Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dave531
már mint tonna nem? Mert elég húzós lenne a 11 q.XD

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

caseih9400
hát olyan húú nem is tom most vettünk egy kissebb pótkocsit abba 11mázsa fér bele akkor ez olyan 17-18 mázsa de nem tudom pontosan megmondani de csak sima 3ûrítés erre az újra 2 és fél

khm...khm...

mesteruur
Tényleg köszi, de remélem máskor nem lesz szükdég rá... :-)

Mezőgép - BN

Dave531
Nincsmit máskoris.XD

Dave531
Tod a pótkocsira.

mesteruur
nagyon szépen köszönöm mindenkinek az együttérzõ üzenetekt!!!
<#worship>

Mezőgép - BN

Dave531
Oehler-re mennyi megy?

caseih9400
azt megkérdezhetném tõled hogy ez mióta ronda? :

khm...khm...

caseih9400
hát mesteruur ez télleg szivacs ahogy Dave mondta nekünk nyáron a ZTS-nek a kormánya elszállt a földeken és a zetorunknak meg fék baja van mindig nem tartja meg a fékolajat na most meg itt a New Holland :S Remélem most se lesz komolyabb baja a kombájnunknak bár én teszek róla hogy ne legyen semmi baj vele 😄
Zetorunk az említett fékolajengedõ😛 :
ZTS más pózban ugyanott ugyanakkor mint múltkor:

És a John Deere 9640wts akkor még szar mobilom volt azé ilyen kicsi meg rossz minõségû:

1hét múlva lesznek jobb és új képek!

khm...khm...

Dave531
Ritka az 50 millás traki. Hát nem fikázni akarom a városiakat, de...
Hát sztem meg szépek.

mesetuur hát jah régi nemlesz, de legyen jobb😄 de valami biztos jol szarrá ment ha ekkora a baj:S

FlyHigh
Laza dolog lehet 50 milláért trakeszt venni.😄
De most komolyan, nekem mint városinak igazi pénzszórásnak tûnik.
Veszel egy trakotor 50 millió forintért, aztán még szépnek sem mondható(szerintem), meg még dolgozni is kell vele!😄

Thrash \'Till Death

És nem tudjátok hogy hol lehet letlteni a john deere nort american farmert vagy az 1. részét jólenne kössz elöre

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

Dave531
Hát szivacs mesteruur. Eggyütt érzek veled.😄 Nem lehet 1 jó dolog. Ha meg furatni kell akkor vége, tényleg nem lesz már olyan mint volt. Azért szukolok.😄

Fehérkirály én 3-ba szoktam vetni ez 10km/h.

Császtok valaki megtudná modnani hogy milyen gépek lesznek at új simtractorban vagy ami készül játék vagy egy oldalt mondani ahol megtudom nézni és milyen MUNKAGÉPEK? elöre is köszönöm

caseih9400
tök8 így is úgy is kikel

khm...khm...

feherkiraly
nekem valaki nem tudna válaszolni????????

caseih9400
ezt a sötét gyereket rajmi! hogyha 19éves lennél akkor megértenéd hogy az ATI videókártyánal nem ilyen sötét vagy ember!?!!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

khm...khm...

feherkiraly
csõ
A játékban hanyadikba szoktatok vetni???????
vagy mindegy?????
sürgõs lenne!!!!!!

nem hiszem el hogy nem lehet valahogyan beálítani úgy a grafikát mint a felsö képen!?!?!?!?????????????!!!!!!!!!!!<#nemtudom><#vigyor5>

mesteruur
Karban volt tartva rendesen.... nem tudni hogy mi lett vele. Csak annyi, hogy nem esetts semmi esõ, és olyan nagy por volt hogy rögtön tele lett és nem lett észrevéve..... (vagy az örvényképzõ nem mûködött rendesen???)
+ kétmûszakban volt vele vetve, aztán ha van is valami, akkor azt nem nagyon lehet észrevenni a sötétben
De mikor telik meg a szûrõ??????? Évente ha 2x ki van takarítva..... tisztára le vagyok törve... de tényleg.... áhh, pedig úgy szerettem azt a gépet, és most?? teljes generál, lehet hogy meg is kell fúratni...soha nem lesz már régi önmaga... de ha kész arról is beszámolok, hogy milyen lett a gép... csak nem lesz semmi gond vele....tényleg nagyon fasza volt... vitt az mindent mint a rongyot...(de ezt már írtam)

DRUKKOLJATOK A KICSIKÉNEK !!!!!!!!

Mezőgép - BN

Neuman
Errõl beszéltem!

!!!HALA MADRID!!!

téged meg ki a fasz kérdezett?! mesteuur hát gondolom elég rendszeresen szervizelték a 952est...

Neuman
Itt is elõjött az ovodai színvonal!!!
Miért nem lehet nyugodtan megbeszélni ezeket? Hiába hisz magyarok vagyunk! A magyar sajnos ilyen, soha nem változik!

!!!HALA MADRID!!!

mesteruur
Bebaszott a 952....vazze
tele van porral az egész blokk, mert nem lett észrevéve hogy a szûróben már csak olajsár van. Vazze.... nem tom mi van...tényleg rájár a rúd a TSZ-re mostanában... :-(

Mezőgép - BN

Dave531
háhá ez király volt

heh😄 én is 1 orája jöttem csak meg vetésbõl de még mindig kinntvannak 1 géppel, persze hogy SPC 😄

caseih9400
😄DDDDDDDDDDDDDDDD hát ez nagyon kemény gábor már egy perce sírva röhögök rajta<#worship><#rinya><#taps><#email><#eljen>

khm...khm...

biztos sir a sarokban..😄

Dave531
De azt nem tom, h ez is mit nyikorog itt. Nem tom, h mit vár. talán csodát? mert mindenkit elküldött azért majd nem basztatjuk a drága öcsikéjét vagy mit?

rajmi még mindig nem mondtad hogy hol dolgozik faterod
a fendtel dolgoztatok már? viszi a 3-es ekét?xD
érdekes hogy felétek csak 930-asok vannak eseteg 1 képet tudnál nyomatni?
vagy ha lehet a "megvett" játék serial-ját megkaphatnánk? te mondtad hogy ami itt van az mind igaz.

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

mesteruur
Ez király............ LOL LOL LOL küldöd neki aranyapám..... <#nevetes1><#nevetes2>

Mezőgép - BN

mesteruur
Nagyon fasza..... Akkor te vagy itt a Jani????? vagy mi??????
egye-fene..... visszavonok egy-kéz dolgot a vetítéssel kapcsolazban, ha valamivel alá tudjátok támasztani....PL: KÉP

Mezőgép - BN

Hát no comment, mindenki lelett oltvaxD na mind1 valoszinû hogy a bátjya irkál az öcsi nevében nem?! csak a végén ki ne derüljön hogy huga van 😄

Dave531
Ja és nem csak én meg Gábor szerint hülye a rajmi hanem mindenki szerit, ahogy látom. Mert én ritkán baszom le. Nem mintha nem érdemelné meg.

Dave531
Na szóval én nem ugrálok se az idióta öcséd se a te életeddel ugyhogy bofádat befogod aztán kuss. Senki nem kérdezett!!! Ja és látszik, h te is milyen jólnevelt vagy. Eszed annyi mint tyuknak foga. Ja meg annyit, h te is tudsz ám fogalmazni:"valamejötök azt hiszi hogy 16 17-éves" Én spec annyi is vok. Húzzál is a picsába senki nem kiváncsi rád. Inkább az öcsédet nevelnéd, h ne legyen ilyen sík hülye mondjuk te se vagy sokkal különb.
Mit írok szerintetek olyat ami nem igaz??? Hol írtam én h 50 fendtünk van, meg ilyen abszurd dolgokat? Ja h sehol hát igen.
Arról meg nem tehetek, h az öcséd sík én, meg értek a gépekhez. Szar neketek. Errõl ennyit.

caseih9400
na ezt meg elis kéne hinnünk rajmi?múltkor azt írtad hogy "nagyon szeretnék egy jót játszani" és mér nem az öcséd kérdezi meg hogy mi van és nem te vagy az öcséd olyan bunkó hogy 14évesen nem tud semmit megkérdezni ha jól tom akkor õ már 8.-os!!!!!!!

khm...khm...

Huh! Kicsit eldurvultak a dolgok itt a Lilaakác közben! <#wow1><#idiota>
Te barom az öcsém megkért hogy nézzem meg hogy mi a fasz itt a téma mert igen baztatják és megnéztem és ellégé gecik vagytok vele valamejötök azt hiszi hogy 16 17-éves aztán itt ugat a kissebnek.Attól hogy ö csak 14 éves attól még nem kell lehurrogni.Merem állítani hogy igen tellik ilyen drága
gépre nem szar fergire ismerösömnek is van fegie de most cserélik le 1 john deere-ra 100 szor jobb jol megyek melózni nem foglalkozok kis 17 évesekkel

mesteruur
ÜLJ LE EGYES !!!!!!!!!!!!!!!
<#ejnye1>______________________________NO COMMENT

Mezőgép - BN

mesteruur
Hallod bazdmeg......ha 19 éves vagy, akkor mi a faszért az van kiírva neked hogy 1992 12 22 Akkor született a kutyád vagy mi???????????
+ HA 19 évas vagy, akkor mi a ráknak kérdezel ilyen hatalmas ökörségeket???????
+ HA 19 éves vagy, akkor miért nem tudsz angolul???????? (mert írtad hogy nem tudsz)
+ HA 19 éves vagy, akkor miért nem tudsz megfogalmazni normálisan egy kurva topicot (vagy talán azért nem mert kisegítõ osztályba jártál, vagy még mindig oda jársz????)

Mezőgép - BN

jah 19 vagy mi, azért mert 1992.december.22.én születtél hát gratulálok. amugy ha 19 lennél nem lenne helyisrási hiba meg más lenne az egész ennyit errõl meg a 930as FentdrõlxD

mesteruur
Bazd.....kurvára nem vagyok irigy ...rád fõleg nep...............ezt úgy mondod, mintha neked jutna......tiszta hülye vagy

Mezőgép - BN

az a szaros landini többet ér mint 1 szaros fergi vagymint az életed.Söt 19 éves gyerek vagyok ugyhogy van jogsim söt most beruháztunk 1 fendt 930 fendt-re az odabasz bármelyik gépnek.Azt hiszed hogy te vagy a dave meg a kis pártfogod a gábor aztán itt ugattok nekünk meg hogy régebb óta nyomjátok a simtractort mint mi + hogy nagyobb traktorbuzik vagytok mint mi aztán itt pattogtok +azt nem hiszitek el amiut a másik ír de a tiéteket mindenki higgyék el elösször gondolkodjatok hogy mit povásztok aztán utána ugassatok.na csá

Dave531
háhá ez a fendtes jó volt.xD sztem azt se tudja milyen váltó van benne
Nagyképû a kis surmó aztán 1 szaros landinijük van. Azzal ugráljál, ne azzal ami nem is a tiéd.

jah, 50milliot feldughatod magadnak ha nem is mehetsz a gépekkel szal😄 sztem még azt se tod hogy kell váltani a Fendtbe szal kuss legyen má😄 nekünk elég a 20,30 millás gépek is nem vagyunk olyan nagyképûek mint te na ennyi vagy,,

Dave531
Hát drága rajmikám: Annyit a nag yjátékodról, h az a deutz farh trakik gps technológiáját mutatja be. Szóval szép volt jó volt, de bebuktad ezt is.xD
Hát belõlem ugyan nem az irigység szól. Mért lennék irigy? Egy ilyen suttyót aki semmire nem jó rá magától mindenért rinyál mint a fürdõskurva arra mért lennék irigy? Különben nem csak az 50 millás gépek érnek valami.

Higyen mindenki azt mait akar.Én amit írtam az mind igaz.Ja és találtam 1 traktoros játékot a neten ÍRD BE GOOGLE-BA hogy deutz agrosky ott lessz egy játékkép és az oldalon nézd meg a videót!Faszának néz ki nem???mondon mindenki higyen azt amit akar az irigység szól belöletek az a bajotok hogy nem jut nektek 50 millás gépekre

jah, olyan mint az mtz, igénytelen meg "jo" viszonylag😄

mesteruur
értem...... egyenlõre még hagyom...... 😊
Ez a Rajmi egy XXXX Mi a fasznak kell itt vetíteni. nem ért el vele semmit, csak azt hogy lejáratja magát. De nam baj...az a lényeg hogy vagy 700 millás gépparkal is SPC-vel vetnek..... mert az biztos olyan jo 😛

Mezőgép - BN