8333
Simtractor V3.66
-
azt nemtudom -
Köszi!
asszem az F6al lehet fényképezni azok a képek hova kerülnek?
-
köszi szépen
-
ezis teljes lesz, csak midnen indításnál bekell írni a kódokat
login: www.mttu.com
key: DC456FF -
de nekem teljesbe kéne
-
nekem tört játékkal nem ment -
innen -
játék mappájában van 1 ST Tools, azzal tudod a mentést törölni -
Holl tudnám én ezt letölteni? -
Jó a multi??Mármint megy? -
Szevasztok ! Hogy kell törölni a mentéseket?? -
igen, mert kapsz 1 olyan regisztrációs kódot ami másnak nem lesz meg, és ezáltal csinálhatsz szervert
de tört kulcsal elvileg lan-ban tudni kéne játszani
ui: ez a játék annyit nemér amennyit elkérnek érte, ha a kidolgozás szebb lenne még talán, mert az ötlet az jó, de a kivitelezés egy az egyben xar -
p910211 #3832 De ha megveszem eredetibe ugy tuti hogy lehet neten jáccani? -
megveszed eredetibe és úgy -
lacesz007 #3830 nem tudja valaki hogy lehet a simtractort neten játszani?
akitudja lécci irja meg a [email protected] cimre -
metalica #3829 Hellotok
http://www.youtube.com/watch?v=V-QrPUFHX_k&mode=related&search=
nézzétek meg és jól hallgasátok a zenét mert magyarul is beszél benne -
kishadabas #3828 oké
-
Melléállsz a tartálynak és nyomsz egy "Ö" betűt majd egy "7"-est.
#3826: Szerinted honnét töltötte? Sok választás nincs, mivelhogy szerintem csak egy oldalon vannak simtractor mod-ok.:D -
Steiger 245 #3826 hol töltöted le???Mert nekem is elkelne 1 ien a játékban... -
Steiger 245 #3825 FIGYELJETEK!!!!!!!!!A FARMON VAN 1 FEHÉR TARTÁLY.ABBAN VAN A PERMET.CSAK AZT NEM TOM H A TARTÁLYBÓL H RAKOS A PERMETEZŐBA A VEGYSZERT... -
lacesz007 #3824 nem tudja valaki hogy lehet a simtractort neten játszani?
-
Szerintem már párszor leírtuk, de akkor mégegyszer, hátha nem volt érthető.:D
Előre vagy hátra nyíl (magyarul a faxival előre fele mész:D) és eközben megnyomod az "Ú" betűt. Természetesen csak akkor száll be, ha a kiválaszttt gép mellett állsz! Feltéve, ha nem módosítottad a billentyű kiosztást, akkor viszont azt a gombot nyomd, amivel beindítod a motort. -
kishadabas #3822 valaki mongya már meg ,hogy ,hogy kell beszálni a traktorba??????????????????????????????????????????? -
A "SAV" mappát megnyitod és név szerint sorbarendezed. Mikor magvan kitörlöd a legkisebb számozásútól ameddig akarod. A legnagyobbat értelemszerűen ne töröld ki, mert az az utolsó mentés.:D -
markszabi2001 #3820 hol lehet a mentáseket ki törölni ?
Kösz elöreis -
gibic #3819 A silóhoz állsz, úgy hogy a lelogó cső a traki elején levő tartály felett legyen és megnyomod az Ő gombot. Tab megnyomásával figyelheted hogy mennyit használtál el a silóból, feltéve ha van cucc a silódba. -
Ugyan ott, mint a többit. (siló vagy raklap) -
laca13 #3817 azt akarom kérdezni, hogy a netröl leszedett vetőgépes case-t hol lehet vetőmaggal +tölteni? -
What the fuck? -
kishadabas #3815 de figyejj már ott van amikor veszel oldalt az az írás és amejikbe be tudok szálni az fehér amibe nem za szürke tod -
hello kinek jo a hummera??? 
-
kishadabas #3813 ok -
gibic #3812 A Case trakin lévő vetőgépnél is van, én is ezt használom, csak lecseréltem amason vetőgépre. -
Nem tudom milyen gép után van forgóborona! Szerintem van kb. 4-5 mod amiben van. Az NH TVT után tuti az van, nem raksz rá vetőgépet, aztán mehet is.:D Meg ott vannak az NH TG modok, azokban s van szerinem. -
Elindul a game és ott van:
New Game...
Load Game...
Licens Register...
...
Valahogy így, ott rámész a licens registerre aztán beírod és OK.
-
NORBIXY #3809 Hello fendt!!Lenne még egy hülye kérdésem a forgoborona a nagy John deere után van vagy a case vetögépen??? -
kishadabas #3808 de hova a játéknál?
-
Ahogy érzed! Ha van forgóboronás vetőgéped, akkor nem érdemes.Szántani csak akkor kell, ha fűvet akarsz vetni, de azt is tudsz forgóborona után.Szvsz, ha ráérsz, akkor szántsál, he nem, akkor nyomasd forgóboronával az gyorsabb. -
FARMER'S MANUAL ENG vagy FARMER'S MANUAL FR
Elég sok minden benne van, KÉPEKKEL illusztrálva! Célszerű lenne előbb átnézni! -
markszabi2001 #3805 hol lehet a vetömagot cserélni ?