Kína is a PC-gyártókkal harcolna a kalózok ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Microsoft - Kina Joint Venture: tankokat a kalozokra. Ki tudja, talan jovore a MS logo is piros lesz, csak azert hogy a kinai piac milliardos taborat meghoditsak.
Basszus már a jó öreg Kínában sem lehet bízni<#rinya>#rinya>
Na GRAT!!! Miért is Hitlerhez hasonlítják billgenyót? Hát ja mintha vennél egy autót, amit csak a kijelölt útvonalakon használhatod a többi meg.... ne érdeklõdj, tanulj,fedezz fel, stb csak azt csinálhatod amit mi mondunk... Ezt nevezik DIKTATÚRÁNAK!!! <#mf3>#mf3>
Hát most megkapják ha minden igaz két ellentétes diktatúrikus szervezet magyarázza mi is a jó) Hát kína sem az emberijogok betartásáról híre. Most megnézhetjük hogy mennyire korrekt a mikrofos. Ugyanazt csinálja mint az az ország ami tankokat küldött a diákokra "szószerint rájuk". És még az õk csodálkoznak hogy közútálatnak örvendenek
<#violent>#violent> MIKROFOS
Hát most megkapják ha minden igaz két ellentétes diktatúrikus szervezet magyarázza mi is a jó) Hát kína sem az emberijogok betartásáról híre. Most megnézhetjük hogy mennyire korrekt a mikrofos. Ugyanazt csinálja mint az az ország ami tankokat küldött a diákokra "szószerint rájuk". És még az õk csodálkoznak hogy közútálatnak örvendenek
<#violent>#violent> MIKROFOS
"Mi van ha elfüstöl a gépem és veszek egy újat de Op rendszerem már van?"
Ha OEM oprendszered volt, akkor így jártál...
Ha OEM oprendszered volt, akkor így jártál...
""A belföldi számítógépgyártóknak mindenképpen telepíteniük kell valamilyen operációs rendszert, még mielõtt a termékek elhagynák az üzemet" - áll a jelentésben. Wang Ziqiang"
miért is?
miért is?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Vicces lesz látni Bill Gates, és Steve Ballmer arcát amikor kínában a futószalagról ezrével zúdúlnak le a Red Flag Linuxal elõtelepített gépek. Kevés dologra vagyok kíváncsi az életben, de ezt megnézném vazze 😊)
Egyszerû, nem kell mindenféle szir-szar elõre összerakott konfigot vásárolni kisebb vagyonokért, hanem le kell ülni és átgondolni, saját izlésünk és kedvünk szerint összerakni alkatrészekbõl a gépet.
Aki nem ért hozzá, annak nem való, ennyi...
Aki nem ért hozzá, annak nem való, ennyi...
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
Az elméletet értem, de az élet fel fogja rúgni az elképzeléseiket.
Mi van ha elfüstöl a gépem és veszek egy újat de Op rendszerem már van?
Mi van ha alkatrészenként veszem meg?
Mi van ha (tudom hogy a MS-nek hihetetlen) pl Linuxot vagy egyebet akarok?
Azt hiszem ezek a lehetõségek jócskán túl lesznek 5%-on
Mi van ha elfüstöl a gépem és veszek egy újat de Op rendszerem már van?
Mi van ha alkatrészenként veszem meg?
Mi van ha (tudom hogy a MS-nek hihetetlen) pl Linuxot vagy egyebet akarok?
Azt hiszem ezek a lehetõségek jócskán túl lesznek 5%-on
Ahány ház, annyi baj legyen.
"A Microsoft szintén az elõre telepített operációs rendszerekben látja a megoldást, esetükben természetesen kizárólag a különbözõ Windows verziók jöhetnek számításba."
Érdekes az EU ott harcolt az MS ellen, hogy a média player, meg a versenyellenes árukapcsolódások. Mi ez most, ha nem pont ugyanaz...
Más szoftver már nem is létezik ???
Ez ellen kellen fellépni, nem a hülye média player ellen. Hogy is képzelik ezt, hogy aki nincs velük, nem várárol tõlük, az ellenük van, és kiirtandó ellenség, kalóz. Kicsit elszálltak maguktól...
Érdekes az EU ott harcolt az MS ellen, hogy a média player, meg a versenyellenes árukapcsolódások. Mi ez most, ha nem pont ugyanaz...
Más szoftver már nem is létezik ???
Ez ellen kellen fellépni, nem a hülye média player ellen. Hogy is képzelik ezt, hogy aki nincs velük, nem várárol tõlük, az ellenük van, és kiirtandó ellenség, kalóz. Kicsit elszálltak maguktól...