Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyomsz egy end vagy home billentyût aztán felveszi az asztalt de lehet hozni kis futot is arra is rá lehet rakni aztán meg kersel buzat ost vágod
kb ennyi de nézd meg a keyboard settings ha jol emlékxem ez a neve ott le van irva mit mivel!!

Attila8805
Kicsit gyér fogalmazás volt bocs.<#banplz>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Hi all én ha elindulok akkor nincs a kombájnon az az arató valami és nem toom hogy kell felvenni és utána mit kell csinálni?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ha üriteni kell akkor az F9-et megnyomod és jön a premium kamcsi és melléd áll majd ha megnyomod az f10-et beviszi a malomhoz!!

megtaláltam torrenten az egész játékot 109 mega csak nem seedelik igy nem birom leszedni😞

ezt tudtam én is, a kombájnba meg én ugy birok vissza szállni hogy nyomom a fülke elõtt a lefele nyilat meg a "ú" vagy "õ" betût!!

Magnumrolcsi
Ha megnyomod az "Ó"-t akkor oldal kinyílik csõ. Utánna nyomd meg a "Ö" és elkezdi kiüríteni.

Nem tudom, hogy lehet elszállítani mert nem tudok beszálni a kamcsiba. <#nemtudom>

ja bocs utolag rájöttem de nekem vhogy visszaült, ja meg ha aratok és tele lesz a magtartály akkor hogyan kell hogy elvigye vigye vki??
üdv

Magnumrolcsi
"Ú" betût kell. De akkor csak felmászik, be nem szál. 😞

én vhogy visszaszálltam a fülkébe asszem a nyomtam a az "õ "betût meg a lefele nyilat és visszamászik , meg még a tetejére is felmászik!! Ja meg valahogy felrobbantam a kombájnal😄

Jó játk, vicces játék, de nem adok ki 40 eurót érte.<#ravasz1>

vki nem vette meg??

scania
Senki se tudja hogy kell visszaszállni a kombájnba?

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

scania
Ja-ja!
Hogy kell visszaszállni a fülkébe???

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Azt én se. 😞

Magnumrolcsi
Aham azóta már rájöttem 😊)

CSak most már az a baj, hogy nem tudom melyikel kell vissza szálni a fülkébe!!?? 😞

scania
Most jöttem rá hogy a kombájn vágolapját rá lehet rakni a pótkocsira és lehet vontatni!

Elmenni aratni. Menjél balra a kapun.

; . - asszem ezekkel a gombokkal lehet a játék idejét lassítani vagy gyorsítani.

ngcsnet
gratz

Kandurex
Én ezen a topikon már két perce sírva röhögök <#nyes>

"Képek a multis közös földmûvelésbõl"
"Jómunkásembernekvaló"
"Honnét lehet leszedni a 2. részt?"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

scania
. ÉS -

Magnumrolcsi
Hova kell menni azzal a kombájnal??
Meg melyik gombal vált sebességet mert így qva lassú.

Rip
Volt már ilyen jónéhány éve a Maxis-tól, SimFarm. Na, az jó kis ültetvénymenedzselõs volt.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Jaja. A pálya elég kicsi, de bõvíthetõ, mint ahogy a jármûpark is. Ha nem regisztrálod, vagyis nem vagy a cd kulcs birtokában, vagyis nem vetted meg, akkor csak egy kombájnt tudsz kipróbálni.

Magnumrolcsi
Csak 40MB-os a játék??

Magnumrolcsi
<#hehe>

bazs1
ezaztán játék!

Nekünk van 2 traktor, 1 eke, 1 vetõgép, 1 tárcsa, 1 hótoló. És akkor mi van?<#ravasz1>

LasDen
ezt a gémet az oszt. társamnak kell megmutatni.........az egy igazi paraszt családban él.......van 8 MTZ, 2 kombájn és más munkagépek..........<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
bejöna suliba aztán egyfolytába meséli hogy melyik traktor fajta a legjobb meg az LG vetõmag milyen........<#vigyor><#vigyor>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

😄 Egyébként rosszul írtam. Szerintem ez a híres neves cooperative mód.<#idiota> Ezek megcsinálták azt, amit a Halo-nál nem tudtak áthozni pc-re.<#vigyor>

gabber_saviola
hát ezen a mondatodon besz@rtam : "Képek a multis közös földmûvelésbõl"

:ASD:ASD::AS😄:A:SD:ASD:ASD:AS😄A:SD:ASDASD:A:SDASD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Duddits
Uhh gecc! Honnét lehet leszedni a 2. részt?? Az 1. megvan, nagyon király! <#nyes>

Barney Tech
Jomunkásembernekvaló

Passz, nem próbáltam ki <#nemtudom>

Ez csak stratégia volt igaz?

Egy ültetvény menedzselõs játéknak jobban örülnék, ebben max a kombájnal beleírnám a nevem a búzatáblába 'oszt annyi 😊

Aha megvan

És volt második része is 😊

volt már valami ilyen játék "American Farmer" vagy ilyesmi <#fejvakaras>

Úgy van. Szerintem aki kemény földmûveléssel keresi a kenyerét, és nem lop meg csal, az ne szégyellje a munkáját.

0ppika
"Nem szégyen manapság a mezõgazdi"

Amúgy szerintem is jó lehet 😊

http://epica.nl

Képek a multis közös földmûvelésbõl:

Szántás mözben:

Glpetyus
😊

Igen. van multi. Mondjuk valaki arat, és mellette megy más traktorral, és a kombájn a traktor pótkocsijára nyomja át a terményeket.

Kérek szépen mindenkit, hogy ne a parasztok legyen a fõ téma, hanem a játék. Amúgy nekem is a feljebbmenõim földmûvelõk voltak. Ezért is veszem rossz néven a parasztozást. Tessék szépen gazdáknak hívni õket.

magus
igen tudom. es?

Amúgy jó játék lehet.<#eljen>

Mé' parasztokat eszünk????? <#szomoru1>

ngcsnet
Ha nem lennének "parasztok" akkor neked nem lenne mit enned.<#smile>

ngcsnet

^^multiplayer?

magus
de ha egyszer parasztszimulator