BMW.Sauber F1 Team
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak akkor azt nem értem hogy Ö miért nem elölre néz, ami a dolga lenne. biztos az égboltot bámulta vagy én nemtom:S...
The only speedometer is in your head.
ups and downs
de ez sztem világcsúcs, mert egy pilóta ennyi pilótát még nem nagyon tett ki😄
Csak Klien vallotta magát hibásnak
Az USA Nagydíj elsõ körében több baleset is történt, amelyben Scott Speed, Christian Klien, Mark Webber, Nick Heidfeld, Kimi Räikkönen és Juan-Pablo Montoya is érintett volt. Ez a versenyük végét jelentette. Az elsõ reakciók.
Scott Speed: "Balestet okoztam. A pálya piszkosabbik felére kerültem, majd felgyorsultak az események és nem tudtam hová kormányozzam az autót."
Christian Klien: "Az én hibám volt, ezért elnézést kell kérnem Marktól."
Nick Heidfeld: "Montoya és Kimi összeütköztek, majd Kimi meglökött, és a levegõbe repültem. Nem volt nagy az ütközés ereje, így eltekintve attól, hogy kiestem, minden rendben van."
Mark Webber: "Nem tudom ki jött nekem és hogy ki a hibás."
Kimi Räikkönen: "Nem tudom ki volt a hibás, ha érdekel nézd meg a felvételeket."
Juan-Pablo Montoya: "Kimi hirtelen lefékezett, így nekimentem. Ez indította el a láncreakciót. Sajnálatos, hogy ilyen sokan kiestek, de az autósport már csak ilyen. Versenybaleset volt."
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Vagy sikerül vagy nem .
Downhill!!
Fos ez a pálya az F1-nek.Amik meg maradjanak meg a Nascarban meg az ilyenekben.Én nem bánom!Sõt örülök neki.Patrióta vagyok😄
ups and downs
itt USAban meg 3éve képtelenek egy jóversenyt futni. hát nem semmi. de azért lehetett látni hogy jó kevesen voltak, és öszintén szólva az tette jól aki otthon nézte meg a TV elött, vagy egyáltalán nem nézte...
Most Montoya csak öt emberkét tett ki,úgyhogy többen értek volna célba.
ups and downs
jaja, Justin Wilson is jó. simán beférne az f1be. és azt kell mondani hogy Zsolti is merthát, azzal a Minardival nem teljesitett rosszat!
Vicc ez az f1, és milyen unalmas volt fú. De azért hajrá Schumi.
Downhill!!
de minimum 5autót kitett. ezzel már jól kezdödött a verseny. egyébként sztem több autónak kéne lenni, mondjuk 30nak, az ilyenkor jól jönne mert még maradna kocsi(vagy több törne össze-ez is benne van), de akkor legalább több pilóta lehetöséghez juthana az f1ben akik megérdemelnék, pl. Kovaleinen, Bourdeais.
ups and downs
sztem menjen is vissza a cartba, márha ott szivesen látják...
ups and downs
Sajnos Webber csak a 17. helyrõl fog indulni.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
McLarennek is volt, Ferrarinak is.
szóval én reménykedek a javulásban, pont mint Webber!😊
utoljára 2004es brazil GP sikerült megnyerni.

Közelebbröl igy néz ki:

azért sajnálom szegényt😞
láttam régi felvételeket amikor még fiatal volt. amikor kijött a pilóta a pitbe beszélgetett vele, hogy hogyan kéne gyorsulnia...
nagy formátumu ember, ugymint Enzo Ferrari és Bruce McLaren voltak
hihetetlen mire nem képes egy autóbaleset. teljesen tönkre tette az életét😞