8333
Simtractor V3.66
  • trobi00
    hy Hálozatba hogy lehet rakni ajátékot ??
  • laci1993
    ja és azt a MACHINERY ADDONS valmait már letöltöttem de azokon kívül már nincs töb gép?
  • lippet
    miért nem tudok a permetezőbe és a cougarba beszállni?
  • laci1993
    hali. honnan lehet letölteni járműveket meg mindent és hogy kell berakni azokat?
  • Gergő1991
    Amit a claas jaguár arat azt mi eszi meg és hová kel tenni???
  • Gergő1991
    Mi történik akkor hogy ha nem permetezek???
  • Gergő1991
    Úgyis lehet permetezni hogy nem te permetezel hanem például valaki vagy valami más????
  • Gergő1991
    Én feltárcsáztam.
  • kitt2000
    Szia.Nem ara muntam hanem a hol a demonál aratál a templom elötti terűlet amely össze vissza nö szabálytalanúl ki gyom aszt hogyan kell kiirtani a permetezövel.Lehet hogy még neked nem sok van bellöle még de egyre több lesz.Mert álitolag a földön nyomot hagy de nekem nem.
  • Gergő1991
    Hogyan lehet 1mással játszani?
  • Gergő1991
    kitt2000 arra a füre gondolsz amikor elveted a gabonát és pár perc mulva ki kel???
  • hungaro
    ezer köszi légyszíves vegyél fel msn-re!!!!

MSN:[email protected]
  • nenus
    1000 köszönet.
  • farmergyuluss
    ha arra gondolsz,hogy tudod feltenni és levenni az asztalt,akkor asszem a home gombbal tudod feltenni,az end-del levenni, beindítod a gépet,felteszed az asztalt,felemeled,berakod sebességbe és mász is :-)
  • nenus
    köszi de azt még mertudod mondani hogy az aratócuccot hogy tom felszedni?
  • farmergyuluss
    beülsz,megnyomod az ú betűt,akkor beindul. aztán felemeled az asztalt az ű vagy az á betű valamelyikével,aztán berakod sebességbe,asszem a , vagy a . valamelyikével és indulhatsz is :-) (ha nem így van javítson ki valaki aki okosabb nálam :-)
  • nenus
    sziasztok
    hogy lehet a kombájjal elindúlni mert nekem nem megy bárhogy is nyomom az előregombot.légyszi segítsetek.előre is kössz!
  • metalica
    hello Elöbb össze kell szedned a rendsodroval a levágott füvet utánna vagy a kockabálázóval vagy pedig a gömbbálázóval mész az összeszedetre megnyomod az ő betüt és mész a csíkon. Ha a körbálázóval mész akkor van egy sípóló hang akkor ki kell nyitnod a hátulját az 1-es vagy a 2-es gombal kijön a bála és útánna becsukod a hátulját és mész tovább.
  • hungaro
    sziasztok,hogyan lehet bálázni meg nyomom az ö betüt de nem bálázikmit tegyek???
  • nenus
    sziasztok!
    megtudja mondani hogy ezt a játékot honnan tom leszedni?
    előre is kössz
  • Gergő1991
    Tudsz veni traktort meg vetögépet meg stb dolgoz a földeken.
  • hungaro
    Sziasztok,most töltöttem le a 3.66F-et
    találtam kódot,jelszót hozzá,le arattam a buzát el vitte a kamion meg minden és onnantól fogva mit kell csinálni,más traktort nem találok de pótok azok vannak!!HELP
    vegyen fel vki msn-re aki ért hozzá legyenszíves:[email protected]
  • Gergő1991
    Én nem nyultan még a raklapon lévöhöz de a legnagyob vetögépel ugy kel vetni hogy a mit learatatok azt a silonál le bele engeditek és akor tudtok vetni.A gazt azt montam hogy probáld levágni vagy tárcsázd fel.:)
  • kitt2000
    Szia.A bázison lévö 2 nagy tartályhoz kell állni ahól a lapát van támasztva és elinditani a ő gombal.Úgyan oda kell vinni csak le kell bóritani a rácsra,vagy ha el akaród adni akkór a kifelé menet jobbra teljesen egyenesen át a alaguton majd be a várósba jobbra majd balra lesz a tartály oda kell lebóritani.De látszik a térképen jobbra a legsarókban.
  • metalica
    Hellotok
    Kösz Gergő.
    A vetőgeépet meg kell tölteni maggal?, ha meg akkor mivel és hol?
    A learatot magot hova kell vinni hol van a silo?
    nagyon amatör vagyok benne. Köszönöm előre is
  • kitt2000
    SZia. A siló mellet ahol a kinyitott ajtó meleti raklapon lévö tartályból lehet.A gomb a 7 és ö gombót kell nyomni vagy fórtiva egyszere.Ha rá jösz hogy kell gyomot irtani velle irnád meg.
  • Gergő1991
    igen lehet csk a farmon kel lenni mert en kem oda dobot.menteni meg kilépsz a játékbol és adig mész viszafele amág elnem éred a saveot rákantintas és meg várod a még betölt a loadban meg adig keresed amég meg nem találod a farmod nevét.A PERMETEZÖT HOGY LEHET MEGTÖLTENI ???
  • farmergyuluss
    sziasztok.olyat hogy lehet csinélni,hogy kilépek a menübe pölö gépet venni és utána vissza a játékba? és hogy lehet menteni a játék állását? köszi szépen,hello
  • Gergő1991
    amit levágtál zöld füvet azt szd ösze a rend sodroval ha jol emlékszem igy hivják és utána körblázoval szed ösze.
  • metalica
    Szevsztok
    Hogy leht benne bálázni?
    Nekem nem mutatja a szalmát mért?
  • Gergő1991
    Nálatok is esik az eső a játékba vajon ho is esik és akor elfagy a termás????
  • Janos78
    Sok Free Skint keresek! Egy MTZ skin jó lenne!
  • Gergő1991
    Ko és ha tulsok a bála azt nem lehet eladni??Mert probáltam ara a kamionra rárakni de nem vite el.
  • kitt2000
    Szia.Igen lehet úgy hogy a kombányt kiviszed a földre kiszállsz kilépel a menűbe majd választól egy másik tractort csatlakoztatól egy pótkocsi irány a kombány.Átszálsz a kombányba learatod a búzát, teleengeded a pótkocsit majd átszálsz a tractorba elviszed silóba.Csak igy lehet esetleg.
  • Gergő1991
    Azt nem lehet megcsinálni hogy a farmomrol keten induljunk el két különbözö jármüvel???
  • Gergő1991
    Mivan akor ha két külömbözöt aratok mint például árpa,buza azt is bele lehet teni a tartályba???
  • farmergyuluss
    aha értem,na megnézem köszi szépen :-)
  • kitt2000
    Szia.Nekem igy működik próbáld igy.Kimész a földre-page up,down teljesitmény fel nyomód-le az aratót á.ű-elinditod a asztalt 2-az 1 es nyomd meg amivel elkezdi-ha televan f10 teherautó hivód -oda álsz hoszan ó kitolja a csövét-hoszan ö megindúl az űrités -ha televan f11 silóba kűldöd(tbázis),f12 várósi silóba.Ha jól végig nézted akkór lenni kell a gómb kiosztás.Régen énse tudtam kikell próbálni hogy melyik gombal működik.
  • farmergyuluss
    én nézegettem az a manual-t,de nekem akkor sem világos :S arra rájöttem,hogy a 2-sel tudom bekapcsolni kombájnon az asztalt,de a többi semmit nem csinál.egyáltalán hogy kell kimenni aratni? :D kimegyek a géppel az rendben,de valami traktort vagy kamiont kellene megammal hívni vagy vinni,elvégre egyszer tele lesz a magtartály és üríteni kell. azt hogy oldom meg? utána hova viszem a terményt? elvileg valahogy úgy kéne kinéznie a tarlónak mint itt fent a képen nem? azt hogy érem el? rengeteg itt a kérdés :-) most kezdtem el és még nagyon nem világos a dolog.
  • kitt2000
    SZia.Egyébb ként nincsen MSN irjatók ide,egyébként én is nem rég játszok velle amit tudok megosztom.Szivesen multiznék de hogyan kell elinditani.