1451
-
#491 sok ilyen csapat volt,és semmi sem lett belőlük(mondjuk a Toyota) -
#490 Miért? a jövő évről beszélünk... Rönó motor + Adrian Newey meg a sok szakember + rengeteg pénz. Ha ebből nem raknak össze egy ütőképes kocsit akkor semmiből. -
#489 bár sztem a RedBull távol áll attól h futamot nyerjen -
#488 És csalódott...
Webber: hibát követtem el
Mark Webber 2005-ben csatlakozott a Williams istállóhoz, abban bízva, hogy sikerül harcba szállnia a világbajnoki címért. Flavio Briatore akkor megpróbálta lebeszélni védencét a szerződéről, ám nem sikerült. Webber utólag úgy véli: jobb lett volna, ha a menedzserére hallgat. "Most már tudom, hogy hibát követtem el."
Az ausztrál versenyző azt is beismerte, hogy nem fog neki hiányozni a Williams. "Megtanultam, hogy a reputációnak semmi jelentősége nincsen. Még egyszer nem követném el azt a hibát, hogy nem hallgatok a menedzseremre." - tette hozzá Webber, aki az elkövetkezendő esztendőben a Red Bull színeiben vesz részt a Formula-1-es világbajnokságban.
Remélem a Red Bullban olyan kocsit kap amivel nyerni fog tudni, mivel képes rá, egy nagyszerű pilóta. -
#487 Webber pontokkal búcsúzna. -
#486 ámen. igy legyen. -
#485 Schumi nyer,Csalonzó rajtbalesetben kiesik!Ennyi -
#484 igen, emlékszem arra a versenyre. 2003ban volt. hát most hogy mondod, igy már nem vagyok annyira biztos a dologban:D -
#483 jah értem. sry. -
#482 De. 1975-ben 6 pontot szereztek, míg idén idáig 11-et. Én nem a negatív rekord túlszárnyalásra gondoltam, hanem arra, hogy idén jobbak, mint 1975-ben voltak. :) -
#481 Pont ott ahol már voltak furcsa versenyek? Fisichella jordan páros nyert:)
(persze nem akarom h a STR nyerjen) :D -
#480 nem.azért azt nem. de akkor is szégyen ez az eredmény. már lassan a Midland is jobb lesz...
egyébként idén 11pontal a kemény 8.helyen állnak, úgyhogy még az a rekordot nem fenyegetik,de ha vmelyik Torro Rosso megnyerné a Brazil GP-t akkor már 9.helyen állna a team. de azért erre nincs esély, komoly pénzben mernék fogadni, h nem Torro Rosso fog nyerni Interlagosban... -
#479 Akkor idén sikerült túlszárnyali az 1975-ös eredményeket. :) -
#478 egyszer álltak ennél rosszabbul, mégpedig 1975ben, mellesleg az volt az elsö évük, és akkor 13 csapatból 9.ek lettek, 6ponttal. -
#477 az biztos. hát én el sem tudom képzelni... na mindegy. ilyen rossz rajszámmal nem is tudom mikor indultak, de mindjárt utána járok a dolognak:) -
#476 érdekesen fog kinézni...
pedig jól indult a szezon viszonylag,de utána....katasztrófa -
#475 jelen állás szerint a Williamsnek jövöre a 16os és 17es rajtszám jut... jóég... -
#474 teljesen egyetértek.
bár a "testvércsapatnál" a McLarennél sincs minden rendbe, már vagy 11éve nem volt arra példa,h nem nyertek versenyt egy szezonban... de most úgynéz ki ez is eljön. Williamsnél sajnos nincs ilyen szép hosszú sorozat. igazából amikor 1998ban kivált a Renault,még azt sem szenvedték meg ennyire, mint a BMW kiválását. -
#473 igazán szeretheti ezt a pályát:)
Már a jövő évre kell gondolni,sztem semmmi extrát nem fog tudni nyújtani Webber,nem azért mert ő a béna,hanem mert a kocsi pocsék...Sztem olyan 10-12.hely lehet a Williams-eké,bár nagy szerencsével az egy pont is összejöhet...(szégyen...a Williamsnél azt kell mondani h összejöhet az egy pont...) -
#472 az a probléma hogy mostmár az edzéseken nem ér(nek) el sokat és ha az nem jó akkor már nincs nagyon sanszuk, a versenyen meg előreverekedni az kemény, főnleg ezzel az autóval -
#471 nézzük mennyi erre az esély, igazán jó autója csak tavaly volt Interlagosban...
2005.:Out-Williams BMW
2004.:Out(baleset)-Jaguar Cosworth
2003.:Out(baleset)-Jaguar Cosworth
2002.:11.hely-Minardi Asiatech
a legtöbb kört 2002.ben egy Minardival teljesitette, számszerint 68at, és ehhez az évhez kötödik az egyetlen célbaérése is, a 11.helyen.
és mostmár tudjuk az idei autó nem nagy szám, úgyhogy nemsok esély van sajnos a pontra, de kis szerencsével meglehet a 8.hely:) -
#470 ennyi maradt belöle:
-
#469 sztem nem rajta fog múlni... -
#468 ritka pillanat:
Rosberg elözi Webbert:
-
#467 Mark Webber épp a kocsit vizsgálja, itt még jó állapotban volt:
-
#466 hát igen, eléggé keményen lecsúszott az ivröl, és onnantól kezdve menthetetlen volt a dolog. pont mint tavaly Montoya(csak azaz Ö hibája volt) szerintem erröl Webber most nem tehetett. jó lenne ha szépen tudna búcsúzni a Williamstöl, erre van még egy alkalma:) -
#465 igazából nemértettem. szombaton a Bridgestone mindenkit alázott, a Williamsek is jók voltak. erre vasárnap pont a forditottja. iszonyat lassuak voltak, a Williamsek is, de ha belegondolsz a Toyota is. egyedül a Ferrari tudott vmiféle szintidöt menni...
pedig azthittem h itt duplapontszerzés is beleférhet. -
#464 azon én is csodálkoztam, azt nyilatkozta hogy a második szettel már szinte nem is volt tapadása és nem tudott vele normálisan menni -
#463 Sajnos rosszul végződött a vasárnapi Japán Nagydíj, mert Schumacher az élről kiesett, míg a Williams-ek nem tudtak pontot szerezni, Webber kicsúszott, Rosberg pedig a 10. helyen ért célba. -
#462 Rosberg és a Williams biztatóan ment az edzésen, már csak azt nem értem h Rosberg autóját minek kellett ennyire megtankolni? Ugyanis ha a legjobb idejét vesszük, akkor még Ö is befért volna Alonso elé, és az 5.helyet jelentett volna neki, ami szerintem nagyon nem mindegy, dehát majd meglátjuk.
Webber kiesése kicsit meglepett. -
#461 Williams
Mark Webber: (8) "Tűrhetően rajtoltam, hamar felvettem a ritmust, és rohamtempóban üldöztem David (Coulthardot). Amint megelőztem, elkezdtem törni a fejem, hogy mikor kellene kereket cserélni, a pálya azonban olyan lassan száradt, hogy úgy döntöttünk, inkább fennhagyjuk a régieket. Ez jó döntés volt. Igaz, később megpördültem, és örökkévalóságnak tűnt, amíg vissza tudtam kecmeregni a műfűről. Amikor végül tényleg lecseréltük a kerekeket, ismét bemutattam egy 360 fokos megpördülést, ezért igyekeznem kellett, hogy megtartsam az előnyömet Coultharddal szemben. Sikerült pontot szereznünk, ami nagyszerű eredmény a csapat számára."
Nico Rosberg: (11) "Kétségkívül nehéz napom volt. Az tette tönkre a versenyemet, hogy nem tudtam megelőzni (David) Coulthardot, és a verseny elején rengeteg időt töltöttem mögé beragadva. Nehéz helyzetben voltam, hiszen megpróbáltam óvatos lenni és nem feláldozni a versenyemet. Amikor száraz abroncsokra váltottunk, javult a helyzet, a vége felé azonban az első gumijaim szemcsésedni kezdtek, így ismét bajba kerültem. Sokszor letértem az ideális ívről, és nem volt egyszerű pályán tartani az autót a vizes részeken. Ma nemcsak egy eddig számomra ismeretlen pályáról tanultam sokat, hanem a gumik különféle pályaviszonyok melletti viselkedéséről is."
-
#460 hát öregem, el se akartam hinni, h van egy ilyen balfax a mezönyben. azért sajnálom Heidfeldet. -
#459 na igen. már lassan Palikot is utolérik, legjobb az volt: Palik. MS ki a boxba, és elkezd ordítani mint az örült h nincsenek kint a szerelök, csak az a kár h már kb 30perce ott álltak, de mindegy... -
#458 nembaj,de legalább végre egy PONT!!!Sato meg egy köcsög -
#457 hát de ilyen idiótákat???:) -
#456 lol volt, dicsöitik Rosberget h milyen rohadt gyors meg milyeneket elöz, aztán az Webber volt. Amikor meg télleg Rosberg utolérte DC-t, elkezdtek értetlenkedni h kicsúszott Rosberg vagy stb... hát lol ezek a kommentárok. egyébként Webber szépet elözött. -
#455 ez Gyula és Webber Gabi:) -
#454 igen már ott ordibáltam hogy ilyen nincs, fejem kétszer szétrobbant annyira idegesítő volt :D -
#453 Igen. :)
Még akkor sem esett le nekik, hogy Webber volt az akit mutattak, amikor kiírták a nevét. -
#452 egyébként azt megfigyeltétek h Webbert keverték Rosbergel vagy húsz percig:)))