Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszerûen csak be kell írni, nem kell fizetni semmit
Ha ezt beírtad akkor teljes versio lesz a játék, és tudsz berakni gépeket, de ajánlom hogy elõbb szedd le a machinery addons-t a www.simtractor.com -ról.
login:[email protected]
key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
kis és nagybetû is számít!!!!
Ha ezt beírtad akkor teljes versio lesz a játék, és tudsz berakni gépeket, de ajánlom hogy elõbb szedd le a machinery addons-t a www.simtractor.com -ról.
login:[email protected]
key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
kis és nagybetû is számít!!!!
Mezőgép - BN
Mivel mész, a tdd-vel? Spc-vel toljátok vagy van vmilyen nyugati szementkéntitek?
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
tök jó tavaszi szünet most fogok este menni vetni napraforgót remélem nem fogja elmosni az esõ mert most itt mindjárt esik😞
khm...khm...
Király az új design.....
Vagy ez a kép mindig is itt volt csak nem vettem volna észre???
Vagy ez a kép mindig is itt volt csak nem vettem volna észre???
Mezőgép - BN
Az "í" betût kell megnyomni!
Az tetszik a legjobban hogy ha nincs is trágya akkkor is megtelik a trágyázó ha nyomkodod a gombot, érdekes jelenség!
Az tetszik a legjobban hogy ha nincs is trágya akkkor is megtelik a trágyázó ha nyomkodod a gombot, érdekes jelenség!
!!!HALA MADRID!!!
a rába az egy másik játékba lesz amit mi csinálunk! lucerna az van a lánctalpas vetõgépében van a lucerna. naprát meg nem lehet vetni.
Trágyát: a teheneknél van 1 tartály alá állsz és nyomsz egy gombot. De azt már nem tom, hogy melyiket kell.
Trágyát: a teheneknél van 1 tartály alá állsz és nyomsz egy gombot. De azt már nem tom, hogy melyiket kell.
Nagyon szivesen Dave!!!Máskor is!
Honnan szedjek trágyát?
hát azért, mert ez egy szimulátor...itt semmi sincs ingyen, úgy ahogy az életben sem ----> állatok etetése, javítások, bérleti díj, egyéb kiadások, ilyenek... KAPÍÍÍÍSE???
Mezőgép - BN
Köszi!
Az miért van hogy az idõbeállítás mondjuk 15 perc, ha az leteleki akkor miért von le kb 4000$?
Az miért van hogy az idõbeállítás mondjuk 15 perc, ha az leteleki akkor miért von le kb 4000$?
!!!HALA MADRID!!!
http://www.simtractor.net
Ide reg-elni kell, és akkor tudsz leszedni más traktorokat és munkaeszközöket...
Ide reg-elni kell, és akkor tudsz leszedni más traktorokat és munkaeszközöket...
Mezőgép - BN
na igen egy picit meghorpadt a ventillátor meg még belecsavarta a szíjat a ventillátorba de mondom 1óra múlva már ugyanúgy szórtam a mûtrágyát csak klíma nélkül igaz akkor nem is volt szükség klímára😛
khm...khm...
to caseih9400: Leverte a spanolókereket és nem vert szét semmit? Az nem semmi, elég nagy szerencsétek volt, ha kicsit szerencsétlenebbül repül szét akkor szétverte volna a ventillátort meg a hûtõt is.
Mezőgép - BN
Dave nekünk is van 1TD95D nekünk múltkorelszakadt a kompresszors6zíj de úgy hogy leverte az összes többi ékszíjat is ja meg a spanoló kereket is de nekünk még hála nem volt komolyabb gond
khm...khm...
Köszi szépen micky! Nagyon faszák lettek a képek és kösz, hogy ilyen aprólékosan léfényképezted az mtz-t. Permi az majd valami nagy vontatott lesz.
jaja ez így van!én ismerek oan embert,aki évente 2x hengerfejez MTZ 80ast!sztetek hajtják õket 😛 monnyuk az adagolón is állítgatnak a traktorossrácok😄 de ez már a tulaj baja 😄így van ahogy mész vele olyan a gép!mint 1 kutya!ha sokat foglalkozol vele, és nem nyüstölöd akkor hálás...
Ok tudom mit jelent!
Kellene a 3.5 verzió azt hol találom, mert a 3.6-hoz nem találtam kódot.
Kellene a 3.5 verzió azt hol találom, mert a 3.6-hoz nem találtam kódot.
!!!HALA MADRID!!!
Lehet hogy mége jó 😄
Ha villog a register a jobb alsó sarokban az mit jelent?
Mert anem tudok beszálni a többi jármûbe. Bár hogy próbáltam.
Ha villog a register a jobb alsó sarokban az mit jelent?
Mert anem tudok beszálni a többi jármûbe. Bár hogy próbáltam.
!!!HALA MADRID!!!
csoki-ropi-szotyi !!
A gépválasztásról sztem csak annyit, hogyha csak 100 ha-on csapattok akkor elég még egy új Belarus is. De ha mindenképpen ilyen kis kompakt gépen gondolkoztok, akkor érdemes beruházni egy kis CASE-ra vagy esetleg egy G szériás kis Valtra-ra, elég jókat olvastam róla. ( persze a JD lenne a legjobb...de az sok $$$$$ )
+ ---> a NH-ok nem olyan rossz gépek, az igaz hogy kb egy szinten van a Fergivel, de az hogy egy gép szétesik-e vagy nem, az legnagyobb részben attól függ, hogy ki és hogyan használja....csak ennyi
A gépválasztásról sztem csak annyit, hogyha csak 100 ha-on csapattok akkor elég még egy új Belarus is. De ha mindenképpen ilyen kis kompakt gépen gondolkoztok, akkor érdemes beruházni egy kis CASE-ra vagy esetleg egy G szériás kis Valtra-ra, elég jókat olvastam róla. ( persze a JD lenne a legjobb...de az sok $$$$$ )
+ ---> a NH-ok nem olyan rossz gépek, az igaz hogy kb egy szinten van a Fergivel, de az hogy egy gép szétesik-e vagy nem, az legnagyobb részben attól függ, hogy ki és hogyan használja....csak ennyi
Mezőgép - BN
ja hoppsz 😄 most látom csak,h már +van
elküldtem!!!a kód amit be kell írnod:
Login:[email protected]
Key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
Érzékeny a nagy és kisbetûkre!!!3.5-ös verzióhoz jó
Login:[email protected]
Key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
Érzékeny a nagy és kisbetûkre!!!3.5-ös verzióhoz jó
A francba találtam egyet a közepén volt ott nem jártam csak az elején meg a végén 😄
!!!HALA MADRID!!!
A kód szerintem csak 5x van fent. Olvass vissza!
laca13 beállsz a siló alá és ott tudod megtölteni az összes vetõgépet.
laca13 beállsz a siló alá és ott tudod megtölteni az összes vetõgépet.
küldöm a képet😄nemtom itt felénk nem volt még semmi gond velük,de figyelünk majd köszi
Ti megvettétek a kódot vagy valami tört verzióval játszotok?
Ha törttel akkor megadnátok az elérhetõségét? Köszi!
!!!HALA MADRID!!!
A NH-okról még annyit, hogy fater munkahelyén 4 is van. 2x8670, tm 155, td 95 d. Már mindegyik volt javításon. Általában az elsõ híd krepál be. Van 1 cimbim neki ts 115 a van. Annak még újkorában az elsõhíd elektronikája szart be.
Micky jó lesz a 820-is majd paintbe átalakítom. [email protected] köszi szépen örök hálám.
Muthig kukorica magot honnan lehet szedni?
A silo a kukoricából lesz. Szóval kukoricát kell vetned, hogy majd le tudd silózni.
Valaki nem tudja hogy hogy kell silo-t vetni?
to Micky1990:
eddig is így csináltam, szal nem az a baj hogy nem tudom melyikre kell menni, hanem az hogy mentek vagy 10-szer, és mikor megint belépek akkor már nincs ott egy sem.
eddig is így csináltam, szal nem az a baj hogy nem tudom melyikre kell menni, hanem az hogy mentek vagy 10-szer, és mikor megint belépek akkor már nincs ott egy sem.
na fotóztam!!!van csak az a gond,h nem 820.2-es hanem csak 820 :S ha kell adj e-mail címet és elküldöm
to laca13:a mentésekkel kapcsolatban annyit,h amikor rámész a load-ra,akkor balra és jobbra léptetheted a mentéseidet,mert nem felülírja,hanem ahányszor rányomsz a save-re annyi új mentést csinál!a legutolsóra rákattolsz és már mehetsz is!ott kezdheted,ahol abbahgytad legutóbb!
Ti megvettétek a kódot vagy valami tört verzióval játszotok?
!!!HALA MADRID!!!
Volna 3 kérdésem(a játékkal kapcsolatban)
1. Honnan szedjek silo magot?
2. Hova tegyem etetéskor a silo-t, csak öntsem be, vagy hov?
3. Az mér van hogy párszor játszok, elmentem, és mikor pl. 10.szer belépek, akko törölte a mentéseket?
1. Honnan szedjek silo magot?
2. Hova tegyem etetéskor a silo-t, csak öntsem be, vagy hov?
3. Az mér van hogy párszor játszok, elmentem, és mikor pl. 10.szer belépek, akko törölte a mentéseket?
az NH-okról+oszlanak a vélemények...itt nálunk nincs velük gond,van 1-2 ismerõs akinek az van,még nem panaszkodtak.mondjuk ami késik nem múlik...amúgy Jász-Nagykun-Szolnok megyébe lakok Szolnok mellet Törökszentmiklóson
Hát köszi a tippet,nem én döntök,hanem faterom<#vigyor3>#vigyor3>de majd mondom neki+ugye pénz beszél...de tudod!okés akkor ha nem lesz munkába a gép,akkor még ma estére lesznek képeim róla már ha 820.2 mer nemtom pontosan:Sde ha sikerül,akkor csinálok képet és majd +beszéljük,h hogy juttatom el!
Neünk a TD95D NH-t 3éve vettük azóta se volt semmi komolyabb baja csak pl.: klíma,ékszíj az utóbbi 2 héte elszakadt a kompresszorszíj mûtrágyaszóráskor és leverte a spanolót úgy hogy kiesett a motorból de tudtunk meg szórni mûtrágyát csak lekellet nagy nehezen venni a kompresszorszíjat olyan 1órás munka volt a határba
khm...khm...