8333
Simtractor V3.66
-
szabicsekk #4004 pasz csak titeket érdekelt hogy ki jöt-e már
-
bush #4003 v4 demo
http://www.webben.fr/demo/game.htm -
Akkor miért linkeled be, ha azt sem tudod mi az???
Ja, az enyém volt a 4000. hsz. :P -
szabicsekk #4001 ez van én bajom nem?
amugy én nem szoktam igy letölteni dolgokat -
Ilyen lehetőségek nincsenek, meg szerintem nem is lesznek. -
Nézegesd csak az ilyen oldalakat, faxán tele vannak vírussal!!! -
rajmi19921222 #3998 Ja és ha valakinek +van a v4 az legyenszves elküldeni erre az e-mail címre:[email protected] -
rajmi19921222 #3997 Szevasztok. Valaki nem tudja hogy lehet-e olyan modokat letölteni hogy a PL: A john deere 9400-as-al szántok vagy a kis john deere-el vetek stb. Ha valaki tudja legyenszives segítsen. Köszönöm előre -
lacesz007 #3996 ez minek a cime? -
és?? -
szabicsekk #3994 http://www.fullreleases.com/NewMembers/full-ddl-download-serial-crack-torrent-new-Key-For-Simtractor-V4.php?search=Key+For+Simtractor+V4 -
szabicsekk #3993 ja és nem tudja valaki hogy azt lehet-e már neten -
Szerintem még a simtrakisok sem tudják, mert akkor közzétették volna a dátumot.:D Majd fent lesz a simtractor.com-on. Nézd rendszeresen... -
metalica #3991 nem tudja valaki véletlenül hogy a simtractor v4 mikor lesz letölthetö? -
Nem tudom. Én is így jártam, szerintem mindíg változó mi van a földeken. -
laca13 #3989 hello
az miért van hogy ha uj játékot kezdek, akkor nekem a földeken nincs semmi, mármint buza, ilyesmi, amit már lehet aratni, mert az egyik havernak ugy vn hogy már lehet aratni meg silo-zni?
-
meg a nagy lóf*sz fogja mevenni :F -
Csak ha megveszed a license key-t 44 euróért!:(:S -
csak ha???:DDD -
Multy vazze! Ami ugye nem megy.:S Csak ha... -
MTZ 82 #3984
Single player modban és mi az a másik mod ahol meg lehet ugy csinállni? Hogy ne a silozoval kejen huzni a potot!!!! -
Single player modban csak úgy lehet, hogy a silózóval húzod a pótkocsit! -
laca13 #3982 kösz szépen
-
MTZ 82 #3981 HY!!! HOGY LEHET SILOZNI ???? NEM LEHET UGY MEG CSINÁLNI HOGY A TRAKTOR OTT JÖJÖN A SILOZÓ MELLET ????
-
Nem számít milyen vetőgépell állsz a siló alá!Azt tölt bele, ami bele való.:D
A Case CVX mod-nál a fronttartály legyen a cső alatt a silónál és a "C" betűvel kell előhozni a kijelzőt, hogy lásd meddig van.
A NH TVT-mod-nál meg a vetőgép legyen a cső alatt és asszem "X"-el jön elő a kijelző.
V4-ről meg ne engem kérdezz, hanem nézd rendszeresen a simtractor.com-ot, úgyis ott lesz fent. -
laca13 #3979 az miért van hogy a forgóboronás traktorral odaállok a silo alá, megnyitom, és mégsem telik meg a gép?
-
MTZ 82 #3978 ÉS A KUKORICA VETÖGÉPET HOGY KELL MEG TÖLTENI MAGAL????? -
MTZ 82 #3977 HY!! MILYEN VETÖMAGOKAT LEHET VETNI???? MERT ÉN CSAK AZ ALAPOKAT TUDOM!!! -
laca13 #3976 köszi, és véletlenül nem tudsz vmit a v4röl, hogy mikor lehet majd letölteni? -
Elvileg odébb kellene tudnod tolni a teleszkópos rakodóval, vagy a homlokrakodós traktorral.Nekem még nem sikerült.:S Lehet nem is lehet... -
laca13 #3974 ha valaki tudja mondja már + hogy ha a silo-t vagy a szalmát a rendfelszedöböl leöntöm a betonfalak közé, akkor azt késöbb fel tudom venni, vagy a tehenek onnan eszik meg? -
1. regisztrálni kell a simtractor.net-re.(ha még nem tetted meg)
2. ha új gépet akarsz berakni, akkor olyat keress, hogy "all new addon mods"
3. kiválasztod a gépet és letöltöd
4. kicsomagolod egy mappába, ekkor kapsz egy "Machines" mappát meg pár fájlt.
5. a "Machines" mappa tartalmát bemásolod ide: C:\Program Files\SimTractor 3.5\Machines
6. a mappán kívüli fájlokat pedig ide: C:\Program Files\SimTractor 3.5
Elvileg ennyi. Skint is a 6. pontban leírt helyre kell másolni és FELÜLÍRATNI az eredetit! -
MTZ 82 #3972 ÉS HA KÉRHETNÉM RÉSZLETESEN IRJA MÁR LE VALAKI MERT ÉN NEM NAGYON ÉRTEK MÉG HOZZÁ!!! KÖSZ -
MTZ 82 #3971 www.simtractor.net/home/ RÖL LEHET LESZEDNI GÉPEKET UGYE??? ÉS AZT HOGY KELL KICSOMAGOLNI ÉS A JÁTÉKBA TENNI???? KÖSZI -
p910211 #3970 kösz -
laca13 #3969 nem tudja valaki véletlenül hogy a simtractor v4 mikor lesz letölthetö?
-
gibic #3968 Mert a cougar az addons nevű fájl és azt nem bemásolni kell hanem TELEPÍTENI. Miután feltelepítetted, meg se kell venni mert autómatikusan megkapod csak nem a farmon v a boltba lesz hanem a lucernás szélén a város túlsó felén. Bár személyszerint a Xeriont jobban ajánlom. Sok sikert. -
gibic #3967 A válasz a feltett kérdéseidre NEM!!
Ez csak múltiba működne, de NEM LEHET VELE MÚLTIZNI!!!! -
p910211 #3966 Hy De nekem mér nem akarja berakni azt a rohatt caugart? -
biztos..xD
azér kössz