8333
Simtractor V3.66
-
csabika0079 #6791 nono 26: ha visszaolvastál volna egy kicsit tudhatnád hogy csak akkor multizhatsz ha eredetileg reisztráltál.
Gábor:olvass F.A.Q-t
-
#6790 császtok amit le fogok tölteni hogyan tegyem be
-
nono 26 #6789 Sziasztok!Hogy lehet multiba játszani?Valaki tud esetleg segiteni ez ügyben? -
Joel2 #6788 Sziasztok! Próbáltátok már kormányal a játékot?Szerintem kurva jó:D csak a pedált nem tudja kezelni van valami tippetek?? -
kitt2000 #6787 Ha beirtad a ctrl+alt+B akkor nyomd meg a pénzöszeget és átirja.Ilyen egyszerű. -
ATOMJANIKA #6786 Sziasztok Tudna nekem valaki adni egy vagy pár modot,ogy kitudjam próbálni,hogy jó-e a játék mert nem tudok letölteni,köszi!aki tudna segítteni az vegyen fel msn-re:[email protected] -
dj norboo #6785 lemken ujra kell rakni a játékot! roland te meg regizd a játékot..mert demoba enm aggya a pézt -
roland987654321 #6784 ha Megnyomom ezt a billentyűkombinációt ctrl+alt+b akkor miáért nincsen több pénzem???? -
lemken #6783 Most már működik minden de elmentem a játékot és nem tölti be........:(:( ilyenkor lehet valamit tenni ??? -
Joel2 #6782 F.A.Q olvasd el!! -
ATOMJANIKA #6781 a kombájnba betudok szálni de a trakiba nem:S -
Gaborkik #6780 Ú betű -
ATOMJANIKA #6779 Csátok,tudnátok segítteni a játékkal kapcsolatban mert új vagyok és nem tudok beszálni,mivel lehet???lécci segítsen valaki!!!!:( -
Joel2 #6778 vagy msn:[email protected] -
Joel2 #6777 majd én megnézem!Nem félek a vírusoktól:Dobd a linket -
jocesz87 #6776 Én találtam cracet st4 hez de nod be jelzet hogy vírusos!! azt nincs kedvem meg nézni -
Gaborkik #6775 a kód ? -
lemken #6774 Figyu tegnap még próbálgattam és jó lett...de ma már nem mükszik..:s -
stefy16 #6773 az lehet de ha visszaolvasol, nekem is ezt tanácsolták anno -
Gaborkik #6772 egyébként nekem az f verzió van és állandó kapcs.-nál is jól megy néha ... :-) -
stefy16 #6771 hahó!!!!nincs meg vkinek a CLAAS LEXION CORN HARVEST mod?????????????? -
stefy16 #6770 lehet h azért mert nag betűvel írd be.vagy ne az f verziót használd ha állandó az interneted.töltsd le az e-t -
Miky90 #6769 és ez milyen gépeknél van?amit te raktál be vagy annál is ami már eredetileg bent volt?mert lehet hogy nem jól raktad be az újakat. -
lemken #6768 megcsináltam de ígysem jó... -
Miky90 #6767 FAQ:"Miért csak demo?
Nem regisztráltad a játékot. Licens registering... menüpont alatt ird be: login: www.mttu.com, key: DC456FF
(3.66f verziónál minden játék indításkor be kell írni!)" -
lemken #6766 F verzió... bocs még süket vagyok a játékhoz de milyen kód kell és hova ??? bocs ha hülye a kérdés de légyszi segíts.. -
Gaborkik #6765 akkor nem fogadta el a kódot - nem eredetinek nézi ... e vagy f verziód van ? -
lemken #6764 felugrik a gépekre....most ilyenkor mivan mit kell tennem ? -
stefy16 #6763 sziasztok lenne 1 olyan kérésem h akinek megvan a lexion corn harvest az el tudná küldeni emailbe?
naon megköszönném.am van egy tucat modom ha kell vkinek vmi akkor szívesen küldök.előre is köszi
ja emailcímem:[email protected] -
#6762 sziasztok.hol tudok leszedni skineket?? -
Gaborkik #6761 képzeld van saját fórumja , hivatalos oldala ... ezekben mindebn írják hogy megjelent - a hiv. oldalon videók is vannak !!! -
jocesz87 #6760 Simtraktor 4??? az milyen én még nem találtam róla semmit!! -
Miky90 #6759 majd ha lesz login meg key akkor fellendül.addig meg miről írogassunk? -
Joel2 #6758 A simtractor 4 már senkit se érdekel?Kezd kihalni mind a 2 topik -
Gaborkik #6757 felugrik a gépekre vagy semmit sem csinál ha Ú-t nyomsz ??? -
csabika0079 #6756 ez igaz elöbb olvass azt ha nem találod benne amit keresel akkor kérdezz-.- -
Joel2 #6755 Nem szállok le rólad,miért nem lehet elolvasni azt a ku.....a FAQ-t?Szerinted miért lett csinálva? -
lemken #6754 Helo mindenkinek.Egy olyan kérdésem van , hogy miért nem tudok beülni azokba a gépekbe amiket játék közben veszek ??? a segítséget előre is köszönöm.. -
djmadar #6753 Hallod Joel2 szállj le rólam léccives.. oki
-
Joel2 #6752 Szia! a skineket a lomtárba kell tenni! OLVASS FAQ-t!!!!!!!!