8333
Simtractor V3.66
-
gábor892 #2563 te mindenhez hülye vagy bazmeg -
rajmi19921222 #2562 De most tényleg.Te most hogy beszéltél velem? meg elösször is te kezted a fikázást mert hogy ilyen meg olyan hülye vagyok hozzá. -
gábor892 #2561 van egy ismerősünk 5000ha-n nyomja de csak jd traktora meg kombájnja van, de még semmi gond nem volt egyik gépével sem, szal lehet hogy ehez szerencse kell?:D -
JD4650 #2560 a többség nem:D mesteruur, amúgy most már jó a MF hogy ráköltöttetek 70E-t? -
gábor892 #2559 nah ezaz..:D bár végülis tipusfüggő ez egész, aki ahogy huzza ki a gépeit meg ilyenek na mind1,,,valaki jol jár, valaki meg nem...:D -
Jó a KITE is. Főleg a JD kombájnok, de ahogy JD mondja a trakik nem túl jók. Azért írtam ilyen finoman, h nehogy valakit megbántsak.:D -
JD4650 #2557 Hogy akITE mellet is szóljak, jó a vetőmag 
-
Ez van:D Beszól még jó h én is beszólok neki.
Mesteruur mennyi volt a kiszállás 20 e? -
:D xD kemény vagy Dave -
Na akkor jólvan azért csak jó az mtz! Nem kell millákat fizetni 1 kis szarért.
Rajminak már nem is nagyon írok semmit mert arra se érdemes, h miatta írjak 1 szót is. De azé csak beszólok neki.XD
Na te kis szaros. A fórum nem csak azoknak van akik játszanak vele. Ha te úgy gondolod, h csak azok legyenek itt akik játszanak akkor takarodj mert te se játszasz vele csak kinlódsz mint hangya a faszával!!!! Valaki azért segít is néha. Na a verésről beszélhetnénk te kis nyomi. Nem tom ki ugrált itt a 20 traktorral meg a 930-as Fendtekkel hát nem én hanem te!!! És kurvára nem vok gazdag! Lippet meg nem tehet róla h normális dolgos ember meg a családja és megteheti, h vegyen 1 kurva traktor meg pótkocsit!!! Hát nem is te vagy itt a Jani max a szarjankó!!! Ennyi... Aztán kussolj, ha nem tudsz normális ember módján társalogni. -
na akkor jó vadbarom volt aki ráütött -
MTZ nek meglesz a hüvejezés ennyiből....simán -
ÚÚÚÚÚÚ....ne is mond.... kijött a szervizes hozzá, és csak egy kis szar terhelésérzékelő gombát cserélt ki (amit valaki megütött egy villáskulcsal, és elrepedt). 64900 + kiszállás....elmennek a GECCBE kva drága volt -
és a massey-al mi van? -
na szerencse -
Kössz Case hogy mellém álltál a KITÉvel kapcsolatban.....
De egyébként tök8, ízlések és pofonok, minek melyik cég jött be jobban...nekünk a KITE.
És van egy szuper hírem a 952-ünkről....szerencsére csak meghüvelyezni kell !!!!!!!!!!!!!!! Szuper..a héten jön hozzá a cucc.... -
JD4650 #2547 nem tom menyire hiteles -
JD4650 #2546 ja a fórumon van 1 kép amin 1 csekk van -
JD4650 #2545 már van fél euróm:D -
na már nem azé de ezt nem hiszem el -
JD4650 #2543 http://www.eurobarre.com/?p=382570555235
aki pénzt akar kersni netezéssel az kattintson ide, további infó a itt -
JD4650 #2542 a tga fájlokat csak másold a C:Program files/simtractor vagy ahova telepítve van, simán a mappába és jónak kell lenie. Ha a gép új, mint mondjuk a mittomén hányas eke, akkor meg a targát ugyan oda, a többit meg a Machinery mappába. És a legelején rendesen magyaráztuk neked de amikor már 436-szor kérdezted hogy látjuk-e hogy nő a cucc, akkor mit csináljunk? Amúgy meg rajmi, nem nézlek hülyének (anyira) csak utálom ha hazudoznak a simtractoros fórumon
és azokkal ezt tudnám csinálni
-
JD4650 #2541 JD, 4 új JD hullot szét a határba 2 év alatt, jaa. Meg anyit hogy 6920-asra adtak 1 év garanciát 1ées és 2 hónapos volt amikor szátszált a váltó, nem akarták kicserélni, erre beperelte őket a gazda, aztán ajD-nek van valami szar elismerése, nem tom mi aztán csak azért csinálták meg neki, különben szratak a fejére. Amúgy a kombájnokban télleg jók, de az új traktorok... Nem mintha a 4650-es jobb volna, de az még anyagból készült ezért bírja a kiképzést -
na rajmi elhúzol a qrva anyádba!!!én mesteruur mellet állok meg a KITE mellett !!! Szerintem a John Deere-okon kívül nincs jobb !!! Mert van egy haverunknak egy Deutz-Fahr Starliner minden karban van tartva kész nyaranta 2x kell cserélni az ékszíjat !! Van melletünk egy másik cég annak egy régi dominatoruk van azt nem mondom hogy törődnek vele de beállítják a rostát aztán meg elvetik utána az őszi árpát jövőre több búzát aratnak abba a földbe mint árpát ennyi.....igaz ezek a gépek régi "ócska" vasak de azért jobb sokkal a John Deere nincs ennyi sok baj vele igaz a mostani 570-es Lexion asszem az se kis macskaszar hogy automata rostája van
de azért Hajrá John Deere!!!!!!Mondom rajmi te meg elmész szart rakni weimarral!!!!!!!!!!!!!
-
rajmi19921222 #2539 Ja meg mellesleg:Csak fikázni tudjátok a másikat meg lenézni.Itt veritek magatokat 1 Claas traktorral meg annaburger póttal.A KIS GAZDAGOK asse tudják hogy jómódukba mit csináljanak itt verik magukat mintha a másik olyan csóró lenne Azt hiszitek hogy ti vagytok itt a janik.ENYI 

-
rajmi19921222 #2538 Akkor mi za apád faszát keresel ezen az oldalon??????????????????,, 

-
ja most csak visszatérve nem azért mondtam hogy tisztába legyetek vele csak mondtam.
És nem vagyok nyomorék!!!!!!!
csak soha nem segítetek meg ha nem tudjátok akkor is lelehetne írni rendesen,meg amúgy is már megvan.Csak még egy kérdés:amit letöltök skineket a simtractor netről a tga fájlokat hogyan kell belerakni a játékba mert ha csak simán bemásolom akkor azt nem teszi bele.Hogyan kell? -
Na most félretéve kinek melyik traktor a kedvence! A Claas Ares 697 vagy a Landini Legend 160 olcsóbb?
ui.: Lehet, hogy inkább egy 10éves Zetort veszünk! :) hehe csak vicc volt! -
JD4650 #2535 ja meg anyit, hogy akkor az típus hiba, ezért hogy ne égjenek le inkább kicserélik, szóval ez alapból égő :) -
JD4650 #2534 szét húzná atraktort, meg amúgyis tandem, szóval az már alapból nem tesz jót 1 ilyen kis trakinak
Az axiálhoz meg anyi hogy a KITÉ-nél nem kaptunk a JD hoz szíjak, de az axiálnál volt, pesig nem is forgalmaz jd trakikat, meg amit akarsz, K 454b bátlázónk van, ahhoz is volt tű, meg amit akarsz, és nem is törik szét, szóval minőség. -
Axiál ??????
Hát....nem rossz, de nem szoktak olyakat csinálni, hogy mint a KITE.
Ugyanis van olyan hogy csak úgy jönnek, és mondják hogy álljunk ki a kombájnal vagy a traktorral a placcra, és teljesen díjtalanul, kicserélnek benne olyan dolgokat, amik másik gépeken nem üzemeltek helyesen, illetve nagy sok volt velük a probléma. Ennyi....
+ szerintam az a 95 Le körüli gép elhúzogatja azt a 22 t -s kocsit...nem húzza, csak húzogatja, de akkor is elviszi ha kell neki -
Így van az axiál a legjobb. Meg talán a forgalmazott trakik a legjobbak. Jd most jövök én is, h mért is nem vagy fent msn-en? -
JD4650 #2531 hol élsz te?:D Claas 4ever, na meg arégi jd-k, de olyat nem akartok:), szóval maradjatok az axiálon bellül, maradt a claas, a fendt meg a landini. Akkor vehettek régi Arest is, még azt is nyomatják. 836RZ -
drkarter2 #2530 zetor traktorok is jól néznek ki -
gábor892 #2529 nekem 8 csak ne zetor:D -
Melyik néz ki szépen? Sztem mind2 zsír. -
gábor892 #2527 hát az aztán szépen néz ki:) a JD a befuto:D -
Nem olyan rossz szerintem a Landini. De a landpower sztem fullosabb. Inkább vegyetek Ares-t 697 ATZ-z.XD Ez a mániám:D -
gábor892 #2525 vinné az biztos, de a Landinit felejtsd el..:D -
újjat szeretnénl venni!
Köszi a véleményeket,így már lehet hogy elpártolok a Celtis mellől!
A Landiani Legend 160 Techno (160LE)
Ez már szerintem vinné!