Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem szidom én az 80-ast nekünk is van 1
akkor mégse olyan jó hogyha nehezen indul<#crazya>#crazya>
az 50-es és 55-ös széria között szinte nincs is különbség. 21000 üzemóra van benne??? a miénkbe sincs anyi
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudnám leszedni a játékot-ami mûködik is-és hogy a gépszerkesztést is tartalmazza a program, vagy az valami mással megy?
köszia segítséget üdv:neo
Ez már John Dreere, nem roncs(annyira....)
A maga 19 évével és 21000 üzemórájával egész jól viseli magát, de már néha kicsit nehezen indul, de ha feltör a 190Le-s vulkán, akkor már nincs megállás.... (ja, és csak egyszer volt rajta 100% motorgenerál 15000 üzemóránál!!!!) Egy ijen is jó lenne......<#taps>#taps>
Mezőgép - BN
Ez a gép nem egy roncs, hanem egy életerõs erõtõl duzzadó erõgép....
A maga 80Le-ével úgy húzza azt a 8 m3 -as szipit mint a rongyot, még a legnagyobb oldalakban is, de amit írtál róla azt nem szabad elmondani neki, mert akkor már nem akar menni ha megsértik érzéki lelki világát.....
Különben ha odalép neki az ember simán átfurdul a fordulatszámmutatója... szóval cseppet pörög a gép.... gyors 9 - 45 km/h, simááááááán...
<#eljen>#eljen>
Mezőgép - BN
Kõsz mindent
Msn címed nincs? Ha nincs akkor csinálhatnál aztán megtudnánk beszélni a cuccokat.
Király lesz a Rába!
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
Offon volt a napokban, de ma azért csináltam valamit.
Dave531: Küldj egy e-mail címet és akkor küldök példát, esetleg tanácsokat ha nem boldogulsz! Annyi tanácsot már most adhatok, hogy a modelled darbold fel. Minden mozgo rész külön fájlba legyen!!
Benyomtam a virtoolsba a rábát, de a konvertálás miatt van egy kis javítani való,de szerncsére nem vészesek a hibák, úgyhogy a hétvégén nekifekszem.
A virtoolsos képek:

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Szépen mutatna egy ilyen a Sim -ben! <#nevetes1>#nevetes1>
Mezőgép - BN
azért demó mert bekéne írni a regisztrációs kódot, de mi csak a 3.5x-ös szériához tudjuk, mert a sok kulák angol meg német szarházi nem árulja el
Nem kilépni kell alt+f4-el hanem ha megnyomod az esc-et akkor kiszáll a gépbõl. Ha pedig hosszan nyomod akkor visszalép a menübe.
na, ezért
Mezőgép - BN
de lenne még egy aprócska problémám, ha megtennéd hogy válaszolsz nekem akkor annak nagyon örülnék, mert már a fasz ki van a nettel, hogy mindig szar....és fos...<#falbav>#falbav>
Az a helyzet, hogy mikor megveszem a gépet akkor ott el tom menteni, de már amikor a játékba vagyok az Istennek sem tudom behozni újra azt a menüt, és így ha kilépek az
Mezőgép - BN
elõre is kösz!!!!
nekem is tetszik a játék most töltöttem le! Mega Rába is nagyon királynak igérkezik!!!
nem tudja vki megmondani hogy hogy lehet egyszerre több munkát is végezni ? pl ha én aratok akkor az a baj hogy addig a traktor ott áll és addig egy másik ember tudná csinálni azt hogy lehet megcsinálni? elõre is kösz
Az simtractor-os nmo-kat azért nem tudjátok megnyitni a virtoolsba, mert le van tíltva a szerkesztésük, csak a 3 versio elõttiek szerkeszthetõk.
Balogh köszi de nem jó utánnan írtam a neve után, hogy .ac de csak a nagy semmi. Ha még 1 kérésem lenne nem küldenéd át a Rábát virtoolsba ahogy van, hogy megnézném, hogyan csinálod, hogy én is tudnák valamit kezdeni az ekével és a hengerrel?
Event Log Cleared
Importing File: C:\Program Files\SimTractor 3.5\Machines\4.nmo
This content can only be opened in Players
(such as Virtools Player, Virtools web plug-in/ActiveX)
Load failed!
Importing File: C:\22.nmo
This content can only be opened in Players
(such as Virtools Player, Virtools web plug-in/ActiveX)
Load failed!
balogh!!
több rábát nem is mersz? 😄<#vigyor3>#vigyor3> mondjuk a kis john derre helyett csinálhatnál 1 rába 15-öst vagy tz4k 14b-t de azt vedd ki mert nagyon csúnya
a pályát is átlehet szerkeszteni? mondjuk nagyobb pálya több földel meh új géptároló? mert a triple engine nem hiszem hogy elférne az utakon
<#wink>#wink><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3>
Dave531: Elvileg ha a bak file-t átnevezed ac-re akkor jó lesz.