8333
Simtractor V3.66
-
bandykaraki #3283 Nemtudja valaki hogy mikor lesz készen az újabb szimtractor amiről vannak képek a www.simtractor.net-en? -
Muthig #3282 Szerintem olvassatok vissza! -
isuka #3281 üdv mindenkinek!én még csak miost raktam fel a játékot (3.6)úgyhogy bocs ha egy ujjabb alap kérdéssel megyek,de
én sem tudom hogy lehet berakni a www.simtractor.net-ről letöltött gépeket
de rambo12 igazad van hogy válaszoljunk max annyit hogy "fingom ninncs" -
valki nem tudja hogy lehet eladni azt a silot amit levágsz a mezőn???
Ja és ne csak kérdéseket tegyetek fel hanem válaszoljatok egy másnak mert csak ugy forum a forum
-
MTZ 82 #3279 Metalica!!!! ÉS AZT HOGY KELL VAGY LEHET MEGCSINÁLNI? MERT ÉN NEM TUDOM!!!!!
-
bandykaraki #3278 Nemtudja valaki hogy mikor lesz készen az újabb szimtractor amiről vannak képek a www.simtractor.net-en? -
bandykaraki #3277 Helló!Nemtudjátok honnan tudnék a simtractorba olyan búzavetőgépet ami jó a john deere 7920-ra és ne úgy viszi a traktor hanem úgy húzza mint egy pótkocsit?lécci segítsetek!!! -
bandykaraki #3276 Helló!a játékban nemlehet több pótot is egyszerre húzni?de úgy gondolom hogy nem másik programmal megxcsinálni olyanra hanem alapból a játékbvan?
-
metalica #3275 MTZ82
amiket letöltesz skineket, és csak 1 képfájl van benn azt simán a simtractor köszponti mappába kell kicsomagolnod. Amibe már több fájl van, azt pedig egyszer a központi könyvtárba kell másolni másodszor pedig a machines mappa tartalmát pedig a simtractor mappa machines könyvtárába másold, legalábbis nálam így müxik a dolog. -
metalica #3274 köszi gibic sikerölt
-
nem tudaja valaki hogy hogy lehet eladni a silot ha egyáltalán el lehet adni!!!!!!Lécci segítsetek
-
MTZ 82 #3272 HY!!! HOGY LEHET MÁS TRAKTOR FAJTÁKAT IS BETENI A JÁTÉKBA? MERT HA JÓL TUDOM MINDEN TRAKTOR FAJTA VAN NEM CSAK AZOK AMIKET A GÉP A PL: JD MEG 1 NEW HOLLAND!!! ÉN PL: Steyr,Fendt 818 AKAROK DOLGOZNI!!! KÖSZI -
kdenes16 #3271 hellosztok! Bocs hogy ezt kérdezem de nem tudja valaki hogy miért írja ki ezt az AC3d-ben amikor magasítani akarok?
EXTRUDE FAILED:THERE ARE NO EXTERNAL SURFACE EDGES. -
MTZ 82 #3270 rambo12!!!!
köszi szépen a segitetél!!!!
-
mtz 82!!!
1.rámész a www.simtractor.com-ra
2.letöltöd a gépes verziót
3.a menübe rámész a load game allatti menüpntra
4.a loginhoz és a key hez beírod a kódot
5.Login:www.mttu.com
Key:DC456FF -
köszi metalica megy.
-
MTZ 82 #3267 JA ÉS NEKEM A 3.6 VERZIO VAN MEG AHOZ KÉNE A SEGITENI!!!!
KÖSZI -
MTZ 82 #3266 MERT NEKEM CSAK AZ VAN MEG AHOL A JD KOMBÁJ ARAT ÉS NINCSENEK MÁS GÉPEK SAJNOS!!! MÁR IGY KICSIT UNCSI A JÁTÉK HOGY CSAK ARATNI TUDOK!!!! -
MTZ 82 #3265 HY! TUDNA NEKEM VALAKI SEGITENI? HOGY LEHET AZ EGÉSZ VERZIÓT HOGY MÁS GÉPEK IS LEGYENEK? JA ÉS HOGY LEHET ELMENTENI A JÁTÉKOT?
KÖSZI!!! -
nagyon szépen köszi zol4506
-
igyse megy és key van a login alatt,ha nem sikerül akkor mit csináljak?? Elöre is köszi
-
Köszi metalica meg bróbálom. -
gibic #3261 rákapcsolni az O-val kell
mozgatni meg: L és az É -
farmergyuluss #3260 jólvanna most miért kell egyből leordítani az ember fejét?? már bocs,de ez nagy bunkóság... szépen kérdezek valamit,erre egyből le kell ordítani hogy "nézd meg ba.meg" szerintem azért jönnek ide az emberek,mert nem tudnak valamit,vagy mert már elolvastak minden leírást,de mégse sikerül. na mindegy végülis nem kötelező ide jönni,asszem nem is nagyon fogok a továbbiakban. -
JD4650 #3259 pl a fűkaszához mellékeltek egy kis leírást bazz, talán elöbb azt kéne megnézni és utána ha még van kérdés azt feltenni -
gibic #3258 Rákapcsolni asszem az o-val kell -
farmergyuluss #3257 sziasztok. olyan kérdésem lenne,hogy hogyan lehet a traktor elején a fronthidraulikát működtetni és hogy lehet rákapcsolni pölö fűkaszát? -
zol4506 #3256 Rambo 12 te most arra gondoltál h a vetőgépbe legyen mag?mert ha igen akkor amit learattál és amit bevittél a framra odemész a vetőgéppel nyomsz egy hosszu ő-betüt és kész!!! -
rajmi19921222 #3255 Szevasztok. azt nem lehet hogy ami levan kaszálva és össze van rendképzőzve hogy azt besílózom?légy segítsetek -
lécci nem tudja valaki hogy hogyan tudom beéllítani azt hogy mi legyen a vetőgébbe lécci segítsetek
-
gibic #3253 metalica:
amiket letöltesz skineket, és csak 1 képfájl van benn azt simán a simtractor köszponti mappába kell kicsomagolnod. Amibe már több fájl van, azt pedig egyszer a központi könyvtárba kell másolni másodszor pedig a machines mappa tartalmát pedig a simtractor mappa machines könyvtárába másold, legalábbis nálam így müxik a dolog.
-
metalica #3252 ez azért van mert nem regisztráltad magad
Login:www.mttu.com
pass: DC456FF
ezt ird be a játékba a load game alatt lévő részbe -
megveszem a businesben de amikor rámegyek a new holland kombájnra és rámegyek a go ra és nem megy akkor rámegyek az sts re az elindúl és amikór belépek hogy megyek dolgozni akkor meg valami boltban vagy hol van kiállítva és nem tudok beszállni a fülkét megnézi csak nem indúl és nem űl a helyére.segítsetek légyszi.
-
metalica: jó csk nemtudok beszállni mert nem enged,amúgy ott nem kell meg venni a gépet?? -
itt van még?? -
valaki?? -
metalica #3247 nem tudja valaki hogy kell berakni azokat a gépeket amiket leszedtem?
és honnan lehet leszedni a 3.6-ot?
-
metalica #3246 az ú-val aszem azal lehet beszálni az esc-el meg kiszálni -
rambo12: azt tudom hogy a businesben hogy kell vásárolni csak amikor én dolgozom akkor hogy kell beszálni mert vannak kiállitva gépek na ott. -
rajmi19921222 #3244 Valaki