Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb ennyi de nézd meg a keyboard settings ha jol emlékxem ez a neve ott le van irva mit mivel!!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nem tudom, hogy lehet elszállítani mert nem tudok beszálni a kamcsiba. <#nemtudom>#nemtudom>
üdv
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Hogy kell visszaszállni a fülkébe???
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
CSak most már az a baj, hogy nem tudom melyikel kell vissza szálni a fülkébe!!?? 😞
; . - asszem ezekkel a gombokkal lehet a játék idejét lassítani vagy gyorsítani.
"Képek a multis közös földmûvelésbõl"
"Jómunkásembernekvaló"
"Honnét lehet leszedni a 2. részt?"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
bejöna suliba aztán egyfolytába meséli hogy melyik traktor fajta a legjobb meg az LG vetõmag milyen........<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
:ASD:ASD::AS😄:A:SD:ASD:ASD:AS😄A:SD:ASDASD:A:SDASD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
És volt második része is 😊

Szántás mözben: