8333
Simtractor V3.66
-
laca13 #1603 Aha..., amúgy sok földetek van?, má csak úgy kérdem(tod én is vmi gépszerelő vagy gépkezelő akarok lenni, valami okj-n), nekünk nem sok földünk van, meg még gépünk sincs, de a fater most akar venni valami MTZ-t:)
Amúgy már így mellesleg megkérdem, a játékba hogyan lehet sillót vetni, mert azt tom hogy a vetőgéppel, csak hogy honnan tudok venni magot?:) -
JD4650 #1602 Ilyen jól megy? Én még csak 10.-es vok, de még elszeretném végezni az egyetemet is, mire papírral mehetnék a határba addigra széthullik a JD :) -
De...Vácon vizsgáztam le ebből....oda kellett volna járni külön iskolába, amire nekem nem volt időm, mert hétvégén is mentem taszítani mostanában a területet, így jóformán csak vizsgázni voltam...ez a helyzet. egyébként az idén érettségizek, de nem baj, mert nem nagyon tanulok rá, mert amint hazajövök a suliból egyből megyek is be a TSZ-be, aztán irány kifele a geccbe...az a fasza -
laca13 #1600 Értem, akko te most (hogy vizsgásztál) szakmát nem kapsz? -
aha....az a helyzet hogy én nem voltam az egoton, csak az osztálytársaim ilyen lányfoci összeállításban (FOCICÁK)[van 1-2 jó csj köztük, de focizni nem tudnak....de nem baj, nem is azért tartjuk őket ;) ], én csak fotópályázatot küldtem be, azzal 2. lettem....talán innen lehet ismerős a nevem. A iskolánk csak egy egyszerű gimnázium, nem szakközép. A legközelebbi mezősuli Vácon van...
A miénk teljes neve: Az evangélikus egyház aszódi Petőfi Sándor gimnáziuma és kollégiuma (EGA)
Hajrá Kartal, hajrá TSZ !!!!!!! -
laca13 #1598 Lehetséges, véletlenül nem voltál tavaly az EGOT-on, tudod nyíregyen.
Mert én a nyíregyi Evangélikus gimibe járok, és tavaly a mi sulink rendezte az EGOT-ot, és az Aszódi mezőgazdasági suliból is voltak:) -
Az ih-tok az milyen? -
fendt916 #1596 szevasztok
nekünk saját gép parkunk van van egy fendt615,ih,egy 80-as mtz, meg egy új 820.2 én meg holnap megyek dolgozni az ih-val ásóboronálni:) -
Én is szoktam nyaranta trakizni meg máskor is. Szinte minden trakissal jóban vagyok aztán tolhatom a gépeknek. Steyr 9250, Fendt 926, 716, Case ih mx 110, mxm 140. Arattam már JD 9880 i STS-el és Case ih 2188-al. De zúztam már 82-essel is. -
to Rsteiger...tényleg nem panaszkodhatsz aranyápám.....de én sem panaszkodok, én nagyon is szeretek MTZ-vel dolgozni....az a fasza
to laca13....Aszódra járok iskolába az evangélikus gomnázoumba (de katolikus vagyok) .....miért, talán ismersz
és amit egy pár topicja elmulasztok:
Hajrá Kartal, hajrá TSZ !!!!!!
-
laca13 #1593 Mesterúr, már boccs hogy így rákérdezek, de te hova jársz suliba? -
Sziasztok!
Akkor én nem panaszkodok, mert nyáron és összel medion 340-nel nyomom, new holland tm 190-nel tárcsázok, és a kedvencel szántok (Rába Steiger) -
JD4650 #1591 Én meg remélem hogy 106-os dominatorral tolhatom nyáron és összel ha addigra meg lesz. Ha nem akkor marad a JD meg tárcsa/eke
-
csá....
fasza neked... én MTZ-vel tolom nyáron...
de most kezdem el a kombájnos papírt is....
-
örülök
nekem még van egy pár év hogy levizsgázzak belőle:( de viszont nem hivatalosan én is traktoros vok nyáron szoktam egy John Deere 9640wts kombájnt is meg egy Zetor Turbo asszem hogy 7835-ös széria
-
CSOKI-ROPI-SZOZYI !!!!!!!!!!!
mi a helyzet?
be kell jelentenem nektek hogy ma hivatalosan is levizsgáztam mezőgazdasági gépkezelőből......szuper...már papíron is paraszt vagyok
-
fendt916 #1587 az a baj hogy nem toom honan kell le tölteni az egész játékot mert hülye vagyok hozzá mert nekem csak egy demó része van meg (nagyon örülnék neki hogyha segítnétek)köfi
-
gábor892 #1586 mivel akarod feltölteni? -
fendt916 #1585 szevasztok hogy kell gépeket feltölteni örülnék neki ha segítenétek
előre is kössz -
Hogy kell teljesen hátra nézni a traktorokban?
-
hello. Ebben játékba lehet felvenni embert? Lehet csk szerelvényt venni?
-
JD4650 #1582 caseih9400, ha mi tudnánk multizni akkor már rég elmondtuk volna, és lehet még mindíg jó játéknak tartanám a simtractort :D
-
www.mezogazdasagigepek.gportal.hu -
Szevasztok valami baja van a multimmal vmi a tűzfalt ír ki meg az ip címet lécci segítsetek?! 
előre is kössz
-
Micky1990 #1579 jaja mi is elvetettünk(az árpát legalábbis)
nekem sisncs magnumom
-
Erre már lezajlottak a vetések. Az eső esik rendesen. Magnumom sajna nincs. 

-
Na szevasztok Drága barátaim!!!!!!!!!!
Mi a helyzet? A vetéssel hogy áltok a vetéssel?
Nincs valakinek esetleg egy ikerkerekes case ih magnuma?
Jó lenne!
Irjatok!!
Császtok!
és persze: Éljen a TSZ, és somogy megye! Ja és természeten a Rába Steiger! -
Muthig #1576 Ez a 3.0-nak a kódja, de mindegy -
MOST NÉZTEM MEG HAGYJÁTOK NEM JÓ DE MA CSAK AZT FOGOM KERESNI 10-IG
-
Szevasztok van egy jó hírem skacok megszereztem a SimTRactor 3.6 változatának a kódját : Serial: Login:[email protected] Key:234PR7WPuF0XU 
-
gábor892 #1573 okés, kira
-
Fullos lesz az Mtz. majd még befejezem a hidraulikáját és kész is. De nyugodtan írhatsz oda is a fórumba. -
gábor892 #1571 Igen jo lesz minden, grat! Főleg a Dominator a legjobb, jah és az MTZ fullos legyen ám! 
-
Ha felmész és regisztrálsz a gombi67.gportal.h-ra akkor nézhetsz képeket. Rábák, Claas jaguár, Mtz, Case ih stb. -
gábor892 #1569 oh király, és még tudnátok rola mutatni pár képet?
-
na újra itt vok ti nem tudjátok hogy hol lehet pénzt növelni mert új játékot kezdtem és most -90$-on vok ??lécci segítsetek előre is köszi! -
adamin9 #1567 szerencsére -
Igen gábor ezt a játékot mi csináljuk már van egypár elkészült és készülő gép. -
gábor892 #1565 balogh2003 akkor most ti készítitek ezt a játékot amiről képet raktál be, van én vok hülye?
-
Micky1990 #1564 Köszi!!!