mert amíg az alap textúrák vannak mindenhol, könnyen kezeli a gép. Viszont ha learatod a búzát, kukoricát, utána már az általad hátrahagyott földet menti el, ami nem olyan full egyforma,mint az alap vetés. Minden kis változást .bmp fájlokba ment, gondolom aannyira sok gyűlik össze belőle, hogy ezt nem bírja kezelni olyan gyorsan, ezért esik le az FPS.
    Nekem 1,5 Gb Ram és 256 Mb VGA mellett is leesik néha 18-20 FPS-re, ami nevetséges.
  • caseih9400
    az emelkedőre gondolsz ? ha igen akkor talán vissza kéne venni sebességből...
  • Daneszka
    Ilyesmit csinál nekem is:S
  • NORBIXY
    Szevasztok srácok nem tudjátok miért van az hogy egyszer learatok és mikor hordom be a bálákat akkor elkezd lassulni a gép és utánna szar vele játszani de addig meg folyik mint álat??Ha tudtok segitsetek már létszi köszi.
  • DJviolin
    Használd egészséggel. :)
  • 6milan6
    :D:)
  • caseih9400
    Na én lettem a házigazda :)
  • Neuman
    Nem sok jót!!
  • 6milan6
    Ideje lesz már.:D Elég sok itt a szemtelen hozzászólás. Ráadásul olyan emberektől, akik csak olyan hsz-okat írnak, aminek kérdőjel a vége!
  • 6milan6
    Mert ez egy ilyen játék.:D Erre az a megoldás, hogy nem kell kazalba rakni.xD
  • axial1991
    ja de nekem mindig bele esik a másik bálába.
  • drumbass
    Helyes legyél :)
  • caseih9400
    Hogy lehetne kazlatrakni .... az egyik bálára rá rakod a másikat ...
  • axial1991
    Mivan izomlázad van, hogy nemtudod leirni!!!!!
  • caseih9400
    Gyerekek !

Mit szólnátok ahhoz hogyha én lennék a topik házigazdája ?
  • axial1991
    Nem azt kérteztem,hogy tudom eladni azt tudom.
    Csak azt nem tudom,hogy hogyan lehet kazlatrakni.
  • SHADOWEYES7
    FAQ ?
  • axial1991
    helosztok szeretném megkérdezni, hogy hogyn lehet a bálákbol kazlatrakini mer amikor ráteszam egyik bálát a másikra mindig beleesik a másikba ellöre is kösz.
  • Tomaszman
    enyimeeszoba
    sim
  • Tomaszman
    rendre rakod a szalmát!!!
  • caseih9400
    pff..ezmár a te dolgod
  • kislalik
    jó lettt!mindenkinek aki segített örök hálám.nagy-nagyon szépen köszönöm nektek!már nagyon régen szerettem volna.azért voltam oan hülye mert més csak 11éves vok.mégegyszer nagyon szépen köszönöm nektek. ha lesz més valami gondom remélem számíthatok rátok!mentem trakizni!
  • kislalik
    de hiába már elovastam az egészet!
  • 6milan6
    Akkor idézzük ismét a F.A.Q.-t!

"Miért csak demo?

Nem regisztráltad a játékot. Licens registering... menüpont alatt ird be: login: www.mttu.com, key: DC456FF
    (3.66f verziónál minden játék indításkor be kell írni!)"

A farmer's Manual-t meg hagy békén.:D elég ha végignézed és nem fogsz itt hülyeségeket kérdezni.
  • kislalik
    lécci válaszolj caseih9400.
  • kislalik
    hova kell ezt áthelyezni?