BMW.Sauber F1 Team

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
mindenestre monty nyilatkozata röhejes. még jó hogy nem Raikkönen tehet az egészröl. mondhatta volna azt is hogy azért löktem ki mindenkit mert Kimi hirtelen fékezett.

csak akkor azt nem értem hogy Ö miért nem elölre néz, ami a dolga lenne. biztos az égboltot bámulta vagy én nemtom:S...

The only speedometer is in your head.

antijuve
azé Speed belement a másik kocsiba....ez tagadhatatlan,szóval õ is ludas,ha nem is annyira mint Montoya

ups and downs

gordon 24
Hát a versenyen az autója sem igy nézett ki.

Downhill!!

Jeff Gordon
Webber:
még az edzésen, versenyen nem sokat szerepelt😞

Jeff Gordon
hát ez jó, sztem meg montoya ment neki simán kiminek és ez vonta magával az összes többi eseményt. Speed meg csak rosszkor volt rossz helyen.
de ez sztem világcsúcs, mert egy pilóta ennyi pilótát még nem nagyon tett ki😄

JGTC
F1-bõl

Csak Klien vallotta magát hibásnak

Az USA Nagydíj elsõ körében több baleset is történt, amelyben Scott Speed, Christian Klien, Mark Webber, Nick Heidfeld, Kimi Räikkönen és Juan-Pablo Montoya is érintett volt. Ez a versenyük végét jelentette. Az elsõ reakciók.

Scott Speed: "Balestet okoztam. A pálya piszkosabbik felére kerültem, majd felgyorsultak az események és nem tudtam hová kormányozzam az autót."

Christian Klien: "Az én hibám volt, ezért elnézést kell kérnem Marktól."

Nick Heidfeld: "Montoya és Kimi összeütköztek, majd Kimi meglökött, és a levegõbe repültem. Nem volt nagy az ütközés ereje, így eltekintve attól, hogy kiestem, minden rendben van."

Mark Webber: "Nem tudom ki jött nekem és hogy ki a hibás."

Kimi Räikkönen: "Nem tudom ki volt a hibás, ha érdekel nézd meg a felvételeket."

Juan-Pablo Montoya: "Kimi hirtelen lefékezett, így nekimentem. Ez indította el a láncreakciót. Sajnálatos, hogy ilyen sokan kiestek, de az autósport már csak ilyen. Versenybaleset volt."

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
legyen akkor montoya! úgy sem csípem a hamburgert

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Jeff Gordon
hát ö is ott ment ki a füre, igazából nemtom, de sztem Ö.

JGTC
pontosan ugyanezt mondtam amikor néztem , elintézik egyszerûen másoknak a futamait vagy rosszabb az évét is akár

antijuve
Egyetértek!Webbert ki tette ki?Háát,jó kérdés.Nembaj,kenjük Montoyára!

ups and downs

JGTC
Webbert montoya tette ki? nem valaki más? bár nem tudnám megmondani ki.... <#fejvakaras><#nemtudom>

gordon 24
Hát nem tudom én kezdetektõl fogva utálom õt. De ez van szerintem Satot és Montoyát elkell tiltani az f1-tõl két kamikáze.
Vagy sikerül vagy nem .

Downhill!!

antijuve
Sok a narco(tic😄)

ups and downs

Jeff Gordon
ráadásul kitette webbert is. ja meg saját csapattársát, szabályszerüen belement. ezek után szerintem kiadják az utját, de még az se biztos hogy USAban (Champscar) kell valakinek, ha ott is igy megy akkor rövidtávon munkanélküli lesz... én nemtom mivan vele régen nem igy ment.

antijuve
Ott se gyere!
Fos ez a pálya az F1-nek.Amik meg maradjanak meg a Nascarban meg az ilyenekben.Én nem bánom!Sõt örülök neki.Patrióta vagyok😄

ups and downs

gordon 24
Kb ! Köszönjuk Montoya.<#worship>

Downhill!!

Jeff Gordon
nemjövök azzal. ez a topic nem arról szól, majd retroban😄

Jeff Gordon
az volt szerintem is. kevés ez a 22kocsi szerintem:S
itt USAban meg 3éve képtelenek egy jóversenyt futni. hát nem semmi. de azért lehetett látni hogy jó kevesen voltak, és öszintén szólva az tette jól aki otthon nézte meg a TV elött, vagy egyáltalán nem nézte...

antijuve
hát én a Nascar-t nem értem,meg az Indycart.Körbe-körbe....háááááááát.Jeff,nekem ne gyere az olasz focival mert kiugrok az ablakon!
Most Montoya csak öt emberkét tett ki,úgyhogy többen értek volna célba.

ups and downs

Jeff Gordon
igen ott megy azthiszem:S
jaja, Justin Wilson is jó. simán beférne az f1be. és azt kell mondani hogy Zsolti is merthát, azzal a Minardival nem teljesitett rosszat!

gordon 24
Nem is értem az Amerikaiak mit néznek ezen három éve a köv a helyzet: 2004-be 8 értek célba , tavaly 6-an indultak. Idén 9-en értek célba.
Vicc ez az f1, és milyen unalmas volt fú. De azért hajrá Schumi.

Downhill!!

antijuve
az a Champcar-ban tolja mi?És Justin Wilson?😄-zsoltit meg kifelejtetted!!

ups and downs

Jeff Gordon
hála égnek williamstöl már elment az idiótája. webber sokkal jobb töle.
de minimum 5autót kitett. ezzel már jól kezdödött a verseny. egyébként sztem több autónak kéne lenni, mondjuk 30nak, az ilyenkor jól jönne mert még maradna kocsi(vagy több törne össze-ez is benne van), de akkor legalább több pilóta lehetöséghez juthana az f1ben akik megérdemelnék, pl. Kovaleinen, Bourdeais.

antijuve
ez egy idióta.Kilöki a csapattársát,Heidfeldet beiratja egy repülõtanfolyamra,hát no comment!Menjen Go-Kartozni vagy én nemtom,hátha ott nem csinál ilyeneket

ups and downs

Jeff Gordon
hát az. tavaly indultak 6an célba értek 6an, most indultak 22en célbaért 9, mondjuk monty azért kitett egy pár versenyzöt...
sztem menjen is vissza a cartba, márha ott szivesen látják...

Jeff Gordon
hát gyenge volt már a végére ezaz autó. plussz a beállitás se sikerált valamijóra. szóval összejött megint minden.

antijuve
Nah,egy Toro Rosso megverte a Williams-et.Nembaj,azért szép volt.Montoya meg egy idióta...

ups and downs

JGTC
ez mostmár röhej <#sniffles>

JGTC
úgy legyen!

Jeff Gordon

Jeff Gordon
ma este ismét futam lesz, bár elég gyengén mentek edzésen. ettöl csak jobb lehet a verseny. 2-3pt összejöhet.

Tigristank
Az idõmérõn Rosbergnek a 6. rajthelyet sikerült megszerznie, így elég nagy rá az esély, hogy pontot fog szerezni a holnapi versenyen. Reméljük nem lesz semmi baj.
Sajnos Webber csak a 17. helyrõl fog indulni.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Jeff Gordon
remélem én is. csak eddig mindig volt gond sajnos. ma este kiderül hogy mennyire jók a többiek...

JGTC
úgy érzem most erõs lesz az autó, ha nem lesz gonda akkor elõl lehetnek

JGTC
várom már nagyon... Go go go go go go go go go !!!!!!!!!!!!!!!!!4

Jeff Gordon
remélem Kanadában jók lesznek: ezért is

Jeff Gordon
ez is igaz. de én reménykedem benne.

Jeff Gordon

Tigristank
A javulás 1 kicsit nehéz lesz a Williamsnek, fõleg a nem túl erõs motorok miatt.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Jeff Gordon
de egyébként minden csapatnak lehetnek hullámvölgyei!
McLarennek is volt, Ferrarinak is.
szóval én reménykedek a javulásban, pont mint Webber!😊

Jeff Gordon
remélem, ugyanis már itt lenne az ideje.
utoljára 2004es brazil GP sikerült megnyerni.

Freedom88
Talán egyszer futamot is nyernek ezen a Srácok!😊

T.T.

Jeff Gordon
ez a kép még Barcelona egyik kis utcájában egy épület teraszán készült:

antijuve
Innen Újpestrõl is meleg szívvel gratulálok neki!

ups and downs

Jeff Gordon
Mark Webber átvehette ezt a nemtudom milyen dijjat:

Közelebbröl igy néz ki:

Jeff Gordon
hát sajnos igy van.
azért sajnálom szegényt😞
láttam régi felvételeket amikor még fiatal volt. amikor kijött a pilóta a pitbe beszélgetett vele, hogy hogyan kéne gyorsulnia...
nagy formátumu ember, ugymint Enzo Ferrari és Bruce McLaren voltak

antijuve
huu nincs túl jó bõrben.

ups and downs

Jeff Gordon
szegény Frank, már nagyon rossz állapotban van😞
hihetetlen mire nem képes egy autóbaleset. teljesen tönkre tette az életét😞

antijuve
oh micsoda kedves emberkék.

ups and downs