Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudnátok megmondani az traktor készitõ progit hol lehet letölteni?
köszi
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
De a moddal mit csnáljak?
A magam készített skinnel/moddal??
Am robi11 kérdezdmeg tõllem a nevét!!
Ugyse mondom meg!
Egy kép a mai munkáról, épp aratok:
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Idáig is felmerült pár érdés:
1, Van a Till és a Plow mint a kettõ földmunka (nagyvárosi ember gõze sincs mi a magyar nevük) azt szeretném kérdezni, hogy ezeket milyen sorrendben csináljam?
2, Van egy úgynevezett Liner, ennek a hasznára szeretnék rákérdezni.
Elõre is köszönöm a segítséget
2.Valaki letudna irni az osszes bill. nek a funciojat mi mit kezel a traktoron,kombajnon stb.in?
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
2. erre nem tok válaszolni de ha legelni viszed õket akkor azt eszik sztem ...
3. nyisd meg azt a kis PDA-t valamelyik gombal és ott az A betût meg kell nyomni 1x röviden és átlépi a hónapot
4. erre kaptál választ de sztem 1-2 bálát is elvinne, viszont nem próbáltam még
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
van 1 lapos pót arra ke felrakni az asztalt.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
bár az a érdekes benen, hogy tegnap is aktív nettelm entem mégis tudtma játszani :)
"mod"(traktor,pót stb)-okat mivel lehet gyártani? mert tudnék párat csinálni csak nemtudom milyen programmal lehet
#hhwnd
de ma meg már ne mfogadja el a kódot :DDD
login: www.mttu.com, key: DC456FF
beírom ezt de ugyanúgy unregistered version :Ð
derossz x)
#hhwnd
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
az a lapos pót ami fábol van az arra jó h a kombájn vágóasztalát rárakod
és utána felakasztod a pótkocsit a kombájn mögé és mehetsz aratni
Nemrég tettem fel a játékot, olvasom a manual-t és sokat segít ám maradt pár kérdésem.
1, A teheneket mégis hogyan tuszkoljam fel a pótkocsira? Mikor néztem akkor bent voltak az építményükbe és én oda nembírtam bemenni.
2, A teheneknek hogyan adjak enni?
3, A hónapokat át lehet-e ugorni, mert így eléggé hosszú idõ míg kinõ a kukorica (ellenben a gazzal, ami nálam azonnal kinõtt)
4, Van egy ilyen lapos utánfutó, fából van és alacsony hosszú, kétkerekes izé... na ez mire jó? (tippem az, hogy bálákat lehet vele vinni)
Igyekszem nem lámának tûnni, sokszor megpróbáltam már a játékot, de vagy nemtudtam beszállni vagy a váltónál szállt el az agyam, viszont most jelentõs sikereket értem el, és nagyjából értem a dolgok mûködését.
a gépbe visszaszálni az ú val kell
a menübe visszalépni a hosszan nyomott esc vel lehet.
szivesen:!:))
lenne egy olyan kérdésem hogy mivel lehet felakasztani a vágóasztalt meg mivel lehet vissza szálni a gépbe, meg mivel lehet elõhóvni a menüt !!
elõre is thx
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Csináltam magamnak egy pótkocsit és azt akarom megkérdezni h mit kellene csinálnom h betudjam tenni a játékba!!
Aki tudna segíteni az szoljon-->megadom az msn címem és megbeszéljük..
Elõre is köszi!!!!
még 1 kérdés mire jó az a igniton position? onra tegyem vagy offra???