Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dave531
Jah én is regisztráltam a simtractor honlapra akkor majd ha jó lesz remélem nekem is menni fog

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

Dave531
Exodu020 amit te feltettél hogy-mint lehet letölteni?

Dave531
Jd nekem a torrent nem talál semmi sim trakit.

Dave531
Üdvözlet!
Hát igen ismerõsömtöl kaptam meg neki meg az öcse szerezte meg valhonnan tölteni én sehonnan sem tudtam csak javítást a northoz.

csû
a simtractorhoz vagy jd farm-hoz?<#vigyor2>

Magnumrolcsi
"Szevasztok!

Én nem letöltöttem hanem CD-n megvan magyarosítással együtt. Ismerõsömtõl kaptam.

Dave"

😄D

CSÁZTOK
JD, nekem szinte van benne minden, mert én registráltam arra az oldalra ahonann lehet leszedni gépeket, meg felraktam a machenery addons igy még több lett benne, eke az nekem sincs vmi miatt, de amit leszedsz arrol oldalrol az át irja az eredetit, de amugy zsir minden, a kombájnon nagyon elvagyok lehet mozgatni szinte mindent a vágoasztalt a û, és á betõvel a forgot meg a 5 és a 6 gombal.
üdv
exo

Bittorrent-be beirtam hogy simtractor és kihozott egy 109mb izét és ebbevan benne

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Dave531
JD és torrantel honnan szedted le?

ÉN torrentel töltöttem le

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Dave531
JD 4650 te honnan szedted le a 3.0-át? De lécci valaki pontról pontra írja le hogyan lehet leszedni.
Kösz Dave

Dave531
Szevasztok!

De valaki elmaondaná, hogyan lehet letölteni a játékot pontról ponra lécci aztán már enm is nyaggatlak benneteket.

Hy

tényleg jó a jelszó eddig lehet rosszul irtam
Nagyon cool az az a baj hogy a 3.0 ba nincs eke, 7920, nagypótkocsi és lexion
megnézem jó e a jeszó a 3.12-höz
Felh.név:[email protected]
Jelszó: 234PR7WPuF0XU

Dave531
Csövi!

exodu020
Hogyan lehet letölteni a játékot meg a kódod hozzá, Már fel is raktad?

Dave

csõ mindenkinek
Na szoval, rapidsharer-re töltöm mivel az egyszerübb mint a megaupload, a másik, a 100makinka.. ez jo kod, csak én is sokáig probálkoztam vele mire jo lett, a sikert nálam azt hozta meg, hogy figyeltem melyik betû vagy szám milyen betûméretû, mivel ugy kell beirni!!!De azt észre fogod venni, mivel akkor már tudsz menni mindennel, de sajna a netes buli az még nekem nem jött össze. Egyszer sikerült már de akkor is lefagyott!!
na ennyi
üdv
exo

Dave531
Szevasztok!

Én nem letöltöttem hanem CD-n megvan magyarosítással együtt. Ismerõsömtõl kaptam.

Dave

Hello ha már igy szóba került a JD akkor megmondja valaki honnan lehet letölteni?

A Rapidshare-ral csak az a gond, hogy ha letöltesz valamit, akkor utána asszem 100 percen át nem lehet tölteni.

Bacsa11
Az egyet honnan lehet letölteni?

Dave531
Üdv.!

Gpn sajna nincs meg a north american farmer de jó lenne, ha meglenne mert itt már bálázó is van meg több állat és épület meg lánctalpas JD.

Dave

Nekem mind1 hova töltöd, de én inkább a http://rapidshare.de -t ajánlanám, mivel gyorsabb mint a megaupload, és nincs korlátozva!
Dave531 a JD American Farmer 2. része nincs meg??

Dave531
Üdvözlet!

De ugyebár két mezõ van a regisztrációnál. És az elsõ helyre most fejbõl nem tudom, hogy mi is van ott oda mit kell írni. Vagy a kóddal együtt van az is. De ha jól emlékszem akkor vmi. felhasználónév lehet.

Dave

Dave531
Szevasztok skacok!

Na és kell valakinek magyarosítás a JD american farmerhoz mert annak szívesen elküldöm vagy feltöltöm.

Dave

U.I.:exodu20 lécci töltsed fel nagyon király egy játék. Igaz a grafikája nem egy örülten jó, de elmegy.

Úgyérted kik a kulákok a topikban? <#hehe>

KI itt a leggazdagabb?
az vegye meg!!!
és adjaoda, hogy mi is tudjunk játszani

csá Dave!

HY all!
nekem megvan a 3.0 a torrentel lejött. De a rigist-je az nem jó hozzá.
exodu020
neked is az a felhasználónév hogy [email protected]?

Ja, most látom. Nem 50 megás, hanem 250 megás. Annyi gondolom elég lesz. 😊

Itt asszem 50 megás fájlkorlát van. Ha esetleg meghaladja az 50 megát, akkor mondjuk winrarral vagy total commanderrel darabold fel.

ja,
de hova töltsem fel?
<#help><#nemtudom>

üdv mindenkinek!
Igérem vmikor majd feltöltöm de melozok minden nap, de meglesz!
üdv
exodus

Kedves Dave! Az a helyzet, hogy senkinek nincs 3.1 es játékhoz rgisztrációs kódja, kivéve aki regisztrál! A 3.0ás verzuióval meg az a helyzet hogy kedves Exodu020 nak megvan, ahhoz van is reg kód, de nem tölti fel! Lécci töltsd fel Exodu020!!!!!!!!!!

Dave531
Sziasztok!

Legyetekszívesek serilt küldeni nekem nagyon kéne küldenék érte akár 10 videót is.
Én egy falusi gyerek vagyok és nagyon szeretném kipóbálni. Legyetek szívesek segíteni.

Dave

Dave531
Hali!

Nem tudna senki serialt adni?
Nagyon jó lenne.
Köszönöm elõre is.

Dave

Dave531
Most olvasgatom, hogy valaki megkérdezt, ki ült gépben. Hát én már jó néhányban. Arattam JD 9880 i STS-sel nem tom tudjátok-e milyen az. Gabonátrakodtam Steyr 9080-al. Ültem 930-as, 926-os, 818-as, 716-os Fendtben. Egy kupac MTZ-ben, Case IH 2188-as kombájnban.

Dave

Dave531
Szevasztok!

Valakinek nincs meg a Sim Tractor 3.1-hez serial? Nagyon jó lenne.
Van jónéhány trakis videóm cserébe. IH, Fendt, JD meg sok képem.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni benne. Vagy jó lenne a 3.0-hoz is ha valaki megmondaná, honnan lehet letölteni.

Dave

HI! Nekem a 3.1 meg a 3.12 nem megy valami hibát okoz. Nem tudja valaki mi lehet a gond? A 2.akárhány az megy, de nem tudok aratni. Lerekom a vágóasztalt, meg forog az a sz*r is, de nem arat. Valakivel történt már ilyen?????
Nem lehet hogy kell még vmilyen progi hozzá? MEg gondolom szerver se ártana.

üdv
bocs hogy nem irtam de voltam gépközelbe, a 3.0 verziot majd feltöltöm vhova, csak vki segítsen a multi beállítani!!pls
üdv
exo

Nekem sem talált semmit!

Nem tudnád valahova feltölteni vagy msnen elküldeni, mert próbáltam rákeresni, de nem találtam semmi használhatót!

Nem torrenten nincs valahol fennt???

sziasztok
én leszedtem a simtractor összes verzioját! beirtam a google-ba hogy simtractor torrent és kiadott még régebben eggyett amin nagy nehezen letöltöttem!
üdv
exo

A 3.0-s verziót honnan szedted le???
Ui: nálunk a közelbe egy john deere 8430 as traktor szokott poroszkálni, meg a szokásos mtz mezõny, aratáskor egy 9560 as sts, de most lesz egy wts is!<#finom>

Nos lássuk csak. Akkor sorolom az eddigi "extrém" jármû listát 😊 :

Földi:
MTZ-52
Összes John Deere traktor

New Holland kombájn
Összes John Deere kombájn

Légi:
Sárkány
Hóbagoly
Morane
Góbé

Ezek lennének azok az "extrém" jármûvek, amelyekben ültem és/vagy vezettem.

üdv
A multi vmiért nem jo, vagy nincs server amin lehetne játszani, de olvasgatom a hivatalos forumot de ott is van minden..
amugy én a 3.0 verziot raktam fel mivel ahoz volt jo a kod, a 3.12 jobb mivel itt nem tudom hogy lehet be és kiszállni, de már leszedtem annyi mindent hozzá, uj traktorokat meg potokat, csak még azt nem tudom hogy lehet a bála pakolo trakin a gémeket fel-mozgatni mert a kanalat tudom
na ennyi
üdv
exo
u.i.:én minden évbe vezetek kombájnt egy kis pici john deere. Tavaly az volt a megyénkbe a legnagyobb a kis 8 méteres asztalával

Én ültem kiállított Zetorban.

Milyen traktort vezettél, és milyen kombájnba ültél?