8333
Simtractor V3.66
-
NORBIXY #3964 caseih9400 ebböl ugy látsz ki hogy a fülkét elforditod a hosszú ó betüvel és mindjárt jobb lesz a kilátás
-
Hogy lássak ki itt ???
Nagyon jól meg lett csinálva ez a cougar XDDD -
MTZ 82 #3962 KÖSZI!!! ÉS NEM LEHET UGY MEG CSINÁLNI HOGY TRAKTOR HORGYA EL A MAGOT???
VAGY KOMBÁJN ARAT ÉN MEG MÁST CSINÁLOK ADDIG??? -
gibic #3961 Milyen kódokat keresel ehhez??
CTRL + Alt + B eredmény: 200000$
Másra nincs is szükség, ez annyira egyszerű játék. -
úgy érted hogy csalás??? csak egy van tuttomal a CTRL+ALT+B az a pénz
-
MTZ 82 #3959 HY!!!! MILYEN KÓDOKAT TUDTOK A JÁTÉKHOZ MERT NEKEM NINCS 1-SE!!!! ÉS HA VALAKI TUDD SEGITENI AZ IRJA MÁR ODDA HOGY A KÓD MIT JELENT!!!! NAGYON SZÉPEN MEG KÖSZÖNÖM!!! KÖSZI!!!! -
Gratulálok, ez ám a megnyilvánulás! -
Hydroceph #3957 :DDDDD mieeeeeeeeez:D uristen... -
Ez azért már tényleg nem gyenge.:D -
Olvassálmár vissza !!! -
markszabi2001 #3954 helo senkisem tudja hol lehet megtolteni a permetezot ?
Legyci mondjatok meg. Kösz elöreis
-
Készül az új SimTractor Hungary Honlap
Üdv: mf8480 -
a sebességet neked kell érezned! -
NORBIXY #3951 Szevasztok!Kellene nekem olyan segitség hogy milyen sebességell szoktatok tárcsázni meg szántani.A SZARVASMARHA MEGESZI A SZÉNÁT CSAK A SILONÁL KELL NEKI BEADNI EGY KICSIT NYÁMMOG RAJTA DE ELTÜNTETIK.A rakodás egy kicsit gázosan megy tul idöigényes föleg mikor leborul nem??Köszi elöre is a segitséget remélem één is tudtam nektek segiteni.
-
#3949: nem
#3948: nem -
MTZ 82 #3949 ÉS 2 MEM LEHET JÁTSZANI VALAHOGY??? VAGY MULTIBA????? -
MTZ 82 #3948 HY!!! NEM LEHET AZT MEGCSINÁLNI HOGY KI KÜLDÖM A KOMBÁJT ARATNI ÉN MEG ADIG MÁST CSINÁLOK???? -
Majd az internetről.XD -
Te ezt direkt csinálod? Odaállsz a kibaxott tartály mellé, -jó közel- és nyomsz egy 7-est majd egy ö-t. Nem tudom milyen sorrendben, de két variáció van, szal nem fogsz belehalni.
(ezentúl naponta leírjam ezeket az alap dolgokat, nehogy visszáb kelljen olvasni???) -
p910211 #3945 hello
a sim tractor V4-et honnan lehet letölteni?
VAgy lehet már egyáltalán,a simtractor.com-on tök fasza képek vannak róla -
markszabi2001 #3944 hol a szarba lehet megtolteni a permetezot ?
-
honnan tudjam nálam nem volt ilyen baj soha...lehet h már van olyan felh.név -
MTZ 82 #3942 ACTIVATION REQUIRED
In order to check your email address is valid, we require you to enter the confirmation code provided in your welcome email. If you have deleted this email or have not received it you can request a new one. Once you activate your account will need to login again for the changes to be made.
EZT IRJA KI IDE KELL BEIRNI A KÓDOT H AREGELTEM ÉS MÉG NEM VAGYOK KÉSZ?? -
a simtractor.neten REGISZTRÁLNI KELL! -
MTZ 82 #3940 ACCESS LEVEL ERROR
You must login or register before you can download skins
EZT IRJA KI HA RÁKATINTOK!!!!
-
dud271 #3939 mikor el akarom menteni a játékod ki írja hogy "error street user,,
és nem menti a játékod. valaki nem tudna nekem segíteni előre is köszönöm
-
Download feliratra rákattintasz..mi ebben a nehéz? -
MTZ 82 #3937 DE HOGY KELL LESZEDNI A TARAKTOR TIPUST AMIT BE AKAROK MÁSOLNI???
-
1általán a simtraktor főmappájába másoltad a TGA. fájlokat?mert szerintem zipel eggyüt próbáltad... -
MTZ 82 #3935 HY!!! AKÁRHOGY PROBÁLOM NEM TUDOK 1 TRAKTORT SE BETENI A JÁTÉKBA !!!!
HILYÁBA PROBÁLOM MERT MÁR UNCSIAK AZ ALAP TRAKTOROK JD-OK !!! DE NEM TUDOK MÁS TIPUST BETENI!!!!
SEGITSETEK !!!! KÖSZI -
Te mivan ez még mindíg megvan? XD -
pl: mlap.hu -
Valaki nem,tud ingyen tárhelyet, honlapot, mert ez a mostani gáz és szar! -
Skinek itt:SimTractor Hungary -
Ha skin akkor csak átcseréled a régit, ha külön gép olvass readme-t!!!
Amúgy én is csináltam egy-két skint, amit feltettem az oldalamra, csak regeljetek és a tiétek! -
#3288 -
kishadabas #3928 töltöttem le traktorokat a játékhoz de nem tudom hogy kell berekni a játékba? -
Nem azért mondom, de a #3888 hsz-ban azért benne van. 3 -assal be, 4-essel kikapcsolod a rendfelszedőt. Addig viszont nem fogja felszedni a rendet, amíg le nem engeded a földre.5-fel, 6-le. -
isuka #3926 hát... hogy kinyitáson kívül kell mást is csinálni azt én sem tudom, de(legalábbis nálam) kinyitni azt a 9-essel, bezárni meg az "ö" vel lehet.de ha nálad már az ürítés a "következő" akkor(cserébe:D) te hogy intítottad el a rendfelszedőt (meghajtó kardánt)?? -
Ha rájössz szólj nekem is.:D