Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy Hálozatba hogy lehet rakni ajátékot ??
ja és azt a MACHINERY ADDONS valmait már letöltöttem de azokon kívül már nincs töb gép?

lippet
miért nem tudok a permetezõbe és a cougarba beszállni?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

hali. honnan lehet letölteni jármûveket meg mindent és hogy kell berakni azokat?

Gergő1991
Amit a claas jaguár arat azt mi eszi meg és hová kel tenni???

Gergő1991
Mi történik akkor hogy ha nem permetezek???

Gergő1991
Úgyis lehet permetezni hogy nem te permetezel hanem például valaki vagy valami más????

Gergő1991
Én feltárcsáztam.

Szia.Nem ara muntam hanem a hol a demonál aratál a templom elötti terûlet amely össze vissza nö szabálytalanúl ki gyom aszt hogyan kell kiirtani a permetezövel.Lehet hogy még neked nem sok van bellöle még de egyre több lesz.Mert álitolag a földön nyomot hagy de nekem nem.

Gergő1991
Hogyan lehet 1mással játszani?

Gergő1991
kitt2000 arra a füre gondolsz amikor elveted a gabonát és pár perc mulva ki kel???

hungaro
ezer köszi légyszíves vegyél fel msn-re!!!!

MSN:[email protected]

Hivatás az Életért!

1000 köszönet.

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

ha arra gondolsz,hogy tudod feltenni és levenni az asztalt,akkor asszem a home gombbal tudod feltenni,az end-del levenni, beindítod a gépet,felteszed az asztalt,felemeled,berakod sebességbe és mász is :-)

köszi de azt még mertudod mondani hogy az aratócuccot hogy tom felszedni?

beülsz,megnyomod az ú betût,akkor beindul. aztán felemeled az asztalt az û vagy az á betû valamelyikével,aztán berakod sebességbe,asszem a , vagy a . valamelyikével és indulhatsz is :-) (ha nem így van javítson ki valaki aki okosabb nálam :-)

sziasztok
hogy lehet a kombájjal elindúlni mert nekem nem megy bárhogy is nyomom az elõregombot.légyszi segítsetek.elõre is kössz!<#help><#help>

hello Elöbb össze kell szedned a rendsodroval a levágott füvet utánna vagy a kockabálázóval vagy pedig a gömbbálázóval mész az összeszedetre megnyomod az õ betüt és mész a csíkon. Ha a körbálázóval mész akkor van egy sípóló hang akkor ki kell nyitnod a hátulját az 1-es vagy a 2-es gombal kijön a bála és útánna becsukod a hátulját és mész tovább.

hungaro
sziasztok,hogyan lehet bálázni meg nyomom az ö betüt de nem bálázik<#rinya>mit tegyek???<#help><#help>

Hivatás az Életért!

sziasztok!
megtudja mondani hogy ezt a játékot honnan tom leszedni?
elõre is kössz

Gergő1991
Tudsz veni traktort meg vetögépet meg stb dolgoz a földeken.<#wink>

hungaro
Sziasztok,most töltöttem le a 3.66F-et
találtam kódot,jelszót hozzá,le arattam a buzát el vitte a kamion meg minden és onnantól fogva mit kell csinálni,más traktort nem találok de pótok azok vannak!!HELP
vegyen fel vki msn-re aki ért hozzá legyenszíves:[email protected]<#confused><#help>

Hivatás az Életért!

Gergő1991
Én nem nyultan még a raklapon lévöhöz de a legnagyob vetögépel ugy kel vetni hogy a mit learatatok azt a silonál le bele engeditek és akor tudtok vetni.A gazt azt montam hogy probáld levágni vagy tárcsázd fel.😊

Szia.A bázison lévö 2 nagy tartályhoz kell állni ahól a lapát van támasztva és elinditani a õ gombal.Úgyan oda kell vinni csak le kell bóritani a rácsra,vagy ha el akaród adni akkór a kifelé menet jobbra teljesen egyenesen át a alaguton majd be a várósba jobbra majd balra lesz a tartály oda kell lebóritani.De látszik a térképen jobbra a legsarókban.

Hellotok
Kösz Gergõ.
A vetõgeépet meg kell tölteni maggal?, ha meg akkor mivel és hol?
A learatot magot hova kell vinni hol van a silo?
nagyon amatör vagyok benne. Köszönöm elõre is

SZia. A siló mellet ahol a kinyitott ajtó meleti raklapon lévö tartályból lehet.A gomb a 7 és ö gombót kell nyomni vagy fórtiva egyszere.Ha rá jösz hogy kell gyomot irtani velle irnád meg.

Gergő1991
igen lehet csk a farmon kel lenni mert en kem oda dobot.menteni meg kilépsz a játékbol és adig mész viszafele amág elnem éred a saveot rákantintas és meg várod a még betölt a loadban meg adig keresed amég meg nem találod a farmod nevét.A PERMETEZÖT HOGY LEHET MEGTÖLTENI ???

sziasztok.olyat hogy lehet csinélni,hogy kilépek a menübe pölö gépet venni és utána vissza a játékba? és hogy lehet menteni a játék állását? köszi szépen,hello

Gergő1991
amit levágtál zöld füvet azt szd ösze a rend sodroval ha jol emlékszem igy hivják és utána körblázoval szed ösze.

Szevsztok
Hogy leht benne bálázni?
Nekem nem mutatja a szalmát mért?

Gergő1991
Nálatok is esik az esõ a játékba vajon ho is esik és akor elfagy a termás????

Sok Free Skint keresek! Egy MTZ skin jó lenne!

Gergő1991
Ko és ha tulsok a bála azt nem lehet eladni??Mert probáltam ara a kamionra rárakni de nem vite el.

Szia.Igen lehet úgy hogy a kombányt kiviszed a földre kiszállsz kilépel a menûbe majd választól egy másik tractort csatlakoztatól egy pótkocsi irány a kombány.Átszálsz a kombányba learatod a búzát, teleengeded a pótkocsit majd átszálsz a tractorba elviszed silóba.Csak igy lehet esetleg.

Gergő1991
Azt nem lehet megcsinálni hogy a farmomrol keten induljunk el két különbözö jármüvel???

Gergő1991
Mivan akor ha két külömbözöt aratok mint például árpa,buza azt is bele lehet teni a tartályba???

aha értem,na megnézem köszi szépen :-)

Szia.Nekem igy mûködik próbáld igy.Kimész a földre-page up,down teljesitmény fel nyomód-le az aratót á.û-elinditod a asztalt 2-az 1 es nyomd meg amivel elkezdi-ha televan f10 teherautó hivód -oda álsz hoszan ó kitolja a csövét-hoszan ö megindúl az ûrités -ha televan f11 silóba kûldöd(tbázis),f12 várósi silóba.Ha jól végig nézted akkór lenni kell a gómb kiosztás.Régen énse tudtam kikell próbálni hogy melyik gombal mûködik.

én nézegettem az a manual-t,de nekem akkor sem világos :S arra rájöttem,hogy a 2-sel tudom bekapcsolni kombájnon az asztalt,de a többi semmit nem csinál.egyáltalán hogy kell kimenni aratni? 😄 kimegyek a géppel az rendben,de valami traktort vagy kamiont kellene megammal hívni vagy vinni,elvégre egyszer tele lesz a magtartály és üríteni kell. azt hogy oldom meg? utána hova viszem a terményt? elvileg valahogy úgy kéne kinéznie a tarlónak mint itt fent a képen nem? azt hogy érem el? rengeteg itt a kérdés :-) most kezdtem el és még nagyon nem világos a dolog.

SZia.Egyébb ként nincsen MSN irjatók ide,egyébként én is nem rég játszok velle amit tudok megosztom.Szivesen multiznék de hogyan kell elinditani.

SZia.A vetögépet a siló allá kell álni és ott megnyómni a Õ nekem ezzel.Hogy újra kinö a ha learatad az természetes ez az árva kellés nekem is.

Szia. a lánctalpas traktóral az a vetögép a fûnek

Szia.A játék könytárba van egy kézi köny a FARM MANUAL eng,fr Abba képel van irusztrálva hogy melyik kombal kell irányitani.(kombány,vetögép..stb)nézétek meg.

Gergő1991
Gépeket a business --- sell/buy ---- sell/buy machine menüben tudsz
ha van elég manid. Buy vétel, sell eladás.Traktornál azm seváltómeg a pontok mega kérdöjel.Komdajn vágoasztalt home end ó kar amin kijön a gabona ülámpa.enyit tudok.

sziasztok. most találtam rá a játékra,tetszik is,csak az irányítás nem világos. melyik gomb mit csinál? el tudná mondani valaki? arra rájöttem,hogy a nyilakkal tudok mozogni,á-val és û-vel tudom a hidraulikát fel és le mûködtetni,de itt nagyjából ki is merül a tudás. még egy kérdés. hogy tudok gépet venni? elõre is köszi,hello

Gergő1991
Köszi gibic. Azt momd meg hogy töltöm meg a vetögépet??Elöreis köszi.

csõ srácok nekem azt mondjátok meg hogy hogy lehet füvet vetni!Köszi
Én nem találkoztam, de lehet hogy rossz helyen keresgéltem. www.simtractor.net/home/ ha innen töltötted le akkor azokat egyszerûen kicsomagolod a központi könyvtárba, ha kéri akkor pedig felülírod, így a játék menüjében még a john deere van, de a játékban már a letöltött addon jelenik meg. A többi letöltést nem tom de lehet hogy így is müxik a dolog a többivel is.

Gergő1991
Azt látam.DEolyan nincs amelyiken nincsen traktor???Meg amiket letöltötem azt hogyan rekom be a játékba???

Vetõgép a 3.5.8-as csomagba benn van ha feltelepítetted. Kukorica meg búzavetõ is van benn ja meg a fûvetõ is. Traktorral együtt lehet megvenni ahol a többi gépet is.