8333
Simtractor V3.66
  • laca13
    Aha..., amúgy sok földetek van?, má csak úgy kérdem(tod én is vmi gépszerelő vagy gépkezelő akarok lenni, valami okj-n), nekünk nem sok földünk van, meg még gépünk sincs, de a fater most akar venni valami MTZ-t:)
    Amúgy már így mellesleg megkérdem, a játékba hogyan lehet sillót vetni, mert azt tom hogy a vetőgéppel, csak hogy honnan tudok venni magot?:)
  • JD4650
    Ilyen jól megy? Én még csak 10.-es vok, de még elszeretném végezni az egyetemet is, mire papírral mehetnék a határba addigra széthullik a JD :)
  • mesteruur
    De...Vácon vizsgáztam le ebből....oda kellett volna járni külön iskolába, amire nekem nem volt időm, mert hétvégén is mentem taszítani mostanában a területet, így jóformán csak vizsgázni voltam...ez a helyzet. egyébként az idén érettségizek, de nem baj, mert nem nagyon tanulok rá, mert amint hazajövök a suliból egyből megyek is be a TSZ-be, aztán irány kifele a geccbe...az a fasza
  • laca13
    Értem, akko te most (hogy vizsgásztál) szakmát nem kapsz?
  • mesteruur
    aha....az a helyzet hogy én nem voltam az egoton, csak az osztálytársaim ilyen lányfoci összeállításban (FOCICÁK)[van 1-2 jó csj köztük, de focizni nem tudnak....de nem baj, nem is azért tartjuk őket ;) ], én csak fotópályázatot küldtem be, azzal 2. lettem....talán innen lehet ismerős a nevem. A iskolánk csak egy egyszerű gimnázium, nem szakközép. A legközelebbi mezősuli Vácon van...
    A miénk teljes neve: Az evangélikus egyház aszódi Petőfi Sándor gimnáziuma és kollégiuma (EGA)

Hajrá Kartal, hajrá TSZ !!!!!!!
  • laca13
    Lehetséges, véletlenül nem voltál tavaly az EGOT-on, tudod nyíregyen.
    Mert én a nyíregyi Evangélikus gimibe járok, és tavaly a mi sulink rendezte az EGOT-ot, és az Aszódi mezőgazdasági suliból is voltak:)
  • Dave531
    Az ih-tok az milyen?
  • fendt916
    szevasztok
    nekünk saját gép parkunk van van egy fendt615,ih,egy 80-as mtz, meg egy új 820.2 én meg holnap megyek dolgozni az ih-val ásóboronálni:)
  • Dave531
    Én is szoktam nyaranta trakizni meg máskor is. Szinte minden trakissal jóban vagyok aztán tolhatom a gépeknek. Steyr 9250, Fendt 926, 716, Case ih mx 110, mxm 140. Arattam már JD 9880 i STS-el és Case ih 2188-al. De zúztam már 82-essel is.
  • mesteruur
    to Rsteiger...tényleg nem panaszkodhatsz aranyápám.....de én sem panaszkodok, én nagyon is szeretek MTZ-vel dolgozni....az a fasza

to laca13....Aszódra járok iskolába az evangélikus gomnázoumba (de katolikus vagyok) .....miért, talán ismersz

és amit egy pár topicja elmulasztok:
    Hajrá Kartal, hajrá TSZ !!!!!!
  • laca13
    Mesterúr, már boccs hogy így rákérdezek, de te hova jársz suliba?
  • Rsteiger
    Sziasztok!

Akkor én nem panaszkodok, mert nyáron és összel medion 340-nel nyomom, new holland tm 190-nel tárcsázok, és a kedvencel szántok (Rába Steiger)
  • JD4650
    Én meg remélem hogy 106-os dominatorral tolhatom nyáron és összel ha addigra meg lesz. Ha nem akkor marad a JD meg tárcsa/eke
  • mesteruur
    csá....
    fasza neked... én MTZ-vel tolom nyáron...
    de most kezdem el a kombájnos papírt is....
  • caseih9400
    örülöknekem még van egy pár év hogy levizsgázzak belőle:( de viszont nem hivatalosan én is traktoros vok nyáron szoktam egy John Deere 9640wts kombájnt is meg egy Zetor Turbo asszem hogy 7835-ös széria
  • mesteruur
    CSOKI-ROPI-SZOZYI !!!!!!!!!!!
    mi a helyzet?
    be kell jelentenem nektek hogy ma hivatalosan is levizsgáztam mezőgazdasági gépkezelőből......szuper...már papíron is paraszt vagyok
  • fendt916
    az a baj hogy nem toom honan kell le tölteni az egész játékot mert hülye vagyok hozzá mert nekem csak egy demó része van meg (nagyon örülnék neki hogyha segítnétek)köfi
  • gábor892
    mivel akarod feltölteni?
  • fendt916
    szevasztok hogy kell gépeket feltölteni örülnék neki ha segítenétek
    előre is kössz
  • New Holland
    Hogy kell teljesen hátra nézni a traktorokban?
  • Osi20
    hello. Ebben játékba lehet felvenni embert? Lehet csk szerelvényt venni?
  • JD4650
    caseih9400, ha mi tudnánk multizni akkor már rég elmondtuk volna, és lehet még mindíg jó játéknak tartanám a simtractort :D
  • caseih9400
    www.mezogazdasagigepek.gportal.hu
  • caseih9400
    Szevasztok valami baja van a multimmal vmi a tűzfalt ír ki meg az ip címet lécci segítsetek?!előre is kössz
  • Micky1990
    jaja mi is elvetettünk(az árpát legalábbis)nekem sisncs magnumom
  • Dave531
    Erre már lezajlottak a vetések. Az eső esik rendesen. Magnumom sajna nincs.
  • Rsteiger
    Na szevasztok Drága barátaim!!!!!!!!!!
    Mi a helyzet? A vetéssel hogy áltok a vetéssel?
    Nincs valakinek esetleg egy ikerkerekes case ih magnuma?
    Jó lenne!
    Irjatok!!
    Császtok!
    és persze: Éljen a TSZ, és somogy megye! Ja és természeten a Rába Steiger!
  • Muthig
    Ez a 3.0-nak a kódja, de mindegy
  • caseih9400
    MOST NÉZTEM MEG HAGYJÁTOK NEM JÓ DE MA CSAK AZT FOGOM KERESNI 10-IG
  • caseih9400
    Szevasztok van egy jó hírem skacok megszereztem a SimTRactor 3.6 változatának a kódját : Serial: Login:[email protected] Key:234PR7WPuF0XU
  • gábor892
    okés, kira
  • Dave531
    Fullos lesz az Mtz. majd még befejezem a hidraulikáját és kész is. De nyugodtan írhatsz oda is a fórumba.
  • gábor892
    Igen jo lesz minden, grat! Főleg a Dominator a legjobb, jah és az MTZ fullos legyen ám!
  • Dave531
    Ha felmész és regisztrálsz a gombi67.gportal.h-ra akkor nézhetsz képeket. Rábák, Claas jaguár, Mtz, Case ih stb.
  • gábor892
    oh király, és még tudnátok rola mutatni pár képet?
  • caseih9400
    na újra itt vok ti nem tudjátok hogy hol lehet pénzt növelni mert új játékot kezdtem és most -90$-on vok ??lécci segítsetek előre is köszi!
  • adamin9
    szerencsére
  • Dave531
    Igen gábor ezt a játékot mi csináljuk már van egypár elkészült és készülő gép.
  • gábor892
    balogh2003 akkor most ti készítitek ezt a játékot amiről képet raktál be, van én vok hülye?
  • Micky1990
    Köszi!!!