8333
Simtractor V3.66
-
gábor892 #2603 mer paraszt vagy -
Te sík minek magyarosítás he? Nem tod h ha a nyilat nyomod akkor megy előre a traktor???? V hogy ha eltelik a 12 hónap akkor új év kezdődik? XD -
rajmi19921222 #2601 hiába van segítség nem magyar ja meg azt írtátok hogy nincs hozzá magyarítás -
JD4650 #2600 azt már nem is mondom hogy ha nem kérdeznétek minden második nap, akkor talán nem kéne sokat menni lefelé a megoldásig, de mind1, mellesleg van a simtractorhoz segítség de sztem már ez is 600x lett leírva, vagy olvani se tudtok? -
Nem tudjátok, h ha letelik 1 hónapnak akkor kezdődik 1 új? XD 
-
Na egész jól alakul a topic.XD Már mindenki hülye csicska.XD Hát basszátpk meg. Unokaöcsém is 14 mind drága rajmi "barátunk". De az csak 1 dolgot kérdezett meg. Nem ilyen sík mint ő. Nem az van ám, h kipróbálom, h mi, h működik. nem. Elkezdtek itt rinyálni aztán ha valakinek már tele a töke, h minden oldalon levan írva akkor meg itt rinyáltok, h h képzeljük. Meg csicskák vagyunk meg stb. Nem is részletezném tovább. -
JD4650 #2597 na feher pont erről beszélek... kellet neked megszólalni, te osztod itt a rajmit aztán most ugyan azt csinálod
"Rajmi itt nekünk nekünk ugatól vagy a házat őrzöd otthol?"
"mert mért nm szólalhatok meg??????
nekem is van annyi jogom mint nektek
csak veritek itt magatokat,meg minden
mi a faszt gondoltok kik vagytok ti???????????
ha valaki meg kérdez valamit arra csak a normálisak válsaszolnak"
enyi vagy, elástad magad hülye nyomorék -
gábor892 #2596 általában ugy szokot...:S:D jah valoszinű hogy mi vagyunk a csicskák meg a seggnyalok mi?! mutass valamit aztán akkor legyél nagy -
én se tom de szerintem rendesen kezdődik egy új év
-
rajmi19921222 #2594 mi lessz a játékba ha letelik a 12 hónap benne egy új év kezdödik?Ha válaszoltok normálisan akkor tényleg komolyan többet nem írok.Ja én leszarom hogy 3 évvel idösebb vagy.Lehet hogy itt nagy a mocskos büdös pofád te köcsök de lehet valójában egy büdös kis segnyaló csicska vagy!!!!!!!!! 

-
én mindíg megpróbálok mindent de nem megy
és te vagy a büdös csicska
hát ki vagy te isten??????????
-
gábor892 #2592 nem mer büdös csicska vagy, nem hogy kiprobálnád hogy mit kéne csinálni bazmeg csak itt rinyálsz bazmeg hihetetlen,.,, -
mert mért nm szólalhatok meg??????
nekem is van annyi jogom mint nektek
csak veritek itt magatokat,meg minden
mi a faszt gondoltok kik vagytok ti???????????
ha valaki meg kérdez valamit arra csak a normálisak válsaszolnak
-
JD4650 #2590 na feherkiraly én a helyedbe meg se szólalnék, ugyhogy neked is kuss van -
kikéne baszatni az sg-ről -
Rajmi itt nekünk nekünk ugatól vagy a házat őrzöd otthol? -
hát ja xD -
gábor892 #2586 Rajmi te olyan buta vagy mint a 2é hasitott raklap bazmeg:S:D -
nem érted te faszkalap!!húzzál innen még én ne szóljak be neked??:D tudtommal 3évvel idősebb vok nálad te faszkalap 

-
rajmi19921222 #2584 Nekem ne szolj be tekis geci huzz a kuva anyádba. 

-
Mire gondolsz? XD -
Benceeeeeeeeee #2582 Császtok.Látom történtek események,amíg nem voltam.
-
Nah akkor én már nem is írnák semmit. Jól elküldted. De most komolyan minek vagy itt? Idegesíteni a másikat? -
Te húzzámá el innen ki a fasz hívott nem kiváncsi senki se rád úgyhogy húzzál el innen most azonnal !! -
rajmi19921222 #2579 Te se ugyassssssssssssssssssssssss!!!!!!!!! 

-
Na a permizés(100-ad szorra)Van a farmon a féltető mellett 1 fehér tartály odaállsz mellé nyomsz neki aszem egy ö betűt v ó-t aztán pedig egy 7-es, ha jól emlékeszem és tölti is a permit. Aztán kinyitod a keretet, ha permizni akarsz megnyomod az ö-t aztán 1-est, 2-est és permetezni is fog. -
Te meg ne kérdezz ekkora atom hülyeségeket. hozzád már Értelmező Kéziszótár kell.XD És a szövegemet meg ne nyuld le!!! Levan védve!! "kompjuter" XD akkor a windows media player h írod le? vindóz médiapléjer?? XD -
rajmi19921222 #2576 Temeg ne ugass!!!!! TE meg tanulj meg normálisan TÁRSALOGNI!!!!!!! 

-
jóhogy* 

-
Itt a jó gép!
Rajmi te meg elmész anyád picsájába jóvogy lehet "kumpjutert" programozni te faszkalap ja és tanulj meg írni! -
ja volna még egy kérdésem:Hogyan kell permetezni?
minél hamarabb,kössz -
Igen Rajmi, a computereket lehet programozni
-
rajmi19921222 #2571 Császtok.Lehet programozni a kompjutert? 

-
gábor892 #2570 örülök neki -
kombájn gumi csere -
Csak foggyanak a ha-ok az a lényeg. Akkor majdnem eltaláltam. -
Háháhá na akkor te vagy a jani utánam persze.xD -
És az MF egyenlőre jó, bár van egy furcsa érzés bennem, olyasmi, amit akkor éreztem, amikor beállt a henger a motoromon....szval nem tom...remélem egy darabig nem lesz vele semmi baj -
Őszintén, nem tom pontosan, de úgy 15000 körül -
Azért ezzel a Janizással óvatosan....mert a Jani én vagyok ( a második nevem János ) LOL