Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
820.2-t akartál írni? Mert az lesz a játékba vagyis már amjdnem kész csak a felirat kéne rá. Tudnál csinálni egypár képet róla?
Gépek:Fednt 818, Rába,Mtz 820.2, Claas Jaguár, Casi Ih stx 530, Claas ares 697 atz, claas dominátor 108, vogel& noot hektor eke, tárcsák, ásóborona,<#wink>#wink><#vigyor5>#vigyor5> Meg majd ami még lesz.
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
Micky1990 énis szeretem a hangját olyan John Deere-os😉
khm...khm...
a 4650-el csak anyi a gong hogy nem valami mozgékony, vagyis tömör anyagból van a gép, szétszakadni nem fog 😄 meg egy kicsit sok a 100 Ha-ra, mint nekünk 😊. De ha egyszer 1 TM árárnak a töredéke és használt gép létére megbízhatób...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
khm...khm...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Micky Milyen trakit akartok venni és mekkorát? Ha olyan 140 lovas körülit már pedig 100 ha-ra akkora kell kb., akkor nagyon tudom ajánlani a Claas Arest.
Mezőgép - BN
Úgy vettem ki az oldal alapján hogy se elõre se hátra.
!!!HALA MADRID!!!
Nekünk csak 1 MTZ 80asunk van + 100ha földünk.most tervezünk vmi nagyobb gépet venni, mert kinõttük a kis aranyost😊de az MTZ-nk fullos kis gép 😊totál fel van újítva lehet vele küldeni faszásan😄 szeretek vele dolgozni!!!hát még az új géppel amit majd veszünk😄😄😄 mindenkinek jó melót!
Aki még kiváncsi rá és nem ismeri az oldalt: www.gombi67.gportal.hu
A 818-rõl sajna képem nincs. Pedig a csóka aki megy vele jó cimbim. Jaajj dehogy nincs. Csak akkor még nem volt rajta a GPS. megpróbálkozok vele, ha felengedi tenni. De inkább felteszem gombira oks? A "dave képei" mappába. Mert nagyon nagyok a képek.
dobhatnál fel egy képet arról a Fedt-rõl... baromira kíváncsi vagyok rá...<#eljen>#eljen>
to caseih9400:
Gyomaendrõd nagyon szép hely...fûzõdnek hozzá szép emlékek.... ott lakott dédipapám. Nekünk egy 9560WTS van....fasza nagyon, nagyon meg vagyunk elégedve vele, tisztán, gyorsan, kevés veszteséggel dolgozik. egy gond van vele, az pedig az hogy 3.ban nagyon sír neki a hydro-ja, sztem az kicsit gyengére sikerült, mert nem is megy 28-nál többet közúton
Mezőgép - BN
Itt is van egy 952-es, ami úgy megy mint az állat.....simán van 100Le, a 130 q mõtrágyát a faszára sem veszi. Persze mikor hozták akkor voltak vele gondok, óóóóó, nem is kevés, az adagoló (az egész gép ruszki, és milyen adagoló van rajta, na milyen???? hát cseh....hát nem etióp aki zet kitalálta?????) olyan gyenge volt, hogy a porlasztón allig tudta átküldeni az anyagot....nem is telt bele egy szezon, az adagoló szétrepült....
Lett új, az padon be lett állítatva, most meg olyan a gép mint az ÁLLAT...nem mondom, mert füstöl....de hagyfüstöljön, azért van benne gázolaj, de úgy megy, hogy le sem lehet lõni
Csak az a baj, hogy most nincs igazi munkája, eddig vetett sulkyval, de most itt van az új vetõgép-----> semmi dolga nincs, csak sorközmûvelõzni fog, de azt még biciklivel is elhúzom,
Attól félek hogy ellustul, mert nincs igazán megerõltetõ dolga....mert mint már említettem a voltatást a faszára sem veszi....az nem gond
Mezőgép - BN
khm...khm...
Hát igen...ez a nagy hátránya a vario hajtómûnek, de viszont szállításkor tökéletes....nem mintha a powershift-el nem lehetne közlekedni 😛
hát...és a pótkocsik, ha jól meg vannak rakva van hogy elvisznek azok 270 et is....olyan kombájnosunk van, aki még a pót 4 sarkába is tesz, csakhogy nem menjen már "félig" a gép
Mezőgép - BN
Jd! a 926-os itt száguld az 5-ös ekével, szeritnem még a 6-ossal is ha lenne.
A TURBÓS MOTOROKAT PÖRGETNI KELL, máskülönben meghaltak....ez a "titok" én mint laikus alyánlom megfontolandónak....
Mezőgép - BN
le kellett szednem hogy fel tudjam tölteni, mert nem engette máshogy
Mezőgép - BN
Sztem fasza a gép.... amit kell neki azt viszi mint a rongyot....csak tudni kell vele menni
Mezőgép - BN
Mezőgép - BN
De mondom, szerencsére ezzel semmi baj sincs, és visszatérve: Õsszel a kemény talajon a 6m-es vetõgépet a fXszára sem vette ----> 15 km\h , csak nagyon pattogott. Most meg nem tud menni, mert ezen a puha talajon nem tud kapaszkodni.....
De mondom szerencsére eddig nincs komolyabb panasz rá
Mezőgép - BN
mer nemto😞
a két nagygép meg talajelõkészítésbõl veszi ki a részét....
Mezőgép - BN
Mezőgép - BN
anyám munkahelyén 1400 ha van.
2 fiat 180-90, fendt 716,926, new holand tm 190, steyr 8090 2 82-es egyik turbós. 2 80-as csak a cégnél furikáznak velük. De ott csak 1 kombájn van case ih 2188 és majd a nyárra jön elvileg egy nh tx 68.
Bameg a rengeteg!😊
A ferguson még nem hullott szana-széjjel?
1200 ha-t nyomatunk....6 ember; 4 80-as; 2 új belarus; 1 JD; 1 Fergi;
2 JD kombájn
Jah...és egyetem...itt van a szomszédban a SZIE.....mg.-i gépészmérnököt céloztam meg....talán összejön, sõt, biztos hogy összejön...optimista vagyok
Mezőgép - BN