Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helo!
miért van az hogyha helyesen beírom a license keyt akkor is azt írja ki hogy unregistered version?jah amugy v 3.66F
robi11
NEKEM A HAMACHY NEM CSINÁLT SEMMIT AZ INKÁBB A FIFÁNÁL JÓ.

Hello valaki tudna nekem segíteni a multizásba, hogy hogyan kell beállítani....az legyen szives és vegyen fel msn-re a címem: [email protected]... Nagyon meg köszöném !!
6milan6
Elvileg hamachi-val lehet, bár mi már azt is próbáltuk, nem sok sikerrel. (5-10 perces töltések, lefagyás, kékhalál)

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

BMW320i
Caseih9400!Légyszi gyere fel skype-ra.Segíts!turbo1234567

BMW320i
A F.A.Q.-ban csak az eredeti key-es van ,de nekünk más a program.Amúgy már elolvastam háromszor.

mi van benne?
az mi????
caseih9400
FAQ !!

khm...khm...

JA
BMW320i
Valaki részletezze a multit.Mert van olyan program , amivel lehet multizni csak nem tudjunk , hogy hogyan kell.S.O.S.

robi11
megváltozott a simtractor.net!!!!!
az a szar h szinte semmit se lehet letölteni me ke hozzá kredit ki v mellé írva mennyi ke hozzá.!4!

hy mikor jön ki a új Simtractor????????????? FONTOS LENE MEG TUDNOM!!!
6milan6
Mert nem olvasol F.A.Q.-ot!

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

hymikor jön ki a új Simtractor?????????????
Jól látom hogy a st.net-en már alig van kredit nélküli?!<#guluszem1>Basszus már alig lehet letölteni valamit!Pl.:a case 310-et nemrég leszedtem mostmegmár az is kredites!<#szomoru2>
robi11
bameg faq!!!!!!!!

Koszi gabe!<#vigyor2>
HALI HOL KELL BEREGIZNI !4
A JÁTÉKBA PRÓBÁLOK DE A LETÖLTÖÖ T SKINNEKEL NEM TOK ME VALAMI REGISZRÁLÁSRÓL PAMPOG?!! MIT CSINÁLJAK?
robi11
figyuzzatok!
ma ujratelepítettem a játékot és a game magátol belerakot 1 case mx et meg 1 case magnumot nagyon zsír mind a 2 jól néznek ki csak az a baj h váltos😄!!

Figyu!Regizel a st.net-en utána kiválasztod a képet aminek az ikonja egy tömörített mappa,ezt elmented kicsomagolod és bemásolod a C:/Program Files/Simtractor 3.5-be és felülírod az ott lévõt!De vigyázz mert a 3.5 után kíír még valami hülye számokat azt töröld ki csak úgy lesz a helyes!Ha nem boldogulsz kérdezz nyugodtan!<#integet2><#dumcsi>
Ki tudja nekem elmagyarazni hogy hogy tudom berakni a jatekba a skineket????<#conf><#conf><#conf><#conf><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
Aha értem!Köszi srácok mert csak puhatolóztam,nehogy aztán szívás legyen!<#szomoru1>Ja és május elsején ki dolgozott a simtracival?<#hehe>
6milan6
Nekem lefagyott tõle mentés közben, nem tudtam betölteni a mentéseket, ilyesmi...

háta pontos okra már nem emléxem de én nem ajánlom bár kitudja ... 1 próbát megér csak a mentéseid másold ki !!!

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Silózni kéne de nincs rendfelszedõm!A Luxfarmra regizni kell?A rendfelszedõ ugye az mod?!<#lookaround>
Még nem,de akarom vagy ne?
feltetted ?

Mi a baj a Pöttinger Jumboval?!
Sziasztok!
A játékban lehet kontrasztot állítani?
Ha igen akkor légyszi segítsetek
elöre is kösszi
Cs!
Cser László az multiba 1 server

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

Valaki nem tudna küldeni gépeket a játékba már mindenhonnan leszedtem amit le lehetett de kellenének újj gépek.Szóljon ha valaki tud küldeni.
nem mert akor nem tudod leburitani a rakományt.
hogy lehet belépni a luxfarmra??
hol lehet kiegészitéseket letölteni???????
Nos én már 2007 szeptembere óta nézem a fórumot és jól emléxem eléggé sokszor kitárgyaltuk a 3d-s növény témát !!! amúgy ha te is ennyi ideje itt írnál tudnád milyen rossz leírni 11-szer ugyan azt mikor vissza lehet olvasni !!!!

robi11
a http://luxfarm.skyrock.com

Cs!
1. zozi10 a www.simtractor.com-on lehet megrendelni az eredeti keyt.
2.cristof198411 az összes föld as tiéd -.-' nem kell venni

hajátok jolenne ha valaki megsugná hogy lehet beszertezni az eredeti játékot elöre is köce
a 3.66.e verzió van telepitve!
Be is regiztam hogy full legyen a jaték,de mégsem enged földet vásárolni!
tsao hajátok megkaptam a választ kösz de honan kell megszereznem az eredeti játékot azt jó lenne megtudnom ha valaki most válaszolni azt meg köszöném.Gaborkik én vetelek fel msnre
nandorb
meik verziod van???

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sziasztok!
amikor belépek oda hogy vásárolhatok területeket akkor bármelyikre kattintok nem engedi megvásárolni egyiket sem!
Tudnátok segiteni?
elõre is köszi😊
Martinez01
<#gun><#eplus2>

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Cs!
1edül oan uncsi -.-'<#falbav>

Igen robi11 de honnan tudom letölteni a rendfelszedõt?Mert a st.net-en nem találtam!Elöre is köszi!
robi11
én se.kovi9999 ahova akarsz.

sziasztok!
hol tudok lucernát ás kukoricát vetni?
Használtam a keresõt már elõtte is és azzal nem lettem elõrébb azért kérdeztem rá! Nem értem mért baj ha vki kérdez vmit...
ott legalul ezen az oldalon van egy keresõ !! AJÁNLOM használni mielõtt kérdezel !!!