Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megált az élet?

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

Csá Laca13.Vettem egy john deere traktort ekével de nem tudok bele ülni.Tudsz segíteni?

milyen kód hol? mikor kell beírni?

Csá megtudnád mondani hogy hol lehet letölteni a simtractor?kösz

Valaki Mondja már meg hogy milyen kódról is vvan szó és hol találom és mikor kell beírni.Köszi

Légyszi segíts JD4650

hÁT DE MILYEN KÓD

VÉGÜLIS NEM OLYAN SÜGÖS CSAK MA MÉG JÁTSZANI SZERETNÉK VELE

te rajmi egyáltalán beírtad a kódot, mert ha az bent van akkor tudnál menni a trakikkal, ha meg nem akkor meg itt 1 tipp: olvass vissza, még senkisem halét bele

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Nekem MINDEGY HOGY KI VÁLASZOL CSAK VÁLASZOLJON LÉGYSZI<#eljen><#worship><#sir>

Én szivesen válaszoltam volna a kérdéseidre rajmi19921222 csak ez a sürgetõs stílus nem nagyon tetszik. No meg egyik beírásodban a Baloghtól kértél segítséget... <#nyes>
Hól lehet a balogh2003.tar.hu-n letölteni a simtractort.nagyon nagyon sûrgõs.Elõre is köszönöm

Csak azért kérdezem mert olyat akarunk venni, és megkérdezném hogy milyen?
to Dave:
a gombi67-en a képek között az az MTZ a szippantóval a tietek?
Valaki tudna egy olyan oldalt mondani ahol agy olyan programot lehet letölteni amelybe rábát,ekét... lehet csinálni.Ha lehetne 4-ed órán belül.Elõre is nagyon kössz.<#dumcsi><#worship><#vigyor4>

Van Valakinek A 3.5 KÓDJA?
<#confused><#worship><#heureka><#email><#wink>

tudsz az 1 kérésemben? Fontos

Éljen a Hunland Trade Kft.

Neuman
igen

!!!HALA MADRID!!!

a balogh2003.tar.hu-n asimtractor teljesverzió?sürgõs

Nekedis tudnál a kérésemben segíteni?
<#wave><#confused><#worship><#kerdes><#kerdes><#nyes>

Rsteiger
Sziasztok Kedves Barátaim!

Kellemes Húsvétot Kívánok Nektek!
Jó sonkaevészetet!! 😊
Próbáljátok ki az új vetõgépet!

Éljen a TSZ és Rába Steiger!

a 3.5 be megvettem kp 2-3gépet de egyikbese enged beleülni pedig aratam is mert amikor bele akarok ülni akkor felmászik a gép tetejére.Mi kell sinálni Balogh tudnál SEGÍTENI.FOntos ha lehetne akkor még ma. Elöre is kösszMielött elfelejtem. Hol le
het letölteni a magyaraitását a 3.5-nek sürgõs
<#worship><#eljen>

Hali.Honnan lehet letölteni a rába 180 vany a 245 vagy a 250-est.köszi Még ma ha lehetne.

Hali.Valaki tudna abban sgíteni hogy letöltöttem a machinery addons 1-et meg is vettem 2 gépet de nem tudok beleülni. Ha valki tudna segíteni akkor legyenszives még ma elküldeni az enail cimemere:[email protected] vagy ide elöre is köszönöm.

mesteruur
Jah, csak pakolni kell a gépnek és kész...az a fasza!!!!!!!!!<#taps><#eljen>

Mezőgép - BN

Miért, lehet multizni? <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes> Az ilyenekkel nem is kell foglalkozni!
Dave531
Ezt már leírtam fél oldallal visszább, de látod egyesek nem értik meg!

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

bakker, ezt már nm hiszem utoljára. Multyzni NEm ismétlem NEm tudunk, ha tudnánk hogy kell már rég játszanánk vele, nagyon nehéz ám olvasni jah és NEM, nincs multi csak ha kiperkálodnekik a 44 Eurot a kódért.

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

hali valaki segiten beálitani a multit hogyan kell???
Mert én nem tom
Nagyon megköszönném ha valaki segitene
Osi20
hogyan multiban játszani?

mesteruur
mi is húzunk utánna, da ha az elsõ tárcsasor kidobja annyira oldalra hogy a második már nem dudja visszaforgatni akkor a simító sem ér semmit, de egyébként nagyon hasznos dolog....fõleg szántás elõtt

Mezőgép - BN

Dave531
Itt általában azért tesznek a tárcsák után valami simítót. vagy valami fa rönköt vagy sín darabot. És nincs is bakhát.

mesteruur
to gaborci:
Ha egy kicsit több energiát fektetnél a dologba biztos hogy rályönnél hogy min a helyzet.....olvassál már egy kicsit vissza pls!!!
Ne vedd magadra.....

Mezőgép - BN

mesteruur
mi van hogy 13km/h val is visszük 😛 (az 11.-12. sebesség, mikor hogy megy a gép) csak az a baj, hogy dob olyan bakhátat hogy az ember ha csinálja másodszorra kiesik az ülésbõl.....de van ellenszer...jól kell befogni a táblát

Mezőgép - BN

hali
valaki mondana szervert ahol lehet multiba nyomni!!!
Dave531
45 ha, 12h, 6,2-es ih tárcsa, 9250-es steyr, 10km/h padló

mesteruur
Teslagpuszta = 105 ha Egy nap alatt egy JD4755 és egy 8250es Fergivel.......alap

Mezőgép - BN

mesteruur
30 ha----> 8h (6,2-es tárcsával) 11-12 és padlo........alap

Mezőgép - BN

Dave531
3.6-hoz nincs kódunk!
Multy csak akkor jó, ha megveszed a kódot. Mert érzékeli a szerver, hogy már ezt a kódot használják egy másik gépen!

caseih9400
na most olvastam vissza a fórumot lehet hogy így kell multiba jáccani nem tudom mert még nincs fent egy ember se a multin de sztem ez a jó megoldás hogy tudjunk eggyüt multizni:

1.vezérlõpultba van egy olyan hogy tûzfal..., na szoval ebbe van olyan menüpont hogy "távoli asztal" ezt bekapcsolod.

2.a játékba a multiplayer options:rámész az ip, ez a saját ip cimed erre nyomsz egy entert

3.belépsz a waiting room-ba és ott rámész hogy create farm, az fogja ki irni elõször hogy dont registred, de majd kapnod kell egy szervert tehát egy farmot és kivan irva mennyien vannak benne

4. rá kattintasz és vársz, mert kurva lassan tölti be vmi miatt

khm...khm...

caseih9400
a tdd-vel húztam egy monosem vetõgépet de éjfélkor be kellet mennem a telepre mert nagy vihar volt itt😞(pedig nemis voltam álmos mostis csak egy picit

khm...khm...

komoly most raktuk össze JD 4650 és kimentünk szántani vele kb.3hektárt és úgy megy mint a lökös komoly nem baj holnap megyek tárcsázni ki kell tárcsázni a repcét 😞 nem sikerült pedig elvetük idõbe csak nem voltrá esõ levan szarva most 30hektárba bele állok az komoly lessz?😊
szevasztok van egy olyan problémám hogy be ilesztetem a gépeket és be is tetem a játékba csak nem bírok bele szállni?
de légyszi irjatok vissza
mert a 3.6-nak találtam egy kodját meg minden de azt nem fogadja el de amit a mesteruur küldött az meg 3.5 ahhoz meg jó a kod
Csak nekem a 3.6-hoz kéne
Szal utoljára irjátok fel még
légyszi
kösz sikerült
de van még egy kis hiba miért csak 3 gépem van???
Dave531
Hát ez az, én már ezért nem írok semmit! Csak amit még nem írtunk le 5x.<#vigyor3>Mert csak annyit kéne, hogy egy kicsit visszább olvastok és ott már minden levan írva 1x biztos és ezt nem csak az újakank mondom!

köszi
mesteruur
http://www.balogh2003.tar.hu/
+ be kell írni az elõbbiekben megadodd kódod meg logint

de azért lehetnétek kicsit figyelmesebbek is, mert legalább 5x le van írva a fórumon.....

Mezőgép - BN

helosztok
valaki küldjön nekem linket ahonan letudom tölteni a simtractor 3.6-tot légyszi a teljes verziot!!!
Köszi
Neuman
Abba vannak még kombájnok meg traktorok silózó, kaszáló gépek igaz?
Mert az már meg van, csak az idegesít hogy nincs külön vetõgép meg egyebek, hanem mindent géppel ad.

!!!HALA MADRID!!!