Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan még most sem tudják,hogy a rába steiger amerika licenc alapján készült,a Steiger cougarII, panther II-es alapján ime:
A Rába steiger licencét anno a magyar állam cserélte(nem vette) a dutrák licenc jogára a Steiger és International céggel(ez utobbi két cég ma már egyesült és CaseIH néven fut). A magyarok már késõbb nem fejlesztették a dutrát viszont a licenc alapjána a Case IH igen, az eredmény:
Az is érdekes ,hogy a Case IH kérte a dutra licencet pénz helyett!!
és egy aco600-at
vlamint egy triple steiger cougar II-t ami 1050 lovas volt,és három motor volt benne.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

http://www.dutra-raba-traktorok.fw.hu/
Nem modellezem régóta eddig jobbára ikarus modelleket csináltam, Az AC3d 6.1-es verziót használom!
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
!!!!
Kösz jd
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690
elõre is kössz
egyszer belépett nekem a farmra, csak aztán a csávó bezárta, vagy nem tom, olyan volt hogy én voltam egyedül a farmon
valaki ha lehet minél elõbb segítsen!
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690
menteni lehet, amikor kilépsz a játékból (a trakiból) és ott vagya a menüben akkor asszem az utolsó elötti a save vagy mi arra rámész aztán megvárod míg a csík a képernyõ alján végigmegy. Amikor beakarod tölteni akkor meg oldalra kell menni a load-ba és kész aztán OK és ennyi
na remélem kitudod bogarászni
nem hiszem hogy olyan kemény lettem volna de sztem már te is olvastál olyanokat hogy NEM LEHET MULTYZNI, vagy nem?
...ja, és Benceeeeeeeeeee is le.....
...de azért kössz!
...és ha nem okoznék túl nagy kellemetlenséget, és két perces gépelést valakinek, akkor leírhatnátok hogy el lehet-e menteni a játékot, mert én nem tudom. .....Kössz, és bocs az elõzõ ugatásért!
CSÁ!
Mezõgép - BN
Dolgoztam egy kicsit
-A teherautó beviszi a tanyára a búzát, és leönti a garat alá.
-A teherautóba nem kell beszállni, az F12-vel elviszi, és leönti.
-traktort nem nagyon tudsz venni, de le lehet tölteni a www.simtractor.com -ról machinery addonst amiben több gép is van.
ill. www.simtractor.net -átfestések
na csá! Tudom hogy ha nem válaszolnak neked az milyen szar, mert nekem se hajlandóak írni. Ezért én legalább leírom neked amit tudok.
És balogh2003- A Steiger tényleg jó lett, de azért válaszolhatnál nekem serverkészítéssel kaocsolatban......
Mezõgép - BN
The topiknyitó is back! :)
Látom lett 300 új üzi. Valaki el tudná mesélni, hogy mi történt, amíg hûtlen voltam a topikhoz? :)
Üdv:
DJviolin
Én tegnap telepítettem fel a játékot,de nem nagyon értem.Teljessen kedõ vagyok.
Beültem a kombjnba és learattam a buzát.A teherautóba betöltöm a buzát és elmegy.Kérdéseim:
A teherautó hova viszi?
Be kell szállni a teheautóba?
Nincs Traktorom,azt hol tudok venni?
A skinekel mi a teendõm?
Köszönöm!!!!
Elõreis köszi.