Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesteruur
De elég mókásan néznek ki, mikor benne ülnek 4-en ; 5-en abba a szutyok szarba. 😄

Mezőgép - BN

mesteruur
Hát ez csak felétek van így. nálunk nem nagyon kell ilyeket csináljanak, mert a kpm-esek csak szopatják a népet. Az ilyen munkákat egy cég csinálja egy szakdt szar Zetoral.

Mezőgép - BN

caseih9400
ja már megvan hogy kell használni most tart 4%-nál:S azért felvehettek ha gondoljátok

khm...khm...

caseih9400
na akkor én meg azt kérdezném hogy letöltöttem a bitorrent-ot és hozzá a 18 Wheel Of Steel : Haulin most mit kell csinálni a bitorrentnél hogy letöltse itt az msn címem: [email protected]

khm...khm...

caseih9400
to lippet : a multit nem lehet használni csak annak aki megveszi a játékot és a simtractor.net nem fizetõs
to Hydroceph : hogyha megvan a demója akkor a license registering-be beírod a következõt :Login: [email protected]
key: CCC5JMwCPUBFRPFWD
Vigyázz kis és nagy betû érzékeny!
Ja és hogyha nincs meg a demója :Simtractor 3.5 és a machinery addons asszem benne van de ha nincs akkor simtractor.com<#smile>

khm...khm...

lippet
Hello én még kezdõ vagyok itt! Beszúrtam egy képet egy Claas Jaguár 2000 & Zetor. Érdekes!

Lenne egy kérdésem!
A simtractor.net fizetõs, és hogy kell beállítani a multit 3.5?
Elõre is thx!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

srácok hol tudom emgvásárolni vagy elorendelni vagy valami? megjelent mar egyaltalan? nagyon szeretnék elultetni pár kukoricat! van erre lehetoseg eme nagyszeru gammában?
tudjatok a kukorica oylan joo, meg finom meg sarga és a formaja is szeeeeep!

hy gyerekek
meg a bank kari progi akinek kell kell
msn: [email protected]
MTZ 80 RS
csákány kisbuzi neeeem<#nevetes2><#nezze><#wave><#nyes>

Csákány.valaki megtudná mondani hogy hogyan kell beálítani a multit?Elöre is köszönöm.

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

Nah te is csak a gyomrodra tudsz gondolni😄

Dave531
Sztem észre se veszik, h csináltak valamit, az ilyen nem érdekel senkit, h valaki megtisztítja az utat, h tudjon jönni reggel a kenyeres kocsi és tudjanak zabáni.xD

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

Jah, és csak ilyenkor nem szidják a parasztokat 😄

Dave531
Így van jól beszél JD. Tavaly a cég 2 fendtje tolta a kpm-nek a havat ahol nem mentek el a kamionokkal ott 40-50-el tûztek.

miért? szted az unimoggal huzzák a pótkocsit? meg ahol még a kamion sem megy el ott mivel tölják a havat? megvárják míg elolvad? sok mindere jó egy traktor, nem csak mezõgazdaságban

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

caseih9400
azt csak multiba lehet csinálni

khm...khm...

na azt hogy megy a traktor melletem és én meg silózók vagy nem tudsz ijesmit,

figyu és azt nem tudod hogy azt meg lehet-e csinálni hohy a pót a traktor után van és a silózó mellet megy vahy csak azt tudom hogy a siózóval húzom a pótot

caseih9400
nem tom szerintem nem már rég játszottam vele õ csak tankol

khm...khm...

Még 1 kérdés.Amelyik emberke ott áll a mühelynél azt lehet meloztatni? Ha igen akkor hogyan?

KÖSSZ SZÉPEN!!!

caseih9400
sztem a csatornákat kaszálni

khm...khm...

mesteruur
minek kell a kpm-eseknek traktor??

Mezőgép - BN

caseih9400
a gumihevederes John Deere-al de ne tölsd meg a siló alatt semmivel mert akkor már csak búzát fog vetni

khm...khm...

Császtok Valaki megtudná mondani hogy mehyik vetQgéppel vetek lucernát vagy nem tom mit a nagyal vagy a picivel? elöre is köszönöm

Dave531
Nem a 936-os fendt-et(black beauty) azt csak azért csinálták, hogy legyen mit mutogatni. Ebbõl csk egypárt csináltak, h tudjanak vele ugrálni, meg lehessen mutogatni, amiég nincs forgalmoban. A sárgákat meg pl. a kpm-nek is(nálunk)csinálják, meg a városoknak, faluknak, kaszálni meg ilyen szarságokra.

feherkiraly
Hát mondjuk ez igaz mert aki ezzel a játékkal játszik az tudhatja hogy mikorra kell ki a búza meg a kukorica.Na de hadjuk ezt

feherkiraly
Hát mondjuk ez igaz mert aki ezzel a játékkal játszik az tudhatja hogy mikorra kell ki a búza meg a kukorica.Na de hadjuk ezt

caseih9400
aha akkor már értem csak egy kicsit fura volt hogy narancssárga egy 930-as
akkor valami olyasmi mint a fekete fendt nem? ez a narancssárga fendt olyan mint a kpm-esek😛

khm...khm...

Dave531
Ezeket dírekt parkrendezésre gyártják ilyen színben!!!

caseih9400
http://www.zemedelskefoto.net/rv/rv2007x01/listy/2007list047.htm
hogyha nem mutatná meg itt az url

khm...khm...

caseih9400

Na ezt a Fendt-et nézzétek én meg nem láttam ilyen színbe sztem csúnya

khm...khm...

Dave531
xD csinál a retek botrányt. Csak ez olyan, mintha azt kérdeznéd, h mi a neve a játéknak, még a hülye is tudja.

IGEN!!!

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

feherkiraly
Miért csak kérdeztem ebbõl nem kell botrányt csinálni!!!!!
Vagy igen??

Dave531
Vagy el se kezdené!!!xD Sokat nem hagyna ki.

Dave csak az kellene...😄 Sztem mindenki most hagyná abba a játékot😄

Dave531
Háháhá nagy vandál vagy, hány hónapra kel ki.xD szerinted hány hónap alatt kel ki? Majd fél évig a földbe van a mag csak, úgy lazán áztan meg 3 hónapa altt beérik nem?😛 2-3 hét igazából a simtraktorba meg a retek tudja, de nem is tom,h minek az neked.

Szerintem Te forditsd😊

feherkiraly
Amúgy a búza és a kokurica mikor kell ki hány hónapra????

Dave531
Jaja kapíííííííííííseeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

mesteruur
Nem kétlem hogy értesz hozzájuk, de én arra céloztam, hogy én a képen meg sem láttam...kapíííse?

Mezőgép - BN

mesteruur
hát...tudnék, ha szépen megkérnél, de ma már nem érek rá, ha nem baj, majd holnap írok róla ezt-azt

Mezőgép - BN

Dave531
Kösz! mondom, h konyítok a gépekhez valamennyit. Nem nagyon tudnál olyat mondani amit nem tudok.xD(ezt nem azért mondom, mert beképzelt vok, félre ne értsd, csak már vagy 10 éves korom óta a gépek körül nyüzsgök aztán ragadt rám valmennyi értelem is.xD)

Mesteruur tudsz segíteni?

mesteruur
ííí, télleg, már én is látom

Mezőgép - BN

mesteruur
jaja...alap
elég jo szemed van aranyapám, én nem vettem ki a kombájnokat (sem)

Mezőgép - BN

mesteruur
A key jo, csak a kis és nagybetûre is figyelj oda!!!

Mezőgép - BN

Dave531
Nagyon zsír vagy mesteruur!!!! Köszi, jók lettek a képek.
Faxa géppark van a cégnél. 2 jd kombájn befigyel, ha jól láttam monosem vetõgép. Mûanyag burkolatos mtz. huniperrel permeteztek?

Császtok valaki tudna abba segíteni hogy hogyan müködik a claas cougar.Elöre is kösz