8333
Simtractor V3.66
-
Steyr9 #8293 hellosztok
-
hé all
am olcsóbban nincs gém? -
szerk:ne offold a topicot más játékokkal. -
Ne beszélj csúnyán másokal a topicba és offolj. -
Gaborkik #8284 Egy cd kulcs 26 euró -
am meg akk mehetnénk 3-4 en egyszerre! -
nekem kéne 2 eredeti CD egyik nekem másik haveromnak!! a multis verzió...
árban mennyi lenne?
-
garatomi #8281 ki mikor lesz fent????? -
garatomi #8280 én is szeretnék -
Gaborkik #8279 Én szeretnék .... -
pappmilan99 #8278 Ha vki szeretne multizni akkor írjon!
[email protected]
vagy
[email protected] -
Gaborkik #8277 Hát szinte az összes elképzelető gép ....
Akkora listát pár hétig eltartana összeállítani, de nagyonsok gépet ...
Amikor majd eredeti játékod lesz és letöltöd a Machinery Addonsokat látni fogod .... -
dj norboo #8276 Milyen gépeket?
Tudnál írni részletes listát? -
Gaborkik #8275 Nálam!
Postán küldöm a cd-t minden adattal, de előre utalni kell a pénzt, ha megjön küldöm a cuccot.
Igen még multyzni is tudsz, sőt még ezáltal ingyen gépeket is tehetsz a játkba a kombájnon és a pár olmin kívül :O -
dj norboo #8274 És hol bírom megvenni, és mennyiért?
És akkor tudok multizni is? -
Gaborkik #8273 Az hogy a játék a Te gépeden nem megy és törölnöd kell, kivéve ha megveszed eredetiben .... -
dj norboo #8272 Én nézegettem de nem sikerült. Csak SAVE-t irt. Most mi a gond ezzel? -
Gaborkik #8271 Hosszan nyomod az Esc-et, aztán a menüben visszalépsz addig ahol látsz olyat hogy Save Game -
mtz1221 #8270 hogy lehet mentéseket csinálni v3:66f -
Gaborkik #8269 Ne aggódj, tudom hogy Te voltál...
De vigyázz mer szólok a családnak aztán meg lesző keresve... -
dj norboo #8268 Figyelmesebben Gabi! 
-
Gaborkik #8267 Na elmentek ám a fenébe. Olvassál már F.A.Q.-t !!!!

-
dj norboo #8266 Sziasztok. még új vagyok itt. Tudnátok segíteni nekem? Hogy birok skint betenni? hova kell tenni? próbáltam az alapjátékkal multizni, de valami regisztrációt kért. Az micsoda? hol kell regisztrálni? -
mtz 82 zts #8265 hy nemtudjátok hohy mikor adják ki az új versiot vagy egyáltalán lessz-e? -
Gaborkik #8264 Te ne szivass ....
" - Miért csak demo? - REGISZTRÁCIÓ leírása!
Alapvető gondok, problémák ebben az esetben:
- Csak a John Derre kombájnnal enged menni!
- Csak felmászik a traktor tetjére, de nem ül be!:
Nos a gond az, hogy nem regisztráltad a játékot! Hát itt az ideje akkor! Licens registering... menüpont alatt írd be a felhasználónevet (logint) és a jelszavat (keyt). (Minden játék indításkor be kell írni a logint+keyt!!!)
- Nem fogadja el a kódot? 1) Húzd ki a netet a játék indítása előtt. 2) A keyt NAGY betűvel írd be; A logint pedig KICSIVEL!
- Elfelejtettem kihúzni a netet, így ellenőrizték a key-t és viszaváltott demora!: Töröld le a játékot a vezérlőpultba, utánna pedig az intézöből is tölröld le a játék mappáját, utánna telepítsd fel megint, húzd ki a netet és úgy ird be a kódot!
Elvileg ezek a problémák meg fognak oldódni ezek után! " -
mtz1221 #8263 jaaaa igy már más
na de akkor telepítettem a Machinery Addons minden jóó de!! megvettem a gépet és nem took vele menni mert regisztrálni kell valahova nemtoom tudsz benne segíteni ?????? -
Gaborkik #8262 Cougar -
mtz1221 #8261 és az mi
-
Gaborkik #8260 A másodikban csak a Cougar van benne. -
mtz1221 #8259 megtaláltam de mind a kettőt???
-
mtz1221 #8258 honnnan dudnám letölteni faq-n belül???? -
Gaborkik #8257 Igen, ha így csinálod ahogy a faq írja működnie kell ha mégsem akkro nemtudom mi a gond -
mtz1221 #8256 Machinery Addons? azt külön kell felrakni a gépre???
-
mtz1221 #8255 nekem nem adja be :S bemásoltam de semmi ugyan az
-
Gaborkik #8254 Nincs más dolgod, mint a letöltött tömörített állományt kicsomagolod és bemásolod a C:/Program Files/Simtractor 3.5 mappába (vagy ahova telepítetted) és felülíratod az ott lévőket. (Felülírja? IGEN.) -
mtz1221 #8253 hova kell berakni a skinekett?????
mappástól??????
-
mtz1221 #8252 császtok kellene 1 kis segítség
-
Gaborkik #8251 Azt azért nem említettem mert a hivatalos fórum szerint nem működik... -
pappmilan99 #8250 MutiPlayer -
Gaborkik #8249 Érdekes bár Single Playerben nemtudom ennek mi értelme ...
Sajnos nem tudok a témában segíteni ...
Esetleg ha lemásolják egy gép fájljait majd egy másikénak az adataira irják át talán ssze lehet hozni, de passz