8333
Simtractor V3.66
  • szabicsekk
    pasz csak titeket érdekelt hogy ki jöt-e már
  • bush
    v4 demo
    http://www.webben.fr/demo/game.htm
  • 6milan6
    Akkor miért linkeled be, ha azt sem tudod mi az???
    Ja, az enyém volt a 4000. hsz. :P
  • szabicsekk
    ez van én bajom nem?
    amugy én nem szoktam igy letölteni dolgokat
  • 6milan6
    Ilyen lehetőségek nincsenek, meg szerintem nem is lesznek.
  • 6milan6
    Nézegesd csak az ilyen oldalakat, faxán tele vannak vírussal!!!
  • rajmi19921222
    Ja és ha valakinek +van a v4 az legyenszves elküldeni erre az e-mail címre:[email protected]
  • rajmi19921222
    Szevasztok. Valaki nem tudja hogy lehet-e olyan modokat letölteni hogy a PL: A john deere 9400-as-al szántok vagy a kis john deere-el vetek stb. Ha valaki tudja legyenszives segítsen. Köszönöm előre
  • lacesz007
    ez minek a cime?
  • caseih9400
    és??
  • szabicsekk
    http://www.fullreleases.com/NewMembers/full-ddl-download-serial-crack-torrent-new-Key-For-Simtractor-V4.php?search=Key+For+Simtractor+V4
  • szabicsekk
    ja és nem tudja valaki hogy azt lehet-e már neten
  • 6milan6
    Szerintem még a simtrakisok sem tudják, mert akkor közzétették volna a dátumot.:D Majd fent lesz a simtractor.com-on. Nézd rendszeresen...
  • metalica
    nem tudja valaki véletlenül hogy a simtractor v4 mikor lesz letölthetö?
  • 6milan6
    Nem tudom. Én is így jártam, szerintem mindíg változó mi van a földeken.
  • laca13
    hello
    az miért van hogy ha uj játékot kezdek, akkor nekem a földeken nincs semmi, mármint buza, ilyesmi, amit már lehet aratni, mert az egyik havernak ugy vn hogy már lehet aratni meg silo-zni?
  • caseih9400
    meg a nagy lóf*sz fogja mevenni :F
  • 6milan6
    Csak ha megveszed a license key-t 44 euróért!:(:S
  • caseih9400
    csak ha???:DDD
  • 6milan6
    Multy vazze! Ami ugye nem megy.:S Csak ha...
  • MTZ 82

Single player modban és mi az a másik mod ahol meg lehet ugy csinállni? Hogy ne a silozoval kejen huzni a potot!!!!
  • 6milan6
    Single player modban csak úgy lehet, hogy a silózóval húzod a pótkocsit!
  • laca13
    kösz szépen
  • MTZ 82
    HY!!! HOGY LEHET SILOZNI ???? NEM LEHET UGY MEG CSINÁLNI HOGY A TRAKTOR OTT JÖJÖN A SILOZÓ MELLET ????
  • 6milan6
    Nem számít milyen vetőgépell állsz a siló alá!Azt tölt bele, ami bele való.:D
    A Case CVX mod-nál a fronttartály legyen a cső alatt a silónál és a "C" betűvel kell előhozni a kijelzőt, hogy lásd meddig van.
    A NH TVT-mod-nál meg a vetőgép legyen a cső alatt és asszem "X"-el jön elő a kijelző.
    V4-ről meg ne engem kérdezz, hanem nézd rendszeresen a simtractor.com-ot, úgyis ott lesz fent.
  • laca13
    az miért van hogy a forgóboronás traktorral odaállok a silo alá, megnyitom, és mégsem telik meg a gép?
  • MTZ 82
    ÉS A KUKORICA VETÖGÉPET HOGY KELL MEG TÖLTENI MAGAL?????
  • MTZ 82
    HY!! MILYEN VETÖMAGOKAT LEHET VETNI???? MERT ÉN CSAK AZ ALAPOKAT TUDOM!!!
  • laca13
    köszi, és véletlenül nem tudsz vmit a v4röl, hogy mikor lehet majd letölteni?
  • 6milan6
    Elvileg odébb kellene tudnod tolni a teleszkópos rakodóval, vagy a homlokrakodós traktorral.Nekem még nem sikerült.:S Lehet nem is lehet...
  • laca13
    ha valaki tudja mondja már + hogy ha a silo-t vagy a szalmát a rendfelszedöböl leöntöm a betonfalak közé, akkor azt késöbb fel tudom venni, vagy a tehenek onnan eszik meg?
  • 6milan6
    1. regisztrálni kell a simtractor.net-re.(ha még nem tetted meg)
    2. ha új gépet akarsz berakni, akkor olyat keress, hogy "all new addon mods"
    3. kiválasztod a gépet és letöltöd
    4. kicsomagolod egy mappába, ekkor kapsz egy "Machines" mappát meg pár fájlt.
    5. a "Machines" mappa tartalmát bemásolod ide: C:\Program Files\SimTractor 3.5\Machines
    6. a mappán kívüli fájlokat pedig ide: C:\Program Files\SimTractor 3.5
    Elvileg ennyi. Skint is a 6. pontban leírt helyre kell másolni és FELÜLÍRATNI az eredetit!
  • MTZ 82
    ÉS HA KÉRHETNÉM RÉSZLETESEN IRJA MÁR LE VALAKI MERT ÉN NEM NAGYON ÉRTEK MÉG HOZZÁ!!! KÖSZ
  • MTZ 82
    www.simtractor.net/home/ RÖL LEHET LESZEDNI GÉPEKET UGYE??? ÉS AZT HOGY KELL KICSOMAGOLNI ÉS A JÁTÉKBA TENNI???? KÖSZI
  • p910211
    kösz
  • laca13
    nem tudja valaki véletlenül hogy a simtractor v4 mikor lesz letölthetö?
  • gibic
    Mert a cougar az addons nevű fájl és azt nem bemásolni kell hanem TELEPÍTENI. Miután feltelepítetted, meg se kell venni mert autómatikusan megkapod csak nem a farmon v a boltba lesz hanem a lucernás szélén a város túlsó felén. Bár személyszerint a Xeriont jobban ajánlom. Sok sikert.
  • gibic
    A válasz a feltett kérdéseidre NEM!!
    Ez csak múltiba működne, de NEM LEHET VELE MÚLTIZNI!!!!
  • p910211
    Hy De nekem mér nem akarja berakni azt a rohatt caugart?
  • caseih9400
    biztos..xD
    azér kössz