1451

• Jeff Gordon
    Hely az talán lett volna bár azt elismerem,hogy ott akkor rögtön ezt felismerni,nagyon nem könnyű,pláne,ha vki a vb címért hajt.Én csak azt mondom,hogy a büntetés helytálló,mert elég veszélyes volt ez így,és persze nem Massa tehet róla,sodródott az árral,de azért az napnál is világosabb,hogy pénzbüntetést meg röhögve kifizettek volna,és így,hogy Kimi kiesett,bünti nélkül,Massa talán még pontot is szerzett volna.De már túl sok a ha..

Én a változatos jó versenyeknek drukkolok,nyerjen a jobbik,vagy a szerencsésebb :D
  • Jeff Gordon
    és végül még Monzából két képet,avagy takarítás BMW.Sauber módra:

• antijuve
    és hol állt volna meg?épp egy Force India mellett volt, az összes csapatnál kinn voltak a szerelők.
  • Jeff Gordon
    grat Heidfeld
  • Jeff Gordon
    Az oké,hogy Massa nem tehetett róla,de szerintem ez a bünti az amit nem lehet vitatni.. Bár Palikék megtették,hozták a szokásost,de ők már csak ilyenek. Massa is elég hamar észrevette,hogy viszi a csövet,de végighajtott a boxutcán,teljesen feleslegesen,veszélyeztetve ezzel a többi csapatot.Amikor elindult,akkor kellett volna rögtön megállni,utána megy valaki,és gyorsan leszedik,Kimi meg vár addig,neki már kb úgyis mind1,Massának van még egy ideig esélye a vb címre,és áldozatot hozni kell néha,úgyis mondhatnám,hogy a cél szentesíti az eszközt,és ezt pont a Ferrarinál ne tudnák??
  • Jeff Gordon
    A versenyen hozott bünti vicc volt,mármint amit Rosbergékre szabtak ki.. Az ilyenekért az esetek 100%-ban eddig boxáthajtás büntetést adták,erre most 10sec stop and go.Szegény Rosberg,sajnáltam,ha áthajtás,simán visszajön az élre,és talán nyert is volna,persze kérdés lett volna,hogy a második SC után hogyan tudta volna tartani a mezőnyt.
  • Jeff Gordon
    Huh,de sok minden történt,rendesen beindult a topic élete,örülök neki,egészen jó témák jöttek fel,reagálok mindenre,igaz kicsit késve,ezért sorry.

Ezzel egyetértek,mármint a véleménnyel,teljesen indokolatlan,és hülye döntés is volt,szerintem.Rubens nem váltotta volna meg a világot ezzel a körével,és Nick is teljesen szabályos volt,amennyire lehetett a pályán,levezető körén volt,az ilyeneket a pályatervezőknek bele kéne kalkulálni,hogy akkor nem teljes erőbedobással mennek és előfordulhat a feltartás,itt pont ez a hülye bejárat miatt történt,ha normálisan megcsinálták volna,akkor gond nem lett volna.Van egy olyan érzésem,hogy ezt még fogják átépíteni.
  • Tigristank
  • antijuve
    :DDD
  • MaSzKa
    http://www.formula.hu/f1/a-bmw-sauber-nem-panaszkodhat-a-megbizhatosagra-c23094.html

most akkor már koncentrálhatnának a sebességre is
  • MaSzKa
    Nick Heidfeld is pontot szerzett a Szingapúri Nagydíjon, 6. lett, és az elmúlt hétvégén a német pilóta zsinórban 25. versenyén ért célba, amivel immáron egyedül vezeti az ezt számon tartó eredménylistát. Az Olasz Nagydíj utánban még honfitársával, Michael Schumacherrel állt ezen lista élén.

BMW Sauber másik versenyzője, Robert Kubica idén először fejezett be úgy versenyt, hogy nem szerzett pontot. A lengyel pilóta Ausztráliában és Nagy-Britanniában nem látta meg a kockás zászlót, a szezon többi futamán azonban egyszer sem maradt egység nélkül.
  • norbi56
    Ez meg a másik dolog h Hei-t is megbüntették.Igaz Massa-nak nincs köze BMW-hez de őt sem kellett volna megbüntetni nem az ő hibája volt az sem.Ha kubicát nem büntetik meg akkor 2. lehetett volna vagy ha jól csinálják még rosberg is meg lett volna.
  • antijuve
    így van.ráadásul mindkét pilótát sújtották ezen a hétvégén.holott egyikük sem tehetett róla....
  • norbi56
    ROHADT Köcsög FIA má faszom hülye boxkiállásos szabályával.
  • MaSzKa
    http://www.formula.hu/f1/bmw-sauber-heidfeld-pontszerzo-helyen-vegzett-c23063.html
  • antijuve
    na, ki hiszi h még van esélye Kubicának?:D
  • antijuve
    aligha fogják:))
  • antijuve
    3 hely a rajtrácson.
  • MaSzKa
    Kubica azért lőtávolba van szerencsére

annak örülnék a 2 vbpontvezető kilökné egymást az 1. kanyarba
    akkor jó napom lenne :D
  • norbi56
    Hogy büntették meg?:(
  • MaSzKa
    az gáz :S
  • antijuve
    Heidfeldet megbüntették.nevetséges.aki ezt a boxbejáratot kitalálta, annak hatalmas gratuláció
  • carsmaxx
    Sajnos nem valószínű, de jó lenne.
  • MaSzKa
    amúgy a BMW-nék az boxba bomba riadó volt ma :S
  • antijuve
    :DDD
  • Tigristank
    Még szép, hogy nem adja fel. :D
  • MaSzKa
    http://www.formula.hu/f1/kubica-nem-adja-fel-a-bajnoki-kuzdelmet-c22982.html
  • antijuve
    illetve lesz:)
  • antijuve
    Kiminek ott volt az FIA mint biztosíték, Kubicának nincs.Esélytelen idén a vb-re.Max akkor lehet, ha valami elképesztő mákja nem lesz.
  • MaSzKa
    én nagyon örülnék ha Kubica még idén VB lenne
  • Jeff Gordon
    szerintem nagyobb.
  • Tigristank
    "A lengyel pilóta 14 ponttal van lemaradva a listavezető Lewis Hamilton mögött a tabellán, és ez a hátrány kevesebb annál, amit tavaly Kimi Räikkönennek kellett két futam alatt ledolgoznia, és ez mindenképpen bizakodásra adhat okot a hinwili istállón belül."

Na igen, de azért azt tegyük hozzá, hogy Kimi egy Ferrarit vezetett tavaly, és így is nagy szerencse kellett hozzá, hogy megnyerje a vb-t. Kubica pedig jelenleg "csak" a 3. legerősebb kocsiban ül, ettől persze még van esélye a vb-re, de legalább akkora szerencse kéne neki is, mint tavaly Kiminek.

• MaSzKa
    http://www.f1hirek.hu/hir/Kubica_nem_kap_kiemelt_tamogatast_a_BMW_Saubertol__200809241235
  • MaSzKa
    lol
  • Jeff Gordon
    Vettel,még a BMW.Williams korszakban tesztelt először a csapattal:

Amúgy Vettel mindig is RedBull nevelés volt,csak a BMW biztosított neki először lehetőséget,először teszteken,majd futamon USAban.És a ToroRosso nagyon jól csinálta,hogy amikor a bemutatkozása után létszámfelettivé vált,akkor leigazolta.És mostmár a BMW szerintem nem fogja tudni visszaszerezni...

De ha már ennél a cikknél tartunk,akkor ne csak Vettelt "sztároljuk",ugyanis a BMW elengedett még egy zseniális tehetséget.
    A képen jobbról a második emberre,vagyis Timo Glockra gondolok:

Persze sokan mondják,hogy Glock... Ki az? Nem csinált semmit! Tévednek,emlékszem már 2004ben bemutatkozott az F1ben,még egy Jordannel,ami akkor már nagyon a mezőny végéhez tartozott,és a 16.helyről a két pontot érő 7.helyen fejezte be a kanadai futamot,megverte például csapattársát Heidfeldet.Aztán ha visszaemlékszünk az idei magyar futamra... tényleg káprázatosan ment,ha a Toyota elindul egy jó fejlődés felé,akkor még sokat mutathat.Jah,és ugye Ő is német.
  • antijuve
    bár az igaz hogy az AS-ből vették a hírt, szval lehet valami igazságalapja.
    Viszont ha a hosszabbtávot nem írta alá, azt nem nagyon értem.Bár valszeg a Ferrarira vár...
  • MaSzKa
    :D fasza
  • antijuve
    az nso nem a legbiztosabb forrás, de azért belinkelem:)
  • MaSzKa
    http://www.formula.hu/f1/stuck-a-bmw-sauber-hibat-kovetett-el-a-pilotakerdesben-c22827.html

én már tavaly is ezt mondtam
  • antijuve
    a Williams meg a gyári BMW csapat sztem két különböző dolog.Az a csapat nem a BMW-é hanem Sir Williams tulajdona volt.Sztem ő döntött a pilóták kérdéséről is, így nem a BMW engedte el, hanem a Williams.Ha meg ott maradt volna a Willanónál, akkor is az angolok döntötték volna el, h elengedik-e a BMW-hez vagy sem (ld.:előző hsz)