Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helló mindenkinek. Tegnap kaptam meg a játékot. Most tanulmányozom a fórum korábbi oldalait. Regisztráltam a simtractor játékot. Még mindig csak a kombájn van benne. Külön nekem kell beraknom traktorokat, meg hasonlókat hogy tudjak más géppel is játszani?
Hogy lehet kiszállni és beszállni a traktorokba alapértelmezett bill kiosztásnál? Elõre is köszi

Dave531
Skacok valakinek nincs detk szippantója? Vagy a környéken nincs? Mert kéne a feliratról kép, meg a hátuljáról. Minden nézetet más képrõl kell csinálnom😄

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

Dave531
háháhá😛<#buck><#nyes><#wink><#nevetes1><#nevetes2>

mesteruur
"Akkor még kell, h szedje a bocskort rendesen"

😄D
ez a szöveg kvára tetszett

Mezőgép - BN

Dave531
nem dehogy is. Csak milyen szar lenne 1 traki ha 1700 ü.ó után kimúlna? Akkor még kell, h szedje a bocskort rendesen.xD

mér azt is irták h szutykok?

Dave531
Hát figyuzz 1700 ü.ó volt a legrégebbibe(januári számban volt) persze már elõbb volt az interju, de ha már iylenkor szarok a trakik ott már nagy gond van.

mesteruur
Nah, akkor csak nem rosszak azok a gépek, ha így veszi õket 😛

Mezőgép - BN

Hát no comment, biztos jol megy neki,,,<#worship><#boxer>

Dave531
szedjél le machinery addonst, de ha visszaolvasol sztem még ezen az oldalon le van írva!

Dave531
Nah meg is van. A csóka 50 gépét most 15 challenger váltja ki. 13 ezer ha-on nyomja! 3x mt865b(gumihevederes), 5x mt 665b,3x mt655b a többit itt nem említik. Azt csak említik h most vesz 4 újat. Munkagépeknél amazone, simba tárcsák. 8 kombájnja van azt nem írják h milyenek.

Dave531
szakadjak meg, megkeresem azt a számot amibe benn volt a csóka. Aztán majd írom, h mit írnak róla. Ennek, ha jól emlékszem valami 10e ha körül, de nem bizti.

feherkiraly
Hogyan lehet a simtractorba betenni az összes traktort, valaki mondja már meg nekem
elõre is kössz

feherkiraly
csá

Valoszinû annak a faszinak se párszáz ha-ja van ha olyan gépei lehetnek,,,

mesteruur
DE, méghozzá a Mezõhír valamelyik régebbi számába

Mezőgép - BN

Azt nem irták hogy hány ha-ja van? Egyik ismerõsünknek Kb. 5000ha-ja van, és csak John Deere gépei vannak; rakodo,traktor,kombájn meg minden amit el lehet képzelni...gyengén nyomja az is😄

Dave531
Te mesteruur véletlenül nem valami kurva nagy gépparkaja van a tagnak? Mert akkor arról olvastam valamelyik újságban. Még volt is róla kép. Valami 4 gumihevederes amazone vetõvel meg tárcsával meg vagy 3 rendes kerekes traki. Nagyon böszme volt.

mesteruur
Itt a közelben (Gyöngyösön) vagy egy angol csávó, akinek csak challanger trakija van, és nem nagyon hallok panaszt sehonnan sem. (Mármint a gépre, az egy dolog hogy nem, fizet rendesen...)

Mezőgép - BN

szerintem meg a Claas akart az amerikai piacon érvényesülni a cat kombájnal, igaz a motor az már cat, meg van a gumihevederes claas és Cat, az is ugyan az. egyébkánt a challenger gumihevederes trakija (a legnagyobb) erõsebb mint a JD 9520T, ugyhogy én lehet azt választanám

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

caseih9400
Mivan talán nincs suli neked rajmi?
Sztem a challengerek sz*rt se érnek még talán a gumihevederes a JOBB mint ahogy mondta Dave is. Sztem a gumihevederesekbe a JD8420T a legjobb legalábbis most és nem ilyenek mint a CAT azis csak mindenütt ott akar lenni de a gépei nagy sz*rok sztem a Weimar is jobb😄D na jó csak vicc volt de a mgépekbe semmit se tudnak meg még a kombájnt is a Claasról szedték még a neve is ugyanaz. De ez az én véleményem legyen nektek igazatok!

khm...khm...

Császtok:A vetögépnek a computere magátol bekpcsolodik vagy nekem kell bekapcsolni?

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

http://www.kampsdewild.nl/data/afbeeldingen/30_3.jpg
vagy így át tudom alakítaní?

valahonnan le lehet tölteni ilyen munkagépet a Xerionra?

Lehet valahonnan ilyen munkagépet letölteni?

csak nem,,,,😄

Neuman
8 hónap azt hiszem.

!!!HALA MADRID!!!

MENNYI IDÕ ALATT NÕ KI A KUKORICA MEG MINDEN SZARSÁG?

Neuman
Mivel lehet nagy pénzt kaszálni?

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Az állatokkal lehet valamit kezdeni vagy csak trágya termelésére vannak?

!!!HALA MADRID!!!

Dave531
Gábor nyugi ami késik nem múlik xD. az is szétt fog hullani mint a többi,de még csak 2 éves ugyhogy van még 1 éve 😄.
Challneger=massey totál ugyan azok. Ennyit arról h jók a challengerek. igaz még a környéken sincsenek, de akkor is. A gumihevederes az ami jó lehet de a többi a massey. A landinirõl annyit h 100x jobb a hollandoknál.

Ezaz😊 majd mikor én is mondom hogy szar akkor télleg az😄

mesteruur
Az a lényeg hogy tettszik-----> ne halgass ránk!!!
Mi is így vagyunk a 8250es Ferginkel, mindenki szidja, mert a Ferguson nem valami jó, (mondjuk én ezt tudom) de mi annyira kifogtuk, hogy szinte semmi baj sincs vele, és én is szeretem. Ennyi a lényeg 😄

Mezőgép - BN

Mi 2 durván 2 éve vettünk HN-TM190-et de nekünk nem volt eddig semmi gond vele, nemtom mindenki szidja, de nekem akkor is teccik😄

Szevasztok?Nem tudjátok hogy lehete a Claas Xerion elejéte munkagépet rakni és hogy valahol lehete letölteni nem váltvaforgató ekét vagy talajlazítót letölteni és még asóboronát? Elöre is köszönöm.

mesteruur
Sztem ha valaki új gép vásárlásán töri a fejét, akkor érdemes megpróbálni egy Challanger, azok sem túl beváltak, de csak a jókat hallani róluk. A mostani Mezõhírben benne van az új...sztem odabasz

Mezőgép - BN

mesteruur
hát, az biztos hogy sokkal jobbak
nem nagyon panaszkodtak rályuk, csak a szokásos elektronikus eltúlzásra....de manapság már mi nincs eltúlozva
az én véleményem annyi hogy még egyenlõre nem érdemes beruházni Landinire, mert még nem igazán beváltak. Mármint nem tudja az ember hogy X idõ múlva is ugyanúgy teljesít-e mint újkorában...

Mezőgép - BN

amugy a Lnadini starland trakik azok kinézetre megegyeznek a new Holland 8000-es szériájával, de gondolom javítottak rajta

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

de jobb lett mint 1 NH <#hawaii>

mesteruur
az lehet hogy nem hasonlít, de NH licens alapján készült...
itt is rendesen le voltak súlyozva:

Ott van Kartal a háttérbe<#eljen><#taps><#nevetes1>

Mezőgép - BN

sztem a landini egyáltalán nem hasonlít a nh-hoz és 1000x jobb, csak az a baj vele hogy túl könnyû. ittis volt olyan hogy a súly beépült a motorblokkba😄 a hûtõ itt is ugy végezte

caseih9400
a

khm...khm...

caseih9400
na mivan nem engedi feltölteni akkor felrakom a weboldalamra :
www.gportal.hu/portal/mezogazdasagigepek/

khm...khm...

caseih9400
na itt vannak a képeim amit igértem ami kisseb azt még a régi mobilommal csináltam de õszre lesz egy csomó új kép

khm...khm...

mesteruur
irányváltás: m és ,
sebességváltás: . és -

Mezőgép - BN

mesteruur
Hát....NH...nem valami jo, ezt már én is írtam, + sztem csúnya is

+Itt van nálunk a Gödöllõi tangazdaság székhelye, és nyáron mindig jönnek ide szállítani Landinik. Elég jól mennek, húznak batár kocsikat, csak az a baj hogy fiatal, meggondolatlan "gyerekek" ülnek rajta, (nem mintha én idõsebb lennék) és nem nagyon tudnak bánni a fékkel (is). Az egész fõutca tele van féknyomokkal....na de nem ez a lényeg, hanem az hogy történt már nem is egy baleset, pl: nem csukta vissza rendesen a pótkocsi oldalát és megrakva kinyílt.
Volt egy nagyobb is: nem nagyon ismerem a Landini felépítését, de nagyon hasonlít a NH-hoz, és történt az, hogy szokás szerint a gyerek rásatuzott a fékre és a mögötte haladó meg már nem tudott megállni--->beleszaladt hátulról. A súly szétrobbnat, kifolyt belõle a higany, és nem tom hogy, de az elsõ híd valohogy hozzá volt rögzítve a súlyhoz, és az is kiszakadt a geccbe. hûtõ szanaszét az úton.....szóval faszán küldték neki. (csak ennyit a NH konstrukciójáról...)

Mezőgép - BN

hali nem tudjátok megmondani hogy a traktorban melyik gombokkal vált sebességet?

caseih9400
na majd jönnek nekem is képek de sajátok prsze majd 4re talán fent lesz mert most a régi mobilomon van az összes azt az lemerült pár hete de ma remélem fent lesznek a gépen

khm...khm...

Dave531
Csak olyan 40 km-re.xD