1451
-
egy szennylap a szponzor?ejha,nem jó ómen -
Webber és Coulthard az új RedBull elött,fura lez Mark ebben az overálban,de csak megszokjuk:
-
Csak gondoltam egyet és leváltottam a tankot erre a "földönkívüli" nyelven íródott Tigrisre. Talán nem tetszik? :) -
wwow,mi ez az új avatar?:) -
akkor pont egy hét múlva:)
pont a születésnapodon:D -
Ha minden igaz, akkor február 2-án lesz az új autó bemutatója. -
Elméletileg (Williams csapat szerint) az új autó bemutatója febr.elejére fog esni.tehát 2-4 között valamikor.pontosabbat majd keresek. -
nekem is tetszik,szerintem jobb mint volt -
reméljük:) -
ami azt illeti sztem a BMW megint elpáholja majd a Williams-et,meg a Toyotást is(márcsak Gatti miatt is:D) -
egyébként marha jó Heidfeld sisakja:) -
persze egyértelmü.engem nemzavar hogyha beszélgetünk a BMWröl is. -
sztem legyen ez egy BMW Sauber topic is egyben,na?:) -
ha lenne egy ilyenem,de jó lenne:)) -
ja és Heidfeld pályára vitte az új BMWt,gondoltam berakok pár képet hátha vkit érdekel:
-
és végül Heidfeld új sisakja egészen közelröl (nekem tetszik):
-
és a tesztpilóta:
a pilóták sorrendjében a negyedik helyen áll,Karthekyan megelözi,de azért sztem ahhoz képest h a Williamsnek milyen pilótái voltak, pl,Mansell,Hill,Villeneuve,Senna. ez a mostani pilóta négyes szerintem mindenképp nagy visszaesés.Bár Wurz sztem egész jó lehet,ha az autó normálisan fog menni nem lesz gond.
-
ilyen az orr közelebbröl:
-
teljesen igazad van,totál egyetétek.bár ezt a Tata szponzort az indiai gyöngyszem Narain hozta a csapathoz...
HPhoz képest nagy visszalépés,de még hálistennek nem ez a föszponzor. -
az a TATA embláma nagyon gáz ott az orrán, hálistennek még nem tartunk ott hogy az is legyen benne :D -
itt egy újabb Williams,ezúttal más festéssel,a pilóta az a japán Nekedmegyek vagy mittomén ki:
a kocsi a lényeg:D -
nekem is tetszik,sztem jó lett,bár sztem lehetne egy kicsit több ebböl a kékböl -
tényleg nem rossz a szekér
, szép ez a kék szín is, sztem így képeken kevésbé mutat de élőben elég komoly lehet ...
-
és ilyen lesz az új kormánya:
-
Ime néhány kép,szerintem szép lett:
-
lássuk akkor -
ha jól emlékszem holnap bemutatják a BMWt is,már kiváncsi vagyok rá:) -
miii??ééén??ez nem is igaz!
a súlyos nyelvtani hibákat nem tűröm:DD -
"huudebaromiokosvagyok": Az te vagy. Te szoktál majdnem minden új topikba beírni, hogy ezt így kéne csinálni, azt nem jól írtad le stb. :) -
jaj,de kedves vagy.ilyen szépet még senki sem mondott nekem:))
egyébként egy idő után(ha az illető rászolgált),akkor már nem lehet irkálni,még az olyan "huudebaromiokosvagyok" tökfejeknek sem,mint amilyen te vagy:DDD -
Senki, de ide írhat bármelyik regisztrált fórumozó, még a szellemi fogyatékosok is, mint például te. :DDD -
és azt ki kérdezte???hehh???:DDDD -
Gondoltam, hogy arra gondoltál, csak én még hozzátettem az én véleményemet is. :) -
jójó,most a színösszetételre gondoltam.
hát jah,sokat változik a világ...:DDD -
Sokkal egyszerűbben nézett ki, mint a mai kocsik, mivel légterelő elem alig volt rajta. Pedig 2000 nem is volt olyan rég és azóta sokat változott a Forma 1 is. Gyorsan telik az idő. :( -
hát eléggé:).
nemrossz az idei kocsi,bár némi változtatások nem ártanának.de alapvetően jól néz ki. -
nekem tetszik ez a Williams.szerintem szépen nézett ki -
Azért egy főszponzornak már illene rajta lenni a kocsin. -
ez egy jó kérdés,foggalmam sincs.nemtudok róla hogy elhagyták volna az f1et,de bármi lehet.
bár emlékeim szerint a Williams végsö változatának a hivatalos bemutatója febr. 2re esik,tehát ha akkor se lesz rajta a kocsin az Allianz felirat akkor valószinüleg végleges a dolog. -
Amúgy az Allianz kiszállt a Forma 1-ből vagy átment valamelyik másik csapathoz?