Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milán,azokat a bálákat hogy csinálod?mer nekem nem zöld a bála meg nem ilyen hálóval kötiössze?

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

6milan6

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

feherkiraly
Az melyik?
Esteleg egy képet nem tudsz küldeni?
Köszi

6milan6
Egy kérdõjelis elég.😄 A forgózsámolyos pótra.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

feherkiraly
Bocsi.
Na csak azt kérdezem hogy mire lehet felpakolni a kisbálákat,milyen pótkocsira??????????????

6milan6
Ma írtam, hogy legalább a kérdést tegyétek fel normálisan, de látom hiába.xD

tessék.

feherkiraly
hali valaki mondja már meg hogy mire lehet a kockabálákat fel?????????

Hali!!!!! valaki nem tudja hogy hogyan lehetne megcsinálni a claas xeriont hogy lehessen vele szántani?

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

megvan.az mért van h némelyik rendet nem bálázza be a bálázó?léccives értelmesen válaszoljatok!elõre is köcc

az optionban?

caseih9400
a mûhelybe a 15ös kulccsal.

khm...khm...

hol lehet a grafikát beállítani?

claaslexion
az tényleg fajin lenne!

Jó lenne már egy olyan játék ahol lehetne multizni!
claaslexion
mivel lehet videót késziteni játék közben?

claaslexion
hogyan tudok a gépekre feliratot rakni?

6milan6
Mivel fényképezted? Legalább a kérdést tegyétek fel érthetõen.😄

claaslexion
Vágólapra!

A képe amit fényképeztem azt hova rakja be???<#help><#help>
6milan6
"3"-as gomb.

feherkiraly
haha nekem is kikel csak nem látom,ráálok vágni a kombálnal és vágja lefelé
csak nem lehet azt valahogy beállitani hogy ne szétfelé fujja a szalmát hanem sorba hogy betudjam bálázni??????

6milan6
Faxa!😄

caseih9400
900L 😮O jól megtankolták eztet 😊)

azért értitek , Axiálnál John Deere van 😄

munka közben

nem sok van már a hegyen 😊)

hamar meglesz ez 😊

jöjjön a másik rész

megis volnánk

mit el nem szerencsétlenkedtem itt 😊

háát az kéremszépen úgy volt hogy mikor mentem tárcsázni a füvet akkor...

khm...khm...

Mér nem a 9400-assal vetsz?Meglehet szokni azt is
caseih9400
Be van vetve alapból!

khm...khm...

feherkiraly
HA kezdek egy új játékot és akkor ott már a földek be vanna vetve????????,

caseih9400
milyen rég vetetted mán azt XD

khm...khm...

6milan6
Semmitérõ NH TVT mod vetõgép.:@ Nem érett be a búza amit vetettem vele.

claaslexion
Szerintem sehol!
Csak azt látod,hogy alig telik a kombájn!Az elsõ aratáshoz képest!

Amugy hol tudom megnézni hogy hány százalékos termést értem el??

claaslexion
Amugy meg szaladgáljon a kamion azért van!
Szoktam kivini egy trakit póttal és amikor a kamion éppen uton abba üritek!És a legvégén bemegyek vele!

claaslexion
Ja!
Akkor jó!Már azt hittem én vagyok béna!
Kössz a segitséget!

caseih9400
nem is kell annyit adnia..😄 akkor percenként rohangálhatnék kukutyinból be a telepre 😄D

khm...khm...

6milan6
Jó sorrend nincs, mert én próbáltam. Tárcsáztam, trágyáztam, szántottam, vetettem, permeteztem és csak 50 %-os termésem lett, pedig a vetésforgót is betartottam! Akkora termést nem fogsz elérni, mint amit a gép ad elõször.

claaslexion
Szevasztok!
Mi a helyes sorrend,hogy jó termésem legyen?

feherkiraly
Hát ilyen nincsen csak nekem!!!!!!!!!!áááááááááááá

feherkiraly
Nekem meg semmi,csak azok a foltok

6milan6
Persze hogy begazosodik, amikor hónapot vált. akkor 1 szintet fejlõdik a növény is, stb... Én is szoktam elõretekerni az idõt.

feherkiraly
Nah most:::
Tegyük fel kezdel te egy uj játékot.Akkor te ha elkezded elõrefelé tekerni az idõt akkkor neked elkezd begazosodni a föld????Ezt megnéznéd nekem,???
Vagy nem lehet idõt tekerni??,

feherkiraly
Azon van::::

Valami más ötlet esetleg????

6milan6
On-on kell lennie, akkor van 3 dimenziós növény.

feherkiraly
Mi ez a végén most ki vagy be kell kappcsolni???????????
Amugy be van asszem mert /on/-on van

6milan6
Akkor nincs bekapcsolva a 3d crops a menüben.

Egyebet nem tudok mondani.Kérem kapcsolja ki! (by Szalacsi)

feherkiraly
Jah mindent kitöröltem de nem is egyszer raktam már ujra a játékot.Hát de nem hiszem el hogy senki nem jár igy csak én akkor csak valamit én nem csinálok jól.,az biztos.
Az idõt lehet tekerni elõrefelé,de biztosan lehet mert mondtátok hogy ugy kell.De figyu már van most az az oldal amelyikrõl lelehet szedni a játékot ott vannak képek és láttam köztök egy olyat hogy el van hanyagolva a föld és mkkora a gaz benne.De akkor nekem is kéne nõni gaznak vagy nem???
Ehelyet nekem amelyik földet nem müvelem azon csak foltokban vannak kis zöld petyek.Hát mot már tényleg nem tom mi van

6milan6
Azt azért írtuk bele a F.A.Q.-ba, hogy ne legyenek olyan kérdések, hogy melyik gomb mit csinál, mit hogyan kell, stb. Ha átnézed azt a .pdf dokumentumot, lényegében mindent megtudsz a játék irányításáról, lényegérõl.
Ha komolyabb játékok simán mennek, akkor fogalmam nincs mi lehet a tiéddel. Mikor újratelepítetted letörölted a mappáját is a játéknak? Lehet maradt benn valami fájl ami miatt hiába telepíted újra, még xar marad.

feherkiraly
Ezt most ugy éred hogy a videókártya telepítõje nem jó vagy mi???
De nagyobb játékokat is nyomok,ezért nem értem hogy ez miért nem jóóóó!!!
De van itt ez a simtractor F.A.Q.
oda van ez irva hogy:Elsõ dolgod a játék feltelepítése után a Farmer's Manual ENG.pdf fájl átnézése legyen!!!Start menü/Minden program/Simtractor Game/Farmer's Manual ENG

Én ezt nem csináltam meg:::ezt fontos megcsinálni???????

6milan6
Nem értem, azon mennie kellene. Ha a DirectX 9.0c van fenn az jó. Már csak a VGA Driver lehet a probléma...

feherkiraly
512 RAM,Intel Celeron D 346,3066 Mhz
Videókártya 128-as

??????????????asszem mindent jól irtam

6milan6
Processzor, Ram elég lenne...