Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet kiszállni és beszállni a traktorokba alapértelmezett bill kiosztásnál? Elõre is köszi
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
elõre is kössz
Mezőgép - BN
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Sztem a challengerek sz*rt se érnek még talán a gumihevederes a JOBB mint ahogy mondta Dave is. Sztem a gumihevederesekbe a JD8420T a legjobb legalábbis most és nem ilyenek mint a CAT azis csak mindenütt ott akar lenni de a gépei nagy sz*rok sztem a Weimar is jobb😄D na jó csak vicc volt de a mgépekbe semmit se tudnak meg még a kombájnt is a Claasról szedték még a neve is ugyanaz. De ez az én véleményem legyen nektek igazatok!
khm...khm...

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

vagy így át tudom alakítaní?

Challneger=massey totál ugyan azok. Ennyit arról h jók a challengerek. igaz még a környéken sincsenek, de akkor is. A gumihevederes az ami jó lehet de a többi a massey. A landinirõl annyit h 100x jobb a hollandoknál.
Mi is így vagyunk a 8250es Ferginkel, mindenki szidja, mert a Ferguson nem valami jó, (mondjuk én ezt tudom) de mi annyira kifogtuk, hogy szinte semmi baj sincs vele, és én is szeretem. Ennyi a lényeg 😄
Mezőgép - BN
Mezőgép - BN
nem nagyon panaszkodtak rályuk, csak a szokásos elektronikus eltúlzásra....de manapság már mi nincs eltúlozva
az én véleményem annyi hogy még egyenlõre nem érdemes beruházni Landinire, mert még nem igazán beváltak. Mármint nem tudja az ember hogy X idõ múlva is ugyanúgy teljesít-e mint újkorában...
Mezőgép - BN
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
itt is rendesen le voltak súlyozva:
Ott van Kartal a háttérbe<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
Mezőgép - BN
www.gportal.hu/portal/mezogazdasagigepek/
khm...khm...
khm...khm...
+Itt van nálunk a Gödöllõi tangazdaság székhelye, és nyáron mindig jönnek ide szállítani Landinik. Elég jól mennek, húznak batár kocsikat, csak az a baj hogy fiatal, meggondolatlan "gyerekek" ülnek rajta, (nem mintha én idõsebb lennék) és nem nagyon tudnak bánni a fékkel (is). Az egész fõutca tele van féknyomokkal....na de nem ez a lényeg, hanem az hogy történt már nem is egy baleset, pl: nem csukta vissza rendesen a pótkocsi oldalát és megrakva kinyílt.
Volt egy nagyobb is: nem nagyon ismerem a Landini felépítését, de nagyon hasonlít a NH-hoz, és történt az, hogy szokás szerint a gyerek rásatuzott a fékre és a mögötte haladó meg már nem tudott megállni--->beleszaladt hátulról. A súly szétrobbnat, kifolyt belõle a higany, és nem tom hogy, de az elsõ híd valohogy hozzá volt rögzítve a súlyhoz, és az is kiszakadt a geccbe. hûtõ szanaszét az úton.....szóval faszán küldték neki. (csak ennyit a NH konstrukciójáról...)
Mezőgép - BN
khm...khm...