8333
Simtractor V3.66
-
bandykaraki #3043 Megtudja valaki mondani nekem hogy a simtractor 3.66 vagy a 3.5 közül melyik a jobb?Sokmindent hallottam a kettőről de csak a 3.66 van meg és nem tom milyen a másik. -
JD4650 #3042 sztem arra gondolsz amikor photoshoppal egymás mögé tették a pótokat:D -
JD4650 #3041 nem lehet multizni csak ha megveszed azt a kurva játékot, enyire nehéz felfogni bazz!!!!!!!! -
bandykaraki #3040 helló!most regisztráltam mert én is játszom a játékkal és szeretnék minél többet megtudni róla!amúgy tényleg jó lenne több pótkocsival is szállítani! -
Feci!Mondd + azt az oldalt,ahol láttad és majd segítek! -
MTZ80 #3038 Csá mindenkinek!!!
Lenne 1 kérdésem.
El tudná valaki magyarázni hogyan lehet multiba játszani.
Nekem a simtractor v3.5 van meg.
Nagyom meg köszönném. -
Találtam egy kis traktort és ült rajta egy anyóka azt szeretném meg kérdezni,hogy az anyókával is lehet lenni vagy csak az apókával aki tud az segítsen és ha lehet lenni akkor hogy??? -
Helló emberek nem tudja senki hová teszi a kép a pótkocsit meg a kombájnt???? -
feci82 #3035 Láttam egy lengyel oldalon képeket ahol több pótkocsi össze volt kapcsolva,hogy lehetséges ez?Hogy lehet ugyanabbol a kocsibol több is?Ha valaki tud segitsen!Kössz!!! -
Ha valaki nem tudná akkor úgy is lehet permetezni hogy nem0te permetezel hanem egy repülőgép és az sokkal hatásosab mint ha te permeteznél mert eltünik a gaz az F5,F6,F7,F8 cal lehet.
-
JD4650 #3033 igen csak akkor lehet multyzni ha saját felhasználóneved an amit egy gépen használnak vagyis a tieden -
Texan18 #3032 hy.amit adtatok login:www.mttu.com és keyt:DC456FF,nekem nem fogadja el.ez hogy lehet?
valaki segítsen?!vagy mondja meg hogy,hogy kell beírni. -
trobi00 #3031 Hy az ténleg igaz hogy csak akkor tok multizni ga meg vesem 44 Euroért??? -
Amit potkocsit letöltötem azt hova rakja a gép mert sehol nem találom??? -
Helló senki nem tudja hogy lehet neten játszani???? 

-
Apriliaking #3028 Hi!! nekem is tetszik a játék és nem tom mi kell ahhoz hogy ne fizessek hanem csak letöltsem a teljes verziót.. aki tud segítsen ..az msn Címem: [email protected] -
Apriliaking #3027 
-
metalica #3026 Hellotok hogy lehet vele neten játszani?
és hog kell lemosni a trakeszt? -
trobi00 #3025 Hy igen az a gépek le mosására valo.
Ö fel venél MSN-re lécives
[email protected] -
farmergyuluss #3024 kezdem kiismerni a játékot,de lenne egy olyan kérdésem,hogy munka után hogy lehet lemosni a gépeket? most pölö tárcsáztam és tiszta poros lett a traktor :D láttam van a játékban valami mosóberendezés is,az használható erre a célra? -
laci1993 #3023 csak 3 dolgot lehet ültetni a játékba? -
trobi00 #3022 hy
LOGIN : www.mttu.com
KEY : DC456FF -
Texan18 #3021 hy.Tudna valaki segíteni? a simtractor 3.6-hoz kellene müködö kód és login? -
Nekem is az kellene. -
trobi00 #3019 Hy nem tugyátok hogy kehetne a SimTractor 3.6 tal neten kersztül több gépröl jácani ?? -
Nekem is az történt mint laci1993 de nekem az összes amit le töltöttem volt valamelyikbe valami hiba mért??? 

-
Helló nem tudjátok hogyan lehet egymással neten játszani??? -
kitt2000 #3016 Szia.Én is letöltötem a gépet ez azért van mert a képeit nem tedted belle csak maschinát ted belle a mellete lévö képeket a Simtractor mappában akkór jó lesz -
laci1993 #3015 valahol nem lehet megnézni a simtractor térképét hogy mondjuk merre menjek hol vannak jó földek? ja és mért van hogy megvettem a sorban az utolsó trakit ilyen vágó geci volt és amikorbeléptem a gémbe oda rakott egy messzi föld mellé ez mért va vagy hogy? -
alt+b vel tudod növelni a pénzedet -
Eagle01 #3013 Ki lanol?Jó lene egyet nyomni -
farmergyuluss #3012 ja értem. majd próbálkozok,kösz a felhomályosítást :D ööö még egy kérdés :-) hogy lehet a pénzemet növelni? -
laci1993 #3011 nézz végig minden menüpontot a GO val tudsz visszalépni a játékba és a SEL/BUY al tudsz gépeket venni és nem kell semmilyen szintet elérni csak legyen elég pénzed -
farmergyuluss #3010 nekem még az akkor sem világos,hogyan tudok gépeket venni... egyszer már mondta valaki,de nem jöttem rá. el kell érni valami szintet hogy lehessen,vagy hogy megy ez? és ha kilépek a menübe onnan hogy tudok visszalépni a játékba? valaki legyen szives egy kicsit részletesen magyarázza már el nekem hogy műxik ez :-) még ki kell tapasztalnom a játékot :-) -
laci1993 #3009 van msn-em [email protected] ez a címem ja és nem nyomom hálóba mért de jó lenne különben. -
trobi00 #3008 Helo nem tom mért van ugy atrakid de nekem is igy van . amugy te háloba jácol??? -
laci1993 te hálóban nyomod? van msn-ed? -
valaki segítsen! miért nem tudok cougart és permetezőt vezetni? -
laci1993 #3005 beraktam ezt a traktort és mért lett ilyen?
-
a machinery addonson kívül már csak a cougar van! abba nem tudom hogy kell beszállni!