8333
Simtractor V3.66
-
JD4650 #3083 egyenlőre a grafikája nem fog változni, csak bővíteni fogják a játékot
képek -
norbaka #3082 Nem tudtok valami magyar leírás a játékhoz?
És multiplayer-ben van valami magyar szerver és ha van aakor hogyan lehet rajta játszani???
előre is köszi. -
bandykaraki #3081 és ha füvet akarok vetni akkor oda kell állni a tető alá a raklaphoz ugye?És mit nyomjak meg hogy megtöltse? -
metalica #3080 Hellotok
Valaki nem udja hogy lesz e ennek valami újjabb része aminek a grafikája modernebbb? -
JD4650 #3079 elég lassan de igen -
Igazad van az egyik az 2tengelyes a másik az 3tengelyes de letöltöttem mind a kettőt.Azt meg tudja valaki mondani ha vetek füvet és ki hajtom a tehenet akkor le legelik??
-
valamenyivel külön bözik -
De ugyan olyan mint az első. -
kitt2000 #3075 Szia.--1--A case ih cvx 170 tractor és a new holland tvt 175 tractorok amelynél kölönbözö vetögépek vannak melyik mit vett.--2--Ezek a gépeknél hogy kell az elejére felteni az eszközöket? Arra rájötem hogy a hátsóra hogy kell a home,end.Hogy kell leengedni elöl a é,l gombal.Valaki leirná hogy hogyan kell irányitani melyik gombal.Az egyik a 3005 hozzá szólás a fehér tractora gondolók.Elöre is köszi a válaszotókat. -
trobi00 #3074 hali
valakinek müködik aza multi amit laci1993 irt???
-
JD4650 #3073 az nem ugyan olyan pót, a hátsó az a kamion féle pótkocsi -
semit nem kel mmegnyomni csak oda kel állni. -
bandykaraki #3071 ahhoz hogy tankolj a gépekbe mit kell megnyomni?Oda kell állni mellé azt tudom csak nem tom mit kell megnyomni -
zol4506 #3070 fölösleges megmérni!!! leadod megnyomod a tab-ot és ott megnézed mennyi pézed van!! -
bandykaraki #3069 mikor eladom a buzát a városba akkor ott van egy mérleg ott meg kell méretni a cuccot?Ha megkell akkor hogyan? -
eon007 #3068 Sziasztok, egy kérésem lenne.A kisfiamnak nagyon kéne ez a játék, valaki el tudná küldeni a full verziót, vagy működő kódot a játékhoz? Az msn címem: [email protected] -
van egy pótkocsim azt hogy lehet meg duplázni mert a képen a hol a pótkocsik vannak ott 2 pót van a képen a neten a forum alat grain trailer és ott a 3oldalon a 3 kép ott két ugyanolyan két pótkocsi van.Azt hogy lehet meg csinálni 
-
kitt2000 #3066 Szia.Trobáltad már a 2 nagy tartálynál ott kell a fűmagot,kukoricát szerintem feltölteni. -
bandykaraki #3065 Hy!Megtudná nekem valaki mondani hogy hogyan kell megtölteni az olyan vetőgépet aminek elöl van a magtartálya?Olyan gép mint laci1993-nak de nekem látszik!Nem tom megtölteni.És hogyan lehet fűmaggal megtölteni(hol van a fümag), és a kukorica mag?lécci segítsetek!!!!
-
JD4650 #3064 Gergő, ha sokáig nyomod a 0-át, akkor kihoz egy kis panelt, ott írja hogy mi van a vetőgépben Wheat vagy Corn -
JD4650 #3063 már én is próbáltam így, de nem lép be
fél óráig töltötte után a beadott egy fekete lapot, ennyi -
laci1993 #3062 ja és ha minden igaz így kell multizni még nem próbáltam!!!!!!
1.vezérlőpultba van egy olyan hogy tűzfal..., na szoval ebbe van olyan menüpont hogy "távoli asztal" ezt bekapcsolod.
2.a játékba a multiplayer options:rámész az ip, ez a saját ip cimed erre nyomsz egy entert
3.belépsz a waiting room-ba és ott rámész hogy create farm, az fogja ki irni először hogy dont registred, de majd kapnod kell egy szervert tehát egy farmot és kivan irva mennyien vannak benne
4. rá kattintasz és vársz, mert kurva lassan tölti be vmi miatt
-
laci1993 #3061 és leírnád hogy lehet levinni őket aztán visszahozni vagyis arra lennék kiváncsi hogy rakjam be a pótkocsiba őket és hogy vegyem ki
-
zol4506 #3060 hogy eltudd vinni legeltetni meg egyben meg is trágyázzák a földet!! -
bandykaraki #3059 az állatokat el lehet adni?vagy miért van az a lenyitható hátuljú pót? -
bandykaraki #3058 jd650 az msn címem [email protected] -
bandykaraki #3057 jd650 lécci vegyél fel msnnen partnernek és küldjél nekem mósokat.lécci!! -
Figyi ha nem hiszel nekem akkor fogsz egy vetőgépet és oda álsz a siló alá és ki próbálod azt ki derül.Nem tudja valaki hogy hogyan lehet meg duplázni a pótkocsit mert nekem van egy szép zöld de csak egy és kellene nekem még egy meg lehet csinálni???előre is köszönöm. -
zol4506 #3055 kitti2000 insert fölött van egy gomb aszt megnyomod és fényképez!!utána kilépsz a játékbol és belépsz a paintba és beillesztés!! -
JD4650 #3054 nekem ez úgy túnikhogy mind a HÁROMmal -
kitt2000 #3053 Szia.Valaki kitrobálta azokat a traktórt amely elején és hátulján valamilyen vetögép van?Melyik melyik? Valaki esetleg tud képet felrakni? Hogyan lehet képet késziteni? Silót mért lehet leboritani egy téglalapba mért nem rendesen? -
A LÁNCTALPASAL MEG A NAGYAL VETETEM. -
JD4650 #3051 a lánctalpas JD-al lehet füvet vetni alapból, az van benne
a nagyban "középen fordulósban" van alapból gabona, a 8300-asban pedig kukorica, nem tom gergő hogy tudtál azzal is gabonát vetni, desztem az kukorica volt. ha letöltesz még módokat hozzá akkor lesz még egy kukorica és 2 gabona vetőgéped -
bandykaraki #3050 a kaszálásnál az elég ha az alján pörög valami?mert nekem nem jó!és mit lehet vele vágni:( -
bandykaraki #3049 ez milyen növény és mivel lehet learatni? -
bandykaraki #3048 -
Füvet vet ni nem tudom én mindig búzát vetek,füvet vágni 1,2,3,4,5,6,7,8,9,ö az öt az biztos de a többit ki kel próbálni. -
bandykaraki #3046 és hogyan lehet füvet vetni?meghogyan lehet kaszálni? -
Mind1ikkel azt vetsz,amit akarsz,én pl mind3mal gabonát vetettem. -
bandykaraki #3044 3 féle vetőgép van és nem tudom melyikkel mit lehet vetni!
Pl.:a lánctalpassal mit lehet?
a középen fordulóssal mit lehet?
a hátul duplakerekűvel mit lehet vetni?