8333
Simtractor V3.66
-
Micky1990 #1643 :D:D:D az se rossz JD!!!de azért még is csak a new hollnad tm :P én már csak ilyen csököcsös vok :D télleg!és hogy áll a játék?nagyon az elején vtok még?olvasgattam fórumokat csak modellezésnél jártok ugye?amiben tok abban segítek!fotók,pl a 820.0 mtz kimek 1ik span tanyájára és csinálhatok ha kell esetleg!szóljatok és ha módomban áll segítek:D -
JD4650 #1642 JD 4650 :P -
Micky1990 #1641 Hááát fater new holland párti:D én is!de szeretem az areseket is,van is 1 ismerősünk akinek még a régi renaultos verziója ven belőle.oan szép narancssárga :D NH tm165össel kacérkodunk!használtgépekbe gondolkodunk,vagy zts amire lesz keret.de köszi a tippet!!! -
JD4650 #1640 Madrid, méág semmi konkrétum nincs ha lesz tesztverzió akkor onnan számolhatod a napokat visszafelé, de egyenlőre csak modellek vannek. -
JD4650 #1639 Tudtam hogy Dave idefogja nyögni az arest
, én még mondanám a McCormick-ot, de semmi képen nem ajánlom a NH-t (tudom hogy olcsó azért nem) és a MF-t
-
Készül, ha igen mikorra lesz kész? -
Hát ja nagyon fullos kis gépek. Még van a csávónak 1 412-ese is de az csak otthon pihen Ausztriába. Azt még nem hozta el a zsivány.
Micky Milyen trakit akartok venni és mekkorát? Ha olyan 140 lovas körülit már pedig 100 ha-ra akkora kell kb., akkor nagyon tudom ajánlani a Claas Arest. -
Nagyon vagányak a képek, odahasít ezzel a sárga kerékkel a gép, nem gondoltam volna hogy ilyen jól néz ki rajta
-
Mit akarsz tudni róla madrid?
-
Mi ez a Traktor Szimulátor, valaki tud róla valamit?
Úgy vettem ki az oldal alapján hogy se előre se hátra. -
Micky1990 #1633 Szijasztok!hát ahogy olvasgatok azt kell észrevennem,h nem én vagyok az egyedüli nagy paraszt itt :D és ennek nagyon örülök!
Nekünk csak 1 MTZ 80asunk van + 100ha földünk.most tervezünk vmi nagyobb gépet venni, mert kinőttük a kis aranyost:)de az MTZ-nk fullos kis gép :)totál fel van újítva lehet vele küldeni faszásan:D szeretek vele dolgozni!!!hát még az új géppel amit majd veszünk:D:D:D mindenkinek jó melót! -
Az ucsó képen láthatod a kutyát is igaz elvan mosódva de azért odavág.
Aki még kiváncsi rá és nem ismeri az oldalt: www.gombi67.gportal.hu -
A franc még sincs érdemlegs kép róla. De van 1 930-asa is azon is sárga a kerék
Elég emgszállot a fószer mondjuk a gyerekei festették át a kerekeket mind1iken. Még hogy extrásabbak legyenek a gépek tesznek mindegyikre egy ezüst kutyát. JD 9880 i STS-e is van, arattam is vele.
-
Rokonmnak 9540 WTS-e van az is egész jól megy. Azért szemetet is szed de melyik nem?
A 818-ről sajna képem nincs. Pedig a csóka aki megy vele jó cimbim. Jaajj dehogy nincs. Csak akkor még nem volt rajta a GPS. megpróbálkozok vele, ha felengedi tenni. De inkább felteszem gombira oks? A "dave képei" mappába. Mert nagyon nagyok a képek. -
to Dave531:
dobhatnál fel egy képet arról a Fedt-ről... baromira kíváncsi vagyok rá...
to caseih9400:
Gyomaendrőd nagyon szép hely...fűződnek hozzá szép emlékek.... ott lakott dédipapám. Nekünk egy 9560WTS van....fasza nagyon, nagyon meg vagyunk elégedve vele, tisztán, gyorsan, kevés veszteséggel dolgozik. egy gond van vele, az pedig az hogy 3.ban nagyon sír neki a hydro-ja, sztem az kicsit gyengére sikerült, mert nem is megy 28-nál többet közúton -
Az a fasza......
Itt is van egy 952-es, ami úgy megy mint az állat.....simán van 100Le, a 130 q mőtrágyát a faszára sem veszi. Persze mikor hozták akkor voltak vele gondok, óóóóó, nem is kevés, az adagoló (az egész gép ruszki, és milyen adagoló van rajta, na milyen???? hát cseh....hát nem etióp aki zet kitalálta?????) olyan gyenge volt, hogy a porlasztón allig tudta átküldeni az anyagot....nem is telt bele egy szezon, az adagoló szétrepült....
Lett új, az padon be lett állítatva, most meg olyan a gép mint az ÁLLAT...nem mondom, mert füstöl....de hagyfüstöljön, azért van benne gázolaj, de úgy megy, hogy le sem lehet lőni
Csak az a baj, hogy most nincs igazi munkája, eddig vetett sulkyval, de most itt van az új vetőgép-----> semmi dolga nincs, csak sorközművelőzni fog, de azt még biciklivel is elhúzom,
Attól félek hogy ellustul, mert nincs igazán megerőltető dolga....mert mint már említettem a voltatást a faszára sem veszi....az nem gond
-
Én Gyomaendrődön lakok szép ez a Ferguson nálunk azazahol kombájnozok mindenkinek csak egy pót jut mer most pont annyi gépünk van mint pót 1épként még 2006 nyár elején még volt egy Zts-en 2pót csak az a kettő tönkrement.Ahol én kombájnozok van 1 NH TD95D , 1 Zetor , 1 MTZ 50 , 1 LTZ , 1 ZTS , 2 Rába , 1 MTZ 820.1 , 1 JD9640WTS kombájn amivel megyek -
van itt egy osztrák faszinak, 818-as fendtje. De az ám a pöpec gép. Sárgára lett festve a kereke, JD GPS, chip tuning, új vario hajtómű és 240 lovas lett. Ilyet nem sürüen látnai. 60-65-öt megy! Odavág mi? Itt a 18 t kocsira lett rakva 20 t. De akkor már folyt mellé is rendesen. A turbós mtz meg elvitt 14 t. De nem ám országúton, hanem valami böszme nagy emelkedőn. A 3 tengelyes kocsi meg plusz 7 tonna úgyhogy vitte a 20 tonnát! -
Találtam egy traktort a demoban!
-
okok....majd építek egy tutajt és csinálok rá vitorlát és megyek.... :P
Hát igen...ez a nagy hátránya a vario hajtóműnek, de viszont szállításkor tökéletes....nem mintha a powershift-el nem lehetne közlekedni :P
hát...és a pótkocsik, ha jól meg vannak rakva van hogy elvisznek azok 270 et is....olyan kombájnosunk van, aki még a pót 4 sarkába is tesz, csakhogy nem menjen már "félig" a gép -
JD4650 #1623 mesteruur, én Szekszárd mellet lakok, "ha nem mond semmit" hajózz le a dunán és mondom hol szálj ki :D -
hello. Ebben játékba lehet felvenni embert? -
Én komáromtól 30 km-re lakom. Ha nem mond neked semmit akkor a bakonyban még Győr is itt van a környéken ha ismerősebb. Az Ap kocsikra mennyi megy? 208-asok ugye? Akkor a magasítókkal 120 q rámegy? itt a 716-os Fendt is vitte az 5-ös ekét még újjonnan. De a vario hajtómű miatt marha sok erő elmegy. A 170 ló helyett 120-at ad le. 
Jd! a 926-os itt száguld az 5-ös ekével, szeritnem még a 6-ossal is ha lenne. -
Jah, és mégegy.....ez is kínlódással kezde a pályfutását, meg nem volt jó a töltés....hasonlók, de utánna rájöttek egy nagy titokra....
A TURBÓS MOTOROKAT PÖRGETNI KELL, máskülönben meghaltak....ez a "titok" én mint laikus alyánlom megfontolandónak.... -
azért tűnik ilyen foltosnak, mert szar a képminőség
le kellett szednem hogy fel tudjam tölteni, mert nem engette máshogy -
Itt van pár kép a kis 8250 esről....
Sztem fasza a gép.... amit kell neki azt viszi mint a rongyot....csak tudni kell vele menni
-
Szántás......hát idén is a szokásos 5ös ágyekével dikicselt a gép...és volt hogy a fasza száraz talajba 10. el is ment....mint mondtam ezt nagyon ki lett fogva -
Hát igen...mondom hogy hallottam ezekről a dolgokról (nem tudom hogy hova valósiak vagytok....leírhatnátok!!) , és itt nálunk van a gödöllői tangazdaság kp-ja is, és ott is vettek kettőt......régebben még vegyszereztek velük, de már csak rendsodrózásra jók.....mondjuk ott kinyírják a gépeket, nem vigyáznak rájuk. Itt nálunk nem ez a helyzet, itt vigyáznak a gépekre, rendesen használják őket, de akkor sem lesz mégegyszer megkockáztatva Ferguson az biztos....
De mondom, szerencsére ezzel semmi baj sincs, és visszatérve: Ősszel a kemény talajon a 6m-es vetőgépet a fXszára sem vette ----> 15 km\h , csak nagyon pattogott. Most meg nem tud menni, mert ezen a puha talajon nem tud kapaszkodni.....
De mondom szerencsére eddig nincs komolyabb panasz rá -
JD4650 #1615 Itt is van 1 nagy ferguson, 8270 Xtra, de az is inkább csak kínlódik. Maximum vontatni jó, 270 ló és megáll a földön az 5-ös ekével :D. Meg volt már műszaki probléma is. -
Van egyik ismerősöm munkahelyén azaz TSZ-be egy 90 lovas ferguson .A 6,2-es cambridge hengerrel kinlődik mint hangya a f*szával. Persze az Mtz-k viszik mint a szél. És még meg sem hozták a masseyt máris szétt hullott. Muteréknál a NH tm 190 is viszi a 4m-es rapidot 15-el. -
laca13 #1613 Hajátok, a játékba hogy silo magot vagy lucerna magot venni????
mer nemto:( -
Muthig #1612 Hát akkor én csak irigykedek... se traktor se föld...
-
A gépparkról meg csak annyit hogy két 80ast nem használunk (kanalas, meg az a másik amivel én jártam sokat az csak ilyen beugrós gép), meg régen igencsak kellett az MTZ, mert amikor még ih-val vetettünk meg egy sulkyval...... akkor valakinek ki kellett vinni a vetőmagot, a sulky után gyűrűzni is kellett, akkor még a permetezész se felejtsük el(az is két gép).....és "ennyi az idő" el is keltek az MTZ-k
a két nagygép meg talajelőkészítésből veszi ki a részét....
-
A Fergink szerencsére nagyon jól bírja, csak a vízpumpa jön ki rajta minden évben......de sztem a ez elfogadható. én is hallottam sok panaszt róla, de szerencsére ezt nagyon jól kifogtuk mert semmi ilyen áramkörös betegség nem mutatkozik rajta, meg megy is mint az állat....most tavasszal is a maga 195 LE-vel is 12-13 al húzza a 6 m-es Vaderstad vetőgépet. Ez annak is betudható hogy még csak egy gazdája volt, aki úgy megy vele ahogy kell az ilyen turbós gépekkel -
A készülő játékhoz kellen nekem egy mtz 820.2-es felirat. ha valaki letudná nekem fényképezni az egész feliratot ahol látszana a belarus és a 820.2-es felirat is egyben annak nagyon megtudnám köszönni. -
mesteruur nem valami tulságosan nagy a gépparkotok.
anyám munkahelyén 1400 ha van.
2 fiat 180-90, fendt 716,926, new holand tm 190, steyr 8090 2 82-es egyik turbós. 2 80-as csak a cégnél furikáznak velük. De ott csak 1 kombájn van case ih 2188 és majd a nyárra jön elvileg egy nh tx 68. -
laca13 #1607 Hát mesterúr, akko te biztos nem unatkozol a nyáron:)
Bameg a rengeteg!:) -
Én is s SZIE-re akarok menni,ha felvesznek valaha is. 
A ferguson még nem hullott szana-széjjel? -
TSZ.....alap.....jóóóóóóhogy
1200 ha-t nyomatunk....6 ember; 4 80-as; 2 új belarus; 1 JD; 1 Fergi;
2 JD kombájn
Jah...és egyetem...itt van a szomszédban a SZIE.....mg.-i gépészmérnököt céloztam meg....talán összejön, sőt, biztos hogy összejön...optimista vagyok -
JD4650 #1604 hát van 70 ha saját, meg 40 bérelt összesen enyit művelünk. A siló a kukorica, tee