1451

• Jeff Gordon
    ez inkább a 2000es évet idézi vissza:

• antijuve
    van benne vmi
  • Tigristank
    Nekem a tavalyi festés jobban tetszett.
  • Jeff Gordon
    az új Williams,még nem official bemutató,úgyhogy nemvagyok benne teljesen biztos hogy pont ilyen lesz:

• Jeff Gordon
    egy irónikus kép a múltból (1997)
    Villeneuve elhajt egy kiesett Ferrari mellett,amelyet épp emelnek ki a pályáról:

• Jeff Gordon
    igy igaz.neked is boldog új évet igy jan. 9én:)
  • antijuve
    az új év első hozzászólása!
  • Jeff Gordon
    ezek mind szépen hangzanak,csak kiváncsi leszek majd, h márciusban ill. a követekzö év eleji teszteken hol lesznek, merthát az elég furán jönne ki, ha mindig kenterbe vernék a gyári toyota csapatot,amire van esély,mert ugye a Williamsnél nem felejtettek el autót épiteni,csak a megfelelö motor kellett volna hozzá.
    szerintem ha idén BMW motor hajtotta volna a Williams gépet,akkor Malaysiában valószinüleg Fisichella helyett Webber nyert volna...
  • Jeff Gordon
    A Williams elégedett az eddigi fejlődéssel

A Williams istálló technikai igazgatója, Sam Michael elégedetten nyilatkozott csapata teljesítményéről, ugyanis véleménye szerint a Toyota erőforrással ellátott átmeneti versenygép hozta a várt eredményeket a téli tesztek első három állomásán.

Az idei tesztek az elmúlt héten befejeződtek. A csapatok most karácsonyi szünidejüket töltik, ám a háttérben egy pillanatra sem áll meg a munka. A többiekhez hasonlóan a Williams istálló is értékelte idei téli tesztprogramját, melyről a vezetőség csak pozitívumokat tudott mondani.

"Már szeptemberben megkezdtük az FW28B kódszámot viselő versenygépünk tesztelését, mely az FW27A továbbfejlesztése. Az átmeneti autót már a Toyota új V8-as erőforrása hajtja, illetve helyet kapott benne vadonatúj váltóművűnk, mely a korábbinál gyorsabb átkapcsolást tesz lehetővé" - mondta a szakember. "Ez a csomag közel 6500 kilométert, és három teljes versenyszimulációt futott, mely 2007-es felkészülési programunk része volt."

"A megbízhatóságra helyeztük a legfőbb hangsúlyt, illetve arra, hogy megismerkedjünk, és hozzászokjunk a Bridgestone új abroncsaihoz, mely nem okozott számunkra különösebb nehézséget. Egyenletesen és megbízhatóan teljesítettek a gumik, és sikerült megtalálni azokat a beállításokat, melyekkel maximalizálni tudjuk teljesítményüket."

• antijuve
    sehr gut Jamaica
  • Jeff Gordon
    éppen Ö tesztel:

• Jeff Gordon
  • antijuve
    Kazuji Nekedmegyek:)
  • Jeff Gordon
    bocs,nemtaláltam másik képet:D:S
  • antijuve
    ja dehogynem:))
    ami benne van az..
  • Tigristank
    Talán nem tetszik az overál? :)
  • antijuve
    pfffff
  • Jeff Gordon
    az overálon már fel van tüntve a Toyota:

• JGTC
    furcsa így látni de majdcsak megszokom
  • antijuve
    supertrooper:)
  • Jeff Gordon
  • Jeff Gordon

• Jeff Gordon

• Jeff Gordon
    Azért azt se gondoltam volna hogy a Williams elöbb elengedi Webbert, bár lehet h csak a szezon utolsó versenyéig szólt a szerzödése,mindenesetre már Red Bull szinekben láthatjuk.
  • Frentzen
    Előre F-1

1950-Napjainkig
  • Istencsászár
    Ez a csapat még erősen benne van abban hogy gyáriból hipp-hopp privát lett. Ennek tudható be hogy egy újoncot kellett tavaly bedobniuk, ami neki nagy lehetőség volt, de nem fizetődött ki... és ennek tudható be Webber elvesztése is. Ezt a csapatot ujra fel kell építeni, meg kell alapozni amihez még a 2007es év kell. 2006 egy átmenet volt, vergődéssel, sikertelenséggel és 1-2 felvillanással. Minden esetre nekik most egy tapasztalt versenyzőre volt szükségük és itt jött képbe Wurz, egy fiatalra ő lenne Rosberg, és valakire aki már versenyzett, és betöltené a tesztpilótai állást, és nem utolsó sorban fejlődő képes ő Karthikeyan. Ha megindul a szekér akkor majd biztos körbe néznek ujabb s ujabb pilótákért, és lehetőséget adnak a fiataloknak akárcsak a BMW... csak igy lehet egy jó pilótát találni, de ehhez egy fejlődőképes csapat kell és egy jó autó...
  • JGTC
    #544, #543 Na akkor ezt megbeszéltük!
  • antijuve
    egyetértek
  • Jeff Gordon
    hát ezzel teljesen egyet tudok érteni.
    vannak tehetségek,elég csak a GP2ben szétnézni, vagy pl ottvan Glock. már f1es tapasztalata is van,ideális választás lenne... sztem
  • JGTC
    na szépen vagyunk már hogy ha ez a gyerek lassan már mehet evvel a járgánnyal, ÉRTHETETLEN HOGY HOVÁ MEGY EZ A CSAPAT!!!!

Egyébként nincs vele bajom annyira nem rossz pilóta mint amit sokan állítottak róla szezon elején annó, de azért ey ilyen neves csapatnak lehet egy jobb pilótába kéne pénzt és időt ölni....
  • Jeff Gordon
    Már a héten bemutatkozik a Williams hibridje

Annak ellenére, hogy november 28-ig teszttilalom van érvényben a Forma-1-ben, a Williams istálló már ezen a héten megkezdi a munkát, és pályára küldi átmeneti járgányát a Gloucestershire-ben fekvő Kemble reptéren, ahol a szakembereknek lehetőségük lesz arra, hogy finomra hangolják az FW28B kódszámmal ellátott versenygépet.

"Valójában csak a szoftvereket fogjuk ellenőrizni" - mondta Karthikeyan, aki az idei évben a Williams tartalék- és tesztversenyzőjeként a bajnokság összes állomásán jelen lesz a jövő évben.

"Nem bántam meg, hogy a Williams istállóhoz szerződtem. Bár sokan úgy gondolják, ideje lenne versenyzői ülés után néznem, még fiatal vagyok, így rengeteg lehetőség áll előttem."

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is november 28-án bőgnek majd fel első alkalommal a motorok a holtszezon során, mikor Barcelonában kezdetét veszi a téli idény első tesztprogramja.

Fotó: WilliamsF1
  • JGTC
    Köszi mindenkinek! Meg annak is aki még nem írta de írni fogja! :DD
  • antijuve
    csatlakozom
  • Tigristank
    Boldog születésnapot!
  • Jeff Gordon
    egyébként boldog születésnapot!
  • Jeff Gordon
    igy van,nemtudom mikor akarnak megállni a lejtön, de már ideje lenne.
  • JGTC
    így nem lehet megállni a lejtőn...
  • Jeff Gordon
    Távozott a Williams ügyvezető igazgatója

Chris Chapple, a Williams versenyistálló ügyvezető igazgatója, azonnali hatállyal elhagyta a brit alakulatot, erősítette meg keddi közleményében a grove-i bázisú csapat.

Chapple, aki hét évig a Királyi Flotta kommandó egységénél szolgált, 2005-ben csatlakozott a Williams istállóhoz, ahol azonnal a pénzügyi csoport vezetői székébe került. A szakember távozásának pontos okát egyelőre még nem lehet tudni, csak annyi biztos, hogy közös megegyezéssel bontotta fel szerződését a Williams istállóval.

"Éppen olyan időben csatlakoztam a Williams-hez, mikor rengeteg változás előtt állt a csapat" - kezdte mondandóját Chapple. "Azóta lehetőségem volt együtt dolgozni Sir Frank Williams-szel, a csapat menedzsmentjével, akikkel közösen számos fontos stratégiai kérdést megoldottunk, beleértve a hosszú távú motorszerződés megkötését is."

A Williams nemrég jelentette be, hogy egy három évre szóló motorszerződést kötött a Toyotával, míg a jövő évben az amerikai kommunikációs cégóriás, az AT&T lesz a főszponzora, mely további változásokat hozhat a gárda életében.

"A csapat komoly változások előtt áll, hatalmas a kihívás, éppen ezért is éreztük úgy Frank Williams úrral, hogy eljött az idő, hogy lemondjak. Élveztem a Williams-nél eltöltött éveimet, sikeres volt az együttműködésünk. Sok szerencsét, és sikert szeretnék kívánni a csapatnak a jövőben, és bízom benne, hogy idővel ismét visszatérhet a Williams az élmezőnybe."

A csapatvezető, Sir Frank Williams megköszönte Chapple munkáját, és elbúcsúzott a brit szakembertől: "Chris két évvel ezelőtt érkezett a Williams-hez, mikor a csapat számos komoly kihívással nézett szembe, beleértve a motorszállító, és főszponzor váltást. Az ő irányítása alatt sikerült megegyeznünk a jövőbeli kereskedelmi feltételekről FOM-mal, illetve a többi csapattal."

"Chris kulcsszerepet kapott a Williams menedzsmentcsoportjában, és az ő vezetésével sikerült megegyeznünk új motorszállítónkkal, illetve új főszponzorunkkal. A következő két év számos kihívást tartogat a csapat számára. Éppen ezért, közös megegyezéssel felbontottuk Chris szerződését, hogy más területen is kipróbálhassa magát. Személyesen is köszönetet szeretnék mondani neki az elmúlt két évben végzett munkájáért, és a legjobbakat kívánom neki a jövőre nézve."

Fotó: BMW Press
    Forrás: f1hirek.hu
  • antijuve
    persze,attól h egy mozambiki úszó majdnem a medencébe fulladt,attól még lehet h van egy olimpia aranyérmes úszójuk,csak még nem fedezték fel.Lehet,de nem valószínű...
  • Istencsászár
    És akkor minden japán pilóta szar? mindenkienk önállő egyénisége van, nem KLÓNOK, majd elválik hogy állja meg a helyét, ez is olyan mint hogy a Vettelt berakták a BMW-be, vagy akárki mást akárhova...