8333
Simtractor V3.66
  • thomasthomas
    még utolsó kérdés: elvittem a búzát, eladtam, de nincs mivel a kombájn nem tudja pótkocsiként felvenni, ezért nem tudom mivel kéne felvenni.A pályán találtam egy kisebb traktort, de a teljesítménye gyenge + nem tud minden pótkocsit felvenni..
  • robi11
    a kombányt nem teherszálításra gyártották max a vágóasztal hordót tudja elvinni!!
    és ezt nem küldetésnek hívják!!
    ez egy farm
    nincsenek rajta páják.!!
  • robi11
    csá
    a kamionba nem lehet beülni
    az f10zel magadmelé hívod
    a f11el elküldöd kiborítani a magot
    és nem átöntöd hanem kiüríted
    és nem autóval vágtál hanem kombányal john deere sts el
    látom nem naon értesz hozzá!
  • thomasthomas
    Egy kicsit eljátszadoztam vele, de megakadtam.No, mindig az 1. küldetésnél vagyok, learatom a búzát, beleöntöm a gép segítségével a teherautóba,de onnan hogyan tovább?a teherautóba nem lehet beszállni, és az az autó amelyikkel arattam az meg nem tud pótkocsit vinni...pls segítsetek!
  • thomasthomas
    Hi!

Valaki le tudnám írni nekem, hogy hogyan kell ezt kezelni?Értsd: Nem a játék billentyűzetkiosztására vagyok kiváncsi, hanem arra, hogy az pályán mit hogy kell csinálni és mit..ha hosszú, nem kell leírnotok az egészet, csak a legelejét aztán majd csak kiokokodom.
    előre is thx.
  • emese1985
    Hali!

Neked meg van az eredeti simtractor cd? Hol vetted? Mennyi volt? Milyen, jobb mint amit le lehet netről tölteni?
  • Claasxerion3300
    na mind1
  • Claasxerion3300
    amugymeg nem hazudok mert meg van a igaziba baz csak anyira parasztok vagytok hogy nem hiszitek el...
  • Claasxerion3300
    Sorry ha valaki kereset és nem tutam visza irni de én tanulok és csak hétvégén vok othon na mind1
    VASÁRNAP ESTE 6 IG IRHATOK!!!!(gépészmérnök:P)
  • benice
    hello ha valamejikötöknek nem mennek rendesen a gépei akkor szolok hogy 1-2 használat után meg kell javitani
    nekem is nem ment a lexionom rendesen el vittem szerelöhöz és mint ha kicserélték volna
  • caseih9400
    Ez mi ?? Nem baj ... DELETE!
  • caseih9400
    Hát nem kellett volna szólnod....F.A.Q.!!!
  • Martinez01
    A kis telepen van egy épület és ott van egy ember és ott kell megjavítani!én úgy tom de akinek van még kérdése hátha tok válaszolni MSN: [email protected] vegyél fel!
  • Gaborkik #5930
    írásjeleket tegyél már ki plz !!! értelmetlen egy mondat az amit odaírtál !!!
  • kutya123
    sziasttok már régóta szimtrakizom eddig semmi baj nem vol de most a new holland tvt nem akar semmit csinálni először csak nem vetett de mostmár a talajmunkáló eszközök sem működnek csak szakaszosan elromolhatott ha igen hogy kell megjavitani. köszi
  • trakman
    Sziasztok.megcsináltam nagyon babára a játékot fű,út meg ilyeneket javitottam ki majd csinálok több képet rola akinek kell szoljon [email protected](msn).sziasztok
  • Gaborkik #5927
    nagybetűvel írtad ??? és honann tudod hogy a key-el van a baj ?
  • caseih9400
    Lámulás
  • robi11
    kösz haver!!!!!
  • laca9210
    sziasztok még csak most kezdtem a játékot és azt szeretném megkérdezni hogy az F.A.Q -ban leírt login és key a 3.66 verzióhoz van? mert a keyt nem fogatta el.
  • rajmi19921222
    TEZSÉK TESÓ ITT A SKIN: http://www.simtractor.net/downloads/index.asp?category=all&page=20&order=asc
  • robi11
    császtok!!!!!!!!!
    honnan lehet bála skint leszedni??
    segícsetek lécci
  • kislalik
    CS!
    Én igy nem tom.:S
  • robi11
    már kérdeztem
    hogy lehet a case cvx venta vetőgppel füvet vetni
  • kislalik
    Cs!
    Álltalában szokták a boltok honlapját frissíteni.
  • robi11
    hogy lehet füvet vetni a case cvx venta vetőgéppel????
    előre is kösz
  • caseih9400
    sehogy.
  • dj norboo
    Császtok!!!
    Hogyan lehet a játékba egyszerre több géppel menni???
  • emese1985
    miben segitsek!
  • caseih9400
    Nem Jelent Még Meg !! NJMM !!!!!
  • caseih9400
    Az 1-essel indítja a rostát meg mindent , 2essel a motollát indítja el , 3-assal meg lehet váltogatni hogy szecskázzon vagy rendet csináljon.
  • Gaborkik #5904
    nos mer el is kell indítani a vágóéleket a 2-es vagy 3-as gombal !!!
    Tufnál nekem segiteni emese?
  • caseih9400
    nincs.
  • emese1985
    hali nincs info a v 4-röl???
    csá!
    figyeljetek ne vicceljunk!
    Nah beméka buzában fent van a buzavágo fej (vagy mi az ne vok paraszt)
    igen leengedem teljesen elindulok lassan és nem végja buzát iylenkotr mit kell csinálni jah és valaki adjon msnt!! pls!
  • robi11
    ki tud ojan oldalakat amin skinek és módok vannak
    a segítségeket előre kösz
    császtok
  • kitt2000
    Szia.Én bocs nem úgy tudom van egy mod.pl(elkezded a kombányal kinthagyod kilépsz választol egy másik pl tractort elkezded megint és álitolag a kombány ott van ahol hagytad.Probáld ki mert szerintem igy lehet csak az a hátránya hogy majd visza kell hozni ha végeztél a munkával elöbb az egyik a traktort utána a kombányt.
  • kislalik
    Hy!
    © szabi2008 nem lehet 1szerre 2 géppel menni (kivéve multiba).Meg a kamiont tudod hivni.

© robi11 nyugadtan tárcsázd le.A bála skint meg nem tom.
  • robi11
    holo lehet leszedni bála skint?