Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te Bence azt én is tom hogy az a lényege, én arra értettem a kérdést, hogy hogy nem-e tudjátok hogy hogy kell beállítani vagy használni vagy ilyesmi?
Lehet hogy én tettem fel hülyén a kérdést boccs!
Lehet hogy én tettem fel hülyén a kérdést boccs!
És az miért van, hogy nem veszek semmit, csak szántok, akkor elfogy a pénzem?
szevasztok honnan lehet gépeket letölteni?jo lenne ha tudnátok segiteni köcce
Köszönöm szépen Muthig!!!megpróbálom ha vmi nem megy írok <#vigyor4>#vigyor4>
Micky1990 szerintem ha végigolvasod a forumot találsz egy másik letöltési lehetõséget, amin egy lényegesen újabb simtractor verziót tudsz letölteni. Én azt javaslom.
Tudod,a multiplayernek az lenne a lényege!
Olvastam valami olyat, hogy multiplayer-ben játszva lehet több játékossal játszani, nem tud valaki erröl valamit?
jajj nem simfarm hanem simtracto :S
szijasztok!ma töltöttem le a simfarm 3.0-t a linkrõl ami a fórumban van!Nemtudom regisztrálni,pedig van megadva login név és password is.Kérlek titeket,h segítsetek,mert nagyon tetszik a játék!van hozzá crack?mert ha van akkor nem szenvednék a regisztrálással!segítségeteket elõre is köszönöm!!!
hogyan lehet még pénzt keresni a termény leadáson kívül?
hosszan nyomod az esc-et és kilép a menübe
akko meg mi a fax-nak áll ott, ha nem lehet neki munkát adni?
de tom.
Madmadar torrentrõl lehet leszedni.
Laca sehogyse lehet. Magyarosítás meg minek? Nem tudod, hogy h pakolod a trakinak a sebességet?
Laca sehogyse lehet. Magyarosítás meg minek? Nem tudod, hogy h pakolod a trakinak a sebességet?
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
hogy lehet azt a másik munkást munkára fogni?
van magyarosítás a simtractor-hoz, ha igen honnan lehet leszedni?
van magyarosítás a simtractor-hoz, ha igen honnan lehet leszedni?
milyen oldalrol lehet leszedni a john deere americar farmert???,,,,
a tga fájl-t simán csak a simtractor mappájába másold be (írd is felül)
kitt2000, itt az idõ hogy lefordítsd, ha akarsz vele vmi kezdeni, mert én nem tudok annyit angolul, németül, se franciául
kitt2000, itt az idõ hogy lefordítsd, ha akarsz vele vmi kezdeni, mert én nem tudok annyit angolul, németül, se franciául
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
hogyan lehet tga fájlt hova kell berakni és müködjön? plédául Fendt letöltöttem és tga fájl hoova?
szia.FAO már nagyon kénne egyre töben leszûnk PL a FARM MANUÁL ENG lefórditani magyara és felteni az oldalra szerintem kénne.
szia.Kamiont a f10 hivni lehet.Egyszer csak egy gépel legyél silózó majd traktor(silózó után kösd a pótkocsit telemegy irány a traktoral)A játék könyvtárba van egy Farm manuál eng kéziköny abba is találsz érdekeséget.
sziasztok. hogyan kell silozni hogy én tractor vezetek? hogyan kell hivni kamionos hogy tele van kombájom?
sziasztok nagyon jok a rábák grat ezeket lehet valahol tötlteni?
hogy belehesen teni a játékba köcce üdv mindenkinek
hogy belehesen teni a játékba köcce üdv mindenkinek
Hé Dave531 kössz az ötletet, de megköszönném ha azt is megmondanád hogy mi az.
vissza kéne olvasni a forumon! ! !
a kitömörítés a mappába.
KIRÁLY A GÉP!!!!!!
MI A KIRÁLY?
HÁT A GÉP......
ÉÉÉÉÉRTED????
Hajrá Kartal, hajrá TSZ....
MI A KIRÁLY?
HÁT A GÉP......
ÉÉÉÉÉRTED????
Hajrá Kartal, hajrá TSZ....
Mezőgép - BN
Laca és mi nem ment? H leszeded? vagy h kitömöríted a játék mappájába?
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
Jó-jó JD4650, de úgy má próbáltam és nem ment!
én itt vagyok, csak ti nem csinltok semmi baléfaszságot amit meg tudnék magyarázni nektek. Amúgy laca13 már csak azért sem fogok válaszolni, mert sztem még ezen az oldalon levan írva
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Na!!!!! Mivan!!!
Hajrá Kartal!!Hajrá T.Sz.
Hajrá Kartal!!Hajrá T.Sz.
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690
Na mi van? megállt az élet?
senki semmit nem ír?
ááhh
Mi van veled JD4650, nem is látni tégrd mostanában...
Hajrá Kartal, hajrá TSZ
senki semmit nem ír?
ááhh
Mi van veled JD4650, nem is látni tégrd mostanában...
Hajrá Kartal, hajrá TSZ
Mezőgép - BN
simtractor.net-rõl letöltött gépeket, hogy kell berakni a játékba?
Ez tetszik😊
Par New Holland
Par New Holland
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690
Par Blackmilk
nah itt a yó idõ kezdõdik a permetezés és a mostani munkák ideje!!!!
HI!
Mi a téma?
...és hogy nem kell markolni? dehogynem... mi szoktunk....a jó kis Weimar még a mai napig is megy....régebben a silot pakolta, de mostanában csak a "csirkepásztor" Jani-tól pakolja a szart...ja meg persze a méhtelepen segít be <#wink>#wink>
És a Rába (mint hogy már sokan írták) nagyon fasza....már jöhetne egy MTZ<#eljen>#eljen>
Hajrá Kartal, hajrá TSZ...már Lacibá (duplakerekes)MTZ 80 -al szórja a mûtrágyát...végre indul az élet<#taps>#taps>
Mi a téma?
...és hogy nem kell markolni? dehogynem... mi szoktunk....a jó kis Weimar még a mai napig is megy....régebben a silot pakolta, de mostanában csak a "csirkepásztor" Jani-tól pakolja a szart...ja meg persze a méhtelepen segít be <#wink>#wink>
És a Rába (mint hogy már sokan írták) nagyon fasza....már jöhetne egy MTZ<#eljen>#eljen>
Hajrá Kartal, hajrá TSZ...már Lacibá (duplakerekes)MTZ 80 -al szórja a mûtrágyát...végre indul az élet<#taps>#taps>
Mezőgép - BN
Sziasztok Drága Barátaim!
Legyetek szívesek megmondani, hogyan kell a játékba gépeket bele tenni.
Már töltöttem le a simtractor.net -rõl, ilyen winraros akármiket de abba csak kép van, és nem tom most mit csináljak!!<#zavart2>#zavart2>
Segítsetek légyszi!!!!
Nagyon megköszönném!! Mindenkinek további jó játékot!!
Hajrá Rába!
Legyetek szívesek megmondani, hogyan kell a játékba gépeket bele tenni.
Már töltöttem le a simtractor.net -rõl, ilyen winraros akármiket de abba csak kép van, és nem tom most mit csináljak!!<#zavart2>#zavart2>
Segítsetek légyszi!!!!
Nagyon megköszönném!! Mindenkinek további jó játékot!!
Hajrá Rába!
Sziasztok! Csõ balogh jó lesz a rába csak így tovább.
Hajrá Kartal!
Mesteruur írjálj valamit!
Hajrá Kartal!
Mesteruur írjálj valamit!
amugy honnan lehet még potokat letölteni?
csö fendt ebben igazad van de valamelyik oldalon látam markolot
de már nem találom azt az oldalt azért kérdeztelek titeket
de már nem találom azt az oldalt azért kérdeztelek titeket
merse roni!!!
használd a fejed kell vmit markolnii(nem) akkor meg mire kellene markolni ?
használd a fejed kell vmit markolnii(nem) akkor meg mire kellene markolni ?
balogh 1 fiat180 ast nem tudnál csinálni mert sztem az is yó lene
Hát balogh most sem csalódtam benned. Fasza lett ez a RÁBA is!
szevasztok nagyon király ez a játék nem tudja valaki hogy markolot is lehet e beleteni és ha igen akkor honnan lehet tölteni?