8333
Simtractor V3.66
-
trobi00 #3924 Hali
A rend fel szedő potot hogy lehet ki üriteni mert ha a 7 gombot nyomom akkor csak valami panel jön be????? -
Nekem kifagyott a mentés után mikor beraktam a jumbot a 3.59-be.:S
Amúgy igazad van FARMER'S MANUAL-ban minden bent van.:D -
oda állsz egy trakival és Insertel vagy deletével , (mikor mivel)tudod felakasztani
Csak a jó végéhez tolassál! -
Ez egy k..va 1szerü játék, mindenkinek ajánlom a startmenüben a Farmer's Manual pdf kiterjesztésü fájl elolvasását, amihez Adobe Reader kell!
Nem amúgy ment a 3.54-ben a NH TM 190 Pöttinger Jumbo rendfelszedővel -
nenus #3920 Sziasztok!hogy kel felvenni pl:a tárcsázót? kösz előre is -
dud271 #3919 köszi
-
gibic #3918 Játék közben hosszan megnyomod az ESC-t amíg nem hallasz egy hangot utánna egyszer Back és alulról a második save. Ja és várni kell mert nem 10 s a mentés!!! Miután mentett meginnt Back amíg el nem éred a főmenüt!!
DE TÉNYLEG IGAZ HOGY MÁR VAGY JÓPÁRSZOR LEVANNAK ÍRVA EZEK A DOLGOK!! -
dud271 #3917 légyszi mond el hogy mit olvassak el
-
Olvass vissza !! Gondolom azért tanultál meg olvasni a suliban !! -
dud271 #3915 valaki tudna nekem választ adni arra hogy hogy tudom elmenteni a játékod
és ki lépni a fő menübe -
3.66-hoz csak az van. Akkr azért nem megy a TVT!!! 3.5-ben nem működik, meg a Jumbo és a Cougar sem. -
a 3.66-hoz nincs valami másik kódotok, mint a 3.54-hez, amit nemkell folyton beirkálni? -
nem csak a 3.54, de most töltöttem le a 3.66-ot -
Ahogy írtad, úgy működnie kellene:S 3.66 van fönn? -
Csak a machines mappába kell bemásolni vagy 4 filét + 1 képet ami menübe is megjelenik, meg a többit a st 3.XX mappába simán. Nem!????
Én ezt tettem, a readme-be ez volt.
Vagy van valami más is? -
megy. -
Nektek megy a Nh TVT 190 + a vetőgépek? -
Szar a skined, rakjad bele újra. -
Hát nem vagy nagy, mert én ezeket a képeket már 1 éve csináltam. XD Már rég nem játszok vele. -
Mért ilyen a kabin? -
raksz föl képet ? XD -
kishadabas #3903 toltodtem le traktorokat a játékhoz de nem tudom hogy kell berekni a játékba? -
kishadabas #3902 oké csak 48 olvasok el oké
-
Dave531 A nagyok tényleg úgy tárcsáznak, de nem úgy digicselnek a szántással mint te.
Én NH T 8040-el meg egy 11fejes ekével nyomom!
Akkor én nagyobb vagyok mint te!!!
-
Persze hogy betettem, 2x is
Nem először rakok be külön gépet.
A CAse cvx kuhn ventával meg megy, nem tom mi van ezzel?! -
Van 49 oldal.:D (csak nehogy végigolvasd, mert pár hét ideggyógyászati kezelés lesz belőle.xd) -
Én nem ezért írtam, hogy baxogassalak! A readme meg angol nyelvű, szóval angol billentyűzet kiosztás szerint van!!!!! Ja igen, = nincs és én sem tudom mi a rákkal indítja el azt a rohadt lehordószerkezetet. Eddig 2x sikerült fogalmam sincs hogy hogyan:D Félrebaxtam a Jumbot, úgyis csak azzal a retek NH-val lehet húzni.:S Meg minek etetni a teheneket silóval.:D -
kishadabas #3897 lementem a lap legaljára és ott sem volt -
isuka #3896 üdv!most nem mind ha Caseih9440 vagy Fendt-et akarnám bántani (félre-értés ne essék) de azt én is tudom hogy minden kardánt az "ö" betűvel lehet"aktiválni" és még a readme szerint is máshogy volt mer (aszerint) a 0-9 cel lehet ki-be zárni és az"ö" betűvel zárta be (ismétlem"ö")és (fendt)idézem:"=- eject silage "ilyen billentyűm nincs de ha tévedek akkor
akkor bocs.Köszönöm a segítséget de azé egy kicsit rossszul esett hogy igy kioktattok.... na de tök mind1 jó trakizást mindenkinek!!!:D
-
kishadabas #3895 köszi
-
énis így tárcsáztam mert még nem vetettem bele majd akkor egyenesen mikor vetsz majd :DD énis így tárcsázok...#3884 ez má duplán lesz mert az átlót tárcsaztam át xD...mivan má megint jáccol dév?:DD -
A nagyok így tárcsáznak...
Meg így szántanak
-
Ja és elviszi a szalma rendet bár nem tudom hogy mi értelme van szalmát felszedni hisz ott a bálázó... igaz ez kevesebb nyűggel-idővel jár... -
Milán van msned?Ha van megadod a címed? -
S.O.S!!!Töröltem a mentéseimet csak az egyiket hagytam meg és nem akar betölteni !! PLZ!!!Előreis köszönöm !Sürgős lenne! -
A NH TVT mod csak 3.66-os verzióval működik, ha nem azt használod az lehet a gond... -
Ha nem hiszed el, hogy bent van abba amit írtam akkor szerinted ez mi?:
Key controlls:
3- pickup on
4- pickup off
5- pickup raise
6- pickup lower
9- open tailgate
0- close tailgate
7- show/hide PowerControl display monitor
=- eject silage
ebből remélem rájössz:D -
a Machine mappába mentetted amit kért?
isuka a rendfelszedőt az ö-vel tudod elindítani meg még az összes gardános pótot pl. bálázó,rögtörő stb stb... -
helló mindenki
letöltöttem a tvt-t vetőgépppppel, és nem tok vele menni nincs benne?
nektek volt ilyen? segitsetek! -
isuka #3885 hello! akinek van rendfelszedője az meg tudja mondani hogy kell elíndítani a felszedőt?és hogy elviszi-e a szalma rendet??kösz előre:)