Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daneszka
Kegyetlen egy bug(játékhiba)
BE volt csípve a sofõr xD

Ez van ha a játék 640x480-as felbontáson megy:

Milyen háttér ez?😄

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

6milan6
Úgy, hogy közbe nem megy a játék.😄

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Hát hiába raktam bele nem olyan lett.Mentés elött vagy után?

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

Daneszka
Rajmi ugyan úgy kell belerakni a textúrát mint ahogy a gépeknek a skinjeit😊

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Daneszka
Fendt kimész a tanyárol balra majd jobbra,átmész egy "Átjárón" ott egyböl jobbra és ott is vagy a vestern épületeknél!!
Onnan már megtalálod

Hali.Hogyan kell a föld texturát belerakni?

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

kösz mindent....!!!!!!!!!!!!!!!! halod meg még azt akarom kérdezni h ahol gyáriba a kukorica van took ott valami viz van elõte nah oda hogy kellll eljutnni meg kell kerülni a gazföldet??(mert nekem ha mejek a tanyáról jobbra ott letérek jobbra nah tood ott is van 1 föld amibe nincs vetve semi álutólag nem ot kel meni??( de nekm ott van 1 sorompó!!!):S nah mind1 és ebe a 3.5 ugy fog müködni minden???? nah elõre is kösz mindent
kupci13
de akkor mért csak középen

!!! HALA MADRID !!!

6milan6
Kell vagy nem azt te döntöd el. Éppúgy mint a permetezés. Célszerû mindkettõt, akkor elvileg több lesz a termés.
A leghatékonyabb elvileg ez lenne: tarlóhántás (tárcsa, vagy a kultivátor), trágyázás, szántás, vetés, permetezés.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Ilyenkor jól érzed magad? Ne két karakteres hsz-eket írj, hanem nézzél jörül! Ez nem chat, hanem fórum, ahol álltalába van F.A.Q. és egyéb hasznos link a bannerban.

www.simtractor.extra.hu INNEN TOD LETÖLTENI!AZÉ MERT ÉNSE TOM.CSAK MEG KELL SZAKITANI A NET KAPCSOLATOT CSAK AKKO JO AZ F.

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

DE TRÁGYÁZNI NEM KELL?

Válaszolj!!!!!!!!! te halod most mejed de ird meg nyugodtan h miért nem jóóó és más verziot honan tok leszedni

kösz!!
mer ahoz szakitani kell a net kapcsolatot h jo legyen.a 3.66e a jo.abba csak 1x kelll beirni

miért ne lene yo?????????(
hm??
azal jácok(de miért nem yó??
miért nem yó??
??
6milan6
Melyik verzióval játszol? 3.66f már nem jó.

ugye ez a kód,????
hát tom de nekem is azt irja ki.................. de villog!! a kód www.mttu.com
DC456FF
!
6milan6
Ha villog akkor tuti hogy nem regisztrált! A sikeres regisztráció után simán kiírja hogy registered version(full game) és kész.

de nekem is segitsen már veleki mi lehet nálam a gond sörgös lenne!!!!!!
sztem gyorsan mész.........
kupci13
Aratás közben a kombaj elhadja a búzát középen. (claas)
mi lehet a gond?

!!! HALA MADRID !!!

miiiiiiiiiiiiiii mire irtad h trak??
trak??

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hogy lehet trak????????
YOU ARANT REGISTER,REGISTER YUOR PERSONALCOPY TO GET A FULL ACCESS

nem toom mi a gond.... mikor indulnák 1 mahyneris gépel akor ezt irja ki alul meg mikor menteni is próbálok akor azt ija ki h(ERORR UNREGISTERED VERSION) de ott oldalt meg villug h registered...... mitévõlegyek???? de pl::: a kis fülkenélküli gép az elindul depl: a silozo az neem:S:S:S

irjatok minél elõbb
6milan6
Génmódosított búza.xD

köcc.laci õ nem is szokott trágyázni?

Daneszka
Nem mindegy mennyi FPS-ed volt tárcsázás közben,lehet neked kevesebb volt mint Lacinak (CaseIh9400),és ezért van hogy másabbul néz ki a földed

nekem valamiért nem ugy néz ki a tárcsázott föld mint neked

köccke.

caseih9400
mint igaziban ; learatom,betárcsázom,bevetem és jövõre meg szántok azt annyi nem kell túlbonyolítani 😊

khm...khm...

naon hálás vaok neked<#worship>.léccives még ird le hogy mien sorrendbe müveled a földet.

caseih9400
F10 mindkettõre , és 3.ba

khm...khm...

köszi a válaszokat.meik gombot kell megnyomni ha azt akarom hogy a kamion jöjjön mellettem?és ha már nincs szükségem a kamionra meik gombot kell ahoz hogy visszaáljon a kamion?és te hanyadikba tárcsázol?elöreis kössz

caseih9400
nem , a búza aratást tegnap a tárcsázást meg a kuksz aratást ma ^^

khm...khm...

6milan6
(Y) ezt mind egyszerre csináltad?+o(

caseih9400
Rájöttem hogy nem is rossz aratni ST-ben XD (persze hogyha kamion hordja a magot)

há' aratás közben kell üríteni úgy legalább haladunk is 😊

most ürítettem ki 😊

már be is van "tárcsázva"

megyünk a kukszhoz 😊

na teis húzzál a telepre 😊

nem ért vissza idõben :%

de a mai utolsó ürítésére visszaért nagy nehezen 😊)

khm...khm...

6milan6
Mert xar a game.xD Nekem is hagy(ott) el rendet...

köszönöm szépen.és valameik rendet mér nem szedi fel a bálázó?

k
lehet rá skineket berakni
caseih9400
igen és nem lehet azon se multizni!

khm...khm...

Sziasztok! Próbált már valaki HAMACHI-n játszani a SIMTRACTORRAL?