8333
Simtractor V3.66
-
Azt a Claas-t beraktam én is, csak az adaptert nem próbáltam.Thx hogy szóltál! -
JD4650 #3563 nálam nem lehet átváltani. A Claashoz lelehet tölteni módot amiben van kukorica adapter, de a NH nincs, nem tom honna szedte megint rajmi ezt az ökörséget -
Hát ezeket a képeket elnézve grafikában is. -
gibic #3561 És miben lesz új??
Azt láttam hogy lesz néhány új masina, meg 1 új növény (cukorrépa)
De másba változik?? -
Az engem is érdekelne! (de úgyis ott lesz az oldalon) -
bandykaraki #3559 hánynap múlva jön ki az új siomtractor? -
rajmi19921222 #3558 De meg lehet tölteni a ventra fornthidris vetőgépet.ha bekapcsolod a kompjutert "C" odaálsz a raklap mellé és nézed mennyí fűmag kell .NYOMD HOSSZAN AZ "Ő" BETÜT -
rajmi19921222 #3557 amikor aratsz nyomd + a 3 gombot akkor hagya a kukoricaszalmát. -
Meg a Claasokhoz sincs... -
Le kell tölteni azokat a rohadt Machinery addons-okat INNEN!
Amúgy bocs az indulatos válaszért, de fölbaszta az agyam, hogy miért tudom betölteni a mentésem. -
Az előbbinek a vége kérdés akart lenni, de már kipróbáltam. Nem lehet lekaszálni a még zöld búzát. Viszont a kuhn Venta-t fel lehet tölteni a raklapról is, de abba búzát tölt?! Füvet viszont csak a "gumihermányos" JD-vel lehet vetni. A fasz se érti ezt a szart már! 

-
Muthig #3553 De szerintem a new hollandhoz nincs kukoricaadapter... -
markszabi2001 #3552 És aki tudja [email protected] ezen irhat
-
markszabi2001 #3551 helo ,hogz lehet a sims traktorban mas gepekel meni.Mert csak egy kombanyal,1 kicsi tractoral es 1 kocsinal tudok meni es mitol nem tudok mas gepekel meni ? Koszike elore is. 

-
Az lehet.Azzal kell a gumihevederes JD-n feltölteni a vetőgépet, hogy "raygrass" maradjon benne nem? Amúgy a Kuhn Venta mod-nak külön kijelzője van, az mutatja meddig van a fronttartály.(C gomb)Arra gondoltam.de ha búzát vetsz, azt is le lehet kaszálni. -
JD4650 #3549 van fűmag, ott van a farmodon egy raklapon, és amúgymeg akkor is megy bele a mag a tartályba ha 0-án van az a szar mérő -
NORBIXY #3548 értem köszi szépen megprobálom -
Úgy állj oda, hogy a fronttartály a kieresztő cső alatt legyen. De előtte kapcsold ba a lijelzőt, ami mutatja meddig van az aktuális géped cuccal.Nincs fűmag meg ilyenek. Amit lekaszálsz az éretlen búza. -
NORBIXY #3546 Már azt probálatam de nem csinál semmit ne mtölti fel vagy abba fümagot kell tenni??És az hol van??
-
Ahova leöntöd a gabonát. gombot nem tudom talán Ő -
NORBIXY #3544 Szevasztok a frontfüggesztös vetögépre hol lehet tankolni vetömagot??
-
Nekem miért csak 1 db tehén van az istállóban??? A PDA szerint 1500 van. Az a hónapos dolog nekem is úgy van.Nekem mondjuk egyszer nem váltott át új évre az a szar. -
JD4650 #3542 én kivittem a tehenek ott is hagytam őket a picsába
havat én se láttam, talán azért mert nincs, csak eső. A januárt amúgy hogy jelöli? mert nekem volt olyan hogy első év 13. hónap:D -
gibic #3541 Elvileg ki lehet vinni a teheneket és azok lelegelik a lucernát v mit, és akkor nem a silóból zabálják a kaját, és meg is trágyázzák azt a területet. De a báláknak nem tom mi a lényege sehogyse kajolják, asszem én is elpasszolom. -
Nem.
Akkor minek van!? Eladom a pi***ba!!!Ja a nappalok éjszakák nem váltakoznak, csak lehet változtatni.
-
gibic #3539 Fendt bocs a -t lemaradt:) -
gibic #3538 De ha megnyomod az F7et akkor átvált estére és úgymarad, legalábbis nálam azt csinálja és nem változik.Ezért nálam mindíg nappal van. Én már januárba járok, de havat még nem láttam a játékba:)
Fend megoldódott a széna gondod?? -
Kamionra nem lehet silózni! -
fendt nem tudod hogy hogyan kell a taherautót közelebb állítani a silózohoz
-
HOGY LEHET VENNI VALAMI GÉPET???? -
Mármint a játék. -
Valaki felvenne msn-re mer nagyon tetszik csak nagyon nem értek hozzá.
[email protected]/[email protected]
előre is nagyon köszi
-
má mevan de azé köszi
-
Home,End vagy Insert, Delete -
ez előbbit elírtam, bocsi.
www.mttu.com
DC456FF
-
www.mttu.com
Dc456FF
3.666f-nél minden indításkor be kell írni. -
sziasztok. nem tudna valaki kódot adni hozzá? amivel fel lehet oldani...
mert ami van nekem az egyszerűen nem jó :S -
-
az mért van hogy amit letöltök gépet azok közül majdnem mind fehér
és csak elindúl
-
A teheneknek én akkor szoktam bálát berakni, ha arra járok. (pl. tankolni megyek).Nincs benne tél, még a termés sem fagy ki.A nappal/éjszaka az F7. A siló az téglatest alakban van, amit láttál az szerintem photoshoppal lett csinálva.