8333
Simtractor V3.66
-
Tárcsázok ( már bevetettem a földeimet :DDD :) -
Odaállsz ahova leöntötted, nyomsz egy í betűt (silo key) és megtölöd a pótkocsit. A farmról kiérve jobbra fordulsz és mész a városig. Ott jobbra majd balra és leöntöd ahova kell. -
A tehénistálló sarkánál van egy "szeparátor", amiből kilóg egy cső. Odaállsz alá a trágyaszóróval vagy a szipivel és nyomsz egy bal shift-et asszem.:S
Csak akkor jön belőle anyag, ha rendszeresen raksz be szalmabálát a teheneknek. Amúgy ott van a PDA-n a tehenek száma mellett, hogy mennyi trágya van. Zárójelben. -
#3879: gyorsan:D
#3880: méggyorsabban:D
Kérdezzél még valamit.:)
Visszaolvasol megtalálod, nics kedvem regényt írni... -
kishadabas #3880 hogy kell eladni a gabonát? -
kishadabas #3879 hello hogy kell megtölteni a trágyaszórót? -
Bálahordás... -
Nagyobb méretben! -
Itt a bizonyíték hogy lehet kukit vágni rendre is !! (2póttal nem lett az összes :(( ) -
Álltalában minden mod-hoz van "readme"! A Pöttinger Jumbohoz is van, szóval lesd meg abban.:D -
O,P -
isuka #3873 hello mindenkinek!
leszedtem a rendfelszedő mod-ot és nem toom meik billentyűvel hajtja meg mer az "ö"-vel nem akar. és letöltöttem a case traktort amin elöl van a vetőgép hátul meg valami és az vetőgépet nem akarja fel venni se a "home" se az "insert"-el.tudtok segíteni előre is kösssz! -
NEM! -
hogy nekkeljen cserélgetnem a vetögépet -
Azt meg minek???:D -
Hogy tudok Vetőanygot váltani? -
köszvissz -
nenus #3867 sziasztok!tom h ez nem ide való de a simtractor 2-t honann lehet leszedni!kössz! -
simtractor.net -
Akkor passz.:S Próbáld újra letölteni és bemásoni, vagy nem tudom. Ha a játékban rendesen bent van, akkor annak menni kell. Tuti megvetted? Ha kicsit értesz a "fájlturkáláshoz" :D, akkor meg tudod nézni a machines mappában. -
Holl tudok letölteni új gépeket?? -
NORBIXY #3863 Sziasztok megtudnátok mondani hogy a silot a tehenekhez vagy hátra a betonok közé kell önteni közel a drothoz??Meg oda kell hordani a széna bálákat is vagy azokat akkor ténleg ne meszik a dögök. -
Case MX 285 . Úgy se . Ja meg a Fendt 926 se megy .
A modokat a simtractor.netről szedtem le ! -
ha én megtaláltam, szerintem neked is sikeült volna.XD -
A kamion után a forgózsámolyos pótkocsi való.:D -
Milyen gépre raktad a Puma Skin? Mert szerintem Mod nincs.:S
Úgy sem tudsz vele menni, hogy amikor ki kell választani milyen géppel kezd a játékot, ott azt választod ki? -
? -
a Cougart nem a többi géphez rakja be, hanem vmi kukorica föld mellé a város mellé -
p910211 #3856 vagy máshogy kell bemásolni? -
p910211 #3855 hello
a CLAAS CAUGAR-t mér nem rakja be a játékba?Atöbbi gépet mind berakja!! -
markszabi2001 #3854 hello hol lehet meg töltreni a permetezöt ? es mejik gombal kel? Kösz elöreis -
laca13 #3853 hello
azután a kamion után tok valamipótot letölteni, vagy az mire van? -
CSINÁLTAM 10DB KÖRBÁLÁT AZTÁN MÉG OTT VAN AMI ALAPBÓL OTT VOLT...
EDDIG NEM ADTAM NEKIK SZALMÁT DE MOST MEG FOGOM ETETNI VELÜK 1 ÉV ALATT
AZT A 10DB KÖRBÁLÁT MERT MÁR KELL NAGYON A TRÁGYA!!HOGYHA ELADOM AZ ÖSSZES TEHENEMET AKKOR NEM LESZ TÖBBÉ TEHENEM??MEG MÉG A KISTEHENEK MEG MENNEK AZ ANNYUKKAL HA EL AKAROM VINNI ŐKET ELADNI! :S NA JÓCCAKÁT HOLNAP REGGEL 7KOR
KELHETEK TÁRCSÁZNI....MÁRMINT A JÁTÉKBA :DDD -
bassza meg letöltöttem a netről a Pumát azt nem enged beszállni!!
ez mi miatt lehet??Meg van véve minden oszt a telepen van de szállnék
be ..nem enged! :S PLZ!! -
Jó de akkoris csak jobb lenne a PDA-t magyarul olvasni.. -
szerintem felesleges, hiszen alig van benen szöveg -
asszem ctrl+alt+b vagy ctrl+shift+b -
Kéne ehez a játékhoz magyarosítás!
-
CTRL+ALT+B -
Hogy tudok pénz Csinálni ben???