Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha..., amúgy sok földetek van?, má csak úgy kérdem(tod én is vmi gépszerelõ vagy gépkezelõ akarok lenni, valami okj-n), nekünk nem sok földünk van, meg még gépünk sincs, de a fater most akar venni valami MTZ-t😊
Amúgy már így mellesleg megkérdem, a játékba hogyan lehet sillót vetni, mert azt tom hogy a vetõgéppel, csak hogy honnan tudok venni magot?😊
Ilyen jól megy? Én még csak 10.-es vok, de még elszeretném végezni az egyetemet is, mire papírral mehetnék a határba addigra széthullik a JD 😊

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

mesteruur
De...Vácon vizsgáztam le ebbõl....oda kellett volna járni külön iskolába, amire nekem nem volt idõm, mert hétvégén is mentem taszítani mostanában a területet, így jóformán csak vizsgázni voltam...ez a helyzet. egyébként az idén érettségizek, de nem baj, mert nem nagyon tanulok rá, mert amint hazajövök a suliból egybõl megyek is be a TSZ-be, aztán irány kifele a geccbe...az a fasza

Mezőgép - BN

Értem, akko te most (hogy vizsgásztál) szakmát nem kapsz?
mesteruur
aha....az a helyzet hogy én nem voltam az egoton, csak az osztálytársaim ilyen lányfoci összeállításban (FOCICÁK), én csak fotópályázatot küldtem be, azzal 2. lettem....talán innen lehet ismerõs a nevem. A iskolánk csak egy egyszerû gimnázium, nem szakközép. A legközelebbi mezõsuli Vácon van...
A miénk teljes neve: Az evangélikus egyház aszódi Petõfi Sándor gimnáziuma és kollégiuma (EGA)

Hajrá Kartal, hajrá TSZ !!!!!!!

Mezőgép - BN

Lehetséges, véletlenül nem voltál tavaly az EGOT-on, tudod nyíregyen.
Mert én a nyíregyi Evangélikus gimibe járok, és tavaly a mi sulink rendezte az EGOT-ot, és az Aszódi mezõgazdasági suliból is voltak😊
Dave531
Az ih-tok az milyen?

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

szevasztok
nekünk saját gép parkunk van van egy fendt615,ih,egy 80-as mtz, meg egy új 820.2 én meg holnap megyek dolgozni az ih-val ásóboronálni😊
Dave531
Én is szoktam nyaranta trakizni meg máskor is. Szinte minden trakissal jóban vagyok aztán tolhatom a gépeknek. Steyr 9250, Fendt 926, 716, Case ih mx 110, mxm 140. Arattam már JD 9880 i STS-el és Case ih 2188-al. De zúztam már 82-essel is.

mesteruur
to Rsteiger...tényleg nem panaszkodhatsz aranyápám.....de én sem panaszkodok, én nagyon is szeretek MTZ-vel dolgozni....az a fasza

to laca13....Aszódra járok iskolába az evangélikus gomnázoumba (de katolikus vagyok) .....miért, talán ismersz<#fejvakaras>

és amit egy pár topicja elmulasztok:
Hajrá Kartal, hajrá TSZ !!!!!!
<#eljen>

Mezőgép - BN

Mesterúr, már boccs hogy így rákérdezek, de te hova jársz suliba?
Rsteiger
Sziasztok!

Akkor én nem panaszkodok, mert nyáron és összel medion 340-nel nyomom, new holland tm 190-nel tárcsázok, és a kedvencel szántok (Rába Steiger)

Én meg remélem hogy 106-os dominatorral tolhatom nyáron és összel ha addigra meg lesz. Ha nem akkor marad a JD meg tárcsa/eke <#vigyor1>

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

mesteruur
csá....
fasza neked... én MTZ-vel tolom nyáron...
de most kezdem el a kombájnos papírt is....

Mezőgép - BN

caseih9400
örülök<#taps>nekem még van egy pár év hogy levizsgázzak belõle😞 de viszont nem hivatalosan én is traktoros vok nyáron szoktam egy John Deere 9640wts kombájnt is meg egy Zetor Turbo asszem hogy 7835-ös széria

khm...khm...

mesteruur
CSOKI-ROPI-SZOZYI !!!!!!!!!!!
mi a helyzet?
be kell jelentenem nektek hogy ma hivatalosan is levizsgáztam mezõgazdasági gépkezelõbõl......szuper...már papíron is paraszt vagyok

Mezőgép - BN

az a baj hogy nem toom honan kell le tölteni az egész játékot mert hülye vagyok hozzá mert nekem csak egy demó része van meg (nagyon örülnék neki hogyha segítnétek)köfi
mivel akarod feltölteni?

szevasztok hogy kell gépeket feltölteni örülnék neki ha segítenétek
elõre is kössz
New Holland
Hogy kell teljesen hátra nézni a traktorokban?

ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690

Osi20
hello. Ebben játékba lehet felvenni embert? Lehet csk szerelvényt venni?

caseih9400, ha mi tudnánk multizni akkor már rég elmondtuk volna, és lehet még mindíg jó játéknak tartanám a simtractort 😄

caseih9400
www.mezogazdasagigepek.gportal.hu

khm...khm...

caseih9400
Szevasztok valami baja van a multimmal vmi a tûzfalt ír ki meg az ip címet lécci segítsetek?!<#kerdes><#help>elõre is kössz

khm...khm...

jaja mi is elvetettünk(az árpát legalábbis)<#vigyor4>nekem sisncs magnumom
Dave531
Erre már lezajlottak a vetések. Az esõ esik rendesen. Magnumom sajna nincs.<#rinya><#rinya><#rinya>

Rsteiger
Na szevasztok Drága barátaim!!!!!!!!!!
Mi a helyzet? A vetéssel hogy áltok a vetéssel?
Nincs valakinek esetleg egy ikerkerekes case ih magnuma?
Jó lenne!
Irjatok!!
Császtok!
és persze: Éljen a TSZ, és somogy megye! Ja és természeten a Rába Steiger!

Ez a 3.0-nak a kódja, de mindegy
caseih9400
MOST NÉZTEM MEG HAGYJÁTOK NEM JÓ DE MA CSAK AZT FOGOM KERESNI 10-IG <#falbav>

khm...khm...

caseih9400
Szevasztok van egy jó hírem skacok megszereztem a SimTRactor 3.6 változatának a kódját : Serial: Login:[email protected] Key:234PR7WPuF0XU<#vigyor3><#vigyor5>

khm...khm...

okés, kira<#wink>

Dave531
Fullos lesz az Mtz. majd még befejezem a hidraulikáját és kész is. De nyugodtan írhatsz oda is a fórumba.

Igen jo lesz minden, grat! Fõleg a Dominator a legjobb, jah és az MTZ fullos legyen ám! <#worship><#awink>

Dave531
Ha felmész és regisztrálsz a gombi67.gportal.h-ra akkor nézhetsz képeket. Rábák, Claas jaguár, Mtz, Case ih stb.

oh király, és még tudnátok rola mutatni pár képet?<#worship>

caseih9400
na újra itt vok ti nem tudjátok hogy hol lehet pénzt növelni mert új játékot kezdtem és most -90$-on vok ??lécci segítsetek elõre is köszi!

khm...khm...

szerencsére
Dave531
Igen gábor ezt a játékot mi csináljuk már van egypár elkészült és készülõ gép.

balogh2003 akkor most ti készítitek ezt a játékot amirõl képet raktál be, van én vok hülye?<#taps>

Köszi!!!
SZIA:HA regiszráltátok a játékot a kÓdal akkor még csak a (kombány szerepel benne)ezért még fel kell töltenetek a Simtractor oldalról a letöltéseknél van egy olyan hogy MACHINERY ADDONS 1<#nezze><#nezze> eszt telepitsétek fell a ahová a játékot ez fontos.HA sikerûl akkor ahol kiválasztod a kombányt akkor tovább lépve ott szerepel a többi gép képe .<#nezze>HA feltelepitedted akkor meg kell venni a gépet és akkor megtaláljátok a boltba.

SZIA.Hogyan kell játszani velle az megtaláljátok a simtractor mappában lévö FARM MANUAL ENG, FR <#nezze>fájt ahol megtaláljátok a válaszotokra a kérdést.OTT fontos pár gép(szántás,aratás) bilentyû kiosztás is van hogyan kell irányitani.Tegyétek meg hogy elolvasátok egyébként a játék kézi könyve az!<#nezze><#integet2><#integet2>

Sziasztok!hasonló kérdésem van, mint merse noninak!szóval az a helyzet,h töltöttem le 1 rakat gépet a simtractor.net.rõl,be is másoltam a fájlokat ahova kellett(olvastam a fórumba,h hova kell)csak van néhány gép ami nemakar a játékban szerepelni!pl.:bálázók,silózók,kukorica adapterek,kukoroca vetõgépek,homlokrakodók...azt szeretném kérdezni,h hogyan lehetne ezeket mûködõképessé tenni?De arra is gondoltam,h nem elég a tga féjl hanem kellhet még vmi más 1-1 esetben?mi lehet a gond? köszönöm elõre is!
Aratni a kombájnnal, szántani meg az ekével lehet.
sziasztok hogyan lehet berakni a játékba a gépekek?
hogyan lehet aratni sürgösss!!!!!!!!!!!!!!!!
??
hello szeretném töletek megkérdezni hogy :hogyan lahet szántani
Még 1x köszi Muthig!Leszedtem és megy!És nagyon jó még csak próblgatom a lehetõségeket!köszönöm szépen és mindenkinek jó játékot<#vigyor4>
A készülõ szimrõl további infok itt:

www.gombi67.gportal.hu

Izelítõ: