8333
Simtractor V3.66
-
Sziasztok küldene valaki egy rendfelszedőt??? Légyszi!!!! A simtractor oldalára nem lehet belépni. címem: [email protected]
-
adamin9 #3202 csá valaki pls segítsen
a game hova menti a képeket -
filotasgabor #3201 sziasztok!
Valaki tudna segíteni rajtam? Kellene a teljes verzió!
Kérlek segítsetek!
Előre is köszi
-
Vannak szép emberek itt is. Vagy már 100 000 x levan írva h nem lehet ezzel a szarral multizni , de azért nem száltok le róla.
ŐŐŐ Steiger mi már nem utazunk skinbe. :D Mire kéne a magnum skin? Laverda az meg aszem van a skintraktor.com-on. -
Sziasztok!
JD4650 és Dave vagy akárki, van valakinek egy Case ih magnum skinje?
Ha van szóljon legyenszíves! Vagy Laverda kombájna!
Jó játékot!
Éljen a TSZ! Fendt, MTZ, RÁBA STEIGER!!!!!!!! -
JD4650 #3198 legalábbis ha 20-ból 20 embernek nem sikerült akkor senkinek -
JD4650 #3197 nem értitek... NEM LEHET JÁTSZANI MUTLIBA BASSZÁTOK MEG -
rajmi19921222 #3196 De azt csináltam amit írtál és volt is server rá is kattintottam de várt úgy 10mp-et aztán eltünt a server.Miért????????? -
rajmi19921222 #3195 kipipálom?A távoli asztalt? -
Ki nem tud még rajtam kivül belépni a simtractornetre??Mert nekem ezt irja ki:SimTractor.net is currenty experiencing technical issues with its database server. Please bare with me whilst i resolve the problem
Gaz -
multyzni meg így e1.vezérlőpultba van egy olyan hogy tűzfal..., na szoval ebbe van olyan menüpont hogy "távoli asztal" ezt bekapcsolod.
2.a játékba a multiplayer options:rámész az ip, ez a saját ip cimed erre nyomsz egy entert
3.belépsz a waiting room-ba és ott rámész hogy create farm, az fogja ki irni először hogy dont registred, de majd kapnod kell egy szervert tehát egy farmot és kivan irva mennyien vannak benne
4. rá kattintasz és vársz, mert kurva lassan tölti be vmi miatt
Case Ih 9400lvileg: -
Emberek van olyan mapa amit ha ki csomagoltok akkor 1lesz de van olyan ami mellet van egy kép azt kel beteni a machines mapába amin nincs kép azt csak a simtraktor mapályába kel beteni. -
Kornelka00 #3191 Hja mégegy ha berakok valamit az hol jelenik meg mert nekem se a menübe sse a telepen nem ön ki szoval megint nem jo:((( -
rajmi19921222 #3190 Valaki tudna nekem segíteni a 3.6-ba hogy hogyan lehetne multyzni? -
Kornelka00 #3189 Tehát simán csak rakjam a simtractor mappába?Akkor most megprobálom ugy:)Köszönöm szépen gergö -
és a farmomon van két tartály azt meg lehet csinálni hogy az egyikbe búzát rakok a másikba meg kukoricát? -
Kornelka00 az atol fük mert aminek van olyan papálya machines az oda rakod amelyiknek meg nincs azt meg a simtractor mapályába rakod. -
oké köszi megnézem -
Kornelka00 #3185 Hello!hogy lehett kiirtani a gazt??mert sajnos nem tudok rájönni:Shja meg a www.simtractor.net--röl letöltött traktorokat hogy lehet berakni a játékba mert letöltötem kitömöritetem beraktam a machines mappába de nem jo:SElöre is köszönöm a segitséget:) -
rajmi19921222 #3184 John Deere 8310.De +kell venned a menübe ha fell van rakva a machynery addons -
azt értem de hol a farmon vagy valahol máshol??Lehet hogy hülyevaok de mi az a 8310 egy traktor?? -
rajmi19921222 #3182 A 8310-el.Az insert-el felakasztod.És hogy tudjál vetni +nyomod az Ö BETÜT.sOK SIKERT -
Helló nem tudja senki, hogy hogyan lehet kukoricát vetni?????? 
-
igen
-
metalica #3179 Hellotok
ingyenes a regisztráció?
-
Az oldalt ahol a gépeket tudod berakni az a forum alatvan a simtractornet ott regisztrálsz és letudod menteni csak kolátozva van az az 6 vagy nem tom mennyinél nem tudsz naponta tölteni. -
bandykaraki #3177 Köszi az infót Gergő!Nem tudtok nekem olyan oldalakat mondani ahonnan gépeket lehet a Simtractorba letölteni?ja és nem tudna nekem valaki köldeni egy normális rendfelszedőpótot? -
amiugy a szecskázót kérdeztem
-
ok
-
JD4650 #3174 A szecskázót? elvileg a 3-assal lehet ki/be kapcsolni -
1 2 el müködik a vágoasztal ha meg nem ezt kérdezted akkor nem tudom -
a Claas lexion-nál ki lehet kapcsolni a silot?????????
-
a kodot azt a loadgame alat van oda rámész és beirod -
ok köszi ez már nagyon hiányzott
-
és nekem mért nem segít senki???? -
a kodot hova kell írni??, gergő
-
LOGIN : www.mttu.com
KEY : DC456FF -
ne bántsad amég ki nem kell. -
Azt ne báncsad ki kelni mert abol lesz a búza és néha permetezd meg amikor nagyon füves de szerintem az semitse ér és ne agogy amikor aratod mert ahol végig mentél a permetezővel akkor meg fogod látni a nyomát. -
A kodot hova kell beírni???