8333
Simtractor V3.66
-
markszabi2001 #3604 És esztet irja ki. You are`t registred, registre your personal copy to gat a full access. Esztet irja ki amikor akarok meni a tractoral .
De mert irja ki ? Koszi eloreia.
-
markszabi2001 #3603 Hello hogy lehet mas gepekel meni de amikor meg veszem a gepeket nem tudok be ulni es mi az okka
?
koszi eloreis

-
NORBIXY #3602 Köszi szépen a fejtágitást.
-
Búzát ősszel veted (szeptember-október) és következő nyáron aratod (június-július).
Kukoricát májusban veted és szeptemberben aratod.
Fűvet áprilisban kell vetni és két hónap múlva kaszálni.
Amúgy teljesen mindegy mikor vetsz a SimTractorban, csak az 8,6 és 2 hónapot kell kivárni hogy beérjen. Én arattam már búzát januárban is! -
NORBIXY #3600 ne mtudja valaki hogy mikor kell a kukoricát learatni és hogy mikor kell a buzát meg a kukoricát meg a füvet vetni ??
-
gibic #3599 Az új STban viszont tejelő tehenek lesznek, elvileg ott már valami értelme is lesz a dolognak:) -
gibic #3598 A hernyótalpas trakival, alapból a rajta levő vetőgép azt vet. Ha kifogy akkor meg a raklapon levő zsákokból tudsz bele vetőmagot tenni. Bár én nem láttam sok értelmét mert a lekaszált és bebálázott szénát nálam nem hasznosították a marhák, ezért végül eladtam az egészet. Max ha kiviszed a teheneket a lucernásba akkor lelegelik és addig nincs gondod velük (etetés), és még meg is trágyázzák az adott területet. -
Fecó16 #3597 Sziasztok! és hogy lehet lucernát vetni? -
Ahogy milán mondja. Szép példa volt. :D -
Ez éppúgy van, min pl. a Windows XP. Feltelepíteni fel tudod bármilyen működő serial-lal, csak hitelesíteni nem tudod!Ennál a szarnál meg multy-zni nem lehet. -
dave
figyelj!! ha valakinek mondjuk van egy eredeti példánya és ahhoz van egy kód amit ő használ akkor azzal ő tud játszani multiba !!!
De mivel hogy itt közös kódot használunk ezért mi is tudnánk multiz vagyis csak egy ember közülünk biztosan multizik -
LAN-ozni se lehet ezzel a szarral szal nem kell reménykednetek. Látom nem értitek, h mi a szitu. Nincs eredeti vagyis van, de ha megveszed magadnak a kódot akkor te tudsz vele játszani, h mástól szerzed meg akkor nem. 1 ember csak 1 kódot használhat. De látom még vannak 1-esek akik ezt nem értik. -
Azt nem tudja valaki, hogy mentés után miért nem viszi be az adatokat a history.sav fájlba? A SAV mappában benne vannak az utolsó mentés cuccai, csak nem tudom betölte. Vagyis csak akkor, ha én beírom a history.sav -ba. Valaki??? -
A magot nem kell változtatni. Azt fog tölteni a vetőgépbe, ami kell bele. Kivéve a gumihevederes Jd-n lévő, azt a raklapról kell tölteni. -
Fecó16 #3590 Sziasztok! Hogyan tudom megváltoztatni a magot? -
Amit használsz kód az is eredeti, csak aki megvette volt olyan rendes és közzétette. -
amúgy nincs meg senkinek az eredeti ???? vagy az eredeti kód amivel lehetne multizni???? -
jó lenne ha lehetne multizni mert én is szeretnék multizni mert így lassan halad a farm
-
Muthig #3586 Szerintem és már valaki más is írta, hogy igazából a texturák mások, de a grafika az ugyan az marad. -
Nem tudsz multiban játszani, hacsak meg nem veszed és akkor kapsz egy új login keyt.(mindenki ugyan azt a regiszrtációt használja)
LAN-ba állítólag megy. -
MTZ 82 #3584 HOGY LEHET MULTIBA JÁTSZANI VAGY MÁSOKAL? -
billencs #3583 Kössz Claas!!megpróbálom! -
a kód a 3.66f:
login:www.mttu.com
Key:DC456FF -
billencs #3581 NEM JÓ A KÓD:( -
billencs #3580 akkor a 3.66
login:[email protected]
key:2GG567RFPTP0s00L0RZ0
ENNYI ÉS FULL? -
Igen, regelsz, aztán full lesz.
Attól függ mit töltesz le a simtractor.net-ről. Mod-ot, vagy skint.A skint is csak be kell másolni és felülíratni a régit. -
billencs #3578 na ja de olyan is lehet h a simtractornetről leszedek egy kombájnt és azt is ugyanugy kell? -
billencs #3577 KÖSSZ FENDT!
Na az van még letöltöttem a 3.66 ot(demo)
csak be kell írni a logint,keyt a licence.... ba és akkor engedi a full játékot? -
Várjál legalább 1-2 hónapot, ki fog az kelni. Vetéstől számított 8 hónapra érik be. -
NEM! -
Annál érthetőbben?!
Letöltesz egy mod-ot. Kicsomagolod egy mappába. Lesz benn egy Machines nevű mappa meg még pár fájl. A fájlokat (tga,jpg,png,stb.) bemásolod a C:\Program Files\Simtracor 3.5 mappába. A Machines mappa TARTALMÁT meg a C:\Program Files\Simtracor 3.5\Machynes mappába.
Ennél egyszerűbben képtelen vagyok leírni. (Lehet én vagyok gyökér, ha már Muthig úgyis említette) -
miért nem akar kinőni a búza amit vetek?? -
MTZ 82 #3572 HY!!! NEKEM VAN 1CSÓMO EMBEREM AZOKAT HOGY LEHET MUNKÁRA BIRNI VAGY ŐK NEM TUDNAK SEMMIT SE CSINÁLNI? -
billencs #3571 Fendt:hiába irod le amit most írtál:D nem tom most mivan,valamelyik nap regeltem,és lécci érthetőbben írd le:) kösz -
Mondom, hogy #3288 hsz-ban bent van minden! -
billencs #3569 vagyis benne van pár john deere,meg ilyen szarságok,de ha letöltök valahonnan pl egy new holland traktort azt melyik mappába kell betenni? -
# 3288 hsz-ben benne van. -
Tegnap rossz oldalt linkeltem be, elnézést. Ezekre gondoltam, biztos te is ezeket láttad. Szerintem van némi grafikai fejlődés. -
billencs #3566 Szevasztok!
kjéne segyítség a simtractor 3.0 verzióhoz.hogy kell beletenni a gépeket?vagy melyik mappába?a kóddal sikerült,,,,
segítsetek! -
Muthig #3565 Te gyökér azok a képek nem a v4-es simtractorból vannak.
Rajmi te meg megint valami álomvilágba vagy, faszra nem lehet az nh-val kukoricát aratni. Ha mondjuk a lexionra ráraksz egy nh skint akkor mondjuk hiheted azt, hogy lehet, de máshogy nem.