1451

• Jeff Gordon
    pontosan, hát már nagyon kellett, hiába h kaotikus volt a verseny, de mivel esö volt a motor legalább kibirta:DD
  • JGTC
    Na azért csak megvan az a pont, legalább szépen búcsúzik a Williamstől Webber. :)
  • Istencsászár
    Szólj már Ronnak hogy ne olyan motort rakjon össze... mintha neki sok köze lenne hogy a merci mit és hogyan gyárt... csapatfőnök nem pedig szerelő...
    Technology Center -re meg volt pénz bőven, és jó hogy van, nagyszerű központ egy nagyszerű csapatnak.
  • JGTC
    "füstöl Kimi alatt" már nem sokáig :)
    Toyota biztos jobb lesz ha más miatt nem is de a megbízhatósága miatt
  • fb2
    Nem hiszem hogy a Merc kiszal, sot ha jol tudom meg akarjak venni tobbseget a McLaren nek. Williams nak sok eselye ven jovore a Toyota motorral, es az is jol jon, hogy van penz is meg a teszt versenyzotol is. Az indiai gyerek Kartijakin vagy hasonlo, hozza a penzt a TATA tol. TATA a legnagyobb indiai ceg. Ha nem lenne TATA, akkor csak az lenne hogy "TATA-Buh bye"
    Vicceket felre teve ha jol megnezed Sir Frank Williams nagyon a versenyzeser el, nem ugy mint pl. Ron Dennis akit igazan a 'Technology Center' meg a Trailer je erdekli... a kocsi meg fustol Kimi alatt... haha
  • Jeff Gordon
    jól emlékszel, Juan keményen nyomta neki. kétszer lehet vb 3.: 2002, 2003ban. hát sajnos itt a pénz nagyon számit és most a gyári csapatoknak fúj a kedvezö szél. a privát csapatok mint a Williams is, anyagi nehézségekbe fog ütközni. mint anno a Jordan, és ha Mercedes kiszáll a McLarenböl, akkor a McLaren is.
  • fb2
    Remelem hogy a Toyota motorral viszza jonnek a front ra, mert maga az auto nagyon jo, csak a motor szeret fustolni. 2003-2004 ben nagyon kemenyen nyomtak ha jol emlekszem, Ferrari nagyobb vetelytarsai voltak. (meg a Ralf+Juan idokbol)
  • Jeff Gordon
    A williams csapat holnap próbálja ki a Toyota motorjait
  • Jeff Gordon
    Jordant sose birtam igazán, túl könnyen feladta, pedig 99ben nagyon jó kis csapata volt...
  • Jeff Gordon
    ez szemmel látható. Toyotával jövöre csak jobbak lehetnek, ha igy folytatják idén akkor valami 14es rajtszámot kapnak, ami eléggé fura lesz a kocsin, tekintve hogy nagyon régen nem volt ilyen rossz rajtszámuk.
  • Tigristank
    Szerintem se fogja eladni a csapatot. Bár a BMW kiválásával rosszabb helyzetbe került a csapat és ez észrevehető az idei teljesítményükben. Majd jövőre meglátjuk, hogy mit tudnak kezdeni Toyota erőforrásokkal.
  • antijuve
    Az öreg nem fogja eladni a csapatot.Neki télleg ez az élete...nem úgy mint Jordan-nek.Ebben sztem eléggé különböznek:S
  • Trade
    Az nem lehet hogy az utlso manufakturalis jellegu csapat is megszunjon.
    A '70-es evekeb nmeg voltak olyan kis csapatok ahol az utolso csavarig az otthoni garazsban keszult.A penz tonkretesz minden sportot
  • JGTC
    ááá nincs az a pénz amiért eladná a kisöreg, szerintem ez a legfontosabb számára... lehet hogy hétvégén összejön pár pont akkor meg mindenki arról beszél majd hogy micsoda erőfeszítéseket tettek h ki tudtak mászni a csávából,
  • Jeff Gordon
    teljesen egyetértek, azért nem mindegy hogy egy olyan csapat szünik meg aki nyert mondjuk négyszer vagy egy olyan aki több mint százszor:)
  • antijuve
    Igen,ezt én is olvastam...Egyértelmű sztem h nem szabad eladni az istállót.A Williams túl nagy istálló,hogy eladják és eltűnjön:S:S:S.
  • Jeff Gordon
    itt a cikk ha érdekel valakit.
  • Jeff Gordon
    mindenestre az igaz, hogy igy tólószékböl valóban nem könnyü irányitani egy csapatot, de azért is vannak segitöi: pl.: Patrik Head, aki a társtulajdonosa az istállónak, mellesleg már elég rég tólószékben él és azt kell mondani hogy az idei évig nagyszerüen ment a csapatnak, a legjobb háromban szinte mindig ottvoltak mostmeg az összes pontszerzö csapatok közül csak a Toro Rosso-t tudják megelözni...
  • Jeff Gordon
    múltkor olvastam valahol hogy Eddie Jordan a korábbi Jordan csapat vezetöje, arra buzditja Frank Williamset hogy hozzá hasonlóan válljon meg Forma1-es csapatától. Mindenesetre a Williams nem egy Jordan, komoly része az F1 történetének...
  • Jeff Gordon
    sejtelmem nincs, Webber is csak 10. lett Töröko.ban. idén már nem várható sok tölük max jövöre.
  • antijuve
    Hát az nem most volt.Pedig most is volt esélyük,de egyszerűen gyenge a kocsi.
  • Tigristank
    Sajnos nagyon rég. Ha jól tudom, legutóbb Nico Rosberg szerzett 2 pontot az Európa Nagydíjon.
  • antijuve
    Mikor sikerült már pontot szerezni?Vagy legalább,hogy mindkét kocsi célba érjen!!!
  • antijuve
    Csak jobbak lesznek majd más motorral...A Cosworth nem igazán bírja a tempót...(nem a sebességre gondolok)
  • Tigristank
    Szerintem Wurz miatt nem kéne aggódni, annál inkább Nico Rosberg miatt az idei teljesítményét figyelembe véve. Én 1 Webber-Wurz párosnak jobban örültem volna.
  • Jeff Gordon
    A Williams kétkedve igazolta le Wurz-ot
  • Tigristank
    Szerintem is jobb lenne egy Williams-Lexus név, mivel a Toyotának már van 1 gyári csapata a Forma 1-ben.
  • Jeff Gordon
    ezzel teljesen egyetértek. szerintem is jobban hangzik. én is hallottam már valahol, de nemtudtam mennyi a valóságtartalma, de ezek szerint akkor már biztos.
  • Jeff Gordon
    igen, valóban igy volt. pont akkor ment el a csapattól amikor felfelé indult el az.
  • Trade
    a Toyota motorokkal kapcsolatban azt mondtak hogyha megkapja akkor Williems Lexus lesz a neve.Megis csak elegansabb mint Williems -Toyota
  • Trade
    A BAR-t Villeneuvenek alapitottak.Resztulajdonos is volt benne
  • Tigristank
    Sajnos azt kell mondani, hogy idén a komolyabb istállók közül a Williams okozta a legnagyobb csalódást. Nem is a teljesítménye, hanem inkább a megbízhatósága miatt, hiszen 1-2 dobogó simán összejöhetett volna, ha nincs az a sok műszaki probléma.
  • Jeff Gordon
    ime neked két kép, Villeneuveröl és feleségéröl:

egyébként az közel sem biztos hogy Villeneuve nem talál magának állást jövöre, üres egy Renó vagy Ferrari ülés egy McLaren, persze ilyen élcsapatoknak már biztosan nem fog kelleni. sajnos:( pedig tud annyit mint egy Hamilton vagy egy Massa, nemsok pilótára emlékszem aki debutálás utáni évben rögtön meg is nyerte a szériát, de egyet tudok, ugye gordon 24?:)
  • Jeff Gordon
    pontosan igy van ahogy mondod, 98végén mondott neki búcsút inkább a Williams, vagy az is lehetett benne hogy nagyon hivta a BAR, onnan szintén kitették, és most a BMWtöl is amit nemigazán értek, jó persze Kupica is jó versenyzö de én Villeneuvet alakamaztam volna jövöre is. Egyébként elég idióta volt a BMW hogy kiszállt a Williamsböl, mert igy egy ütöképes csapatból lett két szerencsétlen. 4éven keresztül volt 2jó pilótájuk, hát hihetetlen. a BMW tud motort épiteni de karosszériát nem, a Williams meg szenved a BMW motorok nélkül viszont nagyon jó a karosszéria, egyébként ha jól tudom a BMW azt nehezményezte a kapcsolatban hogy nem szólhattak bele a karosszériába. hát a tavalyi monacoi verseny után ez nem kis mélyrepülés.
    Én úgy érzem ha Schumacher-Montoya duó maradt volna 2005ben is és, a BMW teljes gözzel támogatta volna a csapatot végig a szezonban akkor komoly fejtörést okozhattak volna a Renó-McLaren párosnak, na de mind1 nem igy alakult...
    mindenesetre nem jó egy ilyen nagy múltú csapatot ilyen mély gödörben látni.
    Az meg hogy egy év alatt két f1es pilóta ráadásul nem is akárkik távoznak a NASCARba az már jelzésértékü lehet az f1 számára...
  • Trade
    Villeneuve sajnos elhagyja a az F1-et.
    Pedig nagyon vartam a visszatereset.
    Azt hiszem 98 vegen hagyta el a Williemset eleg csunya korulmenyek kozott
  • Jeff Gordon
    visszament az elözö csapatához ami azóta más köntösbe öltözött.
  • Jeff Gordon
    és már hivatalos is: Webber a RBR-nél
  • Max 36
    Jó a managmentje
  • Istencsászár
    Webber 70% hogy a Red Bullba megy, Wurz már levan szerződtetve...
  • antijuve
    hát az biztos,mióta nem szereztek már pontot.Frank a főnök,ő tudja,hogy miért épít Rosbergre:D