Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dave531
Hát a vetõgép.

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

Mármint mi?

Dave531
Hát persze, h felakarlak, nem hülyeségbõl kérdeztem😄 Akkor az már nem tom, h milyen xtrás gép lenne.

Dave531
Hát nekem meg jó!

aha van, [email protected] ha felakarsz venni,,,az is vaderstad amit ajánlanak

Dave531
A faszom má! Mindenkinek ilyen zsír gépparkja van. Akkor ti is kulákok vagytok.xD Tavalyi a gép mi? Jó a pneumatikus is. Ha nekem írtad a direktvetõt akkor sok újat nem mondtál.😄 Nektek mennyi földetek van 1000 ha? Akkor már tõled is kérdezem msn?😄

a key nem jó

mesteruur
direktvetõ=egybõl lehet vele tarlóra vetni....
Vaderstad=KIRÁLY GÉP, nekünk egy 6m es van, pneumatikus magadagoló, vetésellenõrzõ, off-set rendszer....úgy dolgozik, hogy öröm nézni

Mezőgép - BN

Dave531
Pedig levan írva sztem még az elõzõ oldalon, de h lásd kivel van dolgod:
Login: [email protected]
key: CCC5JMwCPUBFRPFWD

Dave531
Mi szar az a direktvetõ? A 4m-es vaderstad vetõgép mûtrágyaadagolóval van 12 milla!!! De azt meglehet nézni!!! Ritka jó vetõgép! Elárulom neked nálunk a 250 lovas trakik csak 5 fejes ekével virgonckodnak! Mondjuk a bakonyi dombo, kell a paripa.
Elég lett volna csak annyi különben h lajata 32 abból már vágom(nagy gépész vok).xD Msn-ed van? A medion nem rossz. Csak a belseje vhogy balgán van megcsinálva nekem az nem tetszik rajta.

na lécci mondjátok meg tom hogy valami hotmail-os tkell beírni

Hát a kombájn az Claas Medion 310, vetõgép meg Lajta-32VNTHG vagy mi a rák😄, de most ránk akarnak sozni egy direktvetõt szal lehet lesz ebbol is valami, csak 12millio Ft szal, de csak 3m-es...:S

olvasgattam de nem találtam:S

Dave531
Nem szivatásból, de tudom ajánlani, h olvass visszább ott minden levan írva!

Nah faxa az elõbb 2 x írtam le h, nagyon faxa már a 450 ha.xD

Dave531
Csak 450 h-on? Az már tiszta jó! Az már tiszta fasza. Kombájn az miylen van, meg vetõgépek? ha nem zaklatlak.😄

hogy kell beregisztrálni vagyis mit kell beírni?<#nemtudom><#fejvakaras>

Hát elég változo talajok vannak, amit el lehet képzleni...mondjuk nem erõlködik<#hawaii> hát jah a tárcsa az lehetne komolyabb, de csak 450ha-on gazdálkodunk szal elviselhetõ szerintem...

Dave531
Gábor akkor kapja az ívet a tm ha 6 fejes kühnével szántotok.<#nevetes1> Pedig felétek is kötött talajok vannak, nem? Tárcsát azt nagyobbat is eltunda sztem viselni. Akkor talán a szántás amit nem nagyon kedvel, mert a többit viszi mint a szart nem?
Hol nem "mennek" jól a monosemek? Itt is van, már aszem, h 3 éves(6 soros, mûtrágyás, mikrogranulátom szóró is van rajta) de azon még nem kellett semmit szerelni. Pedig olyan 800 ha körül már vetett.
Mondjuk itt a cégnek van 1 gaspardoja 8 soros, azzal aztán tépnek. Évente olyan 400 ha-t vetnek vele. az már 5 éves ha jól emlékszem.

Hogy kellene bazz? tiszta gyér vagy hallod-e...:S😄D

feherkiraly
Hogy kell permetezni.

caseih9400
ja

khm...khm...

mesteruur
JAJA, csak ez olyan mókás volt....beírom neki, és mikor frissíti az oldalt már ott van egyszer... LOL

Mezőgép - BN

caseih9400
tök8 ki írja le hamarabb sztem

khm...khm...

caseih9400
😄DDDháhá

khm...khm...

mesteruur
case.....te nyertél 😄

Mezőgép - BN

mesteruur
de, csak ahoz meg kell venned õket. Így:
-elindítasz egy új farmot
-bele mész abba hogy buisness
-utánny van egy olyan hogy sell/buy
-ott megveszed a gépet, és ki kell írnia hogy gratulation, vagy azt hogy succesfull, (alulra)

Mezőgép - BN

caseih9400
a Business-be bemész és ott van ha jól tudom hogy Buy/Sell azon belül machine és ott tudod megvenni a gépeket és a játéknak a fõkönyvtára a sim SimTractor3.5 oda kell bemásolni a tga fájlt

khm...khm...

feherkiraly
vagy a machinery addansot menni kéne minden gépnek?????

feherkiraly
a többit nem lehet kise válsztani

feherkiraly
az meg van nekem de nem mennek a játékba csak azt hiszem 2

mesteruur
to feherkirály:
Szedtél le machinery addonst???

Mezőgép - BN

feherkiraly
mondjátok már meg

mesteruur
*ÚJ

Mezőgép - BN

mesteruur
szívás....kinn vannak Erdõtarcsán....majd este 7 után belesek még1X

DE ITT AZ ÚGY MONOSEM VETÕGÉP...........KIRÁLY

Mezőgép - BN

feherkiraly
honnan kell a gépeket megvenni és hogyan

feherkiraly
segítene nekem valaki

Hát a tárcsa az Lemken5,5 aztán van egy kombinátor az 6m-es meg egy Kühne eke az 6os...mást nem csinálunk vele, mint emlitettem

mesteruur
Akkot most gyorsan bemrobogok a TSZ-be, hátha már hazaértek a vegyszerezésbõl de a fényképezõm nincs feltöltve, úgyhogy telefonnal csinálom, azért annyira nem szar (1,1 MegaPixel)

Mezőgép - BN

feherkiraly
NEM értem honnan és hogyan vegyem meg a gépeket?és hol van a játék fõkönyvtára mert én már 10 szer is bemásoltam de nem jó
Segítsetek nekem

Dave531
Ja azt elfelejttem, ha nem tudod akkor ide küldjed lécci:[email protected]

Dave531
Ja most olvaslak mesteruur, lécci!!! Csak az embléma kell meg azért körbe is kaphatod a gépet, de fõleg hátulról kéne. kössz

Dave531
Aha, de valmi jó munkagépet írnál? Ha nem veszed tolakodásnak. Az jó kis gép akkor majd lécci csinálj képeket ha hozzátok haza köszkösz.

DETK125, remélem jot irtam, a New Hollandba kb. 1020üo. van, csak talajmunkát szoktunk vele csinálni, szállitani nem!

mesteruur
Szokeresz.....hát mi sem egyértelmûbb????
Ott van az über-gép után a 8 m3-as DETK. Csináljak róla képet?????

Mezőgép - BN

Dave531
Á az szar. És milyen típusu gábor? Ha meghozzátok csinálnál róla 1-2 képet? Megköszönném mert így csak emlékezetbõl tudom csinálni a hátulját.
A tm-be mennyi ü.ó van? még nem is kérdeztem. Milyen gépeket visztek vele?
Hát nekem se kéne ekkora baszott gép, ha lenne 1000 ha-om akkor talán.

Nekünk van DETK szippantonk csak az a gáz h mûszakin van és nemtom mikor lehet menni érte:S

nekem egyik se kéne, az árából inkább földet vennék és egy "kissebb" trakival simán lehetne mûvelni

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Ezek a gépek ot vannak már:

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

Vedd meg a gépeket! a tga-at meg másold a játék fõkönyvtárába.
feherkiraly
Dave ezeket már leszedtem minden megvan de nem mennek a gépek benne csak egy,úy kérdezem hogyha letöltök a simtractor netrõl egy olyan tga filét akkor azt hogyan tegyem be a játékba?
ja amúgy ha letöltöm a machinery addonsot akkor mennie kéne aaz összes gépnek vagy csak meg kell lenniük a játékba mert nekem csak megvannak de nem mennek,segítsetek