Hendrick Motorsports
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CONCORD, NC (14 április 2010) – 2012-es szezontól, Kasey Kahne egy hosszú távú szerzõdést kötött a Hendrick Motorsport-tal, a #5 Chevrolet vezetésére.
A jelenlegi 5-ös autót vezetõ Mark Martin, már 51 éves, de a teljes 2010-es és a 2011-es szezont még végig viszi. 2012-ben, azonban Kahne csatlakozik Jeff Gordon,Jimmie Johnson és Dale Earnhard Jr által fémjelzett csapathoz, így a Hendrick négy autója a következõ években stabil marad.
"A Kaseyvel lehetõséget láttunk egy hosszú távú jövõre nézve, Õ hihetetlen tehetséggel és hatalmas odaadással rendelkezik, hogy a csapatunkat még sikeresebbé tegye.” - Mondta Rick Hendrick a Hendrick Motorsports tulajdonosa.
"Kasey kiérdemelte jövõbeli csapattársai tiszteletét is, mind a versenypályán, mind azon kívül. Egy ilyen kaliberû pilóta csatlakozása hihetetlen lehetõség számunkra.”
Kahne, április 10-én múlt el 30 éves és már 11 alkalommal nyert Sprint Cup futamon. A Nascar elitjében a 7.szezonját tölti és ez idõ alatt 16-szor indulhatott az élrõl, 43-szor végzett az elsõ ötben és 79-szer az elsõ tízben.
"Jól érzem magam Mr.Hendrickkel és a jövõbeli csapattársaimmal, az egész csapattal," mondta Kasey, akinek a szerzõdése a Hendrick Motorsport-al a 2015-ös szezon végéig szól. "Számomra ez egy remek lehetõség, és azt hiszem, ez egy nagy esély, hogy versenyeket nyerjek és harcban legyek a bajnoki címért.”
"Ez karrierem következõ lépcsõje, ami miatt izgatott vagyok, de megkönnyebbültem, amikor bejelentettük. Most már én felelõsségem, hogy az összes energiámat arra fordítsam, hogy minél több futamokat nyerjek, és sikeres legyek 2010-ben a csapat és a szponzorok miatt is. "
Bár 2012-tõl Kasey karrierje megszilárdult, korábban nem tervezte a csatlakozást a csapathoz, a Nascar 4-autós limit miatt. Kasey a jövõ évben is a teljes szezont jelenlegi munkaadójánál kívánja eltölteni.
"Tudtuk, hogy a szerzõdésben a Hendrick Motorsports kötelezettséget vállalt Mark versenyzése iránt, és ez fontos jövõbeli csapatom számra.”
Forrás: kaseykahne.com
The only speedometer is in your head.
Sok boldogságot Nekik!
A fórummal kapcsolatban: februártól szeretném kicsit feldobni(igaz,a tavalyi év szinte egy az egyben kimaradt),és mivel az angollal akarok foglalkozni,így majd cikk fordításokat is hozok,célpontban a Hendrick Teammel:)
ups and downs
Gordonnak gratula a top10-hez :D.Mikor én abbahagytam a nézést, még második volt, viszont volt hátra cirka 200 kör<#banplz>#banplz>
ups and downs
Mark Martin egyenlõre csalódás nekem kicsit,de még van hátra bõven.Amilyen optimistán nyilatkozott a szezon elõtt,sajnálom azért a "nagy öreget".
Eddig Nextel cup volt elötte Winston Cup
A Nextel és a Sprint egy telefontársaság.. De 2008 ban megvette a Sprint a Nextelt ezért lett Sprint.
A Winston pedig cigarette..
Szóval mindig egy sponzor neve és a cup... Ez a "király kategória"
Downhill!!
California 2 dik hely
Összetett 2 dik hely.
Szóval jol remélem igy marad:D
Downhill!!
Persze idén,fordított végeredménnyel
Downhill!!
A Gordon gépe jobban tetszett eddig.. Valahogy ez a sárga csik alul nem jön be:D
Newman autoja vad állat:D Edwardse mókás azzal a nagy Kacsával..
Az uj fordok ormánya hát nem tudom.. Kicsit olyan elölrõl mint egy Fábia:D
Nem tudom igazából mind szép.. Nekem nagyon tetszenek az amerikaiak design stilusa.. Tetszik ez a csicsa micsa agyon matricázott dolog:D
Ettõl versenyautó egy versenyautó.
Ugyanakkor a Top most Newman Matt fekete Us army-s gépe.. Jahh és Robby Gordoné ha éppen Monster Enegrgys:D
Downhill!!
Három kocsi nagyon tetszik idén is:
Petya,neked az idei kocsik között van úgymond "kedvenc autósfestésed" ami jobban tetszik a többitõl?
Downhill!!
Jeff Gordon a NASCAR Hajsza a Sprint-kupáért elnevezésû sorozat négyszeres bajnoka szerint költségcsökkentéssel lehetne segíteni csapatán, a Hendrick Motorsporton, ahelyett, hogy létszámot csökkentene az istálló. A klasszis pilóta hajlandó saját fizetése egy részérõl lemondani, azért hogy ne az alkalmazottak igyák meg a jelenlegi gazdasági válság levét.
Néhány NASCAR-ban szereplõ együttes arra kényszerült, hogy jelenlegi pénzügyi helyzete miatt megváljon számos alkalmazottjától, ám a négyszeres bajnok Jeff Gordon nemes gesztust tett jelenlegi csapata a Hendrick Motorsport felé.
A klasszis pilóta önként jelentkezett, mondván hajlandó lenne lemondani a fizetése egy részérõl azért, hogy ne az elbocsájtásoktól legyen hangos az elkövetkezendõ idõszak az istálló háza tája.
„Nehéz idõk ezek, ezért nagyon komolyan kell vennünk az elkövetkezendõ hónapokat – mondta Gordon az újságírók kérdésére felelve. – Sok mindenre hajlandó vagyok azért, hogy a továbbiakban is olyan jó csapatunk legyen, amilyen jó csak lehetséges. Ha a fizetésemrõl kell lemondanom, hogy a megfelelõ embereket megtartsuk, és alkalmazzuk, akkor megteszem.”
„Ha Rick Hendrick csapatfõnökkel leülünk és megbeszéljük azt, hogyan is áll most a csapat, akkor nyitott vagyok az effajta megoldásokra. Természetesen nemcsak én lennék az egyetlen, aki ezt megtenné a Hendrick Motorsportért. Nekem személy szerint sosem az volt a célom, hogy dollármilliókat keressek.”
Gordon ezután elmondta, hogy nevetséges, egyes pilóták mekkora összegeket markoltak fel az elmúlt években, valamint reméli, hogy ezek a versenyzõk lesznek az elsõk, akik lemondanak bizonyos összegekrõl.
„Sosem álmodtam arról, hogy több milliót keresek, és emellett viccesnek tartom azt is, amennyi pénzt egyes dolgokra költünk. Szükségünk van egyáltalán erre? Nincs!”
„Minden rendben van, még annak ellenére is, hogy ezeket a megszorításokat bizony véghez kell vinnünk. A csapatnak le kell faragnia a kiadásokból, nekem pedig le kell mondanom a fizetésem egy részérõl!” – zárta a mondandóját Gordon.
Jeff Gordon and Jimmie Johnson have dominated the race at Martinsville over the last 10 years.
ismét egy pole a csapat és Gordon neve mellett,kérdés,hogy lesz-e gyõzelem?
Igaz ez Gordon és Johnson pályája,már lehetne így is mondani,de a Toyoták és a Roush autók is elég erõsnek tünnek,jó verseny lesz..
Mellõle,idén másodszor Hendrick elsõsorrá kiegészülve,Dale Earnhart Jr fog indulni.
Ha az elmúlt idõmérõket nézzük,akkor eddig volt 4,ebbõl 3x Hendrick pilótáé volt a pole,viszont még egyszer sem nyertek,talán most?:)
majd megnézem a nevét
Downhill!!
Asszem 2600ft havonta, nem tom pontosan mert én HBO-val eggyütt fizetek 5000ft érte.
Downhill!!
Johnson,finished: 2nd
- Az autóm nem volt a legstabilabb a kanyarokból kifelé jövet - vélte Johnson. - Így pedig nem lehetett esélyem Carl-lal szemben. Sajnos a beállításokat nagy mértékben a korábbi év tapasztalataira alapoztuk, hiszen az idõjárás miatt a szabadedzéssek nagy része is elmaradt.
Gordon, finished: 3rd
- Carl Edwards más dimenzióban autózott, mint mi - nyilatkozta Gordon, aki peig több körön át vezett, mint a késõbbi gyõztes. - Az autóm motorja megsült éppen abban a pillantban, mikor leintették a versenyt. Lesz min dologoznunk, ha fel akarunk érni arra a szintre, amit az élmezõny képvisel.
Be kellett ujitani mert COT van.. Nem lehet rajta a régi:DDD
Tied sem rossz!!
Downhill!!
Downhill!!
de legalább az overál nem rossz,bár furán mutat a sok zöld mellett az a kék pepsi szponzor:

Viszont ez a Busch gyerek elég ügyesnek tünik,lehet,hogy nem kellett volna elengedni.
Mondjuk az én álom HMS csapatom az kb úgy nézne ki,hogy Gordon-Johnson-Kahne-Stewart.