8333
Simtractor V3.66
  • kitt2000
    SZia.A vetögépet a siló allá kell álni és ott megnyómni a Ő nekem ezzel.Hogy újra kinö a ha learatad az természetes ez az árva kellés nekem is.
  • kitt2000
    Szia. a lánctalpas traktóral az a vetögép a fűnek
  • kitt2000
    Szia.A játék könytárba van egy kézi köny a FARM MANUAL eng,fr Abba képel van irusztrálva hogy melyik kombal kell irányitani.(kombány,vetögép..stb)nézétek meg.
  • Gergő1991
    Gépeket a business --- sell/buy ---- sell/buy machine menüben tudsz
    ha van elég manid. Buy vétel, sell eladás.Traktornál azm seváltómeg a pontok mega kérdöjel.Komdajn vágoasztalt home end ó kar amin kijön a gabona ülámpa.enyit tudok.
  • farmergyuluss
    sziasztok. most találtam rá a játékra,tetszik is,csak az irányítás nem világos. melyik gomb mit csinál? el tudná mondani valaki? arra rájöttem,hogy a nyilakkal tudok mozogni,á-val és ű-vel tudom a hidraulikát fel és le működtetni,de itt nagyjából ki is merül a tudás. még egy kérdés. hogy tudok gépet venni? előre is köszi,hello
  • Gergő1991
    Köszi gibic. Azt momd meg hogy töltöm meg a vetögépet??Elöreis köszi.
  • Eagle01
    cső srácok nekem azt mondjátok meg hogy hogy lehet füvet vetni!Köszi
  • gibic
    Én nem találkoztam, de lehet hogy rossz helyen keresgéltem. www.simtractor.net/home/ ha innen töltötted le akkor azokat egyszerűen kicsomagolod a központi könyvtárba, ha kéri akkor pedig felülírod, így a játék menüjében még a john deere van, de a játékban már a letöltött addon jelenik meg. A többi letöltést nem tom de lehet hogy így is müxik a dolog a többivel is.
  • Gergő1991
    Azt látam.DEolyan nincs amelyiken nincsen traktor???Meg amiket letöltötem azt hogyan rekom be a játékba???
  • gibic
    Vetőgép a 3.5.8-as csomagba benn van ha feltelepítetted. Kukorica meg búzavető is van benn ja meg a fűvető is. Traktorral együtt lehet megvenni ahol a többi gépet is.
  • Gergő1991
    hiba (meg)mág.
  • Gergő1991
    Cső vetögépet hol tudok mág veni vagy hogy tudok beteni a játékba??Elöreis köszi.
  • Gergő1991
    Csö mentést törölni hogy kell???Elöreis kösz.
  • gibic
    A 3.5.8at simán fel kell telepíteni. Dupla katt és elindul a telepítő. ő majd felmásolja a cuccokat.
  • Gergő1991
    Kösz.
  • Kenny85
    amit letöltök skineket vagy akármit..hova kell másolni .. másoltam már tga-k közé meg machinerybe is de játékban nem jelenikmeg
  • Gergő1991
    Amit letöltötem a 3.5.8 azt hova kell beteni??
  • Gergő1991
    Köszi.
  • gibic
    Janos: Login: www.mttu.com
    Key: DC456FF
    Elég egyszer beírni az e versióba a regisztráláshoz.
    Gépeket a business --- sell/buy ---- sell/buy machine menüben tudsz
    ha van elég manid. Buy vétel, sell eladás.
  • Gergő1991
    Csővi nem tudjátok hol lehet mezőgazdasági gépeket venni???
  • lippet
    hali
    miért nem tudok a permetezőbe és a cougarba beszállni??
  • Janos78
    Nincs Senki?
  • Janos78
    Üdvözlök minden fórumozót. Tudnátok nekem kódot, serialt, cracket, küldeni
    a Simtractor 3.66e -hez?
  • roznor
    sziasztok. tudja valaki hogyan lehet multiban játszani? aki tudja légyszi keressen meg msn-en!!! köszi msn : [email protected]
  • kitt2000
    Helló. Jó lenne egy FAQ az oldalra készithetnék egyet. Mit szóltók hozzá? Szerintem sokat segithetne aki nem tud valamit.
  • kitt2000
    Szia.Leirnátók hogy hogyan kell kiirtani a gyomót.Hogy mikór kell.Nekem a permetezö nem hagy semi a földön melyik gomb az?És ti hogyan irsátok a gyomot mert nekem nem sikerűl.Elöre is köszi.
  • gibic
    Első oszlop másodikat töltsd le, és telepít ahogy írtam
  • Gergő1991
    kösi az infot www.simtractor.com/machinery.php it van 6db amit lelehet tölteni az öszeset letölcsem vagy ami csak a játékhoz kell.
  • kitt2000
    Szia. A privát üzetet olvasód amit kűldtem?
  • gibic
    Gergő:
    Itt találőd az addon 3.5.8at.
    www.simtractor.com/machinery.php
    A képek alatt van a letöltés, last versio néven asszem, letöltöd, dupla katt a letöltöttre feltelepíti magát és a játékba megveheted az új cuccokat.
  • Kisvigyori
    vmiért nem adja be amit letöltök hozzá gépet
    segitsetek!! honnan tudék leszedni h jó is legyen?
  • JD4650
    www.simtractor.com --->download--->machinery addons
  • JD4650
    biztos hogy elmenti, amikor betöltöd, akkor oldalra kell menni és ugy tudod kiválasztani a játékállást amit be akarsz tölteni, ennyi
  • Gergő1991
    Komojan én egy vesztes vagyok könyörgök csináljon valaki egy videot hogy hogyan ment és küldje át freemailon.Mert egyszerüen nem akar menteni kösz elöre is.
  • Gergő1991
    A játékot sikerült megcsinálnom de a Addons 358 Machiney azt elküld hetitek.Köszi elöre is.
  • Gergő1991
    HA van Valakinek 3.66 simtraktora az legyen szives elküldeni nekem mert az enyém beszart aa freemailomt már megadtam elöreis köszönöm.
  • Gergő1991
    kitt2000 lécives ha neked megvan akor küldát [email protected] veti azal gabonát lehet.
  • Gergő1991
    Kisvigyori te tudsz menteni????
  • Gergő1991
    Azt megtaláltam de a Addons 358 Machiney nem találtam meg.
  • Kisvigyori
    sikerült elfogadta a registrálást