8333
Simtractor V3.66
-
nekem vmiért nem akar működni a kód
-
kitt2000 #2922 SZia.Tudjátok hogy mit vetnek azok a gépek amely elötte és utána is valamilyen vetögép van? Ja a simtractor net-röl van a módoknál. -
És holtudom letölteni Addons 358 Machiney??? -
Nemtudok Farmel manuál eng,fr be belépni mert lefagyasztja agépet.
-
a C bevan telepitve.
-
Köszi. -
kitt2000 #2917 SZia.Hová telepiteted mert ha a d meghajtóra akkor nem ment a c-re kell lenni.Ha kilépsz a játékból vissza lépel adig amig nem találsz egy olyat hogy Save megnyomod akkór ment.Hogy traktórt hol lehet venni elöször feltelepitedted a Addons 358 Machiney abba vannak a többi gép .Egyéb ként van a játéknak egy kézi könyve a Farmel manuál eng,fr abba válaszkapól sók mindenre. A többieket kérdezem hogy a kombány hogy hagya el hátúl a többit melyik gombal? -
Mondja meg valaki hogy mértnem tudok menteni??A kod az jo amit adtatok. -
ok és a gabona aratásánál. meg azt szeretnám megkérdezni hogy traktort hol leht veni. -
Tudod aki tud az tud. XD -
JD4650 #2913 jól emlékszel Dave:D
megnyomod a 3-ast és lesz rend, a kukorica aratásnál csak szecskázni lehet
-
Aratásnál csak szecskáztatni lehet??? -
A tankolás meg úgy megy, h bemész a farmra és odaállsz a kút mellé mert van 1 olyan is a féltető mellett. -
Ha nyomtok 1 ctrl+alt+b-t akkor lesz pénzetek. Ha még jól emlékszem. -
gibic #2909 Köszi!
A tankolás hogy van??:) -
JD4650 #2908 beszállni ugy lehet hpgy odaállsz a gép mellé és hosszan megnyomod az úúúúúúút akkor beugrik
az állatok asszem nem lehet eladni, csak nem eteni és akkor nem tom hogy megdöglenek vagy maradnak ugyan ugy, a terményt meg bekell vinni a városi silóba és akkor kapsz érte pénzt -
Sziasztok amikor mentek akor belekel lépnia a save ablakába vagy simán rákatintok hogy save?Mondjátok meg léci elöreis köszi. -
Nemtom Paszolok.:D
-
gibic #2905 Üdv!
Az nekem is kellene, a kiszállást én is megtaláltam.
Hogyan lehet eladni terményt v pl állatokat?
Jelenleg ugyanis -146 a banki egyenlegem:):)
Előre is köszi! -
melyik gombel kel beszálni a képekbe mert a kiszálást megtaláltam.Lécives mondjátok meg elöreis köszi.
-
Lécci a kódokat is küldd át!Köszi szépen -
[email protected] -
Muthig #2901 Nem veszlek fel msn-re, mert szarakodik, mindig kilép, szóval nem menne át, adj egy mail címet és akkor elküldöm.
Valakinek ment a multi? -
Muthig vegyél fel msnen és átküldöd ami nekedvanmeg és akor nem lehet probléma oké elöreis kösz.msn:[email protected] -
Igen azvan. -
Muthig #2898 Biztos, hogy 3.66-od van?
Amúgy login a: www.mttu.com
A key meg a DC456FF -
Tudom bénavagyok de nem fogadlya el a kodot és akor mivan?(3.66verziom van) -
nekem van egy olyan hogy logi+key melyikbe??? -
Muthig lécives vegyél felmsnre.Köszi. -
Muthig #2894 Hát úgy kb este fél 10 körül. :D Na de a viccet félretéve, ha a 3.66e verziór használod, akkor mielőtt elkezdenéd a játékot a menüben lesz olyan, hogy licence registering na oda kell beírni. azt kész, ha meg az f-essel játszol, akkor meg mindig amikor elinditod.
New Holland én nem tudom leszedni a rapidról, nem tudnád elküldeni a [email protected]? -
És mikor kel beirni???
-
köszi
:9
-
Muthig #2891 KB. 6 sorral lejjebb -
De holtalálok ojan kodot?
-
Muthig #2889 JA gergő ez a teljes, csak be kell írnod a kódot. -
Muthig #2888 Én kérdeztem, hogy nem jó-e a kód a 3.66f-hez, de már megpróbáltam és jó, csak szar, hogy mindig be kell írni. Amúgy ez mivel jobb, mint a 3.59? -
Nemtud nekem valaki küldeni a simtractor című játékhoz teljesverziot.
Vagy megmondanátok hol lehet letölteni.msn:[email protected]
Köszi elöreis. -
A 3.66e be nem kell minden indításkor beírni. -
JD4650 #2885 LOGIN : www.mttu.com
KEY : DC456FF
nekem ez a kód jó a 3.66Fhez, csak minden indításnál bekel írni, de a mentések jók -
Sziasztok mejik gombel szálbe az ürge a képekbe?Nem tudja valaki megmondani hogy mértnem tudok menteni?Elöreis kösz.