8333
Simtractor V3.66
  • kitt2000
    Sziasztok.A tehének milyen idöszakba adtok bálát ?(plegy hónapba egyer)Az idövel kapcsoladba a tél lesz benne mert decemberbe járok akkor fehér lesz a táj? Lehet idöt úgy beállitani hogy reggel,éjszaka váltokasa vagy csak multiba lehet? A silót lebóritva nektek egy téglalapba egybe boritsa le vagy látam már úgy a albumba hogy domba szerűen?
  • 6milan6
    Sehogy! Csak az STS-hez van csőtörő adapter. Ebbe a játékba nem lehet kukoricaszárat bálázni!
  • rambo12
    nekem claas lexion-van hogy lehet meghagyni a a kukorica szárát?????
  • wazul
    oké köszönöm szépen
  • rajmi19921222
    Te ökött kukorica asztalal
  • 6milan6
    INNEN
    Miért ne működne???
  • LeWyTy
    honnan lehet leszedeni a játékot (ami működik is)?
  • Gergő1991
    ezt tudom nekem is ez a baja de azért kösz.
  • 6milan6
    Ha innenszedted, akkor az biztos nem jó, mert hiányzik belőle a kamion elejének a skin-je. Csak a két oldala van benn.
  • Gergő1991
    ok köszi
  • 6milan6
    berakom én is aztán megirom nekem milyen. kb. 20 perc
  • Gergő1991
    A másik amelyikbe csak a gabonát lehet rakni.
  • 6milan6
    Melyik kamion helyére? A vezethető vagy a másik?
  • 6milan6
    előre vagy hátra nyíl és Ú
  • Gergő1991
    Helló ha valaki le szedet egy sárga volvot és bele te te a simtractorba és jó neki az küldje el nekem a [email protected] mert nekem vegyes mert van benne volvo meg renault de nekem csak volvo kel elöreis köszi.
  • johndeere11
    sziasztokhogy kell a traktorba beszálni?előre is köszönöm
  • 6milan6
    Ezt én sem értem.
  • 6milan6
    Igen a 3.66f-et minden indításkor regelni kell, ha ezt a reget (www.mttu.com,DC456FF) használod. A marhák elvileg maguktól szaporodnak, csak szalmát kell néha berakni nekik, alomnak, meg hogy legyen trágya. Úgyis ott az automata etető. Az a lényeg legyen valami gabona a silóba.SZERINTEM!
  • NORBIXY
    Sziasztok segitenétek mert nekem csak a 3.5 van meg végig letöltöttem a 3.66f ugye mindig regisztrálni kell mikor elkezdem?A marhákat lehet szaporitani??
  • JD4650
    mi van? én még nem láttam kombájnt babona asztalla kukoricát aratni, te igen rajmi?
  • rajmi19921222
    tudod meghagyni a szárt
  • rajmi19921222
    Kukoricabálát is tzudsz csinálni.Csak az a baj hogy a New Hollandal és a Claas Lexionnal
  • 6milan6
    Nekem sincs már sok. Szénából van egy csomó, lehet eladom, ha nem lehet vele mit kezdeni.
  • gibic
    Én nem silóztam le a kukoricát, simán learattam és eladtam, nekem fűbála van rengeteg amivel nem tok mit kezdeni. ( a szalma az már lassan elfogy)
  • 6milan6
    gibic is azt írta, hogy a szalma eltűnék, a széna meg nem!Én is kirpobáltam és nekem is ott hagyják a szénát!
  • rambo12
    gibic ez érdekes én beteszem a szalmát az istáloba azt odamennek a tehenek a bálához azt zabálják
    nálam a silot csak be kell ötnei hozzájuk azt azt is megeszik 5 perc alatt
  • gibic
    A hosszú ővel lehet megnyitni a silót
  • 6milan6
    Vetőgép ott lehet, ahol leöntöd a farmon a gabonát.Odaállsz vetőgáppel, hogy a tartály a cső alatt legyen és megnyomod a "silo key"-t, vagy mi a neve
    Permetezőt meg a szerelő műhely és a siló közt van egy tartály. mellé állsz és Ö majd 7-es vagy fordítva.
    De erről már párszor volt szó.
  • gibic
    De hiába tettem be a széna bálát a karánba a tehenekhez, hozzá se nyúltak, semmi nem történt vele 1h múlva még mindíg ott volt, a szalma addigra persze eltünt.
  • gibic
    Az Ő gombra gondoltál:)
  • Tomaszman
    jóhogy mivel a szénát aláteszik a hogy arra kerüljön az ürülék és abból lesz a trágya, a szalma meg a táplálékot teszi ki
  • Tomaszman
    a vetőgépet ott ahol a terményt leborítod ott megnyomsz 1 gombot! most nem jut eszembe, h melyiket, a permetezőt meg ott ahol van a siloótratály meg 1 marak ott van az olyató melett az üzemanyagkúttal párhuzamosan
  • 6milan6
    Azok a rohadt tehenek tényleg nem eszik meg a szénabálát!Csak a szalma tűnik el.
  • wazul
    Hogy lehet a vetőgépbe és a permetezőbe tölteni?
  • gibic
    köszke! Nekem nem a szalmával volt gondom hanem a fűvel v lucernával v mivel, azt nem akarták megzabálni a marhák:). A szalma simán elment.
  • Tomaszman
    na de nekem amúgy a 3.66F megy helyi hálózaton eddig nem net úgy se! hamachival a 3.66fet próbáltad? mert ha nem akkor én kipróbálom 1 haverral
  • Tomaszman
    Claas!
    Minek van a pajta tele bálával? Ha nem kell a bála akkor minek nyomatod rendre a szalmát? ha nem kell akkor szecskázd el az egészet, legalábbis 1 részét
  • 6milan6
    el! feljársz a mérlegre és ennyi.lehet egyszerre nem szedi le mindet a pótról, de akkor jár vissza újra
  • 6milan6
    az alapból asszem ATA felitatos épületre John Deere skin. Ahol a gépek vannak.
  • rambo12
    lécci válaszolj mert nekem tele van a pajta bálákkal