Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért nem szeretek segíteni. Attól, hogy Fendt balfasz vagy és nem találod meg az a rohat history.sav-ot és nem tudod megoldani, hogy eltünjenek azok a szarok, attól még nem biztos, hogy én vagyok a fasz. Érdekes nekem mûködik
valaki segitsen amit nem is toom mejikõtök mondott épitõipari játkot letöltöttem elsõnek elindult de mossá nem lehet elinditani nem tudja valaki miért?
mesteruur

nem szidom én az 80-ast nekünk is van 1
akkor mégse olyan jó hogyha nehezen indul<#crazya>
az 50-es és 55-ös széria között szinte nincs is különbség. 21000 üzemóra van benne??? a miénkbe sincs anyi

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudnám leszedni a játékot-ami mûködik is-és hogy a gépszerkesztést is tartalmazza a program, vagy az valami mással megy?
köszia segítséget üdv:neo
mesteruur
..........persze a játékba

Mezőgép - BN

mesteruur
Akkor mit szólnátok egy JOHN DEERE -hez, az 55-ös szériából?
Ez már John Dreere, nem roncs(annyira....)
A maga 19 évével és 21000 üzemórájával egész jól viseli magát, de már néha kicsit nehezen indul, de ha feltör a 190Le-s vulkán, akkor már nincs megállás.... (ja, és csak egyszer volt rajta 100% motorgenerál 15000 üzemóránál!!!!) Egy ijen is jó lenne......<#taps>

Mezőgép - BN

mesteruur
Nyasgem....
Ez a gép nem egy roncs, hanem egy életerõs erõtõl duzzadó erõgép....
A maga 80Le-ével úgy húzza azt a 8 m3 -as szipit mint a rongyot, még a legnagyobb oldalakban is, de amit írtál róla azt nem szabad elmondani neki, mert akkor már nem akar menni ha megsértik érzéki lelki világát.....

Különben ha odalép neki az ember simán átfurdul a fordulatszámmutatója... szóval cseppet pörög a gép.... gyors 9 - 45 km/h, simááááááán...
<#eljen>

Mezőgép - BN

Dave531
Köszi Balogh elõre is. [email protected] de ez aszem, h nem volt jó a multkor sem úgyhogy próbáld meg ide is:[email protected]

Kõsz mindent
Msn címed nincs? Ha nincs akkor csinálhatnál aztán megtudnánk beszélni a cuccokat.

Király lesz a Rába!

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

Üdv mindenkinek!
Offon volt a napokban, de ma azért csináltam valamit.
Dave531: Küldj egy e-mail címet és akkor küldök példát, esetleg tanácsokat ha nem boldogulsz! Annyi tanácsot már most adhatok, hogy a modelled darbold fel. Minden mozgo rész külön fájlba legyen!!
Benyomtam a virtoolsba a rábát, de a konvertálás miatt van egy kis javítani való,de szerncsére nem vészesek a hibák, úgyhogy a hétvégén nekifekszem.
A virtoolsos képek:

Mi ez a roncs?<#mf1>

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

mesteruur

Mezőgép - BN

mesteruur
Über a Janibá gépe mi? Sötétített üveg, cd-s rádió meg minden ami kell.....
Szépen mutatna egy ilyen a Sim -ben! <#nevetes1>

Mezőgép - BN

valaki nem tud ojan internetes játékot "az internetrõl le lehet szedni" ami ijen bányászaiti játék lenne h mész a dömperrel vagy vmi ijesmi?
Dave még tegyél rá vagy 2 ekefejet😊
Dave531

mesteruur
Kössz szépen aranyapám... örök hálám

Mezőgép - BN

én még nem töröltem õket, nekem jó úgy ahogy van

igeb jd4650 de ter hogyan törlöl akkor jd?
nem a history.sav-ra gondolsz Muthig? mert azt sztem nem lehet társítani, max törölni

nincs semmi a simtractor mappába vagy nem toom máshol hol lehet keresni?
de rájöttem h az a hystory csak 1 internetcim és más semmi!
hogy lehet tásitani?
pontosan <#wink>
azért demó mert bekéne írni a regisztrációs kódot, de mi csak a 3.5x-ös szériához tudjuk, mert a sok kulák angol meg német szarházi nem árulja el

Dave531
Mesteruur!

Nem kilépni kell alt+f4-el hanem ha megnyomod az esc-et akkor kiszáll a gépbõl. Ha pedig hosszan nyomod akkor visszalép a menübe.

Fendt! Elõszöris nem muthing hanem Muthig. A history nem mappa hanem egy file. HA nem akarja megnyitni, akkor lehet társitani kell, hogy txt formátumban meg tudd nyitni. Hajrá!
a rába mikor lesz kész? és hogy tudom majd berakni a játékba?
mesteruur
multiba azért nem enged (amit jd4650 -tõl <#worship> tudok, és ami így is van.....) mert a játék nem eredeti, és meg kellene venni 40euróért,
na, ezért

Mezőgép - BN

mesteruur
csá, jd4650 kössz a felvilágosítást, és bocs hogy eddig nem köszöntem meg, de nem volt netem mert ez a szar baszakodik..... és szar!!!!!
de lenne még egy aprócska problémám, ha megtennéd hogy válaszolsz nekem akkor annak nagyon örülnék, mert már a fasz ki van a nettel, hogy mindig szar....és fos...<#falbav>
Az a helyzet, hogy mikor megveszem a gépet akkor ott el tom menteni, de már amikor a játékba vagyok az Istennek sem tudom behozni újra azt a menüt, és így ha kilépek az -el akkor elveszik minden.....<#rinya><#rinya>

Mezőgép - BN

és azt nem tudja vki hogy multiba mé nem enged?

elõre is kösz!!!!
egyszerre ugy lehet több munkát végezni hogy ha multi playerben játszol de a fasz tudja hogy kell azt<#nemtudom>

Elõre is köszi.
Szeretnék segítséget kérni. Hogyan tudom regisztrálni a játékot és honnan tudom letölteni a netrõl a teljes verziót mert nekem állítólag demo verzióm van.Lehetöleg ingyen.
helótok!!

nekem is tetszik a játék most töltöttem le! Mega Rába is nagyon királynak igérkezik!!!

nem tudja vki megmondani hogy hogy lehet egyszerre több munkát is végezni ? pl ha én aratok akkor az a baj hogy addig a traktor ott áll és addig egy másik ember tudná csinálni azt hogy lehet megcsinálni? elõre is kösz
van 1 ojan mappa h hystory sav de azt nem lehet megnyitni mer a netre lép fel
muthing és merre keressem azt a mappá mert enm lelem
a simtractor mappában megkeresed a history file és abból ki tudod törölni.
ujabb segitségre szorulok!:miko bemmek a simtractor mappába ott belemeek a SAV ba és onnan minden mentést kitörlök de a játékba meg ottmarad mi tood csinálkni?
Dave531
Így állok a hektorral.

Dave531
Balogh és valami régebbi modelled amit átküldenél nincs? Csak azért kéne, hogy megtudnám nézni, hogy mit hogy kell aztán már menne.

Húú, baszki balogh2003 ez már olyan élethû lesz, hogy lassan kijön a monitorból aztán fölszántja az udvar, aztán akkor meg mit csinálok <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>
Ezt a modellt még csak most kezdem a virtoolba így még nem tudom elküldeni.
Az simtractor-os nmo-kat azért nem tudjátok megnyitni a virtoolsba, mert le van tíltva a szerkesztésük, csak a 3 versio elõttiek szerkeszthetõk.

Dave531
Balogh van MSN-ed?

Dave531
Nyugi Jd ezzel én is így vok.

Balogh köszi de nem jó utánnan írtam a neve után, hogy .ac de csak a nagy semmi. Ha még 1 kérésem lenne nem küldenéd át a Rábát virtoolsba ahogy van, hogy megnézném, hogyan csinálod, hogy én is tudnák valamit kezdeni az ekével és a hengerrel?

amikor meg akarom nyitni az nmo fájlokat akkor ezt irja ki. Vki vmi ötlet hogy mit csináljak hogy jó legyen

Event Log Cleared
Importing File: C:\Program Files\SimTractor 3.5\Machines\4.nmo
This content can only be opened in Players
(such as Virtools Player, Virtools web plug-in/ActiveX)
Load failed!
Importing File: C:\22.nmo
This content can only be opened in Players
(such as Virtools Player, Virtools web plug-in/ActiveX)
Load failed!

császtok
balogh!!
több rábát nem is mersz? 😄<#vigyor3> mondjuk a kis john derre helyett csinálhatnál 1 rába 15-öst vagy tz4k 14b-t de azt vedd ki mert nagyon csúnya
a pályát is átlehet szerkeszteni? mondjuk nagyobb pálya több földel meh új géptároló? mert a triple engine nem hiszem hogy elférne az utakon
<#wink><#vigyor2><#vigyor3>

Kitt2000: Az AC3D-ben menj a help menün belül a manualba szerintem ez sokat fog segíteni, mert képekkel illusztrált.
Dave531: Elvileg ha a bak file-t átnevezed ac-re akkor jó lesz.
Dave531
A tetvedék kurva anyját ennek a mocskos ac3d-nek.<#gun><#gun> Tegnap még faszán megvolt az eke de most meg eltûnt. Csak a BAK fájl-ja van meg Balgoh tudok vele még valamit kezdeni vagy cseszhetem? De nem tudom, hogy mia a baja mert ezt már nem elõször csinálja.

Dave531
Kitt melyik progit akarod lefordíttatni? Mert ha a virtoolst akkor arra én is kérni szeretném Balgohot mert valami írtó nehéz progi és akarok a rába után csinálni (vagyis már csinálom )egy Vogel & Noot Hektor féligfüggesztett 6-os ekét.

Szia.Balogh2003 a modelezöt letudnád fórditani és felteni egy ingyenes oldalra mert én nem értek igy hozzá.<#nezze><#integet2>