Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
khm...khm...
Zetorunk az említett fékolajengedõ😛 :
ZTS más pózban ugyanott ugyanakkor mint múltkor:
És a John Deere 9640wts akkor még szar mobilom volt azé ilyen kicsi meg rossz minõségû:
1hét múlva lesznek jobb és új képek!
khm...khm...
Hát sztem meg szépek.
De most komolyan, nekem mint városinak igazi pénzszórásnak tûnik.
Veszel egy trakotor 50 millió forintért, aztán még szépnek sem mondható(szerintem), meg még dolgozni is kell vele!😄
Thrash \'Till Death
szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!
Fehérkirály én 3-ba szoktam vetni ez 10km/h.
khm...khm...
+ kétmûszakban volt vele vetve, aztán ha van is valami, akkor azt nem nagyon lehet észrevenni a sötétben
De mikor telik meg a szûrõ??????? Évente ha 2x ki van takarítva..... tisztára le vagyok törve... de tényleg.... áhh, pedig úgy szerettem azt a gépet, és most?? teljes generál, lehet hogy meg is kell fúratni...soha nem lesz már régi önmaga... de ha kész arról is beszámolok, hogy milyen lett a gép... csak nem lesz semmi gond vele....tényleg nagyon fasza volt... vitt az mindent mint a rongyot...(de ezt már írtam)
DRUKKOLJATOK A KICSIKÉNEK !!!!!!!!
Mezőgép - BN
Miért nem lehet nyugodtan megbeszélni ezeket? Hiába hisz magyarok vagyunk! A magyar sajnos ilyen, soha nem változik!
!!!HALA MADRID!!!
tele van porral az egész blokk, mert nem lett észrevéve hogy a szûróben már csak olajsár van. Vazze.... nem tom mi van...tényleg rájár a rúd a TSZ-re mostanában... :-(
Mezőgép - BN
khm...khm...
a fendtel dolgoztatok már? viszi a 3-es ekét?xD
érdekes hogy felétek csak 930-asok vannak eseteg 1 képet tudnál nyomatni?
vagy ha lehet a "megvett" játék serial-ját megkaphatnánk? te mondtad hogy ami itt van az mind igaz.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Mezőgép - BN
egye-fene..... visszavonok egy-kéz dolgot a vetítéssel kapcsolazban, ha valamivel alá tudjátok támasztani....PL: KÉP
Mezőgép - BN
Mit írok szerintetek olyat ami nem igaz??? Hol írtam én h 50 fendtünk van, meg ilyen abszurd dolgokat? Ja h sehol hát igen.
Arról meg nem tehetek, h az öcséd sík én, meg értek a gépekhez. Szar neketek. Errõl ennyit.
khm...khm...
gépre nem szar fergire ismerösömnek is van fegie de most cserélik le 1 john deere-ra 100 szor jobb jol megyek melózni nem foglalkozok kis 17 évesekkel
<#ejnye1>#ejnye1>______________________________NO COMMENT
Mezőgép - BN
+ HA 19 évas vagy, akkor mi a ráknak kérdezel ilyen hatalmas ökörségeket???????
+ HA 19 éves vagy, akkor miért nem tudsz angolul???????? (mert írtad hogy nem tudsz)
+ HA 19 éves vagy, akkor miért nem tudsz megfogalmazni normálisan egy kurva topicot (vagy talán azért nem mert kisegítõ osztályba jártál, vagy még mindig oda jársz????)
Mezőgép - BN
Mezőgép - BN
Nagyképû a kis surmó aztán 1 szaros landinijük van. Azzal ugráljál, ne azzal ami nem is a tiéd.
Hát belõlem ugyan nem az irigység szól. Mért lennék irigy? Egy ilyen suttyót aki semmire nem jó rá magától mindenért rinyál mint a fürdõskurva arra mért lennék irigy? Különben nem csak az 50 millás gépek érnek valami.