8333
Simtractor V3.66
-
#5945 még utolsó kérdés: elvittem a búzát, eladtam, de nincs mivel a kombájn nem tudja pótkocsiként felvenni, ezért nem tudom mivel kéne felvenni.A pályán találtam egy kisebb traktort, de a teljesítménye gyenge + nem tud minden pótkocsit felvenni.. -
#5944 a kombányt nem teherszálításra gyártották max a vágóasztal hordót tudja elvinni!!
és ezt nem küldetésnek hívják!!
ez egy farm
nincsenek rajta páják.!! -
#5943 csá
a kamionba nem lehet beülni
az f10zel magadmelé hívod
a f11el elküldöd kiborítani a magot
és nem átöntöd hanem kiüríted
és nem autóval vágtál hanem kombányal john deere sts el
látom nem naon értesz hozzá! -
#5942 Egy kicsit eljátszadoztam vele, de megakadtam.No, mindig az 1. küldetésnél vagyok, learatom a búzát, beleöntöm a gép segítségével a teherautóba,de onnan hogyan tovább?a teherautóba nem lehet beszállni, és az az autó amelyikkel arattam az meg nem tud pótkocsit vinni...pls segítsetek! -
#5941 Hi!
Valaki le tudnám írni nekem, hogy hogyan kell ezt kezelni?Értsd: Nem a játék billentyűzetkiosztására vagyok kiváncsi, hanem arra, hogy az pályán mit hogy kell csinálni és mit..ha hosszú, nem kell leírnotok az egészet, csak a legelejét aztán majd csak kiokokodom.
előre is thx. -
emese1985 #5940 Hali!
Neked meg van az eredeti simtractor cd? Hol vetted? Mennyi volt? Milyen, jobb mint amit le lehet netről tölteni?
-
Claasxerion3300 #5939 na mind1
-
Claasxerion3300 #5938 amugymeg nem hazudok mert meg van a igaziba baz csak anyira parasztok vagytok hogy nem hiszitek el... -
Claasxerion3300 #5937 Sorry ha valaki kereset és nem tutam visza irni de én tanulok és csak hétvégén vok othon na mind1
VASÁRNAP ESTE 6 IG IRHATOK!!!!(gépészmérnök:P) -
benice #5936 hello ha valamejikötöknek nem mennek rendesen a gépei akkor szolok hogy 1-2 használat után meg kell javitani
nekem is nem ment a lexionom rendesen el vittem szerelöhöz és mint ha kicserélték volna
-
#5935 Ez mi ?? Nem baj ... DELETE! -
#5934 Hát nem kellett volna szólnod....F.A.Q.!!! -
#5931 A kis telepen van egy épület és ott van egy ember és ott kell megjavítani!én úgy tom de akinek van még kérdése hátha tok válaszolni MSN: [email protected] vegyél fel! -
Gaborkik #5930 írásjeleket tegyél már ki plz !!! értelmetlen egy mondat az amit odaírtál !!! -
kutya123 #5929 sziasttok már régóta szimtrakizom eddig semmi baj nem vol de most a new holland tvt nem akar semmit csinálni először csak nem vetett de mostmár a talajmunkáló eszközök sem működnek csak szakaszosan elromolhatott ha igen hogy kell megjavitani. köszi -
trakman #5928 Sziasztok.megcsináltam nagyon babára a játékot fű,út meg ilyeneket javitottam ki majd csinálok több képet rola akinek kell szoljon [email protected](msn).sziasztok
-
Gaborkik #5927 nagybetűvel írtad ??? és honann tudod hogy a key-el van a baj ? -
#5926 Lámulás -
#5925 kösz haver!!!!! -
laca9210 #5924 sziasztok még csak most kezdtem a játékot és azt szeretném megkérdezni hogy az F.A.Q -ban leírt login és key a 3.66 verzióhoz van? mert a keyt nem fogatta el.
-
rajmi19921222 #5921 TEZSÉK TESÓ ITT A SKIN: http://www.simtractor.net/downloads/index.asp?category=all&page=20&order=asc -
#5920 császtok!!!!!!!!!
honnan lehet bála skint leszedni??
segícsetek lécci -
kislalik #5917 CS!
Én igy nem tom.:S -
#5916 már kérdeztem
hogy lehet a case cvx venta vetőgppel füvet vetni -
kislalik #5915 Cs!
Álltalában szokták a boltok honlapját frissíteni. -
#5911 hogy lehet füvet vetni a case cvx venta vetőgéppel????
előre is kösz
-
#5910 sehogy. -
dj norboo #5909 Császtok!!!
Hogyan lehet a játékba egyszerre több géppel menni??? -
emese1985 #5908 miben segitsek! -
#5907 Nem Jelent Még Meg !! NJMM !!!!! -
#5905 Az 1-essel indítja a rostát meg mindent , 2essel a motollát indítja el , 3-assal meg lehet váltogatni hogy szecskázzon vagy rendet csináljon. -
Gaborkik #5904 nos mer el is kell indítani a vágóéleket a 2-es vagy 3-as gombal !!! -
#5903 Tufnál nekem segiteni emese? -
#5902 nincs. -
emese1985 #5901 hali nincs info a v 4-röl??? -
#5900 csá!
figyeljetek ne vicceljunk!
Nah beméka buzában fent van a buzavágo fej (vagy mi az ne vok paraszt)
igen leengedem teljesen elindulok lassan és nem végja buzát iylenkotr mit kell csinálni jah és valaki adjon msnt!! pls! -
#5899 ki tud ojan oldalakat amin skinek és módok vannak
a segítségeket előre kösz
császtok -
kitt2000 #5898 Szia.Én bocs nem úgy tudom van egy mod.pl(elkezded a kombányal kinthagyod kilépsz választol egy másik pl tractort elkezded megint és álitolag a kombány ott van ahol hagytad.Probáld ki mert szerintem igy lehet csak az a hátránya hogy majd visza kell hozni ha végeztél a munkával elöbb az egyik a traktort utána a kombányt. -
kislalik #5897 Hy!
© szabi2008 nem lehet 1szerre 2 géppel menni (kivéve multiba).Meg a kamiont tudod hivni.
© robi11 nyugadtan tárcsázd le.A bála skint meg nem tom. -
#5896 holo lehet leszedni bála skint?