Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
Hát igen ismerõsömtöl kaptam meg neki meg az öcse szerezte meg valhonnan tölteni én sehonnan sem tudtam csak javítást a northoz.
a simtractorhoz vagy jd farm-hoz?<#vigyor2>#vigyor2>
Én nem letöltöttem hanem CD-n megvan magyarosítással együtt. Ismerõsömtõl kaptam.
Dave"
😄D
JD, nekem szinte van benne minden, mert én registráltam arra az oldalra ahonann lehet leszedni gépeket, meg felraktam a machenery addons igy még több lett benne, eke az nekem sincs vmi miatt, de amit leszedsz arrol oldalrol az át irja az eredetit, de amugy zsir minden, a kombájnon nagyon elvagyok lehet mozgatni szinte mindent a vágoasztalt a û, és á betõvel a forgot meg a 5 és a 6 gombal.
üdv
exo
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Kösz Dave
De valaki elmaondaná, hogyan lehet letölteni a játékot pontról ponra lécci aztán már enm is nyaggatlak benneteket.
tényleg jó a jelszó eddig lehet rosszul irtam
Nagyon cool az az a baj hogy a 3.0 ba nincs eke, 7920, nagypótkocsi és lexion
megnézem jó e a jeszó a 3.12-höz
Felh.név:[email protected]
Jelszó: 234PR7WPuF0XU
exodu020
Hogyan lehet letölteni a játékot meg a kódod hozzá, Már fel is raktad?
Dave
Na szoval, rapidsharer-re töltöm mivel az egyszerübb mint a megaupload, a másik, a 100makinka.. ez jo kod, csak én is sokáig probálkoztam vele mire jo lett, a sikert nálam azt hozta meg, hogy figyeltem melyik betû vagy szám milyen betûméretû, mivel ugy kell beirni!!!De azt észre fogod venni, mivel akkor már tudsz menni mindennel, de sajna a netes buli az még nekem nem jött össze. Egyszer sikerült már de akkor is lefagyott!!
na ennyi
üdv
exo
Én nem letöltöttem hanem CD-n megvan magyarosítással együtt. Ismerõsömtõl kaptam.
Dave
Gpn sajna nincs meg a north american farmer de jó lenne, ha meglenne mert itt már bálázó is van meg több állat és épület meg lánctalpas JD.
Dave
Dave531 a JD American Farmer 2. része nincs meg??
De ugyebár két mezõ van a regisztrációnál. És az elsõ helyre most fejbõl nem tudom, hogy mi is van ott oda mit kell írni. Vagy a kóddal együtt van az is. De ha jól emlékszem akkor vmi. felhasználónév lehet.
Dave
Na és kell valakinek magyarosítás a JD american farmerhoz mert annak szívesen elküldöm vagy feltöltöm.
Dave
U.I.:exodu20 lécci töltsed fel nagyon király egy játék. Igaz a grafikája nem egy örülten jó, de elmegy.
az vegye meg!!!
és adjaoda, hogy mi is tudjunk játszani
nekem megvan a 3.0 a torrentel lejött. De a rigist-je az nem jó hozzá.
exodu020
neked is az a felhasználónév hogy [email protected]?
de hova töltsem fel?
<#help>#help><#nemtudom>#nemtudom>
Igérem vmikor majd feltöltöm de melozok minden nap, de meglesz!
üdv
exodus
Legyetekszívesek serilt küldeni nekem nagyon kéne küldenék érte akár 10 videót is.
Én egy falusi gyerek vagyok és nagyon szeretném kipóbálni. Legyetek szívesek segíteni.
Dave
Nem tudna senki serialt adni?
Nagyon jó lenne.
Köszönöm elõre is.
Dave
Dave
Valakinek nincs meg a Sim Tractor 3.1-hez serial? Nagyon jó lenne.
Van jónéhány trakis videóm cserébe. IH, Fendt, JD meg sok képem.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni benne. Vagy jó lenne a 3.0-hoz is ha valaki megmondaná, honnan lehet letölteni.
Dave
bocs hogy nem irtam de voltam gépközelbe, a 3.0 verziot majd feltöltöm vhova, csak vki segítsen a multi beállítani!!pls
üdv
exo
én leszedtem a simtractor összes verzioját! beirtam a google-ba hogy simtractor torrent és kiadott még régebben eggyett amin nagy nehezen letöltöttem!
üdv
exo
Ui: nálunk a közelbe egy john deere 8430 as traktor szokott poroszkálni, meg a szokásos mtz mezõny, aratáskor egy 9560 as sts, de most lesz egy wts is!<#finom>#finom>
Földi:
MTZ-52
Összes John Deere traktor
New Holland kombájn
Összes John Deere kombájn
Légi:
Sárkány
Hóbagoly
Morane
Góbé
Ezek lennének azok az "extrém" jármûvek, amelyekben ültem és/vagy vezettem.
A multi vmiért nem jo, vagy nincs server amin lehetne játszani, de olvasgatom a hivatalos forumot de ott is van minden..
amugy én a 3.0 verziot raktam fel mivel ahoz volt jo a kod, a 3.12 jobb mivel itt nem tudom hogy lehet be és kiszállni, de már leszedtem annyi mindent hozzá, uj traktorokat meg potokat, csak még azt nem tudom hogy lehet a bála pakolo trakin a gémeket fel-mozgatni mert a kanalat tudom
na ennyi
üdv
exo
u.i.:én minden évbe vezetek kombájnt egy kis pici john deere. Tavaly az volt a megyénkbe a legnagyobb a kis 8 méteres asztalával