8333
Simtractor V3.66
-
mi is húzunk utánna, da ha az első tárcsasor kidobja annyira oldalra hogy a második már nem dudja visszaforgatni akkor a simító sem ér semmit, de egyébként nagyon hasznos dolog....főleg szántás előtt -
Itt általában azért tesznek a tárcsák után valami simítót. vagy valami fa rönköt vagy sín darabot. És nincs is bakhát. -
to gaborci:
Ha egy kicsit több energiát fektetnél a dologba biztos hogy rályönnél hogy min a helyzet.....olvassál már egy kicsit vissza pls!!!
Ne vedd magadra..... -
mi van hogy 13km/h val is visszük :P (az 11.-12. sebesség, mikor hogy megy a gép) csak az a baj, hogy dob olyan bakhátat hogy az ember ha csinálja másodszorra kiesik az ülésből.....de van ellenszer...jól kell befogni a táblát -
gaborci #1719 hali
valaki mondana szervert ahol lehet multiba nyomni!!!
-
45 ha, 12h, 6,2-es ih tárcsa, 9250-es steyr, 10km/h padló -
Teslagpuszta = 105 ha Egy nap alatt egy JD4755 és egy 8250es Fergivel.......alap
-
30 ha----> 8h (6,2-es tárcsával) 11-12 és padlo........alap -
3.6-hoz nincs kódunk!
Multy csak akkor jó, ha megveszed a kódot. Mert érzékeli a szerver, hogy már ezt a kódot használják egy másik gépen! -
na most olvastam vissza a fórumot lehet hogy így kell multiba jáccani nem tudom mert még nincs fent egy ember se a multin de sztem ez a jó megoldás hogy tudjunk eggyüt multizni:
1.vezérlőpultba van egy olyan hogy tűzfal..., na szoval ebbe van olyan menüpont hogy "távoli asztal" ezt bekapcsolod.
2.a játékba a multiplayer options:rámész az ip, ez a saját ip cimed erre nyomsz egy entert
3.belépsz a waiting room-ba és ott rámész hogy create farm, az fogja ki irni először hogy dont registred, de majd kapnod kell egy szervert tehát egy farmot és kivan irva mennyien vannak benne
4. rá kattintasz és vársz, mert kurva lassan tölti be vmi miatt -
a tdd-vel húztam egy monosem vetőgépet de éjfélkor be kellet mennem a telepre mert nagy vihar volt itt:((pedig nemis voltam álmos mostis csak egy picit -
fendt916 #1712 komoly most raktuk össze JD 4650 és kimentünk szántani vele kb.3hektárt és úgy megy mint a lökös komoly nem baj holnap megyek tárcsázni ki kell tárcsázni a repcét :( nem sikerült pedig elvetük időbe csak nem voltrá eső levan szarva most 30hektárba bele állok az komoly lessz?:)
-
fendt916 #1711 szevasztok van egy olyan problémám hogy be ilesztetem a gépeket és be is tetem a játékba csak nem bírok bele szállni? -
gaborci #1710 de légyszi irjatok vissza
mert a 3.6-nak találtam egy kodját meg minden de azt nem fogadja el de amit a mesteruur küldött az meg 3.5 ahhoz meg jó a kod
Csak nekem a 3.6-hoz kéne
Szal utoljára irjátok fel még
légyszi -
gaborci #1709 kösz sikerült
de van még egy kis hiba miért csak 3 gépem van???
-
Hát ez az, én már ezért nem írok semmit! Csak amit még nem írtunk le 5x.
Mert csak annyit kéne, hogy egy kicsit visszább olvastok és ott már minden levan írva 1x biztos és ezt nem csak az újakank mondom!
-
gaborci #1707 köszi
-
http://www.balogh2003.tar.hu/
+ be kell írni az előbbiekben megadodd kódod meg logint
de azért lehetnétek kicsit figyelmesebbek is, mert legalább 5x le van írva a fórumon..... -
gaborci #1705 helosztok
valaki küldjön nekem linket ahonan letudom tölteni a simtractor 3.6-tot légyszi a teljes verziot!!!
Köszi -
Abba vannak még kombájnok meg traktorok silózó, kaszáló gépek igaz?
Mert az már meg van, csak az idegesít hogy nincs külön vetőgép meg egyebek, hanem mindent géppel ad. -
egyszerűen csak be kell írni, nem kell fizetni semmit
Ha ezt beírtad akkor teljes versio lesz a játék, és tudsz berakni gépeket, de ajánlom hogy előbb szedd le a machinery addons-t a www.simtractor.com -ról.
login:[email protected]
key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
kis és nagybetű is számít!!!! -
Amit adtatok kódot azzal kell regelni vagy fizetős? -
Mivel mész, a tdd-vel? Spc-vel toljátok vagy van vmilyen nyugati szementkéntitek? -
tök jó tavaszi szünet most fogok este menni vetni napraforgót remélem nem fogja elmosni az eső mert most itt mindjárt esik:( -
Nem baj, nekem tettszik... :D
-
Nem tegnap rakattam fel.
Remélem nem baj? -
Király az új design.....
Vagy ez a kép mindig is itt volt csak nem vettem volna észre???
-
Az "í" betűt kell megnyomni!
Az tetszik a legjobban hogy ha nincs is trágya akkkor is megtelik a trágyázó ha nyomkodod a gombot, érdekes jelenség! -
a rába az egy másik játékba lesz amit mi csinálunk! lucerna az van a lánctalpas vetőgépében van a lucerna. naprát meg nem lehet vetni.
Trágyát: a teheneknél van 1 tartály alá állsz és nyomsz egy gombot. De azt már nem tom, hogy melyiket kell. -
Micky1990 #1694 Nagyon szivesen Dave!!!Máskor is! -
laca13 #1693 Honnan szedjek trágyát? -
hogyan kell betenni Rába 250? hol lehet lucer vagy napraforgo magot szedni vetögéphez? -
Kapííse! -
hát azért, mert ez egy szimulátor...itt semmi sincs ingyen, úgy ahogy az életben sem ----> állatok etetése, javítások, bérleti díj, egyéb kiadások, ilyenek... KAPÍÍÍÍSE??? -
Köszi!
Az miért van hogy az időbeállítás mondjuk 15 perc, ha az leteleki akkor miért von le kb 4000$? -
http://www.simtractor.net
Ide reg-elni kell, és akkor tudsz leszedni más traktorokat és munkaeszközöket...
-
Honnan tudok letölteni mád járműveket? -
na igen egy picit meghorpadt a ventillátor meg még belecsavarta a szíjat a ventillátorba de mondom 1óra múlva már ugyanúgy szórtam a műtrágyát csak klíma nélkül igaz akkor nem is volt szükség klímára:P -
to caseih9400: Leverte a spanolókereket és nem vert szét semmit? Az nem semmi, elég nagy szerencsétek volt, ha kicsit szerencsétlenebbül repül szét akkor szétverte volna a ventillátort meg a hűtőt is. -
Dave nekünk is van 1TD95D nekünk múltkorelszakadt a kompresszors6zíj de úgy hogy leverte az összes többi ékszíjat is ja meg a spanoló kereket is de nekünk még hála nem volt komolyabb gond