BMW.Sauber F1 Team
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kerestem ide képeket. azt most fel is töltöm.
The only speedometer is in your head.
kiváncsi leszek mi lesz vele...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

hát komolyan mondom, sztem nagyon jó ez az ing. igaz én csak polot és sapkát rendeltem de egyenlöre arról sincs hir😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nem tudott pontot szerezni a WilliamsF1 versenyzõje, Nico Rosberg a Brit Nagydíjon. A német pilótának a kilencedik hellyel kell megelégednie. "Ez katasztrófa! A verseny alatt végig mindent beleadtam, és még pontot sem szereztem. Pedig ez volt az egyik legjobb versenyem. Minden jól ment, és most már tapasztaltabb is vagyok. Bízom benne, hogy tudunk javítani az autóm." – nyilatkozta a fiatal pilóta a versenyt követõen.
"A gyors pályákon hiányzik a jó aerodinamika. Ezen kívül az abroncsok sem voltak megfelelõek. Nem volt egyszerû a választás sem. A többi Bridgestone csapat más gumit választott. Talán itt hibáztunk." - tette hozzá.
Fotó: WilliamsF1
Nico Rosberg: (9) "Nagyon elkeserítõ, hogy az egész versenyt végigküzdöttem, mégis üres kézzel kell távoznom. A rajtnál számos pozíciót javítottam, a tizenkettedik helyrõl a kilencedikre ugrottam, de késõbb meglepett, hogy nem sikerült (Jacques) Villeneuve elé kerülnöm. Annak ellenére, hogy a boxból kivezetõ körömben mindent beleadtam, elém tért visszamásodik tankolásából. Ennek ellenére hasznos volt ez a verseny, hiszen tovább gyarapítottam Forma-1-es tapasztalataimat, így minden hétvége egyre könnyebb lesz számomra. Az eredménytelenséget persze nehéz feldolgozni, hiszen pályafutásom eddigi részében, ha jól versenyeztem, az azt jelentette, hogy nyerek vagy legalábbis a dobogón végzek. A folytatást tekintve biztos vagyok benne, hogy Montreal és Indy kegyesebb lesz hozzánk, ezek ugyanis teljesen más jellegû versenypályák, és remélhetõleg jobban fekszenek az autónknak."
Mark Webber: (-) "Elég jól rajtoltam, több pozíciót is javítottam a piros lámpák kialvása után. Aztán úgy tûnt, Scott Speed megpöckölte Ralf (Schumacher) autójának jobb hátsó részét a Becketts bejáratánál, ami miatt a Toyota megpördült, és pont az én utamban kötött ki. Ralf nyilván megpróbálta megfogni az autóját, amivel nincs is semmi baj, de egyenesen keresztülvágott a pályán, miközben én a belsõ íven próbáltam menekülni, így semmit sem tehettem. Kemény hétvégénk volt, kár, hogy semmit sem tudtunk kihozni belõle. Rengeteg tennivaló vár ránk, tovább kell küzdenünk, és felkészülni Montrealra."
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Downhill!!
Ralf Schumacher versenye már az elsõ körben véget ért, miután összeütközött Scott Speeddel, aminek következtében elvesztette uralmát az autó felett, majd Mark Webber is nekiment a csúszkáló autónak.
"A rajtom ismét rosszul sikerült, veszítettem néhány pozíciót. Majd valaki hátulról nekem jött. Ezáltal a hátsó felfüggesztés meghibásodott, majd Mark is belehajtott az autómba. A jó idõmérõt követõen ez igen sajnálatos, mivel jó esélyeink voltak a pontszerzésre."
"Nem tudom kinek a hibája volt, a rajt az autón és a pilótán is múlik, õ indítja el a mûveletet. Az ilyen viaskodásokban ilyen balesetek elõfordulhatnak."
A versenybíróság jelenleg is vizsgálja az esetet.
Ez normális? én ugy láttam mintha Webber ment vola jobb szélen õ meg egyszerûen jobbrol belement....
Webber a 2006-os szezon eddigi részében hat pontot szorgoskodott össze, de ha a szerencse több ízben sem pártol el mellõle, akkor már lényegesen jobban állna. Hazai futamán, Melbourne-ben és legutóbb Monacóban is technikai probléma miatt igen elõkelõ helyrõl kellett kiállnia. Ha be tudja fejezni azt a két versenyt is, akkor kb. 20 pontja lenne, pontosan annyi, mint a jelenlegi hatodiknak, Felipe Massának.
A Williams megbízhatóságán lenne mit javítani, az ausztrál minden vasárnap délután amiatt görcsöl, hogy az FW28-as vajon végig bírja-e a terhelést. "Persze, az lehetetlen, hogy minden versenyen végig menjünk, de azért az már túlzás, ami velem történik. De mindenképpen javítanunk kell a megbízhatóságunkon"- nyilatkozta Webber.
"Ha többször is célba értem volna, akkor talán hatodik is lehetnék a pilóták versenyében. De sajnos ez nem sikerült. Erõs javulásra van szükségünk. Körülbelül 20 pont csúszott ki a kezeink közül az elmúlt versenyeken, az pedig nagyon sok, ekkora luxust nem engedhetünk meg magunknak."
"Az eredményeink nem tükrözik valós tudásunkat, de azt azért már sikerült bizonyítanunk, hogy az élcsapatok közt vagyunk. Bízom benne, hogy túl tudunk lépni ezen az állapoton"- folytatta az ausztrál, aki a hatod helyezett Ferraris Massától pillanatnyilag 14 egységgel van lemaradva, de ha nincsenek a fentebb már említett korai búcsúk, akkor akár a brazil elõtt is tanyázhatna.
A Williams hullámzó teljesítménye azonban megakadályozta ebben Webbert, aki a hétvégén számára különleges versenyen vesz majd részt: "Életem egyharmadát Angliában töltöttem. Büszke ausztrál vagyok, de a silverstone-i ringhez rengeteg emlékem fûzõdik. Nyerni tudtam itt a Formula Ford és a Forma-3000-es kategóriákban is. A házam a pályától 30 kilométerre van, így szinte mondhatom, hogy hazatérek"- mondta a 29 éves Webber, aki bizakodva várja a Brit Nagydíjat.
A Williams istálló ausztrál versenyzõje, Mark Webber szerint riválisaik ledolgozták hátrányukat a motorok teljesítménye terén, és mivel a Cosworth nem tudta tartani a lépést a nagyokkal, elvesztette szezon eleji elõnyét.
Az idei évad elején a Cosworth motort tartották a mezõny egyik legerõsebb egységének, így a Williams istálló az elsõ néhány versenyen könnyedén harcba szállhatott volna a nagyokkal, ha megbízhatóbbak lettek volna versenygépeik.
Azonban Webber úgy gondolja, hogy az amerikai motorszállító egyszerûen képtelen tartani a lépést a fejlesztés terén a nagyokkal, ami egyértelmûen a költségvetésbeli különbségeknek tudható be.
"A szezon elején nekünk volt a legjobb motorunk a mezõnyben. Efelõl semmi kétségem" - mondta Webber még azelõtt, hogy kiderült volna a Williams és a Toyota közti feltételezett egyezségkötés. "Most egy olyan motorunk van, mely megegyezik ellenfeleinkével. A szezon elején hatalmas volt a különbség a mi javunkra, ám ezt lassan teljesen elveszítjük."
"Nem is várhatjuk el azt, hogy a Cosworth felvegye a versenyt a fejlesztések terén az olyan nagy költségvetéssel rendelkezõ beszállítókkal, mint a Honda, a Renault, vagy a Mercedes. Azonban remek srácok dolgoznak a vállalatnál, és még így is tudják tartani magukat."
"Néha nem volt tökéletesen megbízható a motorunk, és történtek kisebb bakik, de ez mindenkivel elõfordulhat. Azonban amit a csapat baltáz el, arra nincs mentség."