8333
Simtractor V3.66
-
bár mondjuk, ezt nálunk meg lehet szokni, a főnökség csináltat az emberrel meredek dolgokat. Látott már valaki MTZ80-al két 6t-s HW-kocsit húzatni, amin még ráadásul magasító is van???? (jah, és azt akkor meg sem említem hogy ezalatt a két új Belarus benn pihent a tanyán egész nyáron, ezek tiszta hülyék)
ÍME:
Főleg arra felénk (Gödöllői Dombság ----> gondolhatjátok hogy vannak fasza emelkedők) -
gábor892 #1802 Hát igen, ökörködni szerintem mindenki szeret
-
Hát a vontatással (úton) nincs gond. A gond akkor van, amikor ki kell jönni vele a Székútitól (az a kút), és nincs előhajtás, ott meg ilyen murvás szar a talaj, és ha véletlenül meg kell állni, mert a sok faszom autós nem enged ki akkor SZOPÓKA-NYALÓKA, mert az a 130q-s (tele vízzel) visszahúz mint egy darab rongyot és 101% hogy ottmaradsz és jöhetnek kihúzni. Cumi, ez van, ezt kell szeretni
, de nem baj, én szeretek vele menni :D
-
gábor892 #1800 hát a mienk az földön igen jo, bár szállitáskor csak hosszutávra jo -
jah, és nemnagyon vitt ez semmit, ennek is nagyon gyenge volt az adagolója, nem tudom, ezeket az új MTZ-ket hogy rakják össze, de az biztos hogy az adagolót nem nagyon precízkedik ki.
De mostmár egész fasza, igaz közel sincs olyan mint a másik
-
gábor892 #1798 igen böszmén néz ki, nekünk is ua. vinasszoro, mi is 80assal szoktuk huzni áltlában, gondolom nektek sincs gond a vontatással
-
hát, itt csak az egyik pót van, a képen, kettőt húz -
nah, de lehet itt aztán a legújabb JD-eken is vitázni, egy akkor is biztos, ez a környék legvagányabb gépe:
van minden ami kell: fasza ülés, légkürt, sötétített üveg, o'neil felirat, cd-s rádió (JVC), ------------------> napszemcsi oszt nyáron küldeni mint a vaddisznó!!!!!!!!!! -
gábor892 #1795 látom az nem nagy pot, viszi rendesen mi? -
Hát igen, nekünk is van egy 952.3 -unk (műanyag), de az már olyan kislányos......
de azé nem rossz -
gábor892 #1793 biturbo mi?! csak az kéne
nekünk 892.2 van a 3 MTZ közül de sztem igen jo gép földre, bár szállitani nem a legjobb vele...
-
Akkor gondolom hogy oda van ragasztva rá a matrica, ami elüt a többi számtól,
Ez felénk is íg van kettő MTZ-n :D LOL
-
mesterur én úgy tudom, h a .2 az nem a turbó miatt az. Hanem azért mert az már a 2. generációs 820-as. a 820, a 820.1-es is ugyan az amint a 820.2-es csak más a formálya meg a motor. De az igaz, h a 892-esen, 952-esen van turbó de lefelé nincs csak a nagyobb gépeknél! -
Jaaaaaa, az más... -
a game: nézd emg a 3d modellek mappát gombin ott látod, h mik vannak kész ezeken kivűl:vaderstad rapid gabona és monosem kukorica vetőgép, pótkocsik lesznek még, sulky műt.szóró,detk szippantó,lemken gigant gruber,kuhn kasza, rendképző és terítő, bálázó. -
JD4650 #1788 mesteruur, ha a .2 azt jelenti hogy turbós akkor a .3 az milyen biturbós vagy mi? amúgy én ugy láttam hogy a .3-asoknál már csak az otromba müanyag burkolat van ami nem egy szívderítő látvány -
mester én a .3-asokra gondoltam, h vmi otromba 1 gépek. a 2.-es sztem nagyon faxák. A tietek is faca. Azért látom befigyel a gépek között a sulky vetőgép:D
Aki balfasz és nem ismeri ki a gépet, meg mindíg más megy vele, nem csoda, h tönkre megy. -
gábor892 #1786 nézd meg a gportal.hu/gombi67 aztán regisztrálj és nézz körül -
laca13 #1785 erről a játékról amit csináltok, tudtok valamit mondani? pl.: hogy mi lesz benne, meg hogy várhatólag mikor lesz kész. -
laca13 #1784 to mesterur:
félrene értsd én egyáltalán nem akarok kötekedni -
laca13 #1783 to mesterúr:
szerintem Dave nem erre a 952-es re gondolt, hanem 952.3-re
-
gábor892 #1782 tudom hogy a .2 azt jelenti mert nekünk is van egy turbos, sima 82esre rakott turbot a csávo... -
to dave513:
Méghogy marha retek a kinézete???
Az én véleményem szerint gyönyörű, dehát ízlések és pofonok.
Bár most kicsit piszkos a gép, dehát nem baj, az nem változtat az összképen. szerintem
a gép!!!
-
a 820.2 ben alapból van turbó (azt jelenti a .2) -
lehet hogy igazad van, én nem tom,(a miénk az 4 éves) csak azt, hogy nekunk nagyom megy.
-
gábor892 #1778 nekünk van egy ismerősünk ő is turbot rakott az mtz-re, de 1,5 év után generálozhatta ujra a motrot. Azokkal mi a helyzet? -
laca13 #1777 pontosabban gázolaj:) -
laca13 #1776 Igen arra gondolok.
Hát erre mifelénk úgy nyüstölik a gépeket hogy az már fáj.
pl:. van egy ürge kb 200ha földbe volt egy 80-as egy 552-es meg egy 952-es MTZ-je, hát ő nem győz panaszkodni.(de mit mondjak, ukrán benzin, iszákos szerelő, és nincs egy állandó sofőre sem, mindegyik iszákos)
Visszatérve a 820.2-re biztos hogy jól néz ki meg megy is, csak a fater hát bele van őrülve hogy neki nem kell olyan traktor ami nem húz 3 eke fejet:-(
Még azt akarom megkérdezni, hogy melyik jobb az egyenes vagy a szöghajtásos első híd?
-
Most arra gondolsz, hogy 10 millára lehet pályázni? Arról annyi tudok, h felsőfokú mg-i végzettség kell hozzá, max 13 ha, 100%-ban biztosítékot adni a pénznek(vagy valami ilyesmi), nyereséges gazdaságot létrehozni 1-2 éven bellül(ezt pontosan nem tom), és növelni kell évről-évre a földterületet!
Az a nagy helyzet, h a faluban emg ismerősöknél van 820.2-es 6db is össz-vissz, de még egyikne sem volta semmi baja! Van amelyik már turbót is kapott! -
laca13 #1774 valaki nem tud valamit erről a fiatal agrár vállalkozós pályázatról valamit, hogy kiírják-e április 9.-én vagy ilyesmi? -
laca13 #1773 to mesterur:
én úgy tudom sima 952-est már nem lehet kapni újba. -
laca13 #1772 to Dave:
Hát igen a 952.3-as erősebb lenne épp ezért hajlik inkább felé a döntés(a kinézete, hát az nekünk nem nagyon számít, csak menjen)
Csak attól félek nem lesz neki elég a munka, mer hát kevés a föld.
Meg hát azért sem nagyon akarunk 820-at, mer arra itt sok a panasz, de ez megint olyan hogy kevés földbe nem hajtjuk annyira. -
Én személy szerinte a 820.2-t ajánlanám. De azt mondják, hogy a .3-asok már jobbak, mint a .2-esek. De a 820.2 az szép is meg jól is megy. a 952 az meg erősebb lenne, igaz marha retek a kinézete. -
Nekünk van egy sima 952 es, és egyszer már leírtam róla a véleményem, de idemásolom mégegyszer:
Itt is van egy 952-es, ami úgy megy mint az állat.....simán van 100Le, a 130 q mőtrágyát a faszára sem veszi. Persze mikor hozták akkor voltak vele gondok, óóóóó, nem is kevés, az adagoló (az egész gép ruszki, és milyen adagoló van rajta, na milyen???? hát cseh....hát nem etióp aki ezt kitalálta?????) olyan gyenge volt, hogy a porlasztón allig tudta átküldeni az anyagot....nem is telt bele egy szezon, az adagoló szétrepült....
Lettek benne új elemek, padon be lett állítatva, most meg olyan a gép mint az ÁLLAT...nem mondom, mert füstöl....de hagyfüstöljön, azért van benne gázolaj, de úgy megy, hogy le sem lehet lőni
Csak az a baj, hogy most nincs igazi munkája, eddig vetett sulkyval, de most itt van az új vetőgép-----> semmi dolga nincs, csak sorközművelőzni fog, de azt még biciklivel is elhúzom,
Attól félek hogy ellustul, mert nincs igazán megerőltető dolga....mert mint már említettem a voltatást a faszára sem veszi....az nem gond
Bár most lett véve egy Monosem hatsoros szemenkénti, műtrágyaadagolóval, azt ő fogja húzni -
laca13 #1769 Hát MTZ-t, vagy egy 952.3-at, vagy egy 820.2-t.
A kettő közül valamelyik, tudsz mondani valamit róluk?(tipús hiba vagy ilyenek) -
Rajmi a rábát nem tod berakni a simtraktorba az abba a játékba lesz amit mi csinálunk! -
Laca az mtz a rokonomé van neki 2x 920.3 meg egy 820.2-es. de mire gondoltál mtz-t vagy detk-et akartok venni?
Így van rajmi olvass vissza! Még jó, hogy tegnap nem voltam mert lehet, h lennének durvább beszólások is.
-
vagy ha lenne egy ki eszed akkor megnéznéd azoknak a file-knek a kiterjesztését amiket letöltöttél, és egyből rájönnél hogy egyszerűen a főkönyvtárba kell bemásolni. (van olyan is, amit a machinery könyvtárba, de majd arra rájössz hogy melyeik az)
RE: egyszerűen nézd meg a kiterjeszetést *.png !!!!!!!!
-
gábor892 #1765 ameddig itt rinyálsz te ostoba addig eltudtad volna már olvasni azt a 22 oldalt te suttyo 

-
rajmi19921222 #1764 Én már regisztráltam ott és szedtem le cuccokat csak azt mond meg hogyan a faszomba tegyem be mert én 22 oldaltnem érek rá visszaolvsni:Elöre is kössz.