522
-
#482 de,biztos hogy az,mert korábban is tőle kértem,és a mostanit is Ő rakta be,ráadásul rajta van a moderátorok listáján. -
#481 A moderator topikba kell irni! Lehet hogy ő nem jogosult itt. A Auto motor moderátor figyelmébe irj! -
#480 irtam egy modinak privátot,de még nem rakta be.azért még egy kicsit várok,hátha:) -
#479 Banner? -
#478 Mi bajod vele? Szerintem kifejezetten szép! -
#477 Gordon ismét a dohányellenes kocsival indul,hát idén se lett szebb ez a festés:
de legalább az overál nem rossz,bár furán mutat a sok zöld mellett az a kék pepsi szponzor:
-
#476 ez a futam edwardsé lesz,hacsak nem fog falazni,de pokoli tempót megy.valósággal megette reggelire johnsont,de azért 2-3 is szép lesz,ha marad igy:) -
#475 Kezd feltámadni a csapat,legalábbis Johnson és Gordon. stabilan az első háromban vannak,és rengeteget vezettek,csak azt nemtudom Jr-ral mi történt.
Viszont ez a Busch gyerek elég ügyesnek tünik,lehet,hogy nem kellett volna elengedni.
Mondjuk az én álom HMS csapatom az kb úgy nézne ki,hogy Gordon-Johnson-Kahne-Stewart. -
#474 ok
Jó ez igy! -
#473 hát egy kis sötétítést raktam rá(nem sokat) így mintha kicsit jobban ki lenne emelve a kocsik szine,de nem biztos.
-
#472 Szerintem jó ez! De ahogy akarod. Innentől mind1 tulajdonképpen:D -
#471 akkor szerinted ez mehet új bannernek?:)
vagy vmi effektet rárakjunk még? -
#470 Egyszerü volt! Lopni kell:D Leloptam Dale JR árnyékát, azt feltettem a Mears elé. Majd az aszfaltot is lopkodással tovább vittem egészen addig amig az autóig ér. És igy ugy tünik mintha egy felület lenne:D
De szerintem is ez tutti igy. -
#469 huh,teljesen jó.köszi.amúgy hogy csináltad meg? mert én is photoshoppal csináltam ezt,de vhogym mégse olyan lett... -
#468 Vagy nem is szolok! Megcsináltam:D Na igy??:
-
#467 Figyi szerintem egy kis photoshop mukával lehetne rajta javítani! Pl azt hogy azt a vonalat ne lehsesn ennyire látni! Aztán Mears árnyéka sem jó. De ezek apróságok. Ha gondolod szolok egy ismerősnek lehet meg is javítaná.. Szóval? -
Dougie #466 szerintem (ha beleugathatok) a 24 és a 48 között a háttér szinte teljesen azonos, tehát ott nem látszik, hogy darabokból lett összeállítva, viszont a 88 és az 5-ös helyzete a 48-ashoz képest lévő vonalnál simán látszik, hogy eltérés van (szinte csak a legalsónál nem észrevehető ez, azért mert az meg túl sötét)
bár lehet hogy ez csak engem zavar, szóval nem szólok bele, úgyhogy nekem mindegy - egyébként ettől eltekintve egész jó lett -
#465 nekem az utolsó előtti a legtetszetősebb,de azért megvárok más véleményt is mielőtt cserét kérek:) -
#464 ime,próbálkoztam néhány effektel is:
-
#463 készen vannak az új bannerok,majd hozom őket:) -
#462 így igaz,ahogy mondod petya,magam is igy gondolom,már láttam képeket Jr autójáról,nekem tetszik,úgylátszik Hendrickéknél értenek a szép autótervezéshez:) mindenesetre,amint lesznek jó képek készül a banner is :) -
#461 Ujra kell tervezni a Banert! Megváltozott a felállás:D
2008 bsn igy néz ki a Hendrick Team:
5: Casey Mears (Kyle Busch elhagyta a csapatot. 2008 a 18-as rajtszámú Toyotával tolja a versenyeket)
24: Maradt Jeff Gordon nagy dolog lenne ha elhagyná a csapatot és az autót. Erre nagyából az esély 0%.
48: Itt sincs Változás Jimmie Johnson nyomja ujra. (talán 3x bajnok lesz 2008-ban?)
88: Na ez nagyon nagy változás.. A két nagy rivális (néző szimpátiában is) egy csapatban. 2008-ban a 88-as gépet Dale Earnhardt JR fogja vezetni. Talán ezzel a csapattal autóval meglesz az a bajnoki cim. (kijárna neki)
Ha eseleg lesznek képek az autókról akko össze kellene rakni az uj bannert!
Sok sikert Hendrick team 2008-ra!! -
#460 És ahogy Petty elengedi a mezőnyt:) -
#459 Ime egy régi cikk, a múltból:
A sokak által minden idők legnagyszerűbb futamának tartott 1992-es Hooters 500-asra emlékezve Jeff Gordon lesz az október 29-én esedékes Pep boys Auto 500-as Grand Marshall-ja, azaz ő fogja kiadni az utasítást kollégáinak az autók beindítására.
A NASCAR történetének győzelmek tekintetében legeredményesebb sofőre, Petty pedig a futamot fogja elrajtoltatni, mint tiszteletbeli zászlós.
15 évvel ezelőtt november 15-ére esett az atlantai verseny. A hétszeres bajnok Petty utolsó alkalommal vezetett versenyautót, Gordon, a reményteli tehetség pedig először állt rajthoz a legjobbak között.
- Így visszatekintve azt kell, hogy mondjam az 1992-es verseny az Atlanta Motor Speedway-jen valóban a NASCAR történelmének egy fényes napja volt - mondta Petty elfogadva a felkérést.
- Számomra is megtisztelő az ajánlat - tette hozzá Gordon. - Itt kezdőtött a pályafutásom, és most végre valami olyat tahaet, aminek a közönségünk minden tagja egyaránt örvendeni fog. Sok szép emlékem fűződik Atlantá-hoz. Rick Hendrick, mostani mentorom itt látott meg először. Itt nyertem először a Busch-szériában. Ez a pálya mindig a kedvenceim közé tartozott.
A nevezetes napon se Petty, se Gordon nem ért célba. Mindekttőjüknek balesete volt. A futamot Bill Elliott nyerte, aki 10 pontra közelítette meg a későbbi bajnok Alan Kulwicki-t. -
#458 sajnos attól tartok igen,amennyire népszerü a csapat,a topic annyira nem:( -
#457 Meghalt a topik... R.I.P -
#456 nahát ilyen is rég volt már,az elsö három helyen három Hendrick autó:
1.Johnson,2.Gordon,3.Busch márcsak Mears hiányozna:P -
#455 Hy!! -
#454 Ide is bepofátlankadok! :D Hy all! -
#453 Jeff Gordon "beugró" Crew Chiefje,Jeff Meendering:
Johnsoné pedig Ron Malec:
ahhoz képest jól sikerült a bemutatkozásuk,Gordon 2. Johnson 5. -
#452 Egy rosszhír a Gordon & Johnson drukereknek:
A négyszeres bajnok Jeff Gordon és a címvédő Jimmie Johnson (mindketten a Hendrick Motorsports pilótái) megbuktak a versenyhétvége első inspekcióján.
A szabályok értelmében így nem vehetnek részt a gyakorláson (szabad edzés) és a kvalifikáción, tehát a mezõny végérõl lesznek kénytelenek rajtolni. Az Infineon Raceway egy utcai pálya, ahol a CoT autók elõször mutatják meg mit tudnak értõ kezekben a folyton változó körülmények közepedte.
A szerelõ csapatnak lehetõséget adnak, hogy az eltérõ alkatrészeket a verseny kezdetéig (illetõleg az utolsó bevizsgálásig) kicseréljék.
Gordon jókedvét a rossz hírek sem törték le, hiszen szerdán második feleségétõl - Ingrid Vandebosch-tól - megszületett elsõ gyermeke, Ella Sofia.
Jelen pillanatban másra sem tudok gondolni, mint a családomra - mondta Gordon. - Le kéne törnöm a büntetés hallatán, de most rózsaszínben látom a világot. Az autó és a csapat készen fog állni. A stratégia mindennél fontosabb lesz, mert csak ésszel tudunk majd nagy lépést tenni az élmezõny felé.
Állitólag a kérdéses alkatrész amit hibásnak találtak a két autón,azaz elsö légterelön helyezkedett el:
-
#451 kicsit korábbi képek:
ez a trófea nagyon szép:
elég furán áll ez a kommentátoros kellékek:
ez a trófea is érdekes,derég nyert már Edwards:
-
#450 én is nagyon remélem,bár azért az apai örömök csodálatosak lehetnek,remélem azért ebböl majd nekünk is kijut Petya:D -
#449 Gratula hozzá!!! Remélem nem veti vissza az apát! -
#448 megszületett Jeff Gordon elsö gyermeke,lány lett,Ella Sofia Gordonnak hivják:) -
#447 Az eső közbe szólt tegnap, de emiatt ujra Gordon győzelem született.
A versenyt igy is kb 2 órás csuszással kezdték az idő miatt. Majd rajtoltak és a 107-dik körben ujra leszakadt az eső. És mivel Pocono nem alkalmas éjszakai futamra ez lett a végeredmény.
Gordon vezetett ekkor, de Newman a sárga elött majdnem leelőzte, kb két kanyaron múlt ez a győzelem. -
#446 Nagyon szépet ment Mears!! Most bejött a taktika.. Jól is ment szóval minden megvolt ehhez a szép eredményhez. Kivánom hogy legyen folytatása.. -
Totya000 #445 Na, végre olvasható itt Mears neve is. :-)
Tavaly megnyerte első Busch versenyét, idén pedig jöhetett az első Cup. Jó úton halad Mears. Most bejött a kockázatos üzemanyag-játékuk. Tavaly Kansasben már megpróbálták (#42), de akkor az egy második helyet ért, mert Stewart begurult előtte a célba, szintén üzemanyag nélkül.
Szép volt! -
#444 Tegnap ujra Hendrickes futam gyözelem a NASCARban.
Igaz Gordon Raines hibájából nagyon korán távozott a mezőnyből, Johnsonnak is nehezen ment a verseny eleje. De a végére ujra Hendrickes autó ért célba a 25-ős Casey Mears személyében. Grat a győztesenek. Igy tovább Hendrick Team. -
#443 de mégis,csak akkor Biffle nyert