Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy már így mellesleg megkérdem, a játékba hogyan lehet sillót vetni, mert azt tom hogy a vetõgéppel, csak hogy honnan tudok venni magot?😊
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Mezőgép - BN
A miénk teljes neve: Az evangélikus egyház aszódi Petõfi Sándor gimnáziuma és kollégiuma (EGA)
Hajrá Kartal, hajrá TSZ !!!!!!!
Mezőgép - BN
Mert én a nyíregyi Evangélikus gimibe járok, és tavaly a mi sulink rendezte az EGOT-ot, és az Aszódi mezõgazdasági suliból is voltak😊
nekünk saját gép parkunk van van egy fendt615,ih,egy 80-as mtz, meg egy új 820.2 én meg holnap megyek dolgozni az ih-val ásóboronálni😊
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
to laca13....Aszódra járok iskolába az evangélikus gomnázoumba (de katolikus vagyok) .....miért, talán ismersz<#fejvakaras>#fejvakaras>
és amit egy pár topicja elmulasztok:
Hajrá Kartal, hajrá TSZ !!!!!!
<#eljen>#eljen>
Mezőgép - BN
Akkor én nem panaszkodok, mert nyáron és összel medion 340-nel nyomom, new holland tm 190-nel tárcsázok, és a kedvencel szántok (Rába Steiger)
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
fasza neked... én MTZ-vel tolom nyáron...
de most kezdem el a kombájnos papírt is....
Mezőgép - BN
khm...khm...
mi a helyzet?
be kell jelentenem nektek hogy ma hivatalosan is levizsgáztam mezõgazdasági gépkezelõbõl......szuper...már papíron is paraszt vagyok
Mezőgép - BN
elõre is kössz
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690
khm...khm...
Mi a helyzet? A vetéssel hogy áltok a vetéssel?
Nincs valakinek esetleg egy ikerkerekes case ih magnuma?
Jó lenne!
Irjatok!!
Császtok!
és persze: Éljen a TSZ, és somogy megye! Ja és természeten a Rába Steiger!
khm...khm...
khm...khm...
khm...khm...
www.gombi67.gportal.hu
Izelítõ: